Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Jelenlét - szerdai szerelmes útravaló

’14dec10
5 hozzászólás
Jelenlét - szerdai szerelmes útravaló

Akik találkoztak már velem, vagy régóta olvassák az írásaimat, tudják: a meggyőződésem az, hogy az életünk történéseit az határozza meg, mennyire szeretjük magunkat. Ezért ez - bár sokféle formában, mégis - központi témája minden egyéni konzultációs vagy csoportos találkozásnak.

Egy alkalommal arra kértem a kliensemet, hogy miközben lassan és mélyen lélegzik, nézzen a szemembe, és bizonyos időközönként mondja ki hangosan: Szeretem magam. Ez néhány percig folytatódott, majd befejeztük, és megkérdeztem Annától, mit élt át közben. Így fogalmazott:
- Úgy éreztem, egy olyan ember szemébe nézek aki tényleg szereti magát. Egy olyanéba, aki talán jobban szeret engem, mint én magamat.

A tanítói és gyógyítói hivatásból kinőtt spirituális egóm örömtáncot lejtett volna, ha hagyom, gondolván, hogy lám, lám, milyen rendkívüli dolgot vitt véghez. Ám tudtam, hogy egyáltalán nem erről van szó: nekem valójában semmi közöm nincs ahhoz, ami történt, és ezt elmagyaráztam Annának is.

A helyzet ugyanis az, hogy a másik emberben kizárólag azt pillanthatom meg, ami bennem is ott van. Anna azt a szeretetet észlelte a szemembe nézve, amely ott rejlik benne is, és amelyet csak ki kell csomagolnia a rárakódott korlátozó hiedelmek halmazából.

Amit én ehhez a helyzethez hozzátettem, mindössze egyvalami: jelen voltam. Nem gondoltam semmire, csak hallgattam, amit Anna mond. Figyeltem, ahogy a szavakat formálja, ahogy lélegzik, ahogy rám néz, és közben mindezekről úgyszintén nem gondoltam semmit. Egyszerűen csak elfogadtam és befogadtam őt úgy, ahogy van, és örömömet leltem benne úgy, ahogy van. Nem morfondíroztam azon, hogy mi lesz a következő kérdésem, és azon sem, vajon ő mit fog mondani.

Mindössze ennyire volt szükség ahhoz, hogy megtörténjen a csoda, és ténylegesen megjelenjen közöttünk a szeretet.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akivel szemben túl sok az elvárásom? Mik ezek? Melyeket engedem most el?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Ítéletek nélkül, nyitottan fogadom mindazt, amit az élet kínál nekem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha 2015-ben szeretnéd értékesnek és fontosnak tartani magad, és így olyan párkapcsolatban élni, amely örömet, boldogságot, kiteljesedést hoz, akkor rendeld meg az ideális életedet megteremtő online kurzust, A múzsa csókját! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Jutka’14 dec 10 - 13:43

Kedves Kriszta,
a mai cikkedre reagálnék. Ha én úgy látom, hogy a párom türelmetlen az édesapjához, és illetlenül beszél vele és mivel rendszeresen, engem kissé zavar, akkor én kicsomagoltam ezeket a tulajdonságokat magamból? De, hát én nem tenném ezt, meg is mondtam neki. Amilyennek látom én a másikat, az bennem van. Hogy van ez? :)

Üdv, Jutka

Sarkadi Kriszta’14 dec 10 - 14:04

Kedves Jutka!

Igen, jól látod: bármit is veszünk észre a másik emberben, az bennünk ugyanúgy ott van. Még akkor is, ha úgy gondoljuk, mi sohasem tennénk ilyet. Ha zavar, vagy felzaklat, vagy idegesít az, amit valaki másban látsz, akkor ez épp azért történik, hogy észrevedd, ezekkel a tulajdonságokkal te is rendelkezel, csak nem tudsz róla, vagy nem engeded meg magadnak.

Tehát, ha valakiben az zavar, hogy türelmetlenül, illetlenül beszél az édesapjával, akkor kérdezd meg magadtól: Én kivel beszélek ugyanígy? Vagy, ha nem beszélek, akkor kire gondolok ugyanígy? A párommal? Magammal? A szüleimmel? A gyerekeimmel? A munkatársaimmal? A barátaimmal?

Ha rájöttél, akkor nem kell semmit tenned. Csak öleld át és szeresd magad ezzel együtt is, miközben valami ilyesmit gondolsz: Ó, hát én is ugyanilyen vagyok! Nahát! Mennyit rejtegettem ezt magam elől! De sebaj, most már látom. Elfogadom és szeretem magam ezzel együtt. Elfogadom és szeretem a páromat ezzel együtt.

Szeretettel,

Kriszta

Jutka’14 dec 10 - 14:21

Ok, de akkor hol van Ő, amikor így viselkedik? A másik fél viselkedése mindig csak belőlünk fakad?

Jutka

Sarkadi Kriszta’14 dec 11 - 14:23

Kedves Jutka!

Igen, ez a legjobb benne: amikor ráébredek, hogy száz százalékban én vagyok felelős azért, ami velem történik, akkor azt is megértem, hogy semmi más dolgom nincs, mint a saját gondolataimat megváltoztatni. Amint ezzel kész vagyok, magától átalakul a környezetem is, és az is, ahogyan mások a jelenlétemben viselkednek.

Szeretettel,

Kriszta

Jutka’14 dec 11 - 15:29

Köszönöm válaszaidat.

ÁLDÁS

Jutka

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim