Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Indulás - szombati szerelmes útravaló

’14dec06
hozzászólok
Indulás - szombati szerelmes útravaló

- Kriszta, nekem elegem van abból, hogy olyan csodálatos dolgokat csinálsz, annyi mindenhez értesz, és olyan kevés emberhez jutsz el. Azt akarom, hogy rengetegen halljanak és olvassanak, és azt akarom, minél többen találkozzanak veled, hogy segíthess nekik. Ezért úgy döntöttem, hogy most én segítek neked. Elfogadod? - állt elém a férfi, akivel szerelmi kapcsolatunk már sok évvel ezelőtt lezárult, ám a barátságunk megmaradt.
- Hát, nem is tudom ... mire gondolsz pontosan? - feleltem habozva. A segítő, támogató szándék elfogadása sohasem volt az erősségem.
- Azt találtam ki, hogy készítünk neked egy weboldalt, megtanulod az online marketinget, elkezdesz blogbejegyzéseket, meg hírlevelet írni. Fokozatosan szakértővé válsz egy vagy több témában (ezt majd te eldöntöd), aztán szervezünk egy konferenciát, ahol megismerhetnek, majd pedig jöhetnek a csoportok, a meditációs estek, az egyéni konzultációk, az online kurzusok, a cédék. Meg bármilyen más szolgáltatás vagy termék, ami az eszedbe jut.
- Hűha! Szerinted én alkalmas vagyok erre?
- Persze! A tanításban és a gyógyításban máris zseniális vagy, a többit pedig útközben megtanulod.
- Aha. És mit értesz azon, hogy elkezdek blogbejegyzéseket írni? Azt sem tudom, mi az, és én nem tudok írni!
- Dehogynem! Nem emlékszel, hogy Péter mindig azt mondta neked, hogy úgy beszélsz, mintha írnál? Olyan választékosan? Nem lesz más dolgod, mint leírni azt, amiről egy más alkalommal beszédet tartanál.
- Értem ... - válaszoltam még mindig bizonytalanul, de már éreztem, hogy tulajdonképpen tetszik az ötlet. És csodálatos lehetőségnek hangzott, amit semmiképpen sem szabad kihagyni.

Amikor belefogtunk, az első feladatom az volt, hogy döntsem el: egy olyan weboldalt szeretnék, amely sok, különböző témát ölel fel, vagy olyat, amely egy területet bont ki a lehető legrészletesebben. Mivel éppen lángoló, szenvedélyes szerelemben éltem akkori kedvesemmel, semmi más nem érdekelt, csak ez. Így indult útjára az igazabolszerelem.hu weboldal, amelynél még nagyon sok segítségre volt szükségem, aztán pedig (amikor a szerelem csitultával már másra is tudtam figyelni) a csodautas.com, amelyet már teljesen egyedül hoztam létre.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amibe most azonnal, szívesen belevágnék, ha tudnám, hogy nem vallhatok kudarcot, és minden segítséget megkapok hozzá?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bármibe fogok, sikerrel járok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha 2015-ben szeretnéd értékesnek és fontosnak tartani magad, és így olyan párkapcsolatban élni, amely örömet, boldogságot, kiteljesedést hoz, akkor rendeld meg az ideális életedet megteremtő online kurzust, A múzsa csókját! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim