Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Barátság - szerdai szerelmes útravaló

’14dec03
hozzászólok
Barátság - szerdai szerelmes útravaló

Néhány hétig nagyon élveztem, hogy egyszerre ketten is hajtanak rám. Hol az egyikkel, hol a másikkal találkoztam, és hagytam, hogy kényeztessenek. Egy idő után viszont megszületett bennem a vágy, hogy legalább valamennyire elköteleződjek az egyikük mellett. Ám nem tudtam dönteni, mert annyira még nem ismertem őket. Végül egy szokványosnak tűnő helyzet sietett a segítségemre.

Áron arra kért, kísérjem el őt valamelyik nap. A barátaival készültünk találkozni, egy beszélgetős, sörözős estére. Örömmel mentem, jó mulatságnak ígérkezett. Megérkeztünk, lezajlott az ismerkedés, és megindult a társalgás. Csak félóra múlva vettem észre, milyen mélységesen unatkozom. Áron remekül érezte magát, nekem viszont úgy tűnt, itt semmi olyasmiről nem esik szó, ami engem érdekelne. És ekkor megszólalt egy hang a fejemben:

- Ha Áront választom, mindig ez lesz. Gyakran fogunk ezekkel az emberekkel találkozni, és én gyakran fogok unatkozni.

Hirtelen teljesen egyértelművé vált, hogy akkor Bencét kell választanom. Az ő barátaival is voltunk már együtt, és ott csodálatosan éreztem magam, alig vártam, hogy megismétlődjön a találkozás. Váratlanul képek jelentek meg a lelki szemeim előtt és azt láttam, hogy Áronnal minden szürke és lehangoló, Bencével minden színes és vidám.

Félre ne érts! Mindez nem azt jelenti, hogy bármelyikükről negatív ítéletet mondanék. Mindketten rendkívüli, bátor, magabiztos, vonzó férfiak. Ám az, ahogyan élni szeretnek, különbözik, és én ezen a módon csak az egyikükhöz tudtam kapcsolódni.

Azóta is fontos információ nekem megfigyelni, hogy az, akibe beleszeretni készülök, mit csinál, amikor a barátaival van. Így a barátokkal való találkozás nem csak azt a jóleső érzést közvetíti, ami abból fakad, hogy a kapcsolatunkat mindketten felvállaljuk, hanem azt is megmutatja, mennyi lesz a közös kapcsolódási pont, ha úgy döntünk, hogy elköteleződünk egymás mellett.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Az én barátaim hogyan tükröznek engem? Mi tanulhat rólam a kedvesem, ha találkozik velük?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Őszinte, támogató, szeretetteljes kapcsolatban vagyok mindenkivel, aki fontos nekem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi most a legfontosabb teendőd annak érdekében, hogy kiteljesedjen az életedben a szerelem, akkor gyere el december 4-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim