Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szafari - keddi szerelmes útravaló

’14dec02
hozzászólok
Szafari - keddi szerelmes útravaló

Valószínűleg épp előre néztem, amikor a kisbusz felborult, így a pillanat törtrésze alatt megkapaszkodhattam. Éreztem, hogy megpördül, majd az oldalára dől: még élek, gondoltam. Aztán a feje tetejére állt, és azt is túléltem. Végül a másik oldalára gördülve megállt, és újra megállapítottam, hogy még mindig élek. Fájdalmat nem éreztem, így reméltem, nem sérültem meg komolyabban. Ám mozdulni mégsem tudtam, mert ahogy ide-oda csapódtunk a busz belsejében, a végén alulra kerültem, és feküdtek rajtam néhányan.

- Valaki vérzik! - hallottam a kiabálást hátulról, aztán arra figyeltem fel, hogy kívülről elkezdik letépni a tetőablakot. Mire ez a nagy rombolás? - gondoltam -, hiszen biztosan kimászhatunk az ajtón is, nem? De akkor már az ablakokat is elkezdték betörni, és lassan lehúzkodták rólam a többieket. Segítő kezek nyúltak értem, és kiemeltek a kisbuszból. Megkérdezték, hogy jól vagyok-e, fáj-e valamim, szükségem van-e bármire. Amikor mindenre csak azt válaszoltam, hogy nem tudom, akkor leültettek, kezembe nyomtak egy üveg vizet, és indultak a többiekért.

A sokktól kábán néztem körül, és megnyugodva láttam, hogy a kedvesem annyira jól van, hogy már a többiek kimenekítésében segít. Később ő magyarázta el nekem azt is, hogy ilyenkor azért kell a lehető leggyorsabban kihozni mindenkit, mert a kisbusz ki is gyulladhatott, vagy fel is robbanhatott volna. Nem lehetett arra várni, hogy a beragadt ajtóval próbálkozzanak. Szerencsére egy komolyabb sérültünk volt csak: valaki az ablaknak csapódott, mire az kitört, és több helyen, mélyen felsebezte a karját. A saját zúzódásainkat csak másnap vettük észre, amikor kék, és zöld, és lila foltok kezdtek el megjelenni a testünk legkülönbözőbb pontjain. De más bajunk nem esett.

Azon a télen két hetet töltöttünk Kenyában, és nagyon szerettünk volna elmenni egy vadrezervátumba. Arra a helyre, amit kinéztünk magunknak, nem indítottak csoportot, magunkban pedig nem mertünk nekivágni. Attól féltünk, nem lennénk kellő biztonságban, ha a csoportot magunk mögött hagyva, csak ketten bérelnénk autót, és indulnánk neki az ismeretlen tájaknak. Ezért a járt utat választottuk: csatlakoztunk a szervezett szafarihoz, és beültünk nyolcadmagunkkal a kisbuszba. És ekkor ért minket a baleset.

Két nap múlva már tudtuk, mire akart tanítani minket mindez: a biztonság nem az ismerős, külső körülményekből fakad, hanem egészen máshonnan. Így a harmadik napon béreltünk egy rozoga terepjárót, és kettesben nekiindultunk, hogy átéljük közös életünk egyik legcsodálatosabb kalandját.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit csak azért nem teszek meg, mert magam mögött kellene hagynom, ami ismerős, és megszokott?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Kitárom a szívem az eddig ismeretlen élmények előtt.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi most a legfontosabb teendőd annak érdekében, hogy a szívedet a szerelem előtt is kitárd, akkor gyere el december 4-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim