Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szakítás - hétfői szerelmes útravaló

’14dec01
hozzászólok
Szakítás - hétfői szerelmes útravaló

Amikor az első komolyabb kapcsolatom váratlanul véget ért, már egy ideje együtt éltünk a kedvesem lakásában, és ő egyhetes külföldi útjáról jött haza éppen. Nagyon vártam már, mert hiányzott az ölelése, a tekintete, a hangja, a csókja. Kimentem érte a repülőtérre, és a kocsiban elmesélte, milyen jól sikerült minden, aminek együtt örültünk.

Amikor hazaértünk, leült a fotelba, rám nézett, és ezt mondta:
- Kriszta, szerintem vessünk véget a kapcsolatunknak. Szeretném, ha a lehető leghamarabb elköltöznél. Mondjuk a hétvégén.

Döbbenten ültem, egy hang nem jött ki a torkomon. Később valószínűleg megkérdeztem, mi vezette őt erre a következtetésre, de a válaszra már nem emlékszem. Valójában nem is volt jelentősége, mert ez egy már meghozott döntés bejelentése volt, nem pedig egy őszinte beszélgetés arról, hogy kiben, mi zajlik, és vajon mit kellene tennünk annak érdekében, hogy visszataláljunk egymáshoz.

Az egész úgy ért engem, mint derült égből a villámcsapás - tudatlanságomból fakadóan teljesen felkészületlenül. Az égvilágon semmit sem vettem észre abból, ahogyan a kapcsolatunk átalakult.

Akkoriban még nem voltam kapcsolatban az érzéseimmel, így kifejezni sem tudtam őket. Még gyerekkoromban elhatároztam, hogy soha többet nem fogok sírni. Aztán szépen, lassan újra megtanultam, de amikor ez az első szakítás történt, még nem tudtam megtapasztalni a sírás gyógyító, békét hozó erejét. Bezárultam, és depresszióba estem, aminek annyi volt a tünete, hogy nem volt étvágyam, és nem ettem, illetve nagyon keveset aludtam.

Akkor még segítségemre volt az idő, és a sebek néhány hónap alatt begyógyultak. Ám néhány évvel később még egy ugyanilyen szakításra volt szükségem ahhoz, hogy végre elkezdjem kinyitni a szemem, és körülnézzek magamban, meg az életemben, hátha megtalálom a boldog, harmonikus kapcsolat ajtaját nyitó kulcsot.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen érzésekről gondolom azt, hogy nem szabad érezni, sem pedig kifejezni őket?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Megengedem magamnak, hogy érezzem és kifejezzem az érzéseimet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi most a legfontosabb teendőd annak érdekében, hogy a te sebzettségeid is meggyógyuljanak, és az életedbe megérkezzen a szerelem, akkor gyere el december 4-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim