Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ajándék - szombati szerelmes útravaló

’14nov29
hozzászólok
Ajándék - szombati szerelmes útravaló

Mi kell ahhoz, hogy igazán örömet okozó ajándékot tudj adni? Csak egy kis figyelem. Valódi figyelem, amivel meghallod, hogy a kedvesedet mi érdekli, mi hozza lázba, mi az, amiért szenvedélyesen rajong.

Akkoriban az én szenvedélyem a lovaglás volt. Szabadúszóként megtehettem, hogy hétköznaponként jártam lovagolni, egy szívemnek kedves társasággal. Az eredeti terv az volt, hogy budapesti találkozóhelyünkön kocsiba ülünk, onnan kiautózunk a lovardába, kimegyünk egy kétórás terepre, aztán ebédelünk, és jövünk vissza. Ám ezt ritkán tudtuk tartani, annyira szerettünk a lovak között lenni. Többnyire késő délután lett, mire hazakeveredtünk, mert ott maradtunk segíteni: almozni, etetni, itatni, futószáron gyakorolni a kezdőkkel. Sem a nyári hőség, sem a téli fagyok nem tudtak eltántorítani minket. Ha a lovak mehettek, mentünk mi is. A mélyen, cuppanósra felázott talaj, és a simára fagyott erdei ösvény jelenthetett egyedül akadályt - ilyenkor nem vittük ki a lovakat, mert elcsúszhattak, és megsérülhettek.

Ekkoriban ismerkedtem meg Tamással, aki maga nem volt lovas, de érdeklődve hallgatta a történeteimet. Én persze örömmel "fényeztem" magam: elmeséltem, mennyire szenzációs lovas vagyok, mivel a vad, kiugrani szerető lovakra mindig nekem kell felülni, mert mások nem mernek; ha elfogynak a nyergek, én ülök szőrén; és tereplovaglást is gyakran vezetek ...

Amikor eljött a születésnapom, egy hatalmas, négyszögletes, lapos tárgyat cipelt be a lakásba, és gondosan becsomagolva leállította elém.
- Remélem, tetszeni fog - mondta mosolyogva.

Lehámoztam a papírt, és szólni sem tudtam a döbbenettől. Akkoriban (az 1990-es évek elején) a mozikban egy olyan Coke (vagy Pepsi) reklám ment, amiben egy vonzó férfi - kezében az üdítős üveggel - kantárszáron vezet egy lovat, és néhány lépés erejéig olyan, mintha együtt táncolnának. Minden egyes alkalommal lélegzetvisszafojtva figyeltem a számomra gyönyörűséges jelenetet.

Tamás ebből a filmből szerezte meg a legszebb filmkockát, és készíttetett belőle egy kiváló minőségű, 60x70-es képet, amit bekeretezve hozott el nekem. Mindezt 20 évvel ezelőtt, amikor ez egyáltalán nem volt olyan egyszerű, mint ma - sőt, én máig nem tudom, hogyan csinálta.

A képet azóta is őrzöm.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami szenvedélyesen érdekli azokat, akiket szeretek? És mi az én szenvedélyem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Örömmel fogadom az élet nyújtotta ajándékokat.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi most a legfontosabb teendőd annak érdekében, hogy a szerelem ajándékaival legyen teljes az életed, akkor gyere el december 4-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim