Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Döntés - csütörtöki szerelmes útravaló

’14nov27
hozzászólok
Döntés - csütörtöki szerelmes útravaló

A két kutya olyan hevesen birkózott a hóban, hogy időnként félre kellett ugranunk, nehogy ledöntsenek minket is a lábunkról. Hörögtek, morogtak, ugattak, a fogukat csattogtatták, mégis tudni lehetett, hogy ez csak játék.
- Döbbenetes erő rejlik bennük, nem? - kérdezte tőlem a másik kutyatulajdonos, akivel szinte minden reggel összetalálkoztunk itt, az erdőszélen, ahol az ebeket futtattuk.
- De igen - válaszoltam -, és az is megdöbbentő, hogy sohasem fordítják ellenünk.
- Hát, igen, esélyünk sem lenne, ha ezek ketten itt most nekünk esnének! Vagy éjszaka támadnának ránk, amikor védtelenül alszunk az ágyunkban, egy légtérben velük ...

Ahogy később tovább gondolkodtam ezen, ráébredtem, mennyire megtisztelő, hogy a velem együtt élő, 60 kilós, erős kutya úgy dönt, hogy nem bánt engem. Sőt, úgy dönt, hogy alkalmazkodik hozzám, és azt teszi, amit kérek. Olyan, mintha ezt mondaná: Bánthatnálak, de nem teszem, mert szeretlek.

Néhány pillanat múlva már a párkapcsolatoknál tartottam gondolatban, és rájöttem, hogy optimális esetben ott is ugyanez történik! Akihez igazán közel vagyok, akivel esetleg együtt is élek, arról nagyon sok mindent tudok. Felnézek rá mindazért, amiben olyan kiváló, és jól ismerem a gyenge pontjait is. Világosan látom, mit és hogyan kell mondanom ahhoz, hogy megbántsam, hogy elvegyem az önbizalmát, hogy bűntudatot keltsek benne, hogy elérjem, kevésnek érezze magát. Hiszen, ha valódi, meghitt közelségben élünk, nem rejtegetünk semmit egymás elől: önmagunkat adjuk minden helyzetben. Így aztán könnyedén bánthatnám, de nem teszem, mert szeretem.

Minél tudatosabb vagyok, annál könnyebb fülön csípnem azt a pillanatot, ahol ez a döntés megszületik. Kizárólag akkor merül fel, amikor hatalmi harcba bonyolódunk, és bennem megszületik a vágy, hogy győzzek. Ám ilyenkor már van elég lélekjelenlétem ahhoz, hogy feltegyem magamnak a kérdést: Mit szeretnék inkább: azt hogy boldog legyek, vagy azt, hogy igazam legyen?

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akit akaratlanul is, túl sokszor megbántottam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A boldogságot választom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi most a legfontosabb teendőd annak érdekében, hogy szerelemmel teljes legyen az életed, akkor gyere el december 4-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim