Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Dilemma - szerdai szerelmes útravaló

’14nov26
hozzászólok
Dilemma - szerdai szerelmes útravaló

- Szeretem a feleségemet, Kriszta. És szeretem a kedvesemet is, akivel több, mint egy éve vagyunk szeretők. Nem tudom, mit tegyek - panaszolta a velem szemben ülő férfi az után, hogy felmérte, megbízhat bennem. Elmesélte, hogy ami történik, nyílt, a felesége és a kedvese is tudnak egymásról, ám valójában egyikük sem boldog. Ő rettenetesen szégyelli magát, mert nem így képzelte a házasságot.

Azt persze én sem tudhatom, nekik hármójuknak hogyan lenne igazán jó. Ezt majd ők kitalálják. Abban tudok segíteni, hogy körbejárjuk a lehetőségeket, és elgördítsük az akadályokat a felismerés elől - Ferenc ugyanis mélyen belül bizonyára tudja, mit szeretne, ám ennek a tudatosítását még nem képes megengedni magának.

Szeretek ilyenkor a társadalmi konvencióktól is elrugaszkodni, így elmeséltem, egyszer olvastam egy olyan családról, ahol két nő és egy férfi élt együtt egy tanyán, közösen nevelve mindannyiuk gyermekeit. Szerintem ez is egy választható lehetőség, persze csak akkor, ha mindhármuk számára boldogságot hoz. Nagyfokú nyitottság, és rengeteg szeretet kell hozzá, hiszen ez annyira eltér attól, amit megszoktunk, és "normálisnak" tartunk, hogy nem csak a helyzet létrehozta kihívásokkal kell szembenézni, hanem a kívülről érkező, valamint a saját magunkban rejlő ítéletekkel is.

Aztán itt van még három, szokványosabbnak tűnő lehetőség: Ferenc új életet kezd a feleségével; vagy a kedvesével; vagy egyedül. Bármelyiket is választja, alapos előkészületeket kell tennie.

  • Ha a feleségével akar tovább élni, akkor nem elég lezárnia a másik kapcsolatot: sok tiszta és mély beszélgetésre van szükség ahhoz, hogy felmérjék, milyen módon szükséges megújítaniuk a házasságukat.
  • Ha a kedvesével akar tovább élni, nem elég, ha átköltözik egyik lakásból a másikba: sok tiszta és mély beszélgetésre van szükség ahhoz, hogy felmérjék, hogyan tudnak ők ketten jól együtt élni.
  • Ha inkább egyedül élne, nem elég, ha lakást bérel, és odahordja a holmiját: fontos, hogy tudatosan lezárja, és elengedje mindkét kapcsolatot.

Abban maradtunk, hogy Ferenc elutazik néhány napra teljesen egyedül, és megengedi magának, hogy a belső csendben meghallja a saját válaszát.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Hogyan teremtek csendet, hogy meghallhassam a választ egy saját, aktuális kérdésemre?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Nyitottan fogadom a szokatlan, új megoldásokat is.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi most a legfontosabb teendőd annak érdekében, hogy szerelemmel teljes legyen az életed, akkor gyere el december 4-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim