Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ölelés - keddi szerelmes útravaló

’14nov25
hozzászólok
Ölelés - keddi szerelmes útravaló

A szívfájdalmam akkora volt, hogy attól féltem, összeroskadok a súlya alatt. Éreztem, csak az segít, ha alaposan kisírom magam. Közben arra is vágytam, hogy gyógyuljon mindaz, ami éppen bántott. Tudtam, azzal teszem a legjobbat magamnak, ha sétálok egy nagyot az erdőben, és hagyom, hogy kitisztuljon belőlem minden, ami elszomorított.

El is indultam kedvenc helyemre, ahol - a tempótól függően - két-három órát is tudok sétálni anélkül, hogy túl sok szembejövő kirándulóval találkoznék. Tizenöt perce gyalogoltam már az ösvényen, amikor annyira magam mögött hagytam a város zaját, hogy ténylegesen megindultak a könnyeim. Egy idő után rájöttem, nem ezt akarom. Inkább arra vágyom, hogy átölelhessek egy fát, és érezzem a belőle áradó gyógyító, megtartó erőt.

Körülnéztem, vajon ma melyikük hív magához. Odaléptem az egyenes törzsű bükkfához, és a homlokommal, meg a mellkasommal nekidőltem, miközben a karjaimmal szorosan átöleltem. A zokogásom egy rövid időre fokozódott, majd arra lettem figyelmes, hogy a mellkasomon enyhül a nyomás. Ott, ahol a fával összekapcsolódtam, fizikailag éreztem, ahogy szinte kihúzza belőlem a fájdalmat. Pár perc múlva pedig ott álltam döbbenten, és "csalódottan", mert nem tudtam tovább siratni magam.

Eltűnt a fájdalom, eltűnt a bánat, nem volt min tovább szomorkodni. Néhány perc alatt meggyógyított az erdő. Hirtelen nem is tudtam, mit tegyek. Forduljak vissza? Hiszen, amiért jöttem, azt "elvégeztem". Aztán észbe kaptam: akkor is kint lehetek néhány órát az erdőben, ha jól érzem magam! Így a többi időt a jókedvű töltekezésnek szenteltem, és annak, hogy újra és újra rácsodálkozzam arra, ami történt.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mire kérek gyógyulást, amikor legközelebb kint leszek a természetben?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Valahányszor megölelek valakit, növekszik bennem a szeretet.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi most a legfontosabb teendőd annak érdekében, hogy szerelemmel teljes legyen az életed, akkor gyere el december 4-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim