Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ismerkedés - pénteki szerelmes útravaló

’14nov21
hozzászólok
Ismerkedés - pénteki szerelmes útravaló

Táncóráról jöttem éppen: feltöltődve, jókedvűen, bár némiképp leizzadva, és fizikailag fáradtan léptem ki a kapun a langyos, nyári estébe. 8 óra múlt, mégis világos volt még.

Üzenetet vártam valakitől, így elővettem a telefonomat, hogy megnézzem, érkezett-e bármi. Közben folytattam a sétát a villamosmegálló felé, és időnként felpillantottam, neki ne menjek valakinek. Egy ilyen alkalommal magas, vékony férfihoz tartozó, kék szemekbe néztem egy másodpercre, majd mindketten visszatértünk a kezünkben tartott készülékekhez, és elmentünk egymás mellett. Alig tettem három-négy lépést, amikor a férfi visszafordulva elém került, és megszólított:

- Szia, kérdezhetek valamit?
- Igen ... - válaszoltam bizonytalanul.
- Lehetséges, hogy az előbb, amikor egymásra néztünk, szimpátiát láttam a tekintetedben?
- Öööö ... hát nem is tudom ... talán ... - hebegtem, és megpróbáltam felidézni a pár perccel korábban történteket, mert mániákus igazmondásom mindenképpen fel akarta mérni, hogy tényleg, mit is éreztem, gondoltam akkor, mivel csak azt lehet, ugye, mondani ... ő pedig türelmesen várt a válaszomra, szemmel láthatóan nem sietett sehova, pont ezt akarta tudni, és pont most. Végül megleltem, amit kerestem:
- Felnéztem, és vidám, kék szemeket láttam, amikbe öröm volt belenézni. Ez történt.
- Szerintem ezt hívhatjuk szimpátiának - folytatta magabiztosan. - Én is nagyon vonzónak találtalak téged, amikor a szemedbe néztem. Szívesen találkoznék veled máskor is. Lenne kedved? Felhívhatlak, mondjuk, holnap délelőtt? Vagy inkább délután? Melyik lenne jobb neked?
- Nem vagy te értékesítő véletlenül? - kérdeztem most már nevetve, mert remekül szórakoztam. Tetszett a magabiztossága, a mosolya, a bátorsága, és az, hogy pontosan érezte, meddig, és hogyan mehet el. Nem éreztem nyomulósnak, fizikailag sem jött túl közel, mégis, időnként finoman megérintette a karomat, ami lépésről lépésre fokozta az intimitást közöttünk. Jóleső volt a közelében lenni, így hagytam, hogy megszerezze a telefonszámomat, és másnap felhívjon …

Ez volt az egyik olyan eset, ami igazolta az életemben működő törvényszerűséget: amikor készen állok egy új kapcsolatra, nem kell semmit sem tennem, sehová sem mennem, mert a megfelelő férfi egyszerűen szembejön velem …

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi minden történt az életemben eddig csak úgy, magától; anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket tettem volna?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Készen állok rá, hogy mostantól boldogan éljek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd az utolsó korlátokat is lebontani szerelemmel teljes életed kibontakozása előtt, akkor gyere el november 27-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök. 

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim