Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 március
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Levél - keddi szerelmes útravaló

’14nov04
hozzászólok
Levél - keddi szerelmes útravaló

A szerelmes levelet közös dolgozószobánkban, a kedvesem asztalán találtam. Nem kellett keresni, nem volt elrejtve, az ott lévő papírok között hevert. Elolvastam. Nem nekem szólt, hanem neki. És nem én írtam.

Akkor már egy hónapja külön éltünk, mégis szíven ütöttek, és felzaklattak a sorok. Olyasmiről szólt, amiről fogalmam sem volt. Megbeszéltük, hogy miért költözünk külön, ám arról nem esett szó, hogy a kedvesem szívében már valaki más is helyet kapott. Éreztem, amint a gyomrom összerándul, a mellkasom nehéz lesz, mint a kő, a torkomban pedig gyűlik a gombóc.

Azonnal, mindent tudni akartam. De várnom kellett estig, akkor értünk rá mindketten. Gyötrelmes volt végighallgatni, hogy a viszony már egy éve tart, én pedig semmit sem sejtettem. Voltak olyan közös programok, ahol egy nagyobb társaságban mindhárman jelen voltunk. Úgy éreztem, elsüllyedek a szégyentől. Csak évek múlva tettem fel magamnak a kérdést: egy ilyen helyzetben miért én vagyok az, aki szégyenkezik? Sok önismereti munka kellett ahhoz, hogy ráébredjek: azért, mert úgy érzem, nekem tökéletesnek kell lennem. És azért, mert sokszor megszégyenítettek, amikor nem csináltam valamit elég jól.

Végül azt is megtanultam, hogy minden, ami egy kapcsolatban történik, mindkettőnkről szól: mindketten ugyanazt érezzük, csak másképpen viselkedünk. Valójában abban az utolsó évben már egyikünk sem volt boldog: ám ahelyett, hogy érzelmi kockázatot vállalva erről beszéltünk volna, mindketten csendben kiléptünk a kapcsolatból. A kedvesem egy másik nőt választott, én pedig a hivatásommal járó tevékenységek megsokszorozását. Így söpörtük a szőnyeg alá, ami van, ahelyett, hogy szembenéztünk volna vele.

Azóta tudom, hogy a bátor, őszinte kommunikáció elengedhetetlen kelléke egy harmonikus párkapcsolatnak.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit nem merek kimondani? Mit lenne fontos megbeszélnem, és kivel?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem és tisztelem magam, ezért bátran és nyíltan beszélek az érzéseimről.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Még elcsípheted az utolsó szabad helyet a szerdai egyéni konzultációs napon! Kattints ide, ha szívesen jönnél 11.30-kor! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok >>>

Ha szeretnél meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolni, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim