Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

5 könnyed, nyári, szerelemvonzó ötlet

’12aug07
hozzászólok
5 könnyed, nyári, szerelemvonzó ötlet

Soha nem ástam bele magam mélyen a térrendezés művészetébe, inkább csak innen is, onnan is ellestem néhány ötletet, kipróbáltam, és megtapasztaltam, hogy működik.

Épp ezért nem vagyok szakértője a Feng Shui-nak sem, és nem tudnám neked elmagyarázni, hogy pontosan mitől jön létre az energetikai változás, ha így, vagy úgy rendezed be az otthonodat, vagy a hálószobádat.

Ám azt biztosan tudom, hogy amikor azzal a szándékkal látsz ehhez hozzá, hogy könnyedebbé tedd a szerelemhez és a párkapcsolati boldogsághoz vezető utat, akkor döbbenetes eredményekre számíthatsz.

Álmaink megvalósulását sokszor egy rendkívül furcsa törvényszerűség nehezíti: egymásnak ellentmondó célokat tűzünk ki magunk elé, anélkül, hogy észrevennénk. Ezért, amikor – például a Feng Shui rendszerét alapul véve – a figyelmedet a szerelem és a párkapcsolati boldogság megteremtésére fókuszálod, akkor nem teszel mást, mint minden egyes napon megerősíted a szándékodat: igen, még mindig ezt akarom. Újra és újra közlöd önmagaddal és a világgal, hogy számodra éppen most ez a legfontosabb.

Közben az otthonodban lezajló rendrakás és átalakítás elindítja ugyanezeket a folyamatokat belül is. Így fokozatosan elengeded azokat az ellentmondó vágyakat és korlátozó hiedelmeket, amelyek eddig talán akadályoztak abban, hogy megtörténjen, amit szeretnél.

A Feng Shui szavak jelentése: Szél és Víz. A kínai térrendezés ősi művészetét jelöli, melynek a célja az, hogy otthonodban – és ezzel életed összes területén – az energia szabad, életteli áramlását elősegítse.

Abban szeretnék most egyszerű, könnyen megvalósítható ötleteket adni neked, hogyan használhatod ezt a tudást arra, hogy a szerelem és a párkapcsolati boldogság területén is pontosan úgy élj, ahogy szeretnél.

 

  • Tedd rendbe a „szerelemsarkot”!

A Feng Shui szerint az otthonod kilenc területre osztható fel, amely életed különböző területeit jelöli. A szerelem és a párkapcsolat a tőled távolabb eső, jobb oldali sarokban van, ha a szobádat, vagy az otthonodat a bejárat felől nézed.

Vizsgáld meg, mi mindent találsz ezen a helyen. Lomtalaníts, rakj rendet, engedd, hogy ez a terület szabaddá váljon, fellélegezzen, friss energiákkal töltődjön fel. Tegyél oda olyasmit, ami a szerelemre, a könnyedségre, a játékra, a nevetésre, a szenvedélyre emlékeztet.

Bármit is alakítasz át ezen a területen, megmozdul az eddig blokkolt energia, és elindulnak azok a folyamatok, amelyek az örömteli párkapcsolathoz vezetnek.

 

  • Teremts helyet a szerelemnek!

Ha ideális társad megérkezésére vágysz, vagy meglévő kapcsolatodat szeretnéd magasabb szintre emelni, vizsgáld, meg, vajon van-e elegendő hely az otthonodban a kedvesed számára is? Nézz be minden szekrénybe, fiókba, nézd át a polcokat – különösen a hálószobában, ha ott is vannak ilyen bútoraid -, és derítsd ki, vajon hagytál-e helyet neki is? Vagy mindent kitölt a te holmid?

Szabadulj meg néhány fölösleges dologtól, vagy egyszerűen csak rendezd át a teret: a lényeg az, hogy a rendelkezésedre álló tároló helyek legalább egynegyedét tedd szabaddá a partnered számára.

Amikor ezzel megvagy, képzeld el, amint fokozatosan a kedvesed dolgaival telnek meg ezek a helyek …

 

  • Így helyezd el az ágyad!

Ha az ágyad egyik oldalát teljesen a falhoz tolod, az, aki ott fekszik, beszorítva érezheti magát – nem csak az ágyban, hanem a kapcsolatban is.

A legjobb az, ha az ágy mindkét oldalán elegendő, és nagyjából egyforma nagyságú tér áll rendelkezésére annak, aki ott alszik. Ez segíti az egyenrangú, és egyenlő mértékű örömöt és boldogságot hozó kapcsolat kialakulását és megtartását.

 

  • Tedd romantikussá és szexivé a hálószobádat!

Gondold végig, mi az, ami a szerelmet és a szenvedélyt szimbolizálja számodra. Textíliák? Színek? Tárgyak? Képek? Illatok? Növények? Aztán ezekkel rendezd be a hálószobát – közben pedig hordj ki mindent, ami nem odavaló.

Két fontos pontja van a hálószobának:

► A szobának az a része, amire akkor esik a pillantásod, amikor belépsz ide, és

► a szobának az a része, amit az ágyból fekve látsz.

Ide érdemes olyan képeket vagy tárgyakat raknod, amelyeken szívesen időzik el a tekinteted, és amelyek a szerelem, az öröm, a szépség, az életteliség érzését idézik fel benned. Ezek lehetnek fotók, festmények, párban lévő dolgok, dekoratív párnák, stb.

Nézz körül az otthonodban, és kutasd fel azokat a tárgyakat, amelyek a szerelemről üzennek neked, és találj nekik egy jó helyet a hálószobádban!

 

  • A hálószobád legyen a hálószobád!

Ha megteheted, se a munkádat, se a testedzést se annak eszközeit ne vidd be a hálószobába. Ezzel ugyanis a kemény munka, és a fárasztó fizikai gyakorlás energiáját viszed oda, pedig hát nem szeretnéd, hogy a szerelmi életed ilyen legyen, ugye?

Mindezeket végezd és tárold máshol, hogy a hálószobában a könnyedség, a játék és a felhőtlen öröm energiái áramolhassanak.

Eközben én is örömmel támogatlak abban, hogy magadhoz hívd a társadat, és átadd magad a szerelemnek; a boldog, harmonikus párkapcsolatnak. Éppen most az alábbi programokból válogathatsz:

 

Égi randevú
meditációs est augusztus 14-én kedden, 18.00-20.00

Ahogy mindenkire, rád is vár egy társ, akivel megélheted a létező legnagyobb szerelmet és szeretetet. Valahol már indulásra kész az a nő vagy férfi, aki épp rád vágyik, és épp veled szeretné átélni a szerelemben rejlő örömöket és fejlődési lehetőségeket. Ezen az estén egy vezetett meditáció formájában felvesszük vele a kapcsolatot. Elmondhatod neki, hogy mire vágysz, és megkérdezheted tőle, ő mit szeretne megkapni tőled. Létrehozunk egy olyan lelki összeköttetést, amely lehetővé teszi, hogy a köztetek lévő szerelem már a fizikai találkozás előtt elkezdjen kibontakozni. Szíveitek között felépítünk egy hidat, amellyel elkezditek vonzani egymást.

Kattints ide, tudj meg róla többet, foglald le a helyed >>>!

 

Szerelmi jóslás – másképp
augusztus 29-én, szerdán

Ez egy különleges, izgalmas, erőteljes gyógyító hatással rendelkező, egyéni konzultációs módszer. Beszélgetésünk folyamatában felismered azokat a csapdákat és belső korlátokat, amelyek visszatartanak attól, hogy azt éld át a szerelemben és a kapcsolataidban, amit szeretnél. Amikor felismered, hogy mi az, ami megakadályozza a boldogság és a harmónia megélését, képes vagy átalakítani a nehézséget okozó helyzetet.

Kattints ide, tudj meg róla többet, válassz magadnak időpontot >>>!

 

Szeretlek, kedvesem! - online kurzus pároknak

Ez a hetedhét napra szóló program szerelmetek és kapcsolatotok megünnepléséről szól. Ebben a hét napban lehetőséged nyílik

  • olyan apróságokkal megajándékozni a kedvesedet, amelyeket nem kell sem megvásárolni, sem elkészíteni – mindig a rendelkezésedre állnak;
  • könnyed és szórakoztató módon, sok nevetéssel fűszerezve felmérni, mi mindent tudtok – és nem tudtok – egymásról;
  • úgy megérinteni a párod testét, hogy közben a lelkét is érinted;
  • megteremteni azt a közös látomást, amely szerint mostantól élni szeretnétek; újra mélyen elköteleződni egymás mellett.

A 7 nap elteltével azt fogod érezni, hogy nem csak a kapcsolatotok született újjá, hanem a kedvesed, és te magad is.

Kattints ide, és tudj meg róla többet, rendeld házhoz >>>!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P.S. Ha van kedved, olvass bele, miről írtam egy évvel ezelőtt: Lehet-e párkapcsolatban is szabadon élni? Arról szól, mit tehetünk annak érdekében, hogy ez a kérdés fel se merüljön …

    Kategóriák: Gyorssegély


    Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

    Hozzászólások

    Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

    Hozzászólás

    Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

    Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

    A blogomról

    A blogomról

    Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

    Ennek is örülni fogsz

    Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

    Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

    Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

    Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

    Szerelemteremtő online kurzusok

    A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

    Szerelemteremtő meditációk

    A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

    Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

    Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

    Találkozzunk az Instagramon is!

    Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

    Legolvasottabb
    írásaim


    Blog kategóriák

    Korábbi írásaim