Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Apró lépésekkel, de mindig a szerelem felé

’10ápr16
36 hozzászólás
Apró lépésekkel, de mindig a szerelem felé

Lehet, hogy épp boldog párkapcsolatban élsz, és csodálkozva olvasod a gondolatokat, amiket ezekben az írásokban felvetek. Kívánom, maradjon így.

De az is lehet, hogy már egy ideje egyedül vagy és nem érzed így jól magad – változást szeretnél, szerelemre vágysz.

És az is lehet, hogy ott van melletted a társad, de kapcsolatotokban egyre kevesebb az öröm és egyre több a bánat, ami elgondolkodtat, és arra késztet, hogy megkeresd a módját annak, hogy a helyzet átalakulhasson.

Előfordul, hogy a változás, amire vágyunk, olyan hatalmasnak tűnik, hogy feladjuk az álmainkat, anélkül, hogy megvalósításukba belevágnánk. De ha képes vagy emlékeztetni magad arra, hogy életed megváltoztatása felé pusztán egy apró lépést kell megtenned minden nap – és ezeket meg is teszed -, megdöbbenve és csodálkozva veszed észre, ahogy az életed a szemed láttára átalakul.

Hadd idézzem most neked, hogy mit ír erről Karen Casey, a Change Your Mind and Your Life Will Follow (Változtasd meg az elméd, és megváltozik az életed) című könyv szerzője.
 

A változás folyamata minden nap újrakezdődhet.


Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor először megláttam egy plakátot, amely nagy, vastag betűkkel ezt hirdette: Csak ma. Fel sem tudtam fogni, hogy mit jelent. Ám egy kedves ember elmagyarázta nekem – és én megnyugodtam. Gyakorlatilag megbéníthat, amikor megpróbáljuk elképzelni, hogy életünk végéig gyakorolnunk kell valamit, különösen, ha egy összetett feladatról van szó. Azt viszont el tudjuk fogadni, hogy egyszerre csak egy napig csináljuk. Másra pedig nincs is szükség. Tudom, teljesen elképzelhetetlennek tartottam az ötletet, hogy életem hátralévő részére megváltoztassam alkohol- és drogfogyasztási szokásaimat, de úgy éreztem, egyszerre egy napig el tudok tekinteni tőlük. Ez pedig bátorságot adott, hogy kipróbáljam.

Azt javaslom, ugyanezt a módszert alkalmazzuk elménk és életünk megváltoztatására. Kevesen ígérhetjük meg, hogy életünk során soha többé nem térünk vissza egy régi gondolkodási vagy viselkedési mintához. De ha élünk a lehetőséggel, hogy egy napra – és csak arra a napra – teszünk ígéretet, sokkal kezelhetőbbé válik egy előnyünkre már nem szolgáló hozzáállás vagy vélemény megváltoztatása.

Általában nem lelkesedünk a változásért, függetlenül attól, mennyire fontos lenne, hogy megtörténjen. A változás mindig az ismeretlent jelenti, legalábbis egy rövid időre mindenképpen. A megszokottól eltérő helyzetekben pedig nem érezzük jól magunkat, ezért néhány napig ellenállunk. És ez jól van így.

Régi gondolkodási és viselkedési mintáink ösvényén továbbhaladni olyan, mint kényelmes, meleg papucsba bújni. Talán lábbelink egy kicsit viseltes, ám amíg a talpa egyben van, nem akarunk megválni tőle. Nem is szükséges ezt tennünk. És nem is kell minden egyes napon tennünk valamit. Rajtunk kívül senki más nem rendelkezhet a dolgok megtételére vonatkozó hajlandóságunkkal.
Épp ezért a célunk annyi, hogy csak egyetlen napra változunk meg, és azt is csak akkor, amikor jónak látjuk. A legtöbb ember számára ez kezelhetőnek tűnik. Úgy is dönthetsz, hogy egyszerre csak egy élményen változtatsz – lehet, hogy ettől még könnyebbé válik hajlandóságodat összesűríteni.

igazából Szerelem - szabadság


Szabadságodban áll épp csak annyit megváltoztatni, amennyit akarsz, és csak akkor, amikor akarod. Senki sem leskelődik a vállad fölött. Valójában senkit nem érdekel, hogy mikor és hogyan alakítod át a viselkedésedet, a hozzáállásodat vagy a véleményedet. Sőt, az sem, hogy egyáltalán megteszed-e. Változásaink előnyeit leginkább mi magunk élvezzük.

Egyszerre csak egy napig – micsoda gondolat! Bármire képesek vagyunk, ha kellően kis lépésekben tesszük. Csak abban lehetünk biztosak, hogy ebben a pillanatban életben vagyunk – tápláljuk hát magunkban a tudatot, hogy most újrakezdhetjük a napunkat egy új gondolattal, egy új hozzáállással, és a hozzájuk tartozó megfelelő viselkedéssel. Bármikor is kezdesz bele, az lesz a megfelelő időpont. Haladj lassan, kis lépésekben, és átalakul az életed.”

Szánj most 30 percet önmagadra, és vizsgáld meg, hogy állsz a szerelemmel; hogy állsz a boldog párkapcsolattal éppen most? Vedd elő a naplódat (vagy papírt) és írószerszámot (billentyűzet is jó), majd írd le a válaszaidat az alábbi kérdésekre!
 

  1. Ha aktuális szerelmi életedre vagy a kedveseddel, a társaddal, a hitveseddel való kapcsolatra gondolsz, milyen érzéseket kelt benned?
  2. Ha pontosan olyanná alakíthatnád, amilyenné szeretnéd, milyen lenne? Képzeld el, a számodra ideális helyzetet! Mi történne? Hogyan éreznéd magad? Figyelj egy kicsit befelé, éld át, és élvezd ki az érzést, amit az okoz, hogy olyan, mintha már mindez meg is történt volna!
  3. Most kérdezd meg magadtól: Milyen apró lépést tehetnék ma annak érdekében, hogy ez tényleg így legyen?
  4. Írd le a választ, majd cselekedj!
  5. Ismételd meg ezt a folyamatot holnap, majd minden nap, egészen addig, amíg el nem éred, amire vágysz!


Kíváncsi vagyok mit tapasztalsz, kérlek, írd meg a hozzászólások között!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Tetszik?

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

rozsi’11 ápr 05 - 15:32

mindketten erezzuk a vonzodast, telefonon beszelunk, de errol hallgatunk. o az idosebb , en nem merek szolni, mit tegyek, hogy elinduljon ez a kapcsolat. mindketten hazasok vagyunk , de mintha 1oo eve ismernem. 3 eve nem lattuk egymast, orszag valaszt el bennunket, de o sokat utazik, esegyenlore nincs ideje errefele jonni, azt mondta ma. mit csinaljak? Mit kene tennem? koszi.

rozsi

Rózsa’11 ápr 08 - 13:51

Minden irás tetszik. Kérdésem, mit kell tennem, hogy fejlődjön egy kapcsolat ,ha nagy a vonzalom és senki sem mondja ki mi van? Köszönöm Kriszta

Rózsa

Sarkadi Kriszta’11 ápr 10 - 17:58

Kedves Rozsi!

Elsősorban azt lenne érdemes tisztáznod, hogy mit vársz ettől a kapcsolattól. Ha mindketten házasságban éltek, akkor vajon mi az, amit az új kapcsolat megadhat, a házasság pedig nem? Mi hiányzik a házasságból? És hogyan lehetne azt a részévé tenni? Amikor felbukkan egy harmadik, gyakran úgy véljük, ő aztán egy igazán csodálatos ember, hiszen annyira különbözik a házastársunktól. De csak azért, mert vele nem élünk együtt évek óta.

Ha tényleg fontosak vagytok egymásnak, akkor meg tudjátok oldani, hogy találkozzatok, és megbeszéljétek, mi van köztetek, és ezzel mit szeretnétek kezdeni. Ám közben fontos lenne rendberakni azt is, amit mindez a házasságaitokban felvet.

Szeretettel,

Kriszta

Sarkadi Kriszta’11 ápr 10 - 18:01

Kedves Rózsa!

Köszönöm írásaimra vonakozó, elismerő szavaidat.

Mivel te vagy az, aki erősen érzékeli, hogy nagy a vonzalom, és senki sem mondja ki, mi van, ezért neked kell kezdeményezned, és elkezdened beszélned arról, hogy te mit érzel. Amikor ezt megtetted, kérdezd meg tőle, hogy ő mit érez és gondol kettőtökről. Így elindul a párbeszéd és a közeledés is.

Szeretettel,

Kriszta

Huba’11 ápr 19 - 15:57

Szia Kriszta!
Csak most tudtam a gépen megnézni az e-mail-eket.
Kicsit beleolvastam,az előadói múltadba,s nem tagadom,ehéz volt szavakat találnom.
Ennek a hatása, a téma komolysága,de mindenek előtt az idő hiánya miatt csak később reagálnék. Bocsánat!
Köszönöm szépen soraid!

Huba

Zsófi ’11 júl 18 - 14:30

Kedves Kriszta!

Egy nagyon érdekes dologgal szembesültem nem olyan rég a kapcsolatomban.Egy éve lakom együtt a barátommal és már 3 éve együtt vagyunk. Minden szép és jó, tökéletesen megvagyunk, mindenben meg tudunk állapodni,szinte mindenben egyezik az izlésünk, gondolkodásmódunk, nagy a szerelem, legalábbis eddig azt hittem.. Váratlanul azonban egyre furcsább visszajelzéseket kaptam tőle, pl nem ölelgetett nem puszilgatott nem csókolgatott annyiszor mint régen, sokkal kevesebbszer bújt oda hozzám csk úgy magától. Nem hallottam tőle a szokásos becéző kedves szavakat. Ritkán mondta hogy szeret. Kérdőre vontam hogy mi a baj. Elmesélte, hogy rájött pár dologra az együttélésünk 1 éve alatt. többek között hogy szerinte én rettenetesen türelmetlen vagyok, és hogy rossz tualjdonságom szerinte hogy ha mondjuk elmegy pl sörözni a haverjával és nem jön az igért időn belül hanem mondjuk csak egy óra múlva akkor én felhivom hogy mikor jön, őszerinte ez nagyon zavaró. én szerintem ez egyáltalán nem negativ dolog hisz csak aggódok érte. de ő úgy érzi hogy nem hagyom élni. Kérdeztem tőle hogy ezt mért csak most zúditja a nyakamba, mért nem előbb beszélte ezt meg velem. Mert hogy ő úgy érzi hogy már nem is szeret annyira mint régen, már sokkal kevésbé mint az elején. És azt mondta szüksége lenne egy kis "mosolyszünetre". Mivel én ugyanúgy szeretem most is, mint régen, rettenetesen megviselt. Ő ezt látta rajtam és mindig átölelet, puszilgatott, de más nem történt. Közben kiment két hétre ausztriába a bátyjával mert lett volna kint neki is egy munka. Az első hét végén hazajöttek és a bátyja beszélt velem erről a kis "szünetről", mert kíváncsi volt hogy vajon én hogyan gondolkodom. elmondtam neki hogy az öccse (a párom) nagyon rosszul taktikázik, mert nekem felhánytorgatja a hibáimat de a sajátjait sosem látja be-pl szörnyen lusta és állandóan csak a számitógép elkőtt ül, segiteni szinte semmit nem szokott nekem itthon. És a bátyja elmondta hogy szerinte pozitiv dolog az hogy én még ezek után is ugyanúgy szeretem az öccsét. Aztán ezek után a párom is beszélt velem és azt mondta próbáljak meg kicsit másabb lenni ne ilyen hisztis. és azt is mondta nem akar több szünetet. Azóta úgy tűnik minden olyan mint régen. bár én úgy látom hogy valami most is zavarja mert még most is keveset babusgat, nem mondja hogy szeret, csak ritkán.. nem értem, hogy mi lehet még mindi a baj. közben beszéltünk arról hogy melyikünknek mit kéne változtatnia. De még mindig nem értem hogy miért ingott meg bennem a hite a szerelme csak mert néha türelmetlen vagyok vagy kicsit többet akarok vele lenni. vajon mi történt vele? és mért gondolta meg olyan hirtelen magát egy hét után hogy inkább mégis legyen minden mint régen? Tudnál segiteni?
Köszönöm a válaszod és elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett

Szofy 19

Sarkadi Kriszta’11 júl 24 - 22:34

Kedves Zsófi!

Valójában nagyon sokféle oka lehet annak, hogy az ő viselkedése miért változott meg. Ám a tapasztalatom az, hogy nem érdemes arra törekednünk, hogy a másikon változtassunk. Inkább azt gondold végig, hogy az ő viselkedése hogyan tükrözi azt, ahogy te saját magaddal bánsz. Lehet, hogy az összeköltözés óta levetted a figyelmedet saját magadról, és inkább őrá kezdtél többet figyelni, tőle - az ő társaságától - kezdtél egy kicsit függeni, és ennek kapcsán (kimondott vagy kimondatlan) elvárásokat támasztani. Ez átmenetileg megijesztheti, eltávolíthatja a másikat. Ezért a javaslatom az, hogy kezdj el újra magaddal törődni, kényeztesd magad olyasmivel, ami számodra örömet okoz, legyenek neked is saját programjaid, töltődj fel, érezd jól magad a bőrödben. Amikor a barátod nélkül is jól érzed magad, az ő számára újra fontos lesz, hogy meghódítson, elismerjen, megöleljen.

Szeretettel,

Kriszta

Csabi’11 okt 31 - 14:21

Kedves Kriszta!

Mostanában elég tanácstalan vagyok egy lánnyal kapcsolatban mindketten főiskolások
és csoporttársak is vagyunk egyben.
A történet akkor kezdődött amikor észrevettem hogy hihetetlen sokszor találkozik a tekintetünk
ezért gondoltam csak nem lehetek közömbös számára
így elhívtam bulizni ami nagyon jól sikerült mert elsőre megnyílt bár láttam zavarban volt kicsit.
Kiderült hogy van egy barátja akivel 4 éve van együtt kb.
majd amikor haza kisértem és amint haza értem kaptam üzit hogy rendbe vagyok hazaértem utána meg még fel is hívott
hogy semmi gond nem volt.rá 1 hétre megint elhívtam és megint elmentünk sétálni élveztük egymás társaságát ahogy
én észrevettem és történt olyan is hogy lemondta egyik programját csak hogy szakíthasson időt rám és elmentünk moziba.Azért írtam ennyire
részletesen hogy összeálljon a kép bár nem tom elég lesz szóval az lenne a kérdésem hogy mire számítsak vagy
milyen irányba kéne tologatni a dolgot mert nagyon tetszik nekem csak hát így most hogy barátja van teljesen megrekedtem.

Sarkadi Kriszta’11 nov 01 - 18:55

Kedves Csabi!

A hosszú távon is boldog párkapcsolatoknak az a titka, hogy a benne részt vevők tudatosan tesznek azért, hogy önmaguk is és a kapcsolatuk is rendszeresen megújuljon. Ha ezt nem teszik meg, akkor a kapcsolat valóban "elszürkülhet", és már nem lesz annyira érdekes, izgalmas és szórakoztató.

Ekkor szokott belépni a harmadik, aki a hiányzó újdonságot és izgalmat szolgáltatja. Ez a harmadik persze csak töredékeket kaphat egy olyan emberből, aki párkapcsolatban él. Ezért, ha neked elegendő az, hogy valószínűleg nem számíthatsz teljes odaadásra és elköteleződésre ettől a lánytól, akkor érdemes folytatnod az ismerkedést. Ha viszont ennél többre vágysz, akkor lehet, hogy jobb lenne továbblépned.

Szeretettel,

Kriszta

Edina97’11 dec 03 - 12:57

Szia! Nekem van egy kis problémám :( Van vki, akit már legalább 3 hónapja szeretek. Ő is tudja már. Nem ismerem olyan régóta, de nagyon jóban vagyok vele. Az egész egy köszönéssel kezdődött, majd sokat beszélgettünk.... de mostanában, mintha már nem is lennék fontos neki :'( megtudtam, h pár hónap múlva lehet hogy elköltözik Ausztriába :'( :(( Mégis mit tehetnék?? Nem szeretném, h elmenjen, mert nagyon szeretem :((

Edina

Sarkadi Kriszta’11 dec 05 - 21:05

Kedves Edina!

Talán épp azért lépett hátrébb, mert tudja, hogy el fog utazni, és nem akar ezzel még mélyebben megsebezni téged. Az elutazását nem akadályozhatod meg, ha az a dolga, hogy elmenjen, el kell őt engedned.

Fogadd el azt, ami van. Ha távolodik, akkor minél hamarabb elengeded, annál jobb mindkettőtöknek. Ha pedig még közeledik, akkor élvezzétek ki ezt a néhány hónapot, aztán hagyd őt elmenni. Biztos vagyok benne, hogy szívesen van a közeledben, ha jókedvű vagy és magabiztos, és menekül, ha azon siránkozol, hogy hamarosan el fog utazni, és akkor majd mi lesz.

Hidd el, ha ténylegesen elengeded, valami sokkal jobb jön helyette.

Szeretettel,

Kriszta

szidonia’13 nov 09 - 12:51

Kedves Kriszta!
Nagyon sok hasznos dolgot lehet talalni az oldaladon orulok neki h segitsegekre tudsz sietni az emberek reszere,igy en is ezt szeretnem kerni toled.
Elvalt vagyok 28 eves no egy kislanyal es elvallas utan csak keves honnapal meg ismertem az uj paromat aki szinten elvallt csak ugyan egyidobe,o 42 eves gyerek nelkuli ferfi,ugy erzem h minden meg van ami kell egy jo tarsnak,viszont attol felek h talan mind ketten hasonlitgatjuk egymast a voltakhoz(talan en kevesbe mert tudva h ez nem jo)o peddig mindig azt vagja a fejemhez h o mar megtapasztalt sokat es adott siztuacioaknak tudja h mi a kovetkezmenye es mi lehet a hata e mogot:0.
Nekem meg nagyon faj,sokszor ugy erzem h nem ad eselyt ennek a kapcsolatnak es mintha buntett azert.
Nem tudom h mire gondoljak talan arra h nem zarta le a multat v h egyszeruen sok a rossz elemnye a volt kapcsolatbol,atto, felek h kapcsolat rovasara megy ez.
Ha van egy jo tanacsod h hogyan kezeljem,...az ilyen ferit?!

Koszonettel,Szidonia

Sarkadi Kriszta’13 nov 25 - 18:07

Kedves Szidonia!

Ne engedd, hogy a párod megfélemlítsen a az életkorára és a tapasztalataira hivatkozva. Mindig, minden helyzetnek rengetegféle kimenetele létezik, nem csak az, amit valaki már korábban megtapasztalt.

Állj ki magadért, tudd, hogy a gondolataid és az érzéseid érvényesek, számítanak.

Szeretettel,

Kriszta

egy szerelmes nő’14 jan 27 - 16:12

Helló. Én csak mot bukkantam erre az oldalra. De talán tud valaki tanácsot adni. Volt egy több éves párkapcsolatom, gyermekünk is született, de már fél éve nem vagyunk együtt. A probléma az ital volt.... Újra találkoztam azzal az emberrel akivel előtte ismerkedtem meg. Sosem tudtam őt igazán elfelejteni. A párkapcsolatom alatt is sokszor eszembe jutott. Kb 8 éve. Őt mondanám az első szerelemnek. De akkor még vele nem történtek komoly dolgok, de mikor vele voltam, nagyon jól éreztem magam, és azt hogy nagyon meg akarom ismerni, hogy milyen, mit szeret, milyen a gondolkodása és mindent. Szóval vele találkoztam újból, tartjuk is a kapcsolatot. És együtt voltam vele egyszer. Nagyon jó volt. Utána is aludtam nála,de csak filmeztünk, dumálgattunk, és összebújva aludtunk. Ez mindennél jobb és szép volt. De amikor vele vagyok, annyira zavarban vagyok, nehezen vagy nem is tudok megnyílni. Mással akárkivel el tudok beszélgetni lazán, de vele annyira zavarban vagyok mintha 12 éves kislány lennék. És nem tudom hogyan mondjam el neki hogy mit is érzek. Egyébként jól kijön a gyerekemmel is, eddig :) Nem akarom magamhoz láncolni, meg óránként hívogatni, csak szeretni akarom. És egy kicsit visszakapni valamit, valami kis szeretetet. Mit tegyek? Tudom hogy közömbös nem vagyok neki, de eddig csak barátként tekintett rám akivel néha történik valami extra. Nem tudom hogy állna hozzá, ha megmondanám hogy szeretem és mióta. Ha tud valaki valami okosat azt megköszönöm.

egy szerelmes nő

Sarkadi Kriszta’14 febr 25 - 15:28

Kedves szerelmes nő!

Azért lenne mégis fontos, hogy elmondd neki, mit érzel, hogy kiderüljön: ő is ezt érzi-e? Előbb-utóbb el kell döntenetek, hogy a kapcsolatotok megmarad-e ezen a szinten (megmaradhat, ha ez mindkettőtöknek elegendő), vagy továbbléptek, és szorosabbra fűzitek. Ehhez viszont ki kell derülnie, hogy ki mit érez, és ki mit szeretne ettől a kapcsolattól.

Szeretettel,

Kriszta

Andor’15 ápr 27 - 13:12

Kedves Krisztina !

Azzal a problemaval fordulok onhoz hogy : 19 eves vagyok , es eddig mindenki akibe bele szerettem lerazott. Egy kicsit bovebbrn : Amikor eloszor talalkozok valakivel , elvagyunk egymassal jol elbeszelgetunk. Utanna folytatjuk a netes kommunikaciot meg talalkozokat szervezunk. Csak az a bajj hogy mindig elso latasra szerelembe eso tipus vagyok de magamban tartom. A masik fel jeleket ad arra hogy nagyon tetszek neki . Aztan amikor par het vagy 2 honap utan nagynehezen kimondom neki vagy nagyon eros utalast teszek hogy le essen neki , otthagy/leraz :/ Minden csalodas utan megfogadom hogy jegszivu leszek es nem erdekel senki . Ezt sikerult fel evig tartanom megint de hetvegen egy buliban talalkoztam valakivel akivel aztan elmentunk hozza beszelgetni meg bulizni. Ugy voltam bele hogy jo ez egy ejszakas kaland es kesz. De a buta fejemmel ismet bele szerettem ujra valakibe :/ Hetvegente lathatom egyenlore :/ Nagyon nagyon nehez visszafogni magam hogy ne irogassak percenkent (hiszen nem akarol elmebeteg zaklato lenni) vagy ne nezegessem a kepeit es fantazialjak a mi lenne ha...dolgokrol :/ Pl mondta hogy majd holnap beszelunk...es en masnap amint felkeltem irtam neki :/ Nem birok varni hogy irjon, mi van ha nem is irna ha en nem kezdenek :/ A kezdo loketet az adta meg hogy amig a baratom aludt addig letamadott es aztmondta edes vagyok es nagyon tetszek neki :) Nem tudom mit tegyek hogy megszerezzem . A vegere hagytam egy kisseb dolgot amit nem akartam emlitteni az elejen.: Mind ketten ferfiak vagyunk . (o 30 de eleg fiatalos kivul es bellul ) Koszonom a segitseget elore is :)

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim