Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

SzerelemTeremtő meditációs estek

A 15 alkalmat felölelő SzerelemTeremtő meditációs estek mindegyike abban lesz a segítségedre, hogy lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem. A 15 alkalom egy folyamaton vezet végig, de a meditációk nem épülnek egymásra. Így rendkívül erőteljes a hatása akkor is, ha csak egy, vagy néhány alkalommal veszel részt. Olvass tovább, és tudj meg többet a meditációról; arról, hogy miről szól a 15 alkalom, és arról, milyen kedvezmények várnak!

Időpont: 2013. január 17 - december 19. Csütörtökön: 18.00-20.30.

Helyszín: ÖrömSziget, 1123. Budapest, Greguss u. 3., I. em. 1. Kapucsengő: 6

 

Miről szól?

Talán úgy véled, a meditáció valami egzotikus dolog, amely a keletről érkező vallásokhoz kapcsolható. Lehet, arra gondolsz, hogy valami olyasmi, amihez egy bizonyos módon kell ülni. Előfordulhat, hogy azt hiszed, ilyen gyakorlatot csak a „szent emberek” végeznek. Ám ezen feltételezések egyike sem igaz. Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A SzerelemTeremtő meditációs eseteken pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

A 15 alkalmat felölelő SzerelemTeremtő meditációs estek mindegyike abban lesz a segítségedre, hogy lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem. A 15 alkalom egy folyamaton vezet végig, de a meditációk nem épülnek egymásra. Így rendkívül erőteljes a hatása akkor is, ha csak egy, vagy néhány alkalommal veszel részt.

 

Kinek szól?

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

A SzerelemTeremtő meditációs estekre várlak Téged is, ha

 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak;
 • tartós boldogtalanságban élsz valaki mellett és változtatni szeretnél ezen;
 • szeretnél újra elköteleződni önmagad, a társad és a szerelem mellett;
 • szeretnéd megünnepelni magadat, a szerelmet és a kapcsolatotokat;
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz;
 • belefáradtál abba, hogy már annyi mindent kipróbáltál, és látszólag alig változik valami;
 • nyitott vagy az újra, és szívesen átadod a megoldás gondját egy nálad magasabb erőnek.

Ezek az esték Neked szólnak, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

 

Miért érdemes eljönnöd?

A meditációt évezredek óta, több kultúrában alkalmazzák, mivel számtalan előnye van. Mind a testünkre, mind az elménkre, mind az érzelmeinkre hatást gyakorol. A rendszeres meditáció eredményeképpen

 • egészségesebb leszel, mert amikor a légzésedre figyelsz, csökken a vérnyomásod, lelassul a szívverésed, nyugodtabbá válsz;
 • élesedik az elméd, amely hatékonyabbá teszi a kommunikációdat mind a munkahelyeden, mind a szerelmed, a barátaid, a családod körében;
 • könnyebben tudsz koncentrálni, ezért kevésbé leterheltnek érzed magad;
 • tudatosítod az érzelmeidet, ezért ritkábban fordul elő, hogy túlreagálod a dolgokat;
 • hamarabb megtalálod a megoldást életed azon területein, ahol úgy érzed, elakadtál;
 • közelebb kerülsz önmagad, a körülötted lévő emberek, az életed, az életfeladatod megértéséhez.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

1. Könnyed elengedés: január 17.

Ez az este abban támogat, hogy megértsd és elengedd egy lezárult kapcsolatodat. Ez egy gyógyító folyamat, amely abban segít, hogy elengedj és jobban érezd magad, miközben egy tágabb perspektívából szemléled a kapcsolatot. A meditáció hatására magabiztosabb és erősebb leszel, valamint megszületik benned a béke és az elfogadás a változással kapcsolatban. Megérted, hogy a lelki kapcsolódás akkor is megmarad, ha a kapcsolat külső formája átalakul.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

2. Teljes elfogadás: január 31.

Miközben megbocsátasz magadnak, és elengeded a múltat, szélnek ereszted a bűntudatot, és elkezded igazán szeretni magad. Azzal, hogy átalakítod magadban a múltra vonatkozó gondolataidat, megváltozatod a jelent és a jövőt is. Mivel már nem bántod magad többé azzal, ami megtörtént és elmúlt, helyet teremtesz a friss, szerelmes energiák beáramlásának.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

 

3. Korlátok nélkül: február 28.

Ha úgy érzed, körbe-körbe jársz, és valamiféle akadályban újra és újra elbuksz, ez a meditáció átlendít ezen a helyzeten. Összekapcsolódhatsz Felsőbb Éneddel, és átadhatod neki a megoldás feladatát; útmutatást kérhetsz tőle, és elengedheted félelmen alapuló gondolataidat és érzelmeidet. A szimbólumok és a négy elem (föld, tűz, víz, levegő) erejét használjuk ahhoz, hogy eltakarítsuk a szerelem útjában álló akadályokat. Különleges, izgalmas meditáció.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

4. Együtt, könnyedén: március 21.

Ebben a meditációban azzal az énrészeddel dolgozol, aki - úgy tűnik - szabotálja, hogy elérd, amit szeretnél. Ebben az utazásban átalakíthatod régi mintáidat, aminek hatására nagyon gyors változásokat tapasztalhatsz az életedben. Innentől kezdve képes leszel megtenni azokat a lépéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

5. Új kezdet: április 11.

A világ azt a képet tükrözi vissza, amit legbelül önmagadról megalkottál. Ezen az estén elengeded negatív önképedet, és új, pozitív kisugárzású képeket építesz fel. Ezentúl ezeket fogod kifelé közvetíteni, és így megváltozik az is, ahogy a többi ember és a világ hozzád viszonyul.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

6. Az élet szép: május 2.

E meditációt átélve sokkal könnyebb lesz pozitívan és optimistán szemlélned a világot, és egyre nagyobb örömöt jelent a társaságodban lenni. Megnő az önmagadba, a többi emberbe, és a világ pozitív működésébe vetett hited, és képes leszel úgy alakítani a dolgokat, ahogyan az neked jó. Elengeded negatív gondolataidat, és pozitívakra cseréled őket.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

7. Szeretem magam: május  16.

Ebben a meditációban megtanulod szeretni és táplálni magad, és elengeded mindazt, ami már nem előre visz, hanem visszahúz. Korlátozó hiedelmeid helyére új, előremutató gondolatok kerülnek. Felfedezed azokat az új lehetőségeket, amelyekkel táplálhatod és szeretheted magad.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

8. Szeretem a testem: június 6.

Ezen az estén elkezded épp olyannak szeretni a tested, amilyen, és elengeded a hozzá kapcsolódó negatív gondolatokat. Fénnyel és szeretettel töltöd fel minden egyes testrészedet, és megtanulod, hogyan halld meg az általuk közvetített üzeneteket. Átalakítod egy olyan alszemélyiségedet, amelyik nem szereti a tested, így innentől könnyedén megadod a testednek azt az ételt, mozgást, lazítást és szeretetet, amit megérdemel.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

9. Önbizalom építés: június 27.

Ebben a meditációban megtanulod, hogyan érezheted magad erősnek, jónak, magabiztosnak. Hinni kezdesz a képességeidben, és felfedezed, mennyire alkalmas vagy rá, hogy elvégezd, amiért jöttél. Ezt az új önképet kezded el kisugározni a világba, így mások is magabiztos, határozott embernek látnak ezentúl. Ez megváltoztatja a megtapasztalásaidat, és önmagadon keresztül elkezded jobbá alakítani a világot.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

10. Minden lehetséges: szeptember 5.

E meditáció segítségével megteremthetsz egy olyan környezetet, amely tápláló, szeretetteli, és támogató a számodra. Megnyitod a szívedet, és végre elhiszed, hogy megkaphatsz mindent, amire vágysz, és a dolgok könnyedén megérkeznek hozzád. Megtanulod befogadni a szeretetet, a fényt, a bőséget. Egyre inkább képessé válsz arra, hogy elfogadd az élet neked szánt, örömteli ajándékait.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

11. Égi randevú: szeptember 26.

Ha éppen most egyedül vagy, és szeretnéd, ha lenne egy társad, akit szeretsz, aki szeret téged, és aki pont olyan kapcsolatban szeretne élni, amilyenben te is, akkor ezen az estén feltétlenül gyere el. A meditációban elutazunk a lelkek szintjére, ahol összetalálkozhatsz azzal, akinek belső lángja ugyanúgy ragyog, mint a tiéd. Telepatikusan összekapcsolódtok, és elkezdtek megismerkedni. Szívmágnesedet bekapcsolva elkezded őt bevonzani az életedbe.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

12. Meghitt közelség: október 17.

Ha arra vágysz, hogy szeressenek, elismerjenek, és kényeztessenek, akkor itt a helyed ezen az estén. Lehetőséged lesz megváltoztatni a hiedelmeidet arra vonatkozóan, hogy mi a módja annak, hogy szeretetben és bőségben részesülj, és kapcsolataidban megkapj mindent, amire vágysz. A másik embert nem tudod megváltoztatni, ám magadat átalakíthatod, és ezáltal megújul a kapcsolatotok.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

13. Szeretet és harmónia: november 7.

Ebben a meditációban a szeretet és a belső béke új szintjeit tapasztalod meg. Harmóniába kerülsz a szeretteiddel, a barátaiddal, az élettel, az univerzummal. Mágnesesen vonzani kezded az embereket, a sikert és a bőséget. Képes leszel megtapasztalni a bölcs és egyben szenvedélyes szeretetet. A szeretet forrásává válsz, így egyre több szeretetet kapsz.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

14. Telepatikus kommunikáció: december 13.

Ezen az estén megtanulod, hogyan küldhetsz telepatikus üzeneteket azoknak, akiket szeretsz, és hogyan "foghatod" az ő üzeneteiket. Elkezded felismerni a másoktól átvett, számodra szükségtelen energiákat, és megtanulod elengedni őket. Képes leszel a negatív energiát pozitívvá alakítani. Így érezhetően több lesz az energiád, és könnyedebb, örömtelibb lesz az életed.

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva>>>  , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

15. Kvantumugrás a Szerelembe: december 20.

Ebben a belső utazásban felgyorsítod azokat a gyógyító folyamatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megérkezzen az életedbe a beteljesült szerelem és a párkapcsolati harmónia. Miközben eltakarítod az utadból az eddig ott tornyosuló akadályokat, örömmel átadod magad a változásnak és a fejlődésnek. Hatalmasat lépsz előre az utadon, mégis megőrzöd belső egyensúlyodat. Ha szíved legmélyéről vágysz a szerelemre és a valódi kapcsolódásra, légy bátor, és ezen az estén ugorj velem!

Ha csak ez az egy meditációs est érdekel, ide kattintva >>> , és az oldal aljára görgetve regisztrálhatsz.

 

Ők is ajánlják:

"Tudom (én magam is többször megtapasztaltam), hogy Kriszta teljes lényéből és sok év tanulási-fejlődési folyamatából születik meg a tér, amely a résztvevőt egy-egy találkozó során biztonságban megtartja. Így meg tud nyílni saját maga rejtett részeinek és beengedheti az életébe az ajándékokat, melyeket az élet tartogat."
(Veres Kriszta, www.vereskriszta.com)

 

 

"Krisztának bármit el tudok mondani, meg tudok osztani vele. Bízom benne. Úgy érzem, valóban elkötelezte magát a szellemi megújulásra, arra, hogy igaz lesz, hogy nem beszél mellé, hogy a saját példájával emel. Szeretek vele dolgozni, mert megbízható és precíz, gondosan felkészül, de ha kell, el tudja engedni a koncepciót és a jelenre hangolódni. Inspiráló és felemelő a jelenléte!"
(Berkes Judit, www.lelekszinter.hu)

 

"Kriszta minden csoporthelyzetben teljes személyiségével jelen van, valamint képes csatornát alkotni a spirituális és földi energiák között, amely energiaáramlás így az általa vezetettek számára is hozzáférhetővé válik. Mindez óriási mértékben segít másoknak is megtapasztalni a saját jelenlétüket, utat találni valós önmagukhoz, amely különleges lehetőség a személyes fejlődésben való előrelépéshez, tudatosságunk emeléséhez."
(Domján Móni, www.monikaesatarot.blog.hu)

 

Kinek nem való?

Ha éppen most sok interaktív játékkal és gyakorlattal megtűzdelt, mozgalmas önismereti programra vágysz, akkor inkább válassz a Szerelemvonat utazásai közül. A SzerelemTeremtő meditációs estek középpontjában a belső csend megteremtése áll, hogy ott meghalljuk lelkünk és szerelmes társunk hangját.
 

Miért SzerelemTeremtő meditációs estek a címe?
 

Én vagyok felelős azért, amit látok. Én választom meg az érzéseket, amiket átélek, és én döntök arról, milyen célt akarok elérni. Mindent, ami történik velem, én kértem, és azt kapom, amit kértem.

Ez a néhány mondat az A Course in Miracles című könyvből való, és évek óta meghatározza az életemet. A meditációs estek sorozatának azért adtam ezt a címet, mert ha szerelemre, vagy boldog, harmonikus párkapcsolatra vágyunk, akkor hatalmunkban áll azt megteremteni, és az életünk részévé tenni - ugyanúgy, ahogy bármi mást.

A meditációs estek alkalmával összekapcsolódunk azzal a belső forrással, ahol megfogalmazhatjuk a kéréseinket, és elindíthatjuk őket a megvalósulás útján. Ugyanakkor eltakarítjuk azokat a belső akadályokat, amelyek esetleg megnehezíthetik az élettől érkező ajándékok elfogadását.

 

A legfontosabb információk és kedvezmények:

A 15 alkalomból álló SzerelemTeremtő meditációs estek részvételi díja összesen:

 57.000,- Ft (3.800,- Ft/alkalom, tartalmazza az áfát)

LENNE,

ha nem vennéd igénybe a hatalmas kedvezményt!

 

Egy összegben fizetők különleges kedvezménye!

Ha egy összegben biztosítod a részvételedet mind a 15 alkalommal, akkor a SzerelemTeremtő meditációs estek mind a 15 utazására 57.000,- Ft helyett 20 % kedvezménnyel,

mindössze  45.600,- Ft-ért regisztrálhatsz.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a 15 alkalomra szóló "bérletedet" a lap aljára görgetve megrendeled.

 

Ha 10 alkalommal szeretnél ott lenni, akkor a 10 alkalmas bérlet 38.000,- Ft helyett, 15 % kedvezménnyel

csak  32.300,- Ft-ba kerül.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a kuponkód mezőbe beírod a

berlet10

szót (kis betűkkel, ékezetek nélkül). Lejjebb megnézheted, hogyan kell kitöltened a megrendelő űrlapot, ha élni szeretnél a kedvezménnyel.

 

Ha pedig csak abban vagy biztos, hogy 5 alkalommal mindenképpen eljössz, akkor az 5 alkalmas bérlet díja 19.000,- Ft helyett, 10 % kedvezménnyel

mindössze  17.000,- Ft.

 

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a kuponkód mezőbe beírod a

berlet5 szót (kis betűkkel, ékezetek nélkül).

Így kell kitöltened a megrendelő űrlapot, ha élni szeretnél a kedvezménnyel. (A visszatero helyére írd a berlet10 vagy berlet5 szavakat.)

Kattints a képre a nagyításhoz! ->

 

Hogyan lehet a bérletet felhasználni?

A bérletek érvényességi ideje: 2012. december 20., és bármely alkalommal felhasználhatod őket. Sőt, átruházhatod valaki másra, vagy magaddal hozhatsz vele valakit, aki fontos neked, vagy szeretnéd megajándékozni ezzel.

Természetesen nem szükséges bérletet vásárolnod, bejelentkezhetsz az alkalmakra egyenként is, amikor úgy érzed, eljött az ideje.

 

A jelentkezés módja

Miután kitöltötted a lejjebb következő űrlapot (és kipipáltad a vásárlási feltételek elfogadását jelző kis négyzetet is), a lenti Megrendelem gombra kattintva azonnal kapni fogsz e-mailben egy automatikus visszaigazolást a rendelésed adataival. Majd nem sokkal később (max. 24 órán belül) egy másik e-mailt az ügyfélszolgálatunktól, amiben leírjuk a cégünk nevét, és számlaszámát. Kérjük, ide utald át vagy fizesd be a a kiválasztott bérletre vontakozó összeget. Miután megrendelted, és az ellenértéke megérkezett a számlánkra, máris megkapod e-mailben az éppen aktuális sorszámú bérletet.  

Amint kiválasztottad, hogy mely meditációs estekre jössz el, feltétlenül jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • e-mailben: ;
 • telefonon: 20 935 4144.

Csak így tudom beszerezni a programhoz szükséges elegendő számú kelléket, illetve így tudlak értesíteni arról is, ha az utolsó pillanatban valamilyen változás történt.
 

Várlak!

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta

"Kriszta példakép. Kívül-belül szép. Kedves, kecses, határozott, elfogadó, lágy, kemény, félénk, bátor. NŐ."

Timár Gábor, ügyvezető igazgató További referenciák

Korábbi írásaim