Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Meghitt közelség - meditációs est november 29-én

Ha arra vágysz, hogy szeressenek, elismerjenek, és kényeztessenek, akkor itt a helyed ezen az estén. Lehetőséged lesz megváltoztatni a hiedelmeidet arra vonatkozóan, hogy mi a módja annak, hogy szeretetben és bőségben részesülj, és kapcsolataidban megkapj mindent, amire vágysz. A másik embert nem tudod megváltoztatni, ám magadat átalakíthatod, és ezáltal megújulsz te magad is, és ha van melletted kedves, akkor a kapcsolatotok is.

Időpont: 2012. november 29. csütörtök, 18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület


Miről szól?

A Meghitt közelség című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Ahhoz, hogy egy kapcsolatban megkapd, amit szeretnél, először is meg kell nyitnod a szívedet, és meg kell emelned a saját rezgésszintedet. Ha azt akarod, hogy valaki több szeretettel forduljon feléd, akkor az a legfontosabb, hogy te magad több szeretetet sugározz.

Ebben a meditációban végiggondolhatod, mi az, amit - valakitől, aki fontos számodra (lehet a kedvesed, egy barátod, a kollégád, a testvéred, a gyereked, egyik szülőd, stb.) - szeretnél megkapni: valamit, ami számodra a szeretet kifejeződése. A meditáció során felismered, mi a legegyszerűbb módja annak, hogy a szeretet ezen kifejeződése megjelenjen az életedben.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Meghitt közelség című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

Ez az este egy 15 alkalmas sorozat része. Ha kíváncsi vagy a többire, kattints ide:

SzerelemTeremtő meditációs estek

Ha viszont csak erre az egy alkalomra jönnél, akkor maradj ezen az oldalon.

 

Kinek szól?

A Meghitt közelség című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • van az életedben valaki, akit szeretsz (nem csak a kedvesed lehet az, hanem bárki más), és fontos neked a kapcsolatotok harmóniája;
 • meglévő vagy korábbi kapcsolatodban nem kaptál meg mindent, amire vágytál, és szeretnél változtatni ezen;
 • több figyelemre, elismerésre, találkozásra, beszélgetésre, vagy szeretetre vágysz valaki mástól;
 • szeretnéd, hogy mások több tisztelettel és bizalommal forduljanak feléd;
 • van egy konkrét személy, akivel szeretnéd megjavítani a kapcsolatodat;
 • úgy érzed, a kedvesed nem vállal fel azon a módon, ahogy az neked jó lenne;
 • "se veled - se nélküled" kapcsolatban vagy valakivel;
 • szeretnél kilépni a kapcsolataidra jellemző hatalmi harcokból;
 • a konfliktusok békés megoldódására vágysz.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Kapcsolatainkban arra vágyunk, hogy a lehető legközelebb legyünk a kedvesünkhöz – testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Ám ebben gyakran megakadályoznak korábbi sebzettségeink nyomán kialakult félelmeink, melyek személyiségünk részét képezik. Amikor meditatív tudatállapotba kerülünk, magunk mögött hagyjuk a sebzettséget, a félelmet, a személyiséget, és valódi lényünk középpontjából kapcsolódunk egymáshoz. Ezen a módon  felismered, mi az, amit eddig talán nem láttál, és most szívesen átalakítod magadban.

A Meghitt közelség című meditációs est hatására

 • a kapcsolataidban elkezded megkapni, amire vágysz;
 • harmonikusabbá, békésebbé válik az életed;
 • egyre többször tapasztalod meg a valódi, meghitt közelséget;
 • több figyelemmel és szeretettel fordulnak feléd azok, akik fontosak neked;
 • tisztábban látod, mi a teendő ott, ahol eddig kétségeid voltak.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

Sokszor olyan módon szeret valaki, amilyen módon ő szeretne szeretetet kapni – nem pedig úgy, ahogy te szeretnéd, hogy szeressenek. Ugyanígy, te is azon a módon szereted a másikat, amilyen formában te szeretnél szeretetet kapni. Gyakran két ember valóban nagyon szereti egymást, ám a másiknak meg kell tanulnia felismerni a szeretetet, amit kap. Ugyanis sokszor más módon, más formában érkezik, mint amilyenre számítunk. A Meghitt közelség meditációban az elfogadást fogjuk gyakorolni, hogy képes légy megengedni a másiknak, hogy szeressen téged. Megteremtjük a teret, amelyben be tudod fogadni a másik irántad érzett szeretetét.

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

A résztvevők véleménye:

"Jól éreztem magam, és sokszor fel tudom még idézni azt a bensőséges hangulatot, ami létrejött azon az estén. Mondtam is akkor, hogy én azt a nyugalmat szeretném magammal vinni. Örültem, hogy a többiek aurája is befogadó volt, ami lehetővé tette, hogy jobban kinyissam a lelkemet. Ami nekem sokat jelentett, hogy a párom is részt vett ezen a meditáción. Mióta ismer, tudja, hogy nekem ez sokat jelent, és elfogadja az ezotérikus gondolkodásomat, de eddig nem nagyon folyt bele. Becsülöm benne, hogy megpróbál ezen az úton közelebb férkőzni hozzám. Ami sikerült is, mert úgy érzem, áttört egy fal közöttünk. Végre tudtunk utána úgy beszélgetni, hogy nem torkollott veszekedésbe, ill. nem hagytuk ott a másikat a "meg nem értettség" érzésével. És igazából ezt szeretnénk végre megtalálni: a közös hangot, amin végre megértjük egymást és beszélgetni tudunk. Talán ez most elindult ezen az estén. Bízom benne! Köszönöm, hogy ott lehettem és erőt, hitet meríthettem!" (Bea)

"Nagyon bensőséges volt, és épp annyian voltunk, amennyien lennünk kellett. Az est sokat segített abban, hogy még jobban megértsem, mennyire fontos a partnerünkre való odafigyelés, elismerés. Segített abban, hogy magamba nézzek, s hogy a felsőbb énemmel kapcsolatba kerüljek. Fontosak voltatok Ti együtt és egyénenként. Legyen még több ilyen est, én ott leszek." (Novák Ági)

"Épp a meditáció előtt mondtam le a párom javára egy számomra eredetileg fontos dologról. Ez akkor megviselt. Amikor a meditáció után kiléptem a teremből, eszembe sem jutott, hogy én most milyen helyzetben is vagyok. Nagyon jól éreztem magam! Az meg csodálatos, hogy nem csak minket biztatsz erre, hanem Te is olyan helyzetbe hozod magad, ami új és ismeretlen a számodra. Remélem sok pozitív élményben lesz részed."(Kati)

 

Kinek nem való?

Ha éppen most sok interaktív játékkal és gyakorlattal megtűzdelt, mozgalmas önismereti programra vágysz, akkor inkább válassz a Szerelemvonat utazásai közül. A Meghitt közelség című meditációs est középpontjában a belső csend megteremtése áll, hogy ott meghalljuk lelkünk és belső bölcsességünk hangját.

 

Miért épp Meghitt közelség a címe?

Számomra ez a két szó írja le legjobban, milyen is egy olyan kapcsolat, amely egyszerre erős és megtartó, valamint puha és mosolygós. A meghitt közelség teszi lehetővé, hogy biztonságban érezzük magunkat a kedvesünk társaságában, és bátran megmutassuk egymásnak valódi, ártatlan lényünket. Ha minden szinten meghitt közelségben vagyunk, akkor minden könnyebbé válik: az őszinte beszélgetések kezdeményezése, a viták elsimítása, a megbocsátás. Ekkor hárulnak el az akadályok a szerelem szabad áramlása elől. Az este során átélt vezetett meditáció épp azt célozza, hogy meghitt közelségbe kerülj valakivel, aki számodra fontos. Akkor is, ha közös életetek valamely területén éppen távolságot érzékelsz
 


A JELENTKEZÉS MÓDJA

1. Görgesd lejjebb az oldalt, és töltsd ki a megrendelő űrlapot. (Pipáld ki a vásárlási feltételek elfogadását jelző kis négyzetet is.)

2. A Megrendelem gombra kattintva azonnal kapni fogsz e-mailben egy automatikus visszaigazolást a rendelésed adataival.

3. Aztán kapsz egy másik e-mailt, amiben leírjuk a cégünk nevét, és számlaszámát. Kérjük, ide utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

4. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.

5. A helyszín a résztvevők létszámától függ, így erről a találkozó előtti napon, e-mailben értesítelek. A számlát pedig a programon átadom, vagy postán küldöm el neked.

 

VAGY

1. írj nekem egy e-mailt, amiben megírod az alábbiakat:

 • A meditációs est neve és dátuma
 • Neved
 • E-mail címed
 • Telefonszámod
 • Postai címed
 • Számlázási név
 • Számlázási cím
 • Megjegyzés

2. 24 órán belül kapsz tőlem egy visszaigazoló levelet, amelyben arra kérlek, hogy a megadott számlaszámra utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

3. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.

4. A helyszín a résztvevők létszámától függ, így erről a találkozó előtti napon, e-mailben értesítelek. A számlát pedig a programon átadom, vagy postán küldöm el neked.

 

VAGY

Ha valami miatt ezek egyike sem sikerülne, kérlek, feltétlenül jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • e-mailben: ;
 • telefonon: 20 935 4144.

Csak így tudom beszerezni a programhoz szükséges elegendő számú kelléket, illetve így tudlak értesíteni arról is, ha az utolsó pillanatban valamilyen változás történt.

 

Várlak!

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"A saját magunkhoz való viszonyunk javítása párkapcsolatunk boldoggá tételének alapfeltétele, és Kriszta ebben az okosságával, határozottságával és céltudatosságával mérföldekkel előrébb jár, mint szinte bárki, akit ismerek. Energiája, optimizmusa és remekbe csiszolt kommunikációs készsége pedig kivételesen alkalmassá teszi arra, hogy a tudását és a tapasztalatait jól használható módon adja át bárkinek, akinek szüksége van rá. És akkor még nem is beszéltem arról a szakmai értelemben vett tudáskincsről, amit a párkapcsolatok ügyében már eddig is fölhalmozott ... "

Villányi Péter, pszichoterapeuta, író (a Kapcsoskönyv szerzője)

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos

"Kriszta szerintem saját magát is meglepő változásokat ÉLT meg, és ezekhez mindig megtalálta és megtalálja - ha esetleg mégsem, akkor pedig megalkotja - azokat az eszközöket, amelyek által a leginkább alkalmassá válik arra, hogy MEGLÉPJE a következő lépést."

Csajági Ildikó, chi-masszázs További referenciák

Korábbi írásaim