Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Égi randevú - meditációs est május 2-án

Ahogy mindenkire, rád is vár egy társ, akivel megélheted a létező legnagyobb szerelmet és szeretetet. Valahol már indulásra kész az a nő vagy férfi, aki épp rád vágyik, és épp veled szeretné átélni a szerelemben rejlő örömöket és fejlődési lehetőségeket. Ezen az estén egy vezetett meditáció formájában felvesszük vele a kapcsolatot.

Időpont: 2013. május 2. csütörtök, 18:00 - 20:30
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál


Miről szól?


Ahogy mindenkire, rád is vár egy társ, akivel megélheted a létező legnagyobb szerelmet és szeretetet. Valahol már indulásra kész az a nő vagy férfi, aki épp rád vágyik, és épp veled szeretné átélni a szerelemben rejlő örömöket és fejlődési lehetőségeket.

Ezen az estén egy vezetett meditáció formájában felvesszük vele a kapcsolatot. Elmondhatod neki, hogy mire vágysz, és megkérdezheted tőle, ő mit szeretne megkapni tőled. Létrehozunk egy olyan lelki összeköttetést, amely lehetővé teszi, hogy a köztetek lévő szerelem már a fizikai találkozás előtt elkezdjen kibontakozni. Szíveitek között felépítünk egy hidat, amellyel elkezditek vonzani egymást.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. Az Égi randevú című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

 

Kinek szól?

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

 • Köztünk a helyed ezen az estén, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó lelkiállapotba, amelyben összekapcsolódhatsz leendő társaddal.
 • Neked szól ez a két órás, meditációs program, ha egyedül vagy éppen, és már nagyon vágysz rá, hogy megérkezzen a társad.
 • Neked való akkor is, ha még semmit sem tettél társad bevonzásának érdekében, és neked való akkor is, ha úgy érzed, már annyi mindent kipróbáltál, és valami miatt eddig egyik módszer sem vált be.

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban a kapcsolat kettőtök között mindenképpen létrejön. Innentől kezdve nincs más dolgod, mint az intuíciódra hallgatva megtenni azokat a lépéseket, amelyek felkészítenek a szerelemre, és elvezetnek benneteket egymáshoz. Lehet, arra érzel majd késztetést, hogy

 • elkezdj többet törődni magaddal;
 • nagyobb önismeretre tegyél szert;
 • begyógyítsd régi sebzettségeidet;
 • új, ismeretlen dolgokat próbálj ki;
 • elengedd régi sérelmeidet;
 • rendszeresen meditálni kezdj;
 • fejleszd a kommunikációdat;
 • új célokat tűzz magad elé;
 • változtass a gondolkodásmódodon; vagy arra, hogy
 • elutazz valahová …

Bármi legyen is az, tudni fogod, hogy erre kell menned ahhoz, hogy a neked rendelt társsal összetalálkozz. Többé nem kell azon gondolkoznod, vajon mit kell még tenned ahhoz, hogy végre rád találjon a szerelem – elég, ha belső hangod finom iránymutatásait követed.


Miről lesz szó? Mi fog történni?


Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges.

A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

 

 

 

A résztvevők véleménye:

Kedves Kriszta, nagyon köszönöm Neked a mai élményt. Az előzetes ráhangoló-gyakorlatok segítettek feloldódni a helyszínen és a társaságban, ráadásul elvették az elme játékszerét, a fókuszt az elvárásokról, hogy vajon mi fog történni majd a meditáció alatt. Így nyitottan és oldottan sikerült elindulnom az utazáson. A kedvesem nem öltött testett, sokkal inkább a kék fény-energiát érzékeltem és egyfajta ős-biztonságot, ami azt sugallta: a helyemen vagyok az ő társaságában. A találkozásunkkor mosolyogtam belül... szerintem minden porcikám mosolygott és ezt sugározta vissza ő is. Az egyik legszebb ajándék, amit kaptam tőle, egy gondolat volt, amelyben megnyugtatott, hogy szereti és tiszteli minden eddigi kapcsolatomat más férfiakkal és hálás értük, hiszen általuk fejlődhettem azzá, ami most vagyok. Általuk tanultam meg úgy szeretni, ahogyan most szeretek. Majd megkérdezte, hogy készen állok-e életünk legszebb és legnagyobb kalandjára? A válaszom igen volt... S miután egy gyönyörű, szívalakú mágnes dobog mellkasomban, ami precíz radarként segít rátalálni páromra a nyitott szemmel élt valóságban, az agyalással is felhagyhatok: a szívem ugyanis odavezet hozzá. Az elmém pedig jó szolgálatot tesz, hogy eligazodjak a közlekedésben ... (Sz. Ági)

► Szia Kriszta! Én is szeretném megköszönni Neked a tegnap estét. Én még nem voltam ilyen csoportos meditációs esten, mindig itthon, egyedül meditáltam. Nagyon kellemes volt, szimpatikusak voltak a csoporttársak, jók voltak a játékok. Sikerült velük ellazítani, s a zene számomra adott egy olyan belső nyugalmat, amire szükségem volt ahhoz, hogy valóban a meditációra tudjak koncentrálni. S sikerült is, amit még egyszer köszönök Neked, mert sok mindent láttam és éreztem alatta! (Kati)

Kedves Kriszta! Amit az Égi randevú adott, az nem vélemény, hanem benyomás, élmény, erő, csoda! Egy bekezdés nagyon kevés visszaadni belőle bármit is. Csoda és megtiszteltetés volt, ahogyan a zárkózott 1-es társam a különböző hangsúllyal és testbeszéddel feltett beragadt-hanglemezes kérdés hatására hogyan oldódik fel egyre jobban, s meri magát kinyitni egy vadidegennek, nekem ... s visszafelé is, amikor nekem tette fel ugyanazt a kérdést, rájöttem, milyen nehéz meggyőződéssel kiállni a saját céljainkért, szándékunkért úgy, hogy azt mások számára (is) érthetően megfogalmazva bátran kinyilatkoztassuk. A másik elementáris élményt a lelkem lángja jelentette. Olyan szép volt, olyan ragyogó, és annyira el volt fojtva ... meghatott könnyek között üdvözöltem, és megígértem neki: mindent megteszek azért, hogy mindig ilyen ámulatba ejtő izzással égjen. Az együtt meditálásnak és éneklésnek kézzelfogható erejét érezhettük, összekapcsolódtunk egy közös cél érdekében ... először egymással, majd lelki társunkkal, s újra együtt csengettük le a katarzist. Annyira evidens volt és mégis, hogy elkerüli a hétköznapi figyelmet: telepatikus úton kommunikálva jövendőbeli társunkkal nemcsak vele teremtettünk kapcsolatot s jöttünk rá, hogy sosem vagyunk egyedül, ha nem akarjuk magunkat a magányban elveszettnek érezni; hanem a bennünk lévő vele kapcsolatos bizonyosság megvalósító erejét is engedtük végre teljes gőzzel működni, hatni. Köszönöm azt a munkát, amellyel mindezt megvalósítottad, és sok erőt és kreatív ihletet kívánok a további fejlesztésünkhöz! (Szabó Gabriella)

► Szia Kriszta! Boldog örömmel írok az Égi randevú estről. Tegnap, mikor eljöttünk tőled, Kriszta, Edina,  Atilla és én nem bírtunk elválni, beültünk a közeli park tóparti büféjébe, és ott dumáltunk, röhögtünk 11 óráig, mintha régi osztálytársak lettünk volna. Megbeszéltük, 1 hónap múlva újra találkozunk, elmeséljük a történteket. (Edina ma már hívott.) Ez a csodás meditáció utóhatása, hisz nagyon mély érzelmeket érintettünk. Fél 2-re értem haza,  de reggel boldogan, kipihenve ébredtem. Biztos vagyok a sikerben. Köszönöm Neked! (Kata)

Kedves Kriszta! Én rettenetesen kíváncsi voltam, hogy hogyan is zajlik egy ilyen est. Kíváncsi voltam arra, hogy mit hoz ki belőlem, milyen érzéseket, érzeteket. De a legfontosabb indok, amiért részt vettem rajta az az, hogy amikor olvastam az Égi randevúról, tudtam, hogy ez nekem szól. Éreztem, hogy valamiért el kell mennem rá. Nem tudtam miért. Csak éreztem.

Ahogy ott is meséltem nektek, egy ideje érzem, valahol legbelül, nagyon mélyen, hogy hamarosan szerelmes leszek. Biztos vagyok benne. És ez az érzés körülölel, megnyugtat és boldoggá tesz. Boldogan várom. Tudod, én valahogy úgy képzelem el, hogy két ember között , akik egymásnak lelki társai, eleve van egy híd. Eleve van. Ezt nem kell kiépíteni, csak hinni kell benne. Mert az élet, a sors, Isten vagy netántán a sokat emlegetett ’VÉLETLEN’ úgy irányítja a szálakat, az energiákat, hogy egymásra találjanak. De ehhez elengedhetetlen a Hit és a Bizalom. A hit és a bizalom, hogy ez az egymásra találás meg fog történni. Úgy érzem, hogy ez a meditációs est igazából ezt a két dolgot tudja adni. És ez nagyon fontos.

Ez a hit és bizalom bennem már megvolt. Azt is pontosan éreztem, hogy még várnom kell, türelmesen várnom a szerelemre. Persze az ember mindent azonnal akar, és szeretné azt hallani, hogy: nem, nem kell tovább várnod, a csoda már itt van!!! Így titkon én is valami ilyesmit reméltem. De a meditáció során az erősödött meg bennem, hogy tényleg várnom kell még, mert a társam még nem áll készen, még van valami amit el kell rendeznie magában, az életében. De tudom,hogy ez így van jól!

És egy kép, amit a meditáció során láttam: Fehér ruhában felsétálok egy fahíd közepére. A társam, akiből csak annyit látok, hogy szintén fehérben van, lent áll a híd másik végénél. Nem tud elindulni felfelé. Én nyújtom a kezem és szótlanul hívom. Még mindig nem jön. Egyszer csak, hirtelen mindketten ott állunk a hídon és fogjuk egymás kezét. Én azt gondolom, hogy ez milyen gyönyörű és ehhez egy romantikus tengerpart illenék. De a híd alatt nem akar megjelenni a tenger. Helyette szép fehér felhők és az égbolt van alattunk. Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem!
(Zsuzsi)

 

Miért Égi randevú a címe?

Azt, hogy milyen egy „földi” randevú, már mindannyian ismerjük. Sokszor átéltük már, hogyan jön létre egy ilyen találkozás akkor, amikor a testünk is jelen van. Most viszont máshogy közelítünk a kérdéshez: a randevú először a lelkünk szintjén jön létre; nem a fizikai testünk visz el oda, ahol találkozhatunk, hanem a lelkünk – mint egy, az égen szabadon szárnyaló madár.

Azáltal, hogy átmenetileg megszabadulunk a fizikai test korlátaitól, egy sokkal magasabb minőségű kapcsolatot hozhatunk létre. Vagyis az összeköttetés létrejön még azelőtt, hogy testi valónkban is találkoztunk volna – függetlenül attól, hogy ki, hol tartózkodik éppen, elkezdhetjük hívni egymást, és felkészülhetünk a hamarosan beköszöntő szerelemre. Ismerkedni kezdünk, és kapcsolatunkat már azelőtt elkezdjük építeni, hogy találkoznánk.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

Az Égi randevú meditációs est részvételi díja:

Ft 3.800,-

(mentes az adó alól)

1. Ha szeretnél részt venni a meditációs esten, kérlek, írj nekem egy e-mailt, amiben add meg az alábbiakat:

 • Neved
 • E-mail címed
 • Telefonszámod
 • Számlázási név
 • Számlázási cím
 • Megjegyzés (ha van)

2. 24 órán belül kapsz tőlem egy visszaigazoló levelet, amelyben arra kérlek, hogy a megadott számlaszámra utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

3. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.

4. A helyszínről legkésőbb a találkozó előtti napon, e-mailben értesítelek. A számlát pedig a programon átadom, vagy postán küldöm el neked.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: 36 20 935 4144.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Krisztát soha nem láttam tanácstalanul, tétován, pesszimistán, hitetlenül. Mostanában leggyakrabban énekesnőként hallgatom a hangját és örülök a társaságának. Nagyon becsülöm azért, mert ritkán választja a kényelmesebb utat a saját maga számára; abba az irányba megy, amit az érzései diktálnak. Nincs kétségem afelől, hogy sorra el is fogja érni mások számára elérhetetlennek tűnő céljait."

Bene János, tréner, cégtulajdonos

"Most töltöttem be a 70. évemet, így sok mindent meg- és átéltem, és olyan témával foglalkoztok, ami még a korom mellett is érdekel. Csak az idő múlt felettem, de fiatalnak érzem magam és olyan jó tudni, hogy a mai nők számára van ilyen lehetőség, mint Ti vagytok. Remélem a korom nem akadály, hogy köztetek lehessek! Várok továbbra is levelet tőletek."

Lilla További referenciák

Korábbi írásaim