Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Új kezdet - meditációs est: március 17. csütörtök

Az életünket szinte teljes mértékben azok az impulzusok határozzák meg, amelyeket eddig megéltünk - vagyis a múltunk. Ezen csak akkor tudunk változtatni, ha feltárjuk és elengedjük mindazt, ami már nem szolgál, és új képeket, új látomásokat vetítünk magunk elé arról, hogyan szeretnénk élni. E meditációs est átélésével egy bizonyos szinten új életbe fogsz, mert innentől kezdve teljesen új módon viszonyulsz önmagadhoz.

Időpont: 2016. március 17. csütörtök, 18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. Az Új kezdet meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

Az Új kezdet meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Ebben a mély, belső utazásban felszínre hozzuk azokat a képeket, amelyeket eddig felépítettünk magunkról, és amelyek létezését - talán tudattalanul is - tápláltuk. A jó hír az, hogy mihelyt tudunk róluk - és úgy döntünk, már nem a vágyott vagy létező valóságot tükrözik -, ezek a képek átalakíthatók és kicserélhetők.

E képek sokszor az alapján alakultak ki, amit valaki más mondott rólunk - gyakran jóval korábban, még gyerekkorunkban -, és észrevétlenül az életünket alakító programmá váltak. Amint átalakítjuk a képeket, átalakítjuk a programot is - ezzel pedig új, boldogabb életet teremtünk magunknak.


 

Kinek szól?

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

Az Új kezdet  meditációs estre várlak Téged is, ha

 • úgy érzed, kevés az önbizalmad ahhoz, hogy ideális társadat magadhoz vonzd;
 • régóta szeretnél változni, de nem tudod, hogyan;
 • szeretnél igazán vonzóvá és szeretnivalóvá válni;
 • mélyen belül azt érzed: nem vagy a helyeden;
 • kapcsolataidban szeretnél másként működni, mint eddig;
 • szeretnél több örömöt megélni a mindennapjaidban;
 • úgy érzed, eljött az ideje a gyökeres változásnak.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban megtapasztalhatod, milyen erőt adó érzés összekapcsolódni mindentudó, bölcs lelkeddel, és az ő útmutatásait követve megemelni a rezgésszintedet. Ez a megemelkedett rezgésszint lesz aztán a segítségedre abban, hogy kialakítsd azt a boldog, harmonikus párkapcsolatot, amire szíved mélyéről vágysz.

Az Új kezdet meditációs est hatására

 • új, a vágyaid megvalósulását támogató belső képeket készítesz magadról,
 • megnő az önbizalmad és az önmagadba vetett hited;
 • megtapasztalod saját, belső erődet;
 • új látomásod lesz arról, hová tartasz;
 • pontosan fogod tudni, milyen új minőségek kifejlesztésére van szükséged; és
 • felismered, hogy ezek a minőségek már jelen vannak benned.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

A résztvevők véleménye:

► Kedves Kriszta! Úgy érzem, a tegnapi este volt az elkövetkezendő hosszú utazásomon tett első lépésem.
Olyan képeket és érzéseket kaptam a meditáció alatt, amire régóta vágyom. Most már látom a célt, és tudom, hogy mit kell éreznem, amikor elérem. A meditáció alatti állapot is leírhatatlan, de az utána következő is. Kitisztultak a gondolataim, elengedtem a problémákat, béke volt bennem, és mintha levetettem volna egy szemüveget, úgy tudtam a világra nézni. Tiszta volt a fejem. Láttam, érzékeltem a belső erőmet, és megnyugtató érzés volt. Most már látom, hogy amit a világ akar elhitetni velem, az nem a valós tény, és nem azért kapom azokat a visszajelzéseket, mert valóban megérdemlem, hanem mert nem világos az énképem. Mindenki környezetében vannak olyan tényezők, melyek megpróbálják elnyomni, maguk alá gyűrni azt, akiben éreznek erőt, és akivel ezt meg lehet tenni. Ha ezt hagyom, elvesztem. Már látom, hogy el tudom érni azt az állapotot, ahol nem a külső ingerek és reakciók befolyásolnak majd, hanem csak az, amit én kialakítok magamban. Ez nem falat jelent, csupán egy egészséges szférát, amiben lenni jó. Nekem is és a körülöttem lévőknek is. Ez a célom! Köszönöm Kriszta, szuper volt! (Ági)

Most is mint a legelső alkalommal, lenyűgöz, hogy mennyire nyitottak, őszinték a résztvevők. Ebben a két órában lehetőségem van mások kertjébe is bepillantani, látni hogy mindenki a saját csatáját vívja és furcsamód, ez erőt és bátorságot ad a saját harcaim során. Vezetett meditációd alatt olyan képek, érzések jönnek elő, melyek útmutatóul szolgálnak és jó rájuk visszagondolni, akár több nap-hét után is. (Vali)

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Miért Új kezdet a címe?

Bármennyire furcsa is belegondolni, az életünket szinte teljes mértékben azok az impulzusok határozzák meg, amelyeket eddig megéltünk - vagyis a múltunk. (És már az ezt megelőző pillanat is múlt, ami akkor volt, amikor elkezdted olvasni ezt a mondatot.) Ezen csak akkor tudunk változtatni, ha

 • feltárjuk és elengedjük mindazt, ami már nem szolgál, és
 • új képeket, új látomásokat vetítünk magunk elé arról, hogyan szeretnénk élni.

Az Új kezdet meditáció ennek az új látomásnak  a megteremtéséről szól. A meditáció átélésével egy bizonyos szinten új életbe fogsz, mert innentől kezdve teljesen új módon viszonyulsz önmagadhoz. Olyan új tulajdonságokat kezdesz el kialakítani magadban, amelyek ahhoz szükségesek, hogy pontosan úgy élj, ahogy szeretnél.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Várlak!

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Mivel valóban átélt szinte mindent, ami egy párkapcsolatban lehetséges, Kriszta a saját tapasztalatait osztja meg. Rengeteg új információ van a birtokában ebben a témában. Az eljövendő időkben új kapcsolati mintákat kell kialakítanunk, és Kriszta ennek a hírnöke."

Berkes Judit, Symbolon-tanácsadó, táncterapeuta

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva További referenciák

Korábbi írásaim