Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szerelmes Zarándoklat: szeptember 27-30. (csütörtök-vasárnap)

A Szerelmes Zarándoklat neked szól, ha örömmel eltöltesz négy napot a természetben; szívesen kipróbálod magad e 110 km gyalogos végigjárásában; szeretnél mélyen megmerítkezni a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról szóló tanításokban; szívesen vagy olyan emberek között, akik szinte csak a szerelemről és a párkapcsolatokról beszélgetnek, valódi kikapcsolódásra vágysz; szeretnél néhány aktuális kérdésedre belső bölcsességedtől választ kapni.

Neked szól, ha már régóta foglalkoztat a párkapcsolati boldogság témája, és neked szól akkor is, ha még csak most kezdtek az első kérdések felmerülni benned

 • Időpont: 2018. szeptember 27-30.
 • Helyszín: Pannonhalma - Tihany

 

Miről szól?

Négy teljes napot töltünk a természetben. Csütörtök reggel indulunk Pannonhalmáról, és vasárnap délután érkezünk meg Tihanyba. Közben olyan helyeken járunk, ahol rajtunk kívül csak őzek, rókák, nyulak, madarak fordulnak meg. Bejárjuk a Bakony legszebb, érintetlen tájait.

Amíg megyünk, csendben vagyunk. Amikor megállunk, beszélgethetünk, ha akarunk.

Azért zarándoklat, mert nem csak kirándulunk, fecsegve átszelve az erdőt, hanem megfogalmazunk egy-egy szándékot, amely érdekében ezt az utat megtesszük; aminek ezt a négy napot felajánljuk.

Azért zarándoklat, mert ebben a négy napban teljesen odaadjuk magunkat belül a csendnek, kívül pedig a természetnek.

Azért Szerelmes Zarándoklat, mert amikor beszélgetünk, akkor

 • a szerelemről, 
 • a párkapcsolatokról,
 • a boldogságról,
 • a szeretetteljes elengedésről,
 • a megbocsátásról,
 • az örömteli újrakezdésről beszélgetünk.

Amikor a belső csend megteremtésére készülünk, akkor Sarkadi Kriszta Szerelmes útravalóiból választott gondolatokra, kérdésekre, és mantrákra fordítjuk a figyelmünket.

Amivel ebben a négy napban foglalkozunk, az felerősödik, és mélyreható, a párkapcsolati boldogság irányába mutató változásokat hoz az életünkbe.

 

Kinek szól?

A Szerelmes Zarándoklat neked szól, ha

 • örömmel eltöltesz négy napot a természetben; 
 • szívesen kipróbálod magad e 110 km gyalogos végigjárásában;
 • szeretnél mélyen megmerítkezni a Szerelmes útravalók tanításaiban
 • szívesen vagy olyan emberek között, akik szinte csak a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról beszélgetnek
 • valódi kikapcsolódásra vágysz;
 • szeretnél néhány aktuális kérdésedre belső bölcsességedtől választ kapni.

Neked szól, ha már régóta foglalkoztat a párkapcsolati boldogság témája, és neked szól akkor is, ha még csak most kezdtek az első kérdések felmerülni benned.

 

Miért érdemes eljönnöd?

A zarándoklatot Sebők Zsolt és Sarkadi Kriszta vezetik. Zsolt már számtalanszor végigjárta ezt az utat, én pedig először résztvevőként évente egyszer tartottam vele, aztán pedig a Csodautas és Szerelmes Zarándoklatok vezetőjeként ma már évente négyszer zarándokolunk együtt.

Minden alkalommal rendkívüli élményekkel lettem gazdagabb:

 • szinte hihetetlen módon feltöltődtem;
 • folyamatosan éreztem a természet gyógyító, támogató energiáját;
 • minden kérdésemre választ kaptam;
 • megdöbbentő fizikai teljesítményre voltam képes;
 • remek társaságban voltam.

Mindezt abban a biztos tudatban, hogy Zsolt vezetésére nyugodtan rábízhatom magam, mert úgy ismeri az erdőt és a környéket, mint a tenyerét. Számomra felfoghatatlan módon úgy tájékozódik a természetben, mint aki egyébként is ott éli az életét.

Az ő élményeiről - valamint azokéról, akik eddig vele tartottak - itt olvashatsz: www.zarandoklat.com.

Persze a te élményeid hozzád kapcsolódnak majd, és rád lesznek jellemzőek. Mégis, ez a négy nap annyira más, mint a hétköznapjaink, és annyira kimozdít a komfort zónánkból, hogy az eredménye mindig rengeteg felismerés, és csodálatos újjászületés.

 

Hogyan zajlik a négy nap?

Jelentkezésed után részletes tájékoztatót kapsz arról, hogyan érdemes felkészülnöd, hol találkozunk, hány órakor indulunk, és mikor érünk haza. Ám addig is álljon itt néhány gondolat arról, mi fog történni.

 • Isteni, tápláló, helyben, és csak nekünk készült reggelivel kezdünk.
 • A Szerelmes útravalók közül kiválasztjuk aznapi témáinkat.
 • Fogjuk a zsákot, és megyünk, egész délelőtt.
 • Útközben megállunk ebédelni valahol.
 • Aztán fogjuk a zsákot, és megyünk egész délután.
 • A szállásra való megérkezéskor arról beszélgetünk, mi mindent mutatott meg nekünk aznap a természet, és a Szerelmes útravaló aktuális tanítása.
 • Ez után végre lazíthatunk: vár ránk az ízletes vacsora, a zuhany, az ágy ...

Ettől az első nap annyiban tér el, hogy nem együtt reggelizünk, az utolsó pedig annyiban, hogy már otthon alszunk ...

 

Milyen kihívásokra számíthatsz?

Amiket itt most felsorolok, lehet, hogy számodra egyáltalán nem jelentenek kihívást. Azért írom mégis le, mert mindegyikben volt már részem, és úgy tapasztaltam, hogy nekem is, másoknak is szokatlan, a hétköznapitól jelentősen eltérő szituációk ezek. Teljesen felkészülni rájuk nem lehetséges, mégis, jó, ha legalább nagyjából tudjuk, mi vár ránk.

 • Fizikai megterhelés

Minden nap kb. 25 km-t gyalogolunk, és sokszor órákig nem érintünk lakott területeket. Az ennivaló kivételével minden személyes holminkat hátizsákban visszük. Erre az időre ténylegesen a természet részeivé válunk: süt ránk a nap, esik ránk az eső, átfúj rajtunk a szél.

 • Csend

Amikor megyünk, csendben vagyunk, nem szólunk egymáshoz. Nem telefonálunk, nem hallgatunk zenét. Befelé, és a természet hangjaira figyelünk. Amikor megállunk pihenni vagy enni, akkor beszélgethetünk, ha akarunk, illetve elmesélhetjük, ha van valami fontos megosztani valónk.

 • Beszélgetés a Szerelmes útravalókról

A beszélgetéseink nagy része a szerelem és a párkapcsolati boldogság körül forog majd. Ez azt jelenti, hogy ezzel lesznek kapcsolatosak a gondolataink, a kérdéseink, a felismeréseink. Ezzel indítjuk, és ezzel zárjuk a napot.

 • A többi ember

Ezt a négy napot végig ugyanazokkal az emberekkel töltjük. Sokukkal egy szobában alszunk, de mindenképpen együtt eszünk, együtt gyalogolunk, és együtt beszélgetünk. Lesznek, akiket azonnal szimpatikusnak találsz majd, lesznek, akiket csak később, és talán lesznek, akiket egyáltalán nem. Mégis, mindegyikük abban támogat, hogy megmutasson valamit belőled: valamit, amit szeretsz magadban, vagy valamit, amit most még elutasítasz, és talán épp azért vetült rá fény, hogy észrevedd és meggyógyítsd.

Meggyőződésem, hogy ezeknek az élményeknek épp a szokatlansága, vagy épp a megterhelő volta az, ami nézőpontunk megváltozását létrehozza, és lehetővé teszi, hogy kinyíljon a szívünk.

Amikor kinyílik a szíved, megjelenik benned a szeretet, az elfogadás, a megbocsátás, és hirtelen megtapasztalod, hogy a világ valóban egyszerű és benne minden lépés a lehető legkönnyebb.

Biztos vagyok benne, hogy úgy fogsz erre a négy napra visszaemlékezni, mint életed egyik legfontosabb tapasztalatára.

 

Kinek nem való?

Talán akkor érdemes egyelőre várnod a Szerelmes Zarándoklaton való részvétellel, ha a fenti kihívások között van olyan, ami kizáró ok a számodra.

 • Ha utálsz gyalogolni; ha képtelen vagy bármekkora súlyt cipelni (vagy, ha a fizikai állapotod teszi ezt most lehetetlenné); ha egyáltalán nem vonz a természet, és nem is akarod magad mindebben kipróbálni, akkor inkább még ne tarts velünk.
 • Ha biztosan tudod, hogy nem akarsz csendben maradni, és nem tudod nélkülözni a telefonodat és az internetet még néhány órára sem, sőt, kísérletezni sem akarsz azzal, hogy ez megy-e neked, akkor egyelőre maradj az ismerős és megszokott körülményeid között.
 • Ha egyáltalán nem érdekel a szerelem és a párkapcsolat témája, és kiráz a hideg a gondolatra, hogy négy napon keresztül csak erről, és más önismereti témákról legyen szó, sőt, kíváncsi sem vagy rá, milyen lehet ilyen légkörben lenni, akkor jobb, ha most még más társaságban töltöd el ezt az időt.
 • Ha nem érdekel a többi ember, ha nem látod be, mit taníthatnának neked mások, ha tudod magadról, hogy nem szívesen alkalmazkodsz, és nem is akarod megnézni, hogy változott-e ez mostanában benned, akkor ez az út egyelőre nem neked való.

Ám, ha nyitott vagy, és bátran kipróbálsz számodra új és ismeretlen dolgokat, akkor gyere, tarts velünk!

 

Miért épp ezen az útvonalon megyünk?

Azért, mert ez az útvonal egyszerűen csodálatos! Két bencés apátságot (Pannonhalmát és Tihanyt) kötünk össze, így Szent Benedek szellemiségét követjük. Ő az, akit a csodák forrásaként ismernek. Ő a közösségi élet szentje is, hiszen szerzetesként élve tette csodáit, a rendnek mutatott példát. Csodálatos képességei között tartják számon, hogy

 • úrrá lett a természet törvényein; 
 • a jövőbe látott;
 • szimultán tudott más eseményekről;
 • látta a természetfölöttit;
 • gondolatot olvasott. (Forrás: Wikipédia)

De az útvonal azért is csodálatos, mert érintetlen tájakon át vezet, ahol tényleg magunk vagyunk. Gyönyörködhetünk a folyamatosan változó erdőben, tisztán hallhatjuk a madárdalt, megcsodálhatjuk az éppen nyíló virágokat, és időnként még az erdő állatai is megmutatják magukat nekünk. (Emlékszem, egy különösen viharos napon egy hatalmas szarvas menekült velünk együtt a lezúduló felhőszakadás elől ...)

 

Mennyibe kerül?

A Szerelmes Zarándoklat részvételi díja:

54.000,- Ft

Ez magában foglalja

 • a szállást,
 • a reggelit és a vacsorát, valamint
 • a túravezetést, és
 • az önismereti, párkapcsolati útmutatást is.

 

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

A jelentkezéshez kérlek, kattints a Jelentkezem most! gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

Ezzel jelzed részvételi szándékodat a Szerelmes Zarándoklatra.

Nevedet rögzítjük a várólistán, helyedet pedig az előleg befizetésével tudod biztosítani. Ehhez az adatokat az űrlap elküldése után megjelenő ablakban olvashatod, néhány napon belül pedig elküldjük e-mailben is.

Az előleg befizetésével válsz ténylegesen a Szerelmes Zarándoklat résztvevőjévé. Amint az összeg megérkezik, erről e-mailben értesítünk, valamint elküldjük a felkészüléshez szükséges tudnivalókat.

Ha pedig űrlap kitöltés előtt/közben/után/helyett inkább telefonálnál, akkor azt megteheted itt: + 36 20 935 4144.

Ha e-mailt szeretnél írni, azt ide küldd: ugyfelszolgalat@igazabolszerelem.hu.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

A természetfotókat egyik zarándoklatunk profi fotós résztvevője (aki egyben a húgom is!) Sarkadi Petra - Vanadine Pix - készítette.


 

Kategóriák: Elvonulás

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Kriszta sokoldalú, érett személyiség, bölcs asszony, aki napról napra teljesebben éli életét, használja lehetőségeit, képességét, tehetségét saját maga és mások boldogulása érdekében. Saját magát mindenestül vállalja, képes szembenézni hibáival, gyengeségeivel, ugyanakkor magától értetődő természetességgel, büszkén mutatja meg tudását, erejét, szépségét."

Domján Mónika, tarot tanácsadó, pszichológus, tréner

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő

"Mivel valóban átélt szinte mindent, ami egy párkapcsolatban lehetséges, Kriszta a saját tapasztalatait osztja meg. Rengeteg új információ van a birtokában ebben a témában. Az eljövendő időkben új kapcsolati mintákat kell kialakítanunk, és Kriszta ennek a hírnöke."

Berkes Judit, Symbolon-tanácsadó, táncterapeuta További referenciák

Korábbi írásaim