Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szívgyógyítás énekhanggal január 5-én

Az énekhanggal való gyógyítás azért rendkívül erőteljes, mert a zene egy olyan nyelv, amelyhez nincs szükség az elmére. A gyógyulás hatására átalakul, ahogyan önmagadra, a többi emberre, és a világra tekintesz. Elengeded korlátozó hiedelmeidet, és tisztábban látod, mi az, amire szíved legmélyéről vágysz. Világosan megfogalmazott szándékaid mentén arra összpontosítasz, amit ténylegesen szeretnél, így minden egyre könnyedebben, és egyre rövidebb idő alatt valósul meg. Olvass tovább, és jelentkezz be!

Időpont: 2012. január 5. csütörtök
Helyszín: Budapest

Miről szól?

A gyógyítás akkor kezdett el érdekelni, amikor önismereti csoportok vezetőjeként észrevettem, hogy sokszor hiába tudjuk, mi az, amit szeretnénk, még a legjobb módszerekkel sem vagyunk képesek azt megvalósítani, mivel valamiféle lelki sérülés megakadályoz ebben. Így ilyenkor muszáj ennek a gyógyításával foglalkozni ahhoz, hogy valóban úgy élhessünk, ahogy szeretnénk. Életünk során óhatatlanul begyűjtjük ezeket a sérüléseket, akár tudunk róluk, akár nem. Ezek által alakul a személyiségünk. Ám eljön az idő, amikor a sérülések nyomán kialakuló félelmek már nem szolgálnak minket – ekkor érdemes ránéznünk, és végleg begyógyítanunk őket.

Az élet a segítségemre sietett: sorban olyan mesterekkel találkoztam, akiktől különböző gyógyítási módszereket tanultam. Kiváló pszichológusok képeztek ki a pszichoterápia gyakorlatára; mások az álmok értelmezésének ismeretével láttak el; voltak, akik a zene és az énekhang gyógyító erejét mutatták meg; megint mások pedig az érintéssel való gyógyításra tanítottak.

Amikor a Szívgyógyítás énekhanggal keretében találkozunk, akkor összetört szívünket gyógyítjuk. Kitisztítjuk és beforrasztjuk azokat a sebeket, amelyeket

 • gyermekkorunkban a szüleinktől;
 • kamaszkorunkban a társainktól;
 • felnőttkorunkban eddigi szerelmi kapcsolatainkban; valamint
 • munkahelyi környezetben éltünk át.

Így újra félelemmentessé, és könnyen járhatóvá válik az az út, amely a beteljesült szerelemhez és a boldog, harmonikus párkapcsolathoz vezet.
 

Kinek szól?

A Szívgyógyítás énekhanggal Neked szól, ha

 • elszántad magad egy nagy lépésre;
 • megelégelted az egy helyben topogást;
 • úgy érzed, mindig ugyanaz ismétlődik, és szeretnél kilépni ebből;
 • túl sok fájdalmat okoz, hogy egyedül vagy;
 • túl sok fájdalmat okoz mindaz, amit a párkapcsolatodban átélsz;
 • szeretnél egy nyugodt, ellazult, mégis „hasznosan” töltött órát magadnak;
 • szeretnél végre ténylegesen kapcsolatba kerülni valódi lényeddel; a lelkeddel;
 • mélységesen vágysz a szeretetre és a szerelemre, és szívesen eltakarítod az útjában álló akadályokat.
   

 

Miért érdemes eljönnöd?

Az énekhanggal való gyógyítás azért rendkívül erőteljes, mert a zene egy olyan nyelv, amelyhez nincs szükség az elmére, nincs szükség az intellektusunkra. A zene nyelvét az intuíciónkon keresztül értjük. Semmit sem kell logikusan végiggondolnunk ahhoz, hogy a zene hatni tudjon ránk. Ezért, amikor zenét hallgatunk, az elme végre megpihenhet, mert a hangok különböző kombinációjára, és azok hatására úgysincs logikus magyarázat.

Mindannyian ösztönösen érezzük, hogy akkor tudjuk a zenét mélységében befogadni, ha leállítjuk a gondolatainkat, és teljes mértékben jelen vagyunk. Így jön létre az a lecsendesült, módosult tudatállapot, amelyben a gyógyulás megtörténik. Ebben az állapotban összekapcsolódhatunk valódi lényünkkel, aki a valóságban lakozik; ott, ahol nincs sem szétválasztottság, sem konfliktus, sem betegség, sem félelem, sem harag. Ebben az állapotban ahhoz a tartományhoz kapcsolódunk, ahol nincs más, csak

 • elfogadás,
 • öröm,
 • szeretet,
 • bölcsesség,
 • jóság,
 • biztonság,
 • gondoskodás,
 • egészség,
 • béke,
 • egység.

Erre visszaemlékezve, és ebben megmártózva történik meg a gyógyulás. Amikor megengedjük magunknak az elcsendesedést, feltárul előttünk az elme világán túli mélyebb világ, a lelkünk (isteni lényünk) birodalma, ahol a gyógyulás természetes és erőfeszítés nélküli.

 • A gyógyulás hatására átalakul az, ahogyan önmagadra, a többi emberre, és a világra tekintesz.
 • Elengeded korlátozó hiedelmeidet, és egyre tisztábban látod, mi az, amire szíved legmélyéről vágysz.
 • Világosan megfogalmazott szándékaid mentén egyre inkább arra összpontosítasz, amit ténylegesen szeretnél (nem pedig arra, amit elkerülni akarsz), így minden egyre könnyedebben, és egyre rövidebb idő alatt valósul meg.
   

Miről lesz szó? Mi fog történni?

A találkozó első felében beszélgetünk, és beazonosítjuk, mi az, amit szeretnél elengedni. Egy rövid meditációban megkeressük a gyökerét annak a – külső vagy belső – konfliktusnak, amelyről most úgy érzed, hogy a legtöbb fájdalmat okozza, vagy a legnagyobb elakadást jelenti az életedben.

Ez után következik a gyógyítás. Ekkor a légzéseden keresztül megérkezel a testedbe, és egyszerűen csak hagyod, hogy az énekhangom, a felbukkanó szavak, képek és érzések átmossanak, és kitakarítsanak belőled mindent, amire már nincs szükséged. Ilyenkor egy olyan tér jön létre, amelyben végre önmagad lehetsz, végre te vagy a fontos, itt nem kell elvárásoknak megfelelned. Ebben az önmagadra szánt, megszentelt időben és térben összekapcsolódhatsz a lelkeddel (a belső bölcsességeddel, a valódi lényeddel, a felsőbb éneddel), és megengedheted, hogy a rád váró legmagasabb jó beáramoljon az életedbe.

 

A résztvevők véleménye:

Krisztánál először jártam. Annyit tudtam, hogy énekhanggal gyógyít. Én a stresszre keresem a gyógymódot, ha lehet :). Nagy várakozással érkeztem és hatalmas élménnyel távoztam! Az egész egy belső utazás, pihenéssel egybekötve, közben Kriszta csodálatos hangját hallgatva…. Nem hittem, hogy már egy órás „lazítás”-tól is, ennyire fel lehet töltődni! MEG AKAROM TANULNI! Mindenkinek szeretettel ajánlom! (Dalnoki Dóra, www.czinkoczky-fogaszat.hu)

Szia Kriszta! Még mindig friss az élmény és így, hogy eltelt egy kis idő, jobban meg tudom fogalmazni, amit kaptam tőled. A legjobb kifejezések (ha egyáltalán szavakba lehet foglalni), amit a Szívgyógyítás énekhanggal találkozáson kaptam, az a megnyugvás, önbizalom és hit erősödés. Különösen jól esett, hogy odafigyeléssel és megértéssel fordultál a problémám felé, amire a gyógyítást keresem. Sokszor nehéz egyáltalán azt megfogalmazni, mi is a baj. Mi nem működik és miért? Mégis, Te megértetted és a pont hozzám illeszkedő gyógyítást küldtél a szívemre, amit azóta is őrzök. Szerintem ez a fajta beleérző és megértő képesség rendkívüli. A szembesülés, amit az énekszó által éreztem, akkor potyogó könnyeket eredményezett. Most, pár nappal később, pedig kész vagyok szembenézni mindennel és hinni azt, hogy mindenre van gyógymód. Már tudom, hogy rajtam és a hitünkön múlik, hogy merjünk érte tenni. Köszönöm, hogy megmutattad az utat és hogy törődtél velem. (Király Szilvia)

Kedves Kriszta, egy hosszú hétvége kellett, hogy megérjen bennem és tudjak egy értelmes gondolatot leírni neked. A legfontosabb, amire ráébredtem, hogy valóban visszatart valami az elköteleződéstől és ezért vonzok be zűrös pasikat. Én nem akarom már, hogy bárki agresszíven beavatkozzon a dolgaimba, beleszóljon, mikor mit csinálok, mire költök, egyáltalán hogyan élek. Bármire kész vagyok, de csak ha én akarom és ha nem kell elvárásoknak megfelelni. Ezt már korábban egy asztrológus is említette, csak akkor még nagyon benne voltam egy kapcsolatban, és úgy éreztem, vele akarok egy "normális" életet. Igen, csak rávilágított ő is, hogy számomra egy normális kapcsolat már nem arról szól, mint az életben az első kapcsolat, vagy a házasság. Nekem van egy önálló életem, egzisztenciám és ezek mellé egy megbízható, küzdelemtől mentes, szerelemre épülő kapcsolatot szeretnék. Ahol mindent lehet, de semmi sem kötelező. Ez lett általad, a módszered által még sokkal egyértelműbb. Úgy élem meg ezt most, mintha egy új felismerés lenne, pedig nem az, csak most más életciklusban tűnt fel újra. Hinnem kell abban, hogy van olyan férfi, aki pont olyan kapcsolatot akar, mint én, aki pont arra vágyik, amit én adni tudok, pont így kellek neki. Ebben még fejlődnöm kell, de azért valahogy azt érzem, hogy vár valahol. (H. Ágota)

Szia Kriszta! Nem sírok egykönnyen, de az egyik éneked könnyeket fakasztott fel bennem. Azt éreztem, mintha egy lennék azzal, amit énekelsz, és együtt szárnyalok a hangoddal. Köszönöm! (Sz. Mónika)

 

Kinek nem való?

Ebben az egy órában azon dolgozunk, hogy elengedjünk mindent, ami eddig visszatartott a beteljesült szerelem, és a harmonikus párkapcsolat megélésétől. Akkor igazán hatásos, ha a lehető legnagyobb mértékben át tudod adni magad a folyamatnak. Ezért, ha tartasz attól, hogy az irányítás ilyen mértékű átadása esetleg ártalmadra lehet, akkor válaszd inkább a Szerelem Szerviz, vagy a Szerelmi jóslás – másképp beszélgetős (és ezért talán megszokottabb) formáját.
 

Miért Szívgyógyítás énekhanggal a neve?

Rendkívül sokféle gyógyító módszer létezik, és meggyőződésem, hogy mindegyik működik. Hatásfoka pusztán attól függ, hogy a gyógyító mennyire van összhangban a módszerrel, amit használ, és azzal, akit gyógyít. Ezért olyan jó, hogy ma már széles a paletta, és mindenki megtalálhatja azt az embert és azt az eszközt, akihez és amihez a legkönnyebben és a legnyitottabban tud kapcsolódni.

Akárhányszor énekeltem valahol, mindig volt valaki, aki arról számolt be, hogy a hangom egy belső utazásra vitte, ahol felismerések születtek, és gyógyító folyamatok indultak el. Sokszor megkérdezték azt is, hazavihetik-e cd-n azt, ami elhangzott, és ami annyira megérintette őket. Hamarosan ezzel is elkészülök, ám addig is szeretném, ha mindazok, akik épp az én énekhangom által indulhatnak el új, örömteli életük felé, lehetőséget kapnának erre.
 

Hogyan lehet bejelentkezni?

Egy találkozás 60 percig tart. Január 5-én, csütörtökön az alábbi időpontokból választhatsz:

09.00:                        
14.30: 
10.15:  15.45: 
11.30:  17.00: 
13.15:
18.15: Elkelt. (L.D.) 

Kérlek, írj nekem egy e-mailt az címre, amelyben add meg a neved, az e-mail címed, a telefonszámod, és hogy melyik időpontot választod. Válaszlevelemben visszaigazolom, hogy az időpont megfelelő, illetve tájékoztatlak a helyszínről. Ha nem akarsz a levelezéssel bíbelődni, jelentkezz be a (hétfőtől-péntekig, 9.00-17.00 között hívható) alábbi telefonszámon: 20 935 4144.

 

Mennyibe kerül?

Az egyórás Szívgyógyítás énekhanggal díja: 9.000,- Ft (tartalmazza az áfát), melyet a találkozásunkkor kérek el tőled.

 

Ez a módszer tényleg működik?

2008 nyarán vettem részt először olyan műhelymunkában, amely során az énekhang elsöprő gyógyító erejét megtapasztaltam. A csoport vezetője – az ausztrál Anique Radiant Heart (aniqueradiantheart.com) – arra kért, hogy amikor a dalait fordítom, akkor ne csak a szavakat mondjam, hanem énekeljek is. Először megrémültem, és arra gondoltam, ez nem fog egyszerre menni, de nem volt más választásom, bele kellett vágnom. Csodálatos érzés volt átadni magam a zenének, és hagyni, hogy a szavak maguktól formálódjanak. A néhány együtt töltött óra alatt fizikailag éreztem, hogy a hangok átmosnak, és elvisznek mindent, amire már nincs szükségem, a helyükre pedig új, tiszta, friss, derűs, kreatív energiák költöznek. 

Tehát pusztán arra van szükség, hogy a tőled telhető legnagyobb mértékben átadd magad a folyamatnak. Miközben az éneket hallgatod, egy belső utazásra indulsz, amelyben háttérbe szorul elméd folyamatos fecsegése, és előtérbe kerül intuíciód halk, szeretetteli hangja. Ez teszi lehetővé, hogy különösen rövid idő alatt új, vágyott irányt vehessen a szerelmi életed.
 

Miért pont ezen a napon?

Ahogy A szerelem napja a péntek című írásomban olvashattad, a hét minden napja a bolygókhoz rendelt speciális energetikával rendelkezik, amely bizonyos tevékenységeket többletenergiával tölt fel azon a napon. Csütörtökön jól sikerül minden, ami a magasabb szellemi gondolkodással; a felsőbb erőkbe vetett hitünkkel; valamint a külső és belső utazásokkal  van összefüggésben. Ezért, ha szeretnél belső bölcsességeddel kapcsolatba lépni, és egy különleges, meditatív utazásban meggyógyítani magadban azt, aminek eljött az ideje, erre ez a nap a legalkalmasabb. Másrészt arra is gondoltam, hogy – így, a hét második felében – jól jön egy pozitív légkörű, töltekező találkozás, amikor megteheted, hogy csak magadra figyelsz, és a saját jólléteddel törődsz.

 

Jelentkezz be most, hogy kiválaszthasd a neked legmegfelelőbb időpontot!

Várlak!
 

Kategóriák: Egyéni konzultáció

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Krisztát soha nem láttam tanácstalanul, tétován, pesszimistán, hitetlenül. Mostanában leggyakrabban énekesnőként hallgatom a hangját és örülök a társaságának. Nagyon becsülöm azért, mert ritkán választja a kényelmesebb utat a saját maga számára; abba az irányba megy, amit az érzései diktálnak. Nincs kétségem afelől, hogy sorra el is fogja érni mások számára elérhetetlennek tűnő céljait."

Bene János, tréner, cégtulajdonos

"Kriszta maga a SZERETET két lábon. Sz - mert színes, E - mert esendő, R - mert romlatlan, E - mert eszes, T - mert tiszta, E - mert emberi és T - mert tanító."

Kudlik Ildikó, coach, tréner, író, festőművész További referenciák

Korábbi írásaim