Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Őszinte szavakkal - egynapos KOMMUNIKÁCIÓ elvonulás október 7-én

A boldog, örömteli párkapcsolathoz elengedhetetlenül fontos, hogy képes légy elvárások helyett kéréseket megfogalmazni, és mindent, ami felmerül, megbeszélni a kedveseddel. Így tárod szélesre a kaput, hogy megérkezzen, és aztán veled is maradjon a hozzád méltó partner. Ezen a napon olyan módszereket tanítok neked, melyekkel elérheted, hogy meglévő, vagy leendő pároddal a beszélgetésekből vádaskodás és hatalmi harc helyett mély megértés, együttérzés, és szeretet szülessen.

Időpont: 2012. október 7. vasárnap
10:00 - 18:00
Helyszín: Budapest


Miről szól?

Vajon miért ódzkodunk olyan gyakran attól, hogy leüljünk megbeszélni a dolgokat? Nyilván minden helyzet más, ezért az okok is mások lehetnek. Ám sokszor annyi negatív tapasztalatunk van már azzal kapcsolatban, hogy beszélgetni próbáltunk, hogy bele sem vágunk. Ennek oka az, hogy észrevétlenül belesétálunk a kommunikáció csapdáiba, így ezek a beszélgetések kifejezetten kellemetlen élménnyé válnak.

Az egész napos műhelymunka során megmutatom neked, melyek ezek a csapdák, és hogyan keveredhetünk ki belőlük; hogyan érhetjük el, hogy beszélgetéseink gyógyító, elmélyítő hatással legyenek a kapcsolatunkra. Felmérjük, hogy most, amikor minden átalakul – és legfőképpen a kapcsolatainkon érezhető ez – mi a nők, és mi a férfiak felelőssége abban, hogy a szerelem szívesen időzzön köreinkben, és ne meneküljön messzire tőlünk.

Bővebben olvashatsz erről a témáról az Így hajózz a szerelem tengerén! című blogbejegyzésben.
 

Kinek szól?

Az Őszinte szavakkal című egész napos találkozóra várlak téged is, ha

 • tartós boldogtalanságban élsz valaki mellett és változtatni szeretnél ezen; 
 • szeretnél újra elköteleződni önmagad, a társad és a szerelem mellett; 
 • szeretnéd megünnepelni magadat, a szerelmet és a kapcsolatotokat
 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak;
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz. 

Gyere el akkor is, ha egyedül vagy éppen, és akkor is, ha úgy érzed, jelenlegi kapcsolatodra ráférnek a friss energiák!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Egy kapcsolatban felbukkanó legtöbb probléma elsimítható, ha partnerünk, és mi magunk is tisztázzuk, miért viselkedünk úgy, ahogy. Ezzel kiszellőztetünk, beengedjük a friss levegőt, és a megértésben létrejön a kapcsolódás. Amikor a célunk az, hogy megosszuk és megtisztítsuk, ami bennünk zajlik, abban a hitünkben erősít meg, hogy mindent meg lehet oldani. Hiszen, ha mindketten tudjuk, hogy mit érzünk, és erről hajlandóak vagyunk beszélni, tovább építhetjük a kapcsolatunkat.

A Szerelemvonat harmadik, Őszinte szavakkal című utazásán olyan módszereket tanítok neked, melyek alkalmazásával elérheted, hogy meglévő, vagy leendő pároddal a beszélgetésekből vádaskodás és hatalmi harc helyett mély megértés, együttérzés, és szeretet szülessen.

Ahhoz, hogy boldog, örömteli párkapcsolatban élj, elengedhetetlenül fontos, hogy képes légy elvárások helyett kéréseket megfogalmazni, és mindent, ami felmerül, megbeszélni a kedveseddel.  Így tárod szélesre a kaput, hogy megérkezzen, és aztán veled is maradjon a hozzád méltó partner. Ezen a napon egy gondosan felépített folyamaton vezetjük végig magunkat, aminek a célja az, hogy a nap végére feltöltődjünk örömmel, bizalommal, pozitív energiákkal, valamint olyan módszereket és eszközöket kapjunk, amelyeket önállóan, a hétköznapokban is használhatunk. Így válunk késszé arra, hogy az életünkbe megérkezzen és – ha már megérkezett, akkor – velünk is maradjon a szerelem.

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Pszichológiai felmérések szerint egy szokás kialakításához – vagy egy szokás elhagyásához – 21 nap (három hét) szükséges. Ha ez idő alatt valamit minden nap megteszünk (vagy egyetlen egyszer sem tesszük meg, ha le akarunk szokni róla), akkor szokássá válik, vagyis onnantól kezdve nem szükséges külön figyelmet fordítanunk arra, hogy megtegyük – szinte magától az eszünkbe fog jutni. 

Az Őszinte szavakkal című találkozónkon épp ezért arra nyílik alkalmunk, hogy olyan új szokásokat próbáljunk ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy nyitottá váljunk a szerelemre, és a harmonikus párkapcsolatra. Résztvevőként olyan módszerek birtokába jutsz, amelyekkel a szerelem területén (is) megteremtheted magadnak azt az életet, amit megálmodtál magadnak. 

 • Megbeszéljük azokat a kommunikációs csapdákat, amelyekbe - a régi kapcsolati mintákat követve - eddig szinte mindig belesétáltunk, elzárva így az együttműködés lehetőségét. Mivel már ismered, mostantól kezdve el tudod kerülni őket.
 • Végiggondoljuk azt is, mi a nők és mi a férfiak teendője abban, hogy kapcsolatainkban jól működjön a kommunikáció.
 • Végigvezetjük magunkat egy folyamaton, ami kitisztítja belőlünk a nyílt kommunikáció előtt álló akadályokat.
 • Átéljük az Egyenlőség Szertartását, ami lehetővé teszi, hogy mostantól mindig egyenlő partnerekként kezeljük egymást a társunkkal, és ne váljunk sem áldozattá, sem agresszorrá.

Már maga az együtt töltött nap feltölt rengeteg energiával, lelkesedéssel és új ötletekkel. Ezen kívül pedig a találkozót követő 4 hétben rendszeres, e-mailben történő kapcsolattartáson keresztül folyamatosan támogatlak abban, hogy új szokásaid alakuljanak ki, amelyek elvezetnek az őszinte, nyílt kommunikációhoz. 

 

Ők is ajánlják:

 

„2006-ban a Krisztával való találkozások a fényt jelentették nekem az alagútban, amikor botorkáltam a válásom okozta fájdalmaimmal. Kezemet fogta, tanított és inspirált, hogy e nehéz helyzetet férfihoz és apához méltóan tudjam megoldani. Csak azoknak ajánlom Krisztát, akik készen állnak arra, hogy valódi változást indítsanak el az életükben. Mivel Ő egy olyan nő, akinek jelenlétében megpillanthatod igazi önmagad!"
(Pongor-Juhász Attila, www.pongorkiado.hu)

 

  "A Kriszta által vezetett találkozók igazi segítséget jelentenek abban, hogy a mindennapokat boldogabban, a terheket hátrahagyva élhessük meg. Támogató energiáját személyre szólónak érezzük akkor is, ha nagyobb csoporttal dolgozik együtt."
(Arató Mónika, www.teljessegviraga.hu)
     
     
     
  "Én hiszek Krisztában. És hiszek abban is, hogy a tapasztalatai, és az az elszántság, ami benne van, másokat is hozzásegít egy boldogabb és harmonikusabb élethez."
(Szombati Orsolya, www.profonte.hu)


Kinek nem való?

Ezt a napot beszélgetéssel, játékokkal és gyakorlatokkal töltjük, ahol megfürdőzünk egymás megtartó figyelmében. Csak akkor éri el a célját, ha teljesen odaadjuk magunkat a folyamatnak, vagyis részt veszünk abban, ami történik. Ezért ha távoli megfigyelőként inkább előadásokat hallgatnál vagy könyveket olvasnál arról, hogy melyek a sikeres párkapcsolati kommuniáció legfontosabb elemei, akkor töltsd inkább otthon, vagy más – számodra fontos – tevékenységgel e napot.
 

Miért Őszinte szavakkal a címe?

A mi Szerelemvonatunk 5 utat tesz meg, amelyek együttes átélése juttatja el az utasokat (így téged is) a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolat megtapasztalásához. Mivel csillagtúra-szerűen közlekedik (mindig visszatér a kiindulópontra) bárhol leszállhatsz és felszállhatsz, válogatva az utazások és témáik között. Mindezekről részletesebben ide kattintva olvashatsz.

A harmadik utazás megtestesítette találkozó arról szól, hogyan vállaljunk felelősséget az érzéseinkért, és hogyan beszéljünk róluk úgy, hogy azzal ne irányítani akarjuk a másikat. Amikor egy beszélgetésben a szándékunk a saját gyógyulásunk, akkor nyugodtan lehetünk őszinték, mert sem megbántani, sem manipulálni nem fogunk senkit. Azért kapta az Őszinte szavakkal címet, mert ezen a napon megtanulhatod, milyen a valódi őszinteség: milyen az, amikor nem véleményeket és ítéleteket hangoztatsz, hanem a saját érzéseidről beszélsz.  

 

A legfontosabb információk és kedvezmények

A Szerelemvonat találkozóinak részvételi díja:

 12.000 Ft / alkalom (áfával).

 

Visszatérő vevőink különleges kedvezménye!

Ha vásároltál már tőlünk BÁRMIT legalább 3.000 Ft értékben, akkor jogosult vagy visszatérő vevőink különleges kedvezményére. Ebben az esetben a Szerelemvonat 3. utazására 12.000 Ft helyett

mindössze  10.500 Ft-ért regisztrálhatsz.

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a kuponkód mezőbe beírod a visszatero3 szót (kis betűkkel, ékezetek nélkül). Lejjebb megnézheted, hogyan kell kitöltened a megrendelő űrlapot, ha élni szeretnél a kedvezménnyel.

Azoknak a kedves útitársaimnak pedig, akik a Szerelemvonat valamelyik utazásán már velem tartottak, ez a soron következő alkalom

csak  9.000 Ft-ba kerül.

 

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a kuponkód mezőbe beírod a resztvevo3 szót (kis betűkkel, ékezetek nélkül). Így kell kitöltened a megrendelő űrlapot, ha élni szeretnél a kedvezménnyel.

Kattints a képre a nagyításhoz! ->

 

 

A jelentkezés módja

Miután kitöltötted a lejjebb következő űrlapot (és kipipáltad a vásárlási feltételek elfogadását jelző kis négyzetet is), a lenti Megrendelem gombra kattintva azonnal kapni fogsz e-mailben egy automatikus visszaigazolást a rendelésed adataival. Majd nem sokkal később (max. 24 órán belül) egy másik e-mailt az ügyfélszolgálatunktól, amiben leírjuk a cégünk nevét, és számlaszámát. Kérjük, ide utald át vagy fizesd be a részvételi díjat. Az összeg beérkezésével válik biztossá a jelentkezésed.


Ha ez valamilyen oknál fogva mégsem működne, akkor is feltétlenül jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • e-mailben: ;
 • telefonon: 20 935 4144.

Csak így tudom beszerezni a programhoz szükséges elegendő számú kelléket, illetve így tudlak értesíteni arról is, ha az utolsó pillanatban valamilyen változás történt.
 

 

Ez tényleg működik?

Talán felmerül benned a kérdés, hogy mitől vagyok olyan biztos abban, hogy mindez megtörténik veled. Egyrészt azért, mert az elmúlt 20 évben már számtalanszor éltem át azt az örömteli tapasztalatot, hogy a közös munka (csoportos vagy egyéni tanácsadás) során a velem kapcsolatba kerülők életében bekövetkezik a vágyott változás. Másrészt azért, mert tudom, hogy a módszereim működnek: tisztában vagyok vele, hogy az új tudás kizárólag akkor válik ténylegesen az életünk részévé, ha azt észlelésünk lehető legtöbb szintjén megéljük. Ezért ezen a napon

 • hallásod befogadja, amit a többiek és én elmesélünk;
 • a látásod elraktározza mindazt, ami történik közben;
 • a gyakorlatok, a játékok, a meditáció és a szertartás során a tested megcsinálja azt, amire az újfajta működéshez szükség van, így az mélyen, sejtszinten rögzül;
 • a beszélgetésekben megosztod a többiekkel az átélteket, amivel újraprogramozod az elmédet;
 • mindettől öröm járja át a szívedet, ez pedig inspirációt ad ahhoz, hogy a tanultakat az elvonulás után, hétköznapi környezetedben is alkalmazd.

Szóval kérlek, hozz döntést most, nehogy október 8-án arra ébredj, hogy lemaradtál valami nagyon fontosról!

Várlak!

Kategóriák: Szerelemvonat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő További referenciák

Korábbi írásaim