Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Az élet szerelmesei - egyéves találkozósorozat február 18-tól

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad, és ezáltal ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolni mindenre, amit életed részévé akarsz tenni, akkor feltétlenül tarts velünk! Itt saját megtapasztalásaidon keresztül olyan tudás birtokába jutsz, amely egész további életedet meghatározza. Ez az a program, amelyben minden benne van, amit eddig a párkapcsolati boldogságról megtanultam és megtapasztaltam. Olyan, mintha a koronája lenne mindannak, ami eddig az igazabolszerelem.hu oldalon keresztül elért hozzád. Egy teljes évünk lesz arra, hogy találkozóról találkozóra minden kérdésedre választ kapj, miközben megteremted magadnak azt a teljes életet, amelyben a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz.

 

Időpont: Kezdés: 2018. február 18. vasárnap, 10.00-18.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

Ez az a program, amelyben minden benne van, amit eddig a párkapcsolati boldogságról megtanultam és megtapasztaltam. Olyan, mintha a koronája lenne mindannak, ami eddig az igazabolszerelem.hu oldalon keresztül elért hozzád.

Egy teljes évünk lesz arra, hogy találkozóról találkozóra minden kérdésedre választ kapj, miközben megteremted magadnak azt a teljes életet, amelyben a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz.

 • Miközben könnyed, mégis rendkívüli hatással bíró önismereti munkát végzel, meggyógyítod magadban a sebzettséget, amely eddig tudattalanul visszatartott a párkapcsolati boldogságtól.
 • Minden életterületedre vonatkozóan részletesen megfogalmazod a szándékaidat, majd elengeded őket, hogy megvalósulhassanak.
 • Elkezded intenzíven átélni azokat az érzéseket, amelyek új, szerelmes életedben várnak rád, aztán pedig csak figyelned kell, amint mindez meg is valósul.

Ez a program arról szól, hogy fokozatosan, ám végérvényesen beleszerelmesedj önmagadba, és beleszerelmesedj az életedbe. Ez lesz a kulcsa annak, hogy minden tekintetben pontosan olyan életet élhess, amilyenre szíved mélyén mindig is vágytál.

 

Kinek szól?

Ez a sorsfordító program azoknak szól, akik komolyan veszik saját döntéseiket, épp ezért a játékos, örömteljes életet választják. 

Azoknak, akik ténylegesen elköteleződtek amellett, hogy nem csak életük egy-egy, kivételesen jól alakuló területén kívánnak boldogok lenni, hanem az összesen.

Azoknak szól, akik hajlandók időt és energiát fektetni abba, hogy kibontakoztassák az önmagukban rejlő, csodálatos lehetőségeket.

Ez a különleges, egy évben csak egyszer induló program neked szól, ha

 • egyedül vagy és ezzel együtt szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, miközben lehetővé teszed, hogy megérkezzen a párod is;
 • párkapcsolatban vagy, és tudod, ha te jól érzed magad, akkor a kapcsolatotok is egyre harmonikusabbá válik;
 • nem csak a párkapcsolat terén, hanem életed többi területén is szeretnéd felismerni, mi is az, amire valójában vágysz, majd pedig megteremteni azt;
 • már annyit hallottad tőlem (vagy mástól) ezt a „szeretem magam” dolgot, hogy szívesen kiderítenéd, hogyan is kell ezt csinálni és megtapasztalni;
 • örömmel kipróbálod a boldogságot hozó módszereket, amiket javaslok;
 • szeretnél hozzád hasonlóan gondolkodó emberek társaságában jókat nevetni, és könnyedén, szórakozva önmagadról, valamint a párkapcsolati boldogságról tanulni;
 • kíváncsi vagy rá, milyen ez a Sarkadi Kriszta közelről; milyen hatással van rád és az életedre az, ha minden hónapban eltöltesz vele egy teljes napot.
   

Miért érdemes eljönnöd?

Ha már jártál a programjaimon, akkor talán már neked is meséltem arról, milyen nagy öröm számomra egy új program megalkotása és levezetése. Olyan nagy, hogy amikor már nem az, akkor nem tartok belőle egy sokadikat, hanem az inspirációt követve létrehozok valami mást. Így, ha biztos vagy benne, hogy Az élet szerelmesei találkozósorozatot át akarod élni, akkor gyere el most.

Az ebben az évben induló csoportnak van még egy aktualitása, ami egészen különlegessé és megismételhetetlenné teszi. Talán már egy ideje te is olvasod a blogomon vagy a Facebook-on a naponta megjelenő szerelmes útravalókat. Sokatok kérése találkozott az én szándékommal, így a 365 szerelmes útravaló hamarosan könyv formában is megjelenik.

Mindez azért fontos most, mert Az élet szerelmesei egyéves találkozósorozat egyik alapját ez a 365 írás adja. Az egy év alatt megtanítom neked azt, ami miatt a megírásukba belefogtam: hogyan használd a szerelmes útravalókat teljes, boldog életed megteremtésére.

Ám a könyv még nem jelent meg, viszont a résztvevők mégis a kezükbe kapják, hiszen csak így fogják tudni használni. Tehát, ha szeretnél azok között lenni, akik nyomtatott formában elsőként megkapják a szerelmes útravalókat, akkor mindenképpen csatlakozz a februárban induló csoporthoz!

Mindezeken túl pedig azért érdemes eljönnöd, mert az egy év végére saját megtapasztalásaidon keresztül olyan tudás birtokába jutsz, amely egész további életedet meghatározza. Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad, és ezáltal ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolni mindenre, amit életed részévé akarsz tenni, akkor feltétlenül tarts velünk!

 

Hogyan zajlanak a találkozók?

Összesen 13 alkalommal találkozunk, egy-egy hétvégi napon, 10.00-18.00-ig. Ebben a nyolc órában (a szüneteket leszámítva) a következőket tesszük.

 • Ismerkedünk és játszunk, így kerülünk egyre közelebb egymáshoz. Fokozódó szeretetre és mély barátságok megszületésére számíthatsz.
 • Beszélgetünk arról, kivel mi történik annak hatására, hogy fokozatosan átülteti a gyakorlatba mindazt, amit a szerelmes útravalókban és a találkozókon javaslok.
 • Megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.
 • Rendszeresen kipróbáljuk magunkat egy rendkívül hatékony naplóíró gyakorlatban.
 • Megtanuljuk, és minden alkalommal gyakoroljuk azt a belső kommunikációs technikát, amely vágyaink megvalósulásához vezet.
 • A megtett utat időről időre megünnepeljük.
 • Átélünk egy 12 részes meditációs kurzust, amely abban támogat, hogy önmagunk megszeretésén keresztül egyre örömteljesebb legyen az életünk.

Mindezek egy részét a találkozók közötti időben a zárt Facebook csoportunkban is folytatjuk.

 

Mikor lesznek a találkozók?


2018-ban:

 • 1. február 18. vasárnap
 • 2. március 25. vasárnap
 • 3. április 15. vasárnap
 • 4. május 13. vasárnap
 • 5. június 10. vasárnap
 • 6. június 30. szombat
 • 7. augusztus 5. vasárnap
 • 8. szeptember 2. vasárnap
 • 9. szeptember 30. vasárnap
 • 10. október 28. vasárnap
 • 11. december 2. vasárnap

2019-ben:

 • 12. január 6. vasárnap
 • 13. február 3. vasárnap
   

Kinek nem való?

Semmiképpen ne gyere el, ha nem bízol bennem, és abban sem, hogy találkozásaink során ez a bizalom kialakulhat. Együttműködésünk akkor lesz sikeres, ha a csoportban nyitottan, elfogadással, és (idővel) szeretettel fordulunk egymás felé. Ez teremti meg azt az inspiráló közeget, amely a valódi változáshoz elengedhetetlenül szükséges.

Akkor sem neked való ez a program, ha nem akarsz havonta egy hétvégi napot önmagadra és vágyaid megvalósítására szánni. Mindaz, ami a csoportban történik, nem csak egyre növekvő tudást és önismeretet, hanem rendkívüli erőt és önbizalmat is ad.

És ne gyere el akkor sem, ha azok közé tartozol, akik úgy vélekednek, a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról nem érdemes beszélgetni (pláne nem csoportban), mert attól nem változik semmi. Az én tapasztalatom ennek épp az ellenkezője: minél tisztább a kommunikációnk, annál nagyobb örömet okoz maga az élet, és annál játékosabbak, intimebbek, és szeretetteljesebbek a kapcsolataink. Ezt az - önmagunk és mások felé irányuló - tiszta kommunikációt fogjuk elsajátítani ebben a csoportban.
 

Miért Az élet szerelmesei a neve?

- Kriszta, amit ma írtál, nem csak a szerelemre és a párkapcsolatokra, hanem az egész életre vonatkozik!lelkesedett a Facebookon egy hozzászóló - Kinyomtattam, és kitettem a gyerekeim szobájába, hogy ők is lássák, minden nap!

Csak egyet érteni tudtam, hiszen én is így gondolom. Talán észrevetted már az igazabolszerelem.hu fejlécében a missziómat:

 • Harmóniában önmagaddal; szerelemben a kedveseddel; békében a világgal.

Meggyőződésem, hogy ez a három dolog mélységesen összefügg. Olyannyira, hogy az én eredeti megfogalmazásom ez volt:

 • szerelemben önmagaddal; szerelemben a kedveseddel; szerelemben a világgal.

Ez finomodott aztán arra a formára, amit a fejlécben ma is olvashatsz.

A minden napra írt szerelmes útravalókban csupa olyasmit fogalmazok meg, ami abban támogat, hogy beleszeress önmagadba, beleszeress az életedbe, és beleszeress az egész világba. Ennek csupán „mellékterméke” az, hogy a párkapcsolati boldogság is automatikusan az életed részévé válik.

 • Az egy év alatt azt fogom megmutatni neked, hogyan használhatod a szerelmes útravalókat arra, hogy ezen a módon szerelembe ess.
 • Végigvezetlek egy úton, amelyen járva végre megteremted magadnak azt az életet, amelyre mindig is vágytál.
 • Olyan szokások kialakítására inspirállak, amelyek megkönnyítik, hogy eddigi korlátozó hiedelmeid helyett inkább jókedvű, bizakodó, szerelmes és szeretetteljes, teremtő, gondolatokat válassz.

Az egy év alatt így válunk mindannyian az élet szerelmeseivé.
 

Mi történik, ha egy találkozóra mégsem tudsz eljönni?

Az időpontok épp azért szerepelnek itt egy évre előre, hogy lehetőséged legyen úgy megszervezni az életed, hogy minden alkalommal ott lehess. Két találkozó között négy (alkalmanként több) hét telik el, ezért ide még az is befér, ha szabadságra mész, vagy elutazol.

A változás, amit a különféle gyakorlatok végzése elindít, annyira intenzív, és a csoport energiája annyira felerősíti, hogy belső ellenállásod időnként rendkívül kreatív ötletekkel fog előállni arra nézve, miért ne gyere el az aktuális találkozóra, vagy miért ne végezd el az aznapi gyakorlatot. Időnként úgy fogod érezni, hogy

 • ez az egész egy marhaság;
 • nincs rá időd;
 • egy családi program sokkal fontosabb;
 • nincs rá pénzed;
 • hirtelen megbetegedtél és otthon kell maradnod;
 • hirtelen megbetegedett valaki a környezetedben és nem hagyhatod magára;
 • nincs rá energiád;
 • hétvége van és inkább aludnál;
 • mindenképpen dolgoznod kell;
 • olyan szép az idő; miért nem napozni megyek inkább, stb.

Természetesen bármikor kiderülhet, hogy ez mégsem a te utad: ilyenkor csak arra kérlek, hogy ezt jelezd nekem és a csoportnak, és onnantól kezdve nem jössz többet. Ám, ha csak néhány alkalommal hiányoznál, akkor légy résen: ez könnyen lehet az ellenállás jele.

Ezért erre az utóbbi esetre kidolgoztam egyfajta külső motivációt: a részvételi díj 70 %-ának kifizetésére akkor is megkérlek, ha nem jelensz meg a találkozón. Hiszen én ott leszek, és a többiek is számítanak rád ...

De a lényeg valójában nem ez, hanem az, hogy amikor nem jössz el, akkor épp attól fosztod meg magad, amit egy ilyen csoport nyújtani tud:

 • a szeretetteli támogatástól;
 • az energiatöbblettől;
 • a feltöltődéstől;
 • az együttérzés és az elfogadás megtapasztalásától;
 • a közös nevetésektől;
 • a továbblendítő biztatástól.
   

Mennyibe kerül?

 

A csoportban való részvétel díja:

 

Ft 12.000,-/alkalom.

 

Ha szeretnéd magad ezzel külön motiválni, és a lehetőség is adott számodra, akkor a 13 alkalom díját egyben is kifizetheted. Ebben az esetben jelentkezésedkor írd ezt meg nekem, hogy megírhassam, milyen kedvezményt jelent ez számodra.

Mit tartalmaz ez az összeg?

 • Sarkadi Kriszta: Szerelmes útravaló minden napra munkacímű könyvét 4 füzetként kinyomtatva.
 • Jegyzetelésre és naplózásra alkalmas füzetet.
 • A program szakértő levezetését meditációkkal, beszélgetéssel, gyakorlatokkal és önismereti játékokkal.
 • A helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt.
 • A találkozók közötti kapcsolattartást a Facebook-on keresztül, illetve e-mailben.
   

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

 

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.

Ezért kérlek, a részvételi díjat utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra.

Ezzel válsz ténylegesen Az élet szerelmesei találkozó sorozat résztvevőjévé.

Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat.

Ha időközben meggondolnád magad, és a találkozó sorozatra mégsem jönnél el, ezt az összeget nem áll módomban visszajuttatni neked.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:

kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Találkozó-sorozat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Évek óta tanítványa és barátja vagyok Krisztának. Figyelem az útját, és látom, ahogy egyre elkötelezettebben kutatja, éli és tanítja a feltétel nélküli szeretetet, szerelmet. Aki tőle tanul, biztosan a legtisztább, legőszintébb és leghitelesebb forrásból ismerkedhet önmagával és a szerelem megunhatatlan témakörével."

Arató Mónika, életvezetési tanácsadó, író

"Nagyon örülök, hogy résztvevője voltam a vasárnapi zarándoklatnak! Ez a néhány együtt töltött óra megerősített abban, amit mélyen magamban eddig is éreztem, valamint belső békével ajándékozott meg, amit köszönök Neked, Nektek és persze önmagamnak :) "

Zsuzsi

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos További referenciák

Korábbi írásaim