Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!

Ariadné fonala

E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2017 augusztus
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Krisztáról

Tanulmányaim és tapasztalataim az üzleti világban:

 • DALE CARNEGIE® Stefan Quist Tanácsadó Kft. - üzletkötő, oktató, majd oktatási igazgatóként a trénerek kiképzője az alábbi témákban: hatékony kommunikáció, vezetői készség, stressz-kezelés, prezentációs technika, üzletkötői módszerek, csapatépítés, ügyfélszolgálati hatékonyság. (1989-1992)
 • VÁLLALKOZÓK A VÁROSÉRT Kereskedelmi Rt. – képzési igazgatóként a feladat egy teljes képzési rendszer felépítése volt, mely azt célozta, hogy az újonnan alakult cég munkatársai képesek legyenek az alábbiakra: a termékek eladása, saját csapatuk toborzása, a meglévő csapatok vezetése és folyamatos motivációja, tudásuk színvonalas és hatékony átadása saját képzések formájában. (1993-1996)
 • AMANDINUS Tanácsadó Társaság – tréner és tulajdonos. Cégvezetés és értékesítés. Oktatási programok kialakítása és tartása elsősorban a vezetői készségek, a hatékony kommunikáció, valamint az ügyfélszolgálat területén. Konferenciák megszervezése és levezetése. Előadók felkészítése. Önismereti csoportok vezetése elsősorban magánemberek részére.

  Témák:

  • Felelősségvállalás a saját életünkért.
  • Vágyaink és félelmeink felismerése.
  • Érzelmeink megismerése, kifejezése és átalakítása.
  • Hivatásunk megtalálása. Ki vagyok én? Honnan, hová tartok?
  • Hatékony kommunikáció önmagunkkal, egy másik emberrel, egy csoporttal és a nem látható világgal.
  • Mentális technikák céljaink elérésére. A vonzás törvénye.
  • Mentális technikák lelki egyensúlyunk kialakítására és fenntartására.
  • Harmonikus kapcsolatok kialakítása és fenntartása.
  • Az anyagi jólét megteremtése. (1996-2008)
 • VIA PROSPERA Felnőttképző Intézet – társtulajdonos, tréner és coach. Oktatási programok kialakítása és tartása elsősorban a trénerképzés, a nyílt kommunikáció, az önérvényesítés/önismeret, valamint az érzelmi és a spirituális intelligencia területén. Rendszeres coaching tevékenység különböző cégek vezetői, valamint magán megrendelők számára. (2005-2008)
 • Első Magyar COACHING Intézet: Coaching - A megoldás-orientált tanácsadás (2006)
 • Lege Artis MEDIÁCIÓS Alapképzés (2007)

Blog kategóriák


Referenciák

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos További referenciák

Korábbi írásaim