Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!

Ariadné fonala

E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2017 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Krisztáról

Tanulmányaim és tapasztalataim az üzleti világban:

 • DALE CARNEGIE® Stefan Quist Tanácsadó Kft. - üzletkötő, oktató, majd oktatási igazgatóként a trénerek kiképzője az alábbi témákban: hatékony kommunikáció, vezetői készség, stressz-kezelés, prezentációs technika, üzletkötői módszerek, csapatépítés, ügyfélszolgálati hatékonyság. (1989-1992)
 • VÁLLALKOZÓK A VÁROSÉRT Kereskedelmi Rt. – képzési igazgatóként a feladat egy teljes képzési rendszer felépítése volt, mely azt célozta, hogy az újonnan alakult cég munkatársai képesek legyenek az alábbiakra: a termékek eladása, saját csapatuk toborzása, a meglévő csapatok vezetése és folyamatos motivációja, tudásuk színvonalas és hatékony átadása saját képzések formájában. (1993-1996)
 • AMANDINUS Tanácsadó Társaság – tréner és tulajdonos. Cégvezetés és értékesítés. Oktatási programok kialakítása és tartása elsősorban a vezetői készségek, a hatékony kommunikáció, valamint az ügyfélszolgálat területén. Konferenciák megszervezése és levezetése. Előadók felkészítése. Önismereti csoportok vezetése elsősorban magánemberek részére.

  Témák:

  • Felelősségvállalás a saját életünkért.
  • Vágyaink és félelmeink felismerése.
  • Érzelmeink megismerése, kifejezése és átalakítása.
  • Hivatásunk megtalálása. Ki vagyok én? Honnan, hová tartok?
  • Hatékony kommunikáció önmagunkkal, egy másik emberrel, egy csoporttal és a nem látható világgal.
  • Mentális technikák céljaink elérésére. A vonzás törvénye.
  • Mentális technikák lelki egyensúlyunk kialakítására és fenntartására.
  • Harmonikus kapcsolatok kialakítása és fenntartása.
  • Az anyagi jólét megteremtése. (1996-2008)
 • VIA PROSPERA Felnőttképző Intézet – társtulajdonos, tréner és coach. Oktatási programok kialakítása és tartása elsősorban a trénerképzés, a nyílt kommunikáció, az önérvényesítés/önismeret, valamint az érzelmi és a spirituális intelligencia területén. Rendszeres coaching tevékenység különböző cégek vezetői, valamint magán megrendelők számára. (2005-2008)
 • Első Magyar COACHING Intézet: Coaching - A megoldás-orientált tanácsadás (2006)
 • Lege Artis MEDIÁCIÓS Alapképzés (2007)

Blog kategóriák


Referenciák

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta

"Kriszta példakép. Kívül-belül szép. Kedves, kecses, határozott, elfogadó, lágy, kemény, félénk, bátor. NŐ."

Timár Gábor, ügyvezető igazgató

"2006-ban Kriszta és tréningje a fényt jelentette nekem az alagútban, amikor botorkáltam a válásom okozta fájdalmaimmal. Kezemet fogta, tanított és inspirált, hogy e nehéz helyzetet férfihoz és apához méltóan tudjam megoldani. Csak azoknak ajánlom Krisztát, akik készen állnak arra, hogy valódi változást indítsanak el az életükben. Mivel Ő egy olyan nő, akinek jelenlétében megpillanthatod igazi önmagad!"

Pongor-Juhász Attila, cégvezető További referenciák

Korábbi írásaim