Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!

Ariadné fonala

E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2018 január
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Krisztáról

Tanulmányaim és tapasztalataim az üzleti világban:

 • DALE CARNEGIE® Stefan Quist Tanácsadó Kft. - üzletkötő, oktató, majd oktatási igazgatóként a trénerek kiképzője az alábbi témákban: hatékony kommunikáció, vezetői készség, stressz-kezelés, prezentációs technika, üzletkötői módszerek, csapatépítés, ügyfélszolgálati hatékonyság. (1989-1992)
 • VÁLLALKOZÓK A VÁROSÉRT Kereskedelmi Rt. – képzési igazgatóként a feladat egy teljes képzési rendszer felépítése volt, mely azt célozta, hogy az újonnan alakult cég munkatársai képesek legyenek az alábbiakra: a termékek eladása, saját csapatuk toborzása, a meglévő csapatok vezetése és folyamatos motivációja, tudásuk színvonalas és hatékony átadása saját képzések formájában. (1993-1996)
 • AMANDINUS Tanácsadó Társaság – tréner és tulajdonos. Cégvezetés és értékesítés. Oktatási programok kialakítása és tartása elsősorban a vezetői készségek, a hatékony kommunikáció, valamint az ügyfélszolgálat területén. Konferenciák megszervezése és levezetése. Előadók felkészítése. Önismereti csoportok vezetése elsősorban magánemberek részére.

  Témák:

  • Felelősségvállalás a saját életünkért.
  • Vágyaink és félelmeink felismerése.
  • Érzelmeink megismerése, kifejezése és átalakítása.
  • Hivatásunk megtalálása. Ki vagyok én? Honnan, hová tartok?
  • Hatékony kommunikáció önmagunkkal, egy másik emberrel, egy csoporttal és a nem látható világgal.
  • Mentális technikák céljaink elérésére. A vonzás törvénye.
  • Mentális technikák lelki egyensúlyunk kialakítására és fenntartására.
  • Harmonikus kapcsolatok kialakítása és fenntartása.
  • Az anyagi jólét megteremtése. (1996-2008)
 • VIA PROSPERA Felnőttképző Intézet – társtulajdonos, tréner és coach. Oktatási programok kialakítása és tartása elsősorban a trénerképzés, a nyílt kommunikáció, az önérvényesítés/önismeret, valamint az érzelmi és a spirituális intelligencia területén. Rendszeres coaching tevékenység különböző cégek vezetői, valamint magán megrendelők számára. (2005-2008)
 • Első Magyar COACHING Intézet: Coaching - A megoldás-orientált tanácsadás (2006)
 • Lege Artis MEDIÁCIÓS Alapképzés (2007)

Blog kategóriák


Referenciák

"A saját magunkhoz való viszonyunk javítása párkapcsolatunk boldoggá tételének alapfeltétele, és Kriszta ebben az okosságával, határozottságával és céltudatosságával mérföldekkel előrébb jár, mint szinte bárki, akit ismerek. Energiája, optimizmusa és remekbe csiszolt kommunikációs készsége pedig kivételesen alkalmassá teszi arra, hogy a tudását és a tapasztalatait jól használható módon adja át bárkinek, akinek szüksége van rá. És akkor még nem is beszéltem arról a szakmai értelemben vett tudáskincsről, amit a párkapcsolatok ügyében már eddig is fölhalmozott ... "

Villányi Péter, pszichoterapeuta, író (a Kapcsoskönyv szerzője)

"Most töltöttem be a 70. évemet, így sok mindent meg- és átéltem, és olyan témával foglalkoztok, ami még a korom mellett is érdekel. Csak az idő múlt felettem, de fiatalnak érzem magam és olyan jó tudni, hogy a mai nők számára van ilyen lehetőség, mint Ti vagytok. Remélem a korom nem akadály, hogy köztetek lehessek! Várok továbbra is levelet tőletek."

Lilla

"Számomra Kriszta az, aki éveken keresztül hol kellemesen, hol keményen kereste önmagát; megélt szárnyaló magasságokat és pusztító, fenyegető mélységeket. Egy párkapcsolat megélésében, a kitartásban és a szeretetteli elengedésben számomra ő az egyetlen példa!"

Mogyorósi Anikó, asztrológus További referenciák

Korábbi írásaim