Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Erőgyűjtő Szertartás: szeptember 29. csütörtök, 18.00-21.00

Az Erőgyűjtő Szertartás abban lesz a segítségedre, hogy megengedőbb légy önmagaddal, és elfogadóbb a benned és körülötted zajló folyamattal szemben; valamint képes légy elengedni a ragaszkodást, amely sokszor olyan helyzetekben is benntart, amelyeknek már rég lejárt az ideje. Ha így közelítesz az elkövetkező időszakhoz, könnyedén és örömmel tudsz együtt áramolni mindazzal, ami benned és körülötted változni kíván. A szertartás végeztével úgy fogod érezni, hogy ebben az évben végre felkészülten vágsz neki az őszi és a téli hónapoknak. Most már tudod, hogy nincs mitől félni; nincs mihez ragaszkodni, mert minden egyes mozzanat csakis a te érdekedben történik. Minden azért történik, hogy megtisztíthasd belső ösvényeidet, és megtapasztalhasd a szerelmet; átélhesd a párkapcsolati boldogságot.

 • Időpont: 2016. szeptember 29. csütörtök, 18.00-21.00
 • Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

A természethez kapcsolódó évkör szerint az őszi napéjegyenlőséget követő hat hét az év utolsó időszaka. Most még van lehetőségünk töltekezni, és végiggondolni, hogy mit is hozott nekünk ez az év.

 • Milyen utat jártál be fizikailag, a gondolataidban, érzelmileg és spirituálisan?
 • Mi alakult át benned és a kapcsolataidban?
 • Milyen tekintetben kerültél közelebb a szerelemhez és a párkapcsolati boldogsághoz?

Most van lehetőségünk arra, hogy végiggondoljuk: a november elsejével kezdődő, sötétséget, szembenézést és elengedést hozó időszakra hogyan készülünk fel:

 • Mivel táplálod majd a lelkedet és a szellemedet ez idő alatt?
 • Mi az, aminek az elengedésével egyszerűsítheted az életedet?

Ez az időszak mindenképpen lezajlik, akár részt veszünk benne tudatosan, akár nem. Az én tapasztalatom azonban az, hogy sokkal kellemesebb, sőt örömtelibb lehet egy folyamat, ha tisztában vagyunk vele, hogy mi történik.

Az Erőgyűjtő Szertartás abban lesz a segítségedre, hogy

 • lazíts a szorításodon;
 • megengedőbb légy önmagaddal, és
 • elfogadóbb a benned és körülötted zajló folyamattal szemben; valamint
 • képes légy elengedni a ragaszkodást, amely sokszor olyan helyzetekben is benntart, amelyeknek már rég lejárt az ideje.

Ha így közelítesz az elkövetkező időszakhoz, könnyedén és örömmel tudsz együtt áramolni mindazzal, ami benned és körülötted változni kíván.

Ezt a folyamatot megszentelő szertartásra hívlak ezen a napon.

A szertartás végeztével úgy fogod érezni, hogy ebben az évben végre felkészülten vágsz neki az őszi és a téli hónapoknak. Most már tudod, hogy nincs mitől félni; nincs mihez ragaszkodni, mert minden egyes mozzanat csakis a te érdekedben történik. Minden azért történik, hogy megtisztíthasd belső ösvényeidet, és megtapasztalhasd a szerelmet; a párkapcsolati boldogságot.
 

 

Miért érdemes eljönnöd?

Az őszi napéjegyenlőség után rövidülnek a nappalok, egyre több időt töltünk az otthonunkban, vagy más épületekben. Jó alkalom ez arra, hogy mélyebben összetalálkozzunk önmagunkkal, és mindazokkal, akik fontosak a számunkra.

Az Erőgyűjtő Szertartáson

 • hálát adunk mindazért, amit az elmúlt időszak hozott nekünk;
 • felkészülünk a befelé fordulás időszakára;
 • összegyűjtjük, mi az, amire rá szeretnénk nézni, és azt is, hogy
 • mi minden az, ami táplálhat minket ebben az időszakban.

Ahogy régen a földdel kapcsolatban élők, mi is felkészülünk a télre: lelki táplálékot gyűjtünk az éléskamrába. Mindez lehetővé teszi, hogy az elfogadás és átalakulás időszaka is éppolyan örömteli legyen, mint bármi más.

Ebben a néhány órában

 • felelevenítjük az elmúlt hónapok sikereit;
 • egy egyszerű lakomával megünnepeljük mindezt;
 • betekintünk a jövőbe, hogy felkészülhessünk rá;
 • a föld elem biztonságot nyújtó áldásában részesülünk;
 • meditációban összekapcsolódunk a Földdel - gyógyítjuk őt, és minden rajta élőt;
 • testi, lelki, és szellemi táplálékot gyűjtünk az előttünk álló időszakra.

 

Fontos! A szertartásra kérlek,

 • öltözz barnába, vagy legyen rajtad valami, ami ilyen színű (ezzel kifejezed azt a szándékodat, hogy ezen a módon is kapcsolódni szeretnél a szertartás speciális energiájához), valamint
 • hozz magaddal egy kisebb személyes tárgyat, amit a szertartás idejére az erő-oltárra teszel majd, egy aktuális szándékod megfogalmazásával együtt.

Ha máris tudod, hogy jönni szeretnél, akkor kattints a Jelentkezem most >>> gombra:

 


 

Mit jelent az, hogy szertartás?

Jó pár éve annak, hogy végérvényesen elköteleződtem az élet minden pillanatának megszentelése mellett.

Időközben annak is utánajártam, vajon miért olyan fontosak a szertartások, és mit veszítünk vele, ha nem szánjuk rájuk az időt és az energiát.

Megtudtam például, hogy lelkünknek mindenképpen szüksége van arra, hogy sorsunk fordulóit megjelölje valahogy. Ha ezt nem tesszük meg tudatosan, akkor megtesszük tudattalanul: történik valami, amiről biztosan emlékezni fogunk erre az időszakra, és ez nem mindig kellemes emlék –

 • talán depressziósak leszünk a meg nem gyászolt veszteség felett; vagy
 • belebetegszünk a haragba, hogy valaki elhagyott minket, akit még mindig nem engedtünk el; vagy
 • a fel nem oldott bűntudatból fakadóan nem tudunk elfogadni és elszegényedünk.

Péley Bernadette: Rítus és történet (Új Mandátum Könyvkiadó, 2002.) című könyvében pedig ezt olvastam:

"Számos elmélet, de a köznapi tapasztalat is azt mutatja, hogy az emberekben él a beavatási szükséglet, vagyis a jelentős életkori átmenetek idején igénylik a belső és külső változások jelentés teli megerősítését. Az antropológusok szerint a rítus lényeges része annak a módnak, ahogy egy szociális csoport ünnepli, fenntartja, és megújítja azt a világot, amelyben él, és annak módját is magában foglalja, ahogy a világ által rámért veszélyekkel bánik. A rítusokban való részvétel alapvetően meghatározhatja az egyén további életét."

Egy szertartás során ugyanis olyan hatalmas erőtér jön létre, amely jelentős energiával tölt fel mindent, ami ott történik. Ez azt eredményezi, hogy egy szertartás hatására

 • régóta húzódó problémák megoldódhatnak;
 • lelki és fizikai sebzettségek gyógyulhatnak;
 • vágyott dolgok megvalósulhatnak viszonylag rövid idő alatt.

Egy szertartásomon részt vevő tapasztalt pszichológus egyszer így fogalmazott:
- Pszichológus elmém tiltakozik: ez lehetetlen! Lényem összes többi része pedig megtapasztalja, hogy a lehetetlen – megtörténik.

Valójában egy szertartás nem más, mint egy rendkívül egyszerű dolog, amit maximális figyelemmel végzünk el. Így létrejöhet a kapcsolat belső bölcsességünkkel, isteni lényünkkel.

 

Mi fog történni?

Épp az egyszerűség és a nagyfokú figyelem miatt a szertartásokon általában keveset beszélünk. Nagyon sok szimbolikus dolog történik, amit egyáltalán nem muszáj szavakba öntenünk ahhoz, hogy mély hatást gyakorolhasson ránk, és alapvető változásokat indíthasson el az életünkben.

Itt semmilyen bonyolult dologra nem kell gondolnod. Szertartás minden egyszerű dolog, amit nagy figyelemmel és tudatossággal végzünk el. Ez az egyszerűség, figyelem és tudatosság azonban rendkívüli erővel ruházza fel mindazt, ami egy ilyen szertartás keretében megtörténik.

A saját szertartásaim során számtalanszor megtapasztaltam, hogy az ilyen módon megtartott térben megfogalmazott szándék ereje sokszoros. Akár a vágyainkra gondolunk közben, akár elengedünk valamit, ami már nem szolgál minket, akár hálát adunk életünk ajándékaiért – a szertartás során átéltek alapvető és örömteli változást hoznak az életünkbe.

 

Ez valami vallásos dolog? Vagy szekta?

Nem, egyik sem.

Amikor 2006 és 2009 között elvégeztem Veres Kriszta papnő iskoláját, álmomban sem gondoltam volna arra, hogy papnőnek lenni is olyan, mint egy új mesterséget kitanulni. Pedig így van; ám évszázadokkal ezelőtt a bábák, a sámánasszonyok, a jósnők, a füvesasszonyok, a papnők saját lányukat, unokájukat, vagy egy-egy kiválasztott tanítványt maguk mellé véve adták tovább az ismereteiket. Ma pedig iskolákban, felnőttek kisebb-nagyobb közösségeiben nyílik rá mód, hogy ezen a téren is visszaemlékezzünk ősi tudásunkra.

Amikor belekezdtem ebbe a mély, belső átalakulást hozó, három éves folyamatba, igazából nem gondoltam bele abba, hogy a végén valóban papnővé fogok válni. Csak azt éreztem, hogy rendkívüli módon vonz ez az út, mely vonzalom idővel mély elköteleződéssé változott. Ma már azt is látom, hogy milyen nagy szükség van mindarra, amit egy papnő nyújthat; én pedig örömmel veszek részt ebben a szolgálatban.

Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, amit itt a honlapon olvasol:

 • tanítok,
 • gyógyítok,
 • közösséget építek és tartok össze.

Egy szertartás nem más, mint egy speciális forma, amelybe a tanítást, a gyógyítást és a közösségépítést ilyenkor belehelyezem.

A szertartásaim nem kötődnek egyetlen valláshoz sem, hanem a saját hitrendszeremre, az általam kipróbált és működő, eredményeket hozó folyamatokra épülnek.

A szertartásaim nem tesznek függővé, és nem kényszerítenek arra, hogy olyasmit tegyél meg, amit nem akarsz.

A szertartásaim célja az, hogy abban támogassalak: eltakarítsd belső akadályaidat a szeretet útjából, és megvalósítsd azt a szerelmes és harmonikus életet, amelyre szíved legmélyéről vágysz.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

Az Erőgyűjtő Szertartás részvételi díja:

Ft 4.500,-

A jelentkezéshez kérlek, kattints a sárga Jelentkezem most! gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

 • Amikor elküldöd, megjelenik egy visszaigazoló ablak a cégem nevével és számlaszámával, ahová a részvételi díjat át tudod utalni.
 • Ezeket az adatokat e-mailben is elküldöm neked.
 • Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.
 • Ha az űrlap-kitöltés valami miatt nem működik, akkor írj nekem egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu, vagy pedig telefonálj: + 36 20 935 4144.
   

Jelentkezz most!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Szertartás

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Hallottam már Krisztát énekelni az Örömesten. Kriszta egy hozzám hasonló NŐ. Soha nem díjaztam azokat a nőket akik csak a testükkel akartak kitűnni, inkább azokat akik harmonikusak. Kriszta ilyen. Ezért iratkoztam fel. Szívesen vagyok olyan oldalakon, ahol igazából nők okosságait olvashatom."

Kádár Éva

"Krisztát soha nem láttam tanácstalanul, tétován, pesszimistán, hitetlenül. Mostanában leggyakrabban énekesnőként hallgatom a hangját és örülök a társaságának. Nagyon becsülöm azért, mert ritkán választja a kényelmesebb utat a saját maga számára; abba az irányba megy, amit az érzései diktálnak. Nincs kétségem afelől, hogy sorra el is fogja érni mások számára elérhetetlennek tűnő céljait."

Bene János, tréner, cégtulajdonos

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő További referenciák

Korábbi írásaim