Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Teremtő Szertartás: január 4. szerda, 18.00-21.00

Az elengedés időszaka után most itt állunk tisztán, nyitottan, üres kézzel. Nincs más dolgunk, mint megteremteni a belső csendet, amelyben meghallhatjuk lelkünk halk hangját, amint arról mesél nekünk, melyik az az út, ami egyedül a miénk, és a legnagyobb boldogsághoz vezet. Ezen a szertartáson a szívedre, az érzéseidre, az intuíciódra figyelve megfogalmazod valódi vágyaidat, hogy ezzel ténylegesen életed új szakaszába léphess.

 • Időpont: 2017. január 4. szerda, 18.00-21.00
 • Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

December 21-én, a téli napfordulóval kezdődik az a hat hetes időszak, amikor a külső és a belső csendben megálmodhatjuk, milyen életre vágyunk a következő egy évben.

Olyan ez, mint amikor esik a hó - a csend hatalmas, a füleddel nem hallasz semmit, a szemeddel és a bőröddel mégis érzékeled a hópelyhek finom mozgását. Ez zajlik bennünk is: kívül látszólag nem történik semmi, a szívünk mélyén azonban összekapcsolódnak az érzések a gondolatokkal, és vágyakká, tervekké kovácsolódnak.

Ezt a folyamatot megszentelő szertartásra hívlak ezen a napon. Amikor találkozunk

 • elengedjük még azt, amit szükségesnek érzünk, majd
 • életünk legfontosabb területeire vonatkozóan megálmodjuk a jövőt.
 • Mindezt egy képekből készített montázsban meg is örökítjük, hogy egész évben emlékezhessünk rá. (Ehhez kérlek, hozz magadról egy jól sikerült fotót - egy olyat, amin tetszel magadnak, amin boldog vagy.)
 • A végén pedig együtt énekléssel töltjük fel energiával mindazt, ami megszületett.

A szertartás természetéből fakadóan alkalmunk lesz megtapasztalni a csendet kívül is belül is - így sokkal könnyebb lesz a hétköznapjaidban is megteremteni, amikor úgy érzed, szükséged van rá.

 

Miért érdemes eljönnöd?

A téli napforduló alkalmával ténylegesen megszületik a fény: a Nap és a Föld mozgása miatt eddig a napig egyre sötétebb lett, mostantól viszont egyre világosabb lesz. Rövidülnek az éjszakák, hosszabbodnak a nappalok.

Fellélegezhetünk: az intenzív időszaknak vége. Bár továbbra is lesznek felismeréseink, a legerőteljesebbek - és a ténylegesen elengedésre váró árnyékrészeink - az elmúlt hat hétben már megmutatkoztak, és továbbálltak. Most itt állunk tisztán, nyitottan, üres kézzel. Nincs más dolgunk, mint megteremteni a belső csendet, amelyben meghallhatjuk lelkünk halk hangját, amint arról mesél nekünk, melyik az az út, ami egyedül a miénk, és a legnagyobb boldogsághoz vezet.

Ennek a csendnek a megteremtése kihívást jelent, ha

 • a városban élünk, ezzel némileg elszakadva a természettől;
 • munkahelyünk és munkaidőnk van, ami korlátot szab a szabadidőnknek;
 • családban élünk, ezért mindig történik körülöttünk valami;
 • sokat tevékenykedünk, ezért sokszor nem jut időnk magunkra;
 • folyamatosan zajlik a fejünkben a fecsegés, így nehéz meghallani a halk, belső hangot.

Ezért gondoltam arra, hogy ebben a három órában lehetőséget teremtek neked arra, hogy

 • elcsendesedj,
 • ebben a belső csendben lehulljon rólad minden elvárás, és
 • megfogalmazhasd azon szándékaidat, amelyek valóban a sajátjaid.

Fontos!

 • Ha van kedved, öltözz lilába, vagy ezüstszürkébe, vagy legyen rajtad valami, ami ilyen színű. Ezzel kifejezed azt a szándékodat, hogy ezen a módon is kapcsolódni szeretnél a szertartás speciális energiájához.
 • Ezen kívül hozz magadról egy fotót, amin tetszel magadnak (nem kell nagynak lennie) - a szertartáson a montázskészítéshez használjuk fel, amit aztán haza is viszel.
 • Ezen kívül hozz magaddal egy apró tárgyat, ami azt jelképezi, amit a leginkább szeretnél megteremteni - a szertartáson használni fogjuk, aztán pedig hazaviheted.

Ha máris tudod, hogy jönni szeretnél, akkor kattints a Jelentkezem most >>> gombra:

 


 

Mit jelent az, hogy szertartás?

Jó pár éve annak, hogy végérvényesen elköteleződtem az élet minden pillanatának megszentelése mellett.

Időközben annak is utánajártam, vajon miért olyan fontosak a szertartások, és mit veszítünk vele, ha nem szánjuk rájuk az időt és az energiát.

Megtudtam például, hogy lelkünknek mindenképpen szüksége van arra, hogy sorsunk fordulóit megjelölje valahogy. Ha ezt nem tesszük meg tudatosan, akkor megtesszük tudattalanul: történik valami, amiről biztosan emlékezni fogunk erre az időszakra, és ez nem mindig kellemes emlék –

 • talán depressziósak leszünk a meg nem gyászolt veszteség felett; vagy
 • belebetegszünk a haragba, hogy valaki elhagyott minket, akit még mindig nem engedtünk el; vagy
 • a fel nem oldott bűntudatból fakadóan nem tudunk elfogadni és elszegényedünk.

Péley Bernadette: Rítus és történet (Új Mandátum Könyvkiadó, 2002.) című könyvében pedig ezt olvastam:

"Számos elmélet, de a köznapi tapasztalat is azt mutatja, hogy az emberekben él a beavatási szükséglet, vagyis a jelentős életkori átmenetek idején igénylik a belső és külső változások jelentés teli megerősítését. Az antropológusok szerint a rítus lényeges része annak a módnak, ahogy egy szociális csoport ünnepli, fenntartja, és megújítja azt a világot, amelyben él, és annak módját is magában foglalja, ahogy a világ által rámért veszélyekkel bánik. A rítusokban való részvétel alapvetően meghatározhatja az egyén további életét."

Egy szertartás során ugyanis olyan hatalmas erőtér jön létre, amely jelentős energiával tölt fel mindent, ami ott történik. Ez azt eredményezi, hogy egy szertartás hatására

 • régóta húzódó problémák megoldódhatnak;
 • lelki és fizikai sebzettségek gyógyulhatnak;
 • vágyott dolgok megvalósulhatnak viszonylag rövid idő alatt.

Egy szertartásomon részt vevő tapasztalt pszichológus egyszer így fogalmazott:
- Pszichológus elmém tiltakozik: ez lehetetlen! Lényem összes többi része pedig megtapasztalja, hogy a lehetetlen – megtörténik.

Valójában egy szertartás nem más, mint egy rendkívül egyszerű dolog, amit maximális figyelemmel végzünk el. Így létrejöhet a kapcsolat belső bölcsességünkkel, isteni lényünkkel.

 

Mi fog történni?

Épp az egyszerűség és a nagyfokú figyelem miatt a szertartásokon általában keveset beszélünk. Nagyon sok szimbolikus dolog történik, amit egyáltalán nem muszáj szavakba öntenünk ahhoz, hogy mély hatást gyakorolhasson ránk, és alapvető változásokat indíthasson el az életünkben.

Itt semmilyen bonyolult dologra nem kell gondolnod. Szertartás minden egyszerű dolog, amit nagy figyelemmel és tudatossággal végzünk el. Ez az egyszerűség, figyelem és tudatosság azonban rendkívüli erővel ruházza fel mindazt, ami egy ilyen szertartás keretében megtörténik.

A saját szertartásaim során számtalanszor megtapasztaltam, hogy az ilyen módon megtartott térben megfogalmazott szándék ereje sokszoros. Akár a vágyainkra gondolunk közben, akár elengedünk valamit, ami már nem szolgál minket, akár hálát adunk életünk ajándékaiért – a szertartás során átéltek alapvető és örömteli változást hoznak az életünkbe.

 

Ez valami vallásos dolog? Vagy szekta?

Nem, egyik sem.

Amikor 2006 és 2009 között elvégeztem Veres Kriszta papnő iskoláját, álmomban sem gondoltam volna arra, hogy papnőnek lenni is olyan, mint egy új mesterséget kitanulni. Pedig így van; ám évszázadokkal ezelőtt a bábák, a sámánasszonyok, a jósnők, a füvesasszonyok, a papnők saját lányukat, unokájukat, vagy egy-egy kiválasztott tanítványt maguk mellé véve adták tovább az ismereteiket. Ma pedig iskolákban, felnőttek kisebb-nagyobb közösségeiben nyílik rá mód, hogy ezen a téren is visszaemlékezzünk ősi tudásunkra.

Amikor belekezdtem ebbe a mély, belső átalakulást hozó, három éves folyamatba, igazából nem gondoltam bele abba, hogy a végén valóban papnővé fogok válni. Csak azt éreztem, hogy rendkívüli módon vonz ez az út, mely vonzalom idővel mély elköteleződéssé változott. Ma már azt is látom, hogy milyen nagy szükség van mindarra, amit egy papnő nyújthat; én pedig örömmel veszek részt ebben a szolgálatban.

Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, amit itt a honlapon olvasol:

 • tanítok,
 • gyógyítok,
 • közösséget építek és tartok össze.

Egy szertartás nem más, mint egy speciális forma, amelybe a tanítást, a gyógyítást és a közösségépítést ilyenkor belehelyezem.

A szertartásaim nem kötődnek egyetlen valláshoz sem, hanem a saját hitrendszeremre, az általam kipróbált és működő, eredményeket hozó folyamatokra épülnek.

A szertartásaim nem tesznek függővé, és nem kényszerítenek arra, hogy olyasmit tegyél meg, amit nem akarsz.

A szertartásaim célja az, hogy abban támogassalak: eltakarítsd belső akadályaidat a szeretet útjából, és megvalósítsd azt a szerelmes és harmonikus életet, amelyre szíved legmélyéről vágysz.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A Teremtő Szertartás részvételi díja:

Ft 4.500,-

A jelentkezéshez kérlek, kattints a sárga Jelentkezem most! gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

 • Amikor elküldöd, megjelenik egy visszaigazoló ablak a cégem nevével és számlaszámával, ahová a részvételi díjat át tudod utalni.
 • Ezeket az adatokat e-mailben is elküldöm neked.
 • Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.
 • Ha az űrlap-kitöltés valami miatt nem működik, akkor írj nekem egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu, vagy pedig telefonálj: + 36 20 935 4144.
   

Jelentkezz most, várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Szertartás

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Évek óta tanítványa és barátja vagyok Krisztának. Figyelem az útját, és látom, ahogy egyre elkötelezettebben kutatja, éli és tanítja a feltétel nélküli szeretetet, szerelmet. Aki tőle tanul, biztosan a legtisztább, legőszintébb és leghitelesebb forrásból ismerkedhet önmagával és a szerelem megunhatatlan témakörével."

Arató Mónika, életvezetési tanácsadó, író

"Kriszta szerintem saját magát is meglepő változásokat ÉLT meg, és ezekhez mindig megtalálta és megtalálja - ha esetleg mégsem, akkor pedig megalkotja - azokat az eszközöket, amelyek által a leginkább alkalmassá válik arra, hogy MEGLÉPJE a következő lépést."

Csajági Ildikó, chi-masszázs További referenciák

Korábbi írásaim