Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Telepatikus kommunikáció - meditációs est szeptember 15-én csütörtökön, 18.00-20.00

Ezen az estén megtanulod, hogyan küldhetsz telepatikus üzeneteket azoknak, akiket szeretsz, és hogyan "foghatod" az ő üzeneteiket. Az energiát érzékelő képességed fokozódik, így elkezded felismerni a másoktól átvett, számodra szükségtelen energiákat, és megtanulod elengedni őket. Képes leszel a negatív energiát pozitívvá alakítani. Így érezhetően több lesz az energiád, és könnyedebb, örömtelibb lesz az életed.

Időpont: 2016. szeptember 15. csütörtök,  18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. ker., a Déli pályaudvarnál


Miről szól?

A Telepatikus kommunikáció című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Felfedezed a benned is ott lévő pszichikus képességeket, így képes leszel mások energiáját érzékelni, valamint arról is képet alkotni, hogy te magad milyen energetikai állapotban vagy éppen. Azáltal válsz örömtelibbé és vonzóbbá, hogy védelem alá helyezed azokat a területeidet, amelyek eddig átvették mások negatív energiáit. Eközben megnyitod azokat a csatornákat, amelyek képessé tesznek a telepatikus kommunikációra.

Mindehhez kiemelten fontos, hogy képes légy a nyugalmadat és a belső békédet megőrizni még akkor is, amikor mások (persze tudattalanul) megpróbálnak ebből kibillenteni. Ennek a képességnek az elsajátítása rendkívül jó hatással lesz az életedre, és a számodra fontos emberekkel való kapcsolatodra. Ez teszi lehetővé számodra, hogy a másoknak való megfelelés helyett önmagadd lehess minden helyzetben.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Telepatikus kommunikáció című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

 

Kinek szól?

A Telepatikus kommunikáció című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • gyakran megtörténik, hogy mások viselkedése alapvetően befolyásolja a hangulatodat;
 • előfordul, hogy nem tudod megfelelően szavakba önteni, amit mondani szeretnél;
 • vannak olyan szeretteid, akikkel szívesen felveszed a kapcsolatot telepatikusan is;
 • időnként indokolatlan fáradtságot vagy rosszkedvet érzel;
 • mindig is érdekeltek a különleges képességű emberek, és szeretnél közéjük tartozni;
 • úgy érzed, készen állsz rá, hogy még mélyebben összekapcsolódj a lelkeddel, és a nem látható világ különleges erőivel.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Kapcsolatainkban arra vágyunk, hogy a lehető legközelebb legyünk a kedvesünkhöz – testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Ám ebben gyakran megakadályoznak korábbi sebzettségeink nyomán kialakult félelmeink, melyek személyiségünk részét képezik. Így az egymás közti kommunikáció gyakran sérül: saját száguldó gondolataink miatt nem tudunk valódi figyelemmel fordulni a másik felé, és nem érzékeljük, mit akar mondani valójában. Ebben a meditációban energiával töltődik fel a harmadik szem csakrád (a két szemöldököd közötti terület), így könnyebben teret adsz az intuíciódnak, a lelkedből érkező sugallatoknak, és innen tudod küldeni, illetve fogadni a telepatikus üzeneteket is.

A Telepatikus kommunikáció című meditációs est hatására

 • képes leszel telepatikus üzeneteket küldeni azoknak, akik fontosak neked;
 • megérted, mit jelent, és mi a teendő, amikor eszedbe jut valaki;
 • képes leszel magasan tartani az energiaszintedet;
 • nyugodt és ellazult maradsz akkor is, amikor negatív energiájú (félelemmel, haraggal, bűntudattal telített) környezetbe érkezel;
 • könnyedén befogadod a számodra érkező, intuitív üzeneteket;
 • tisztábban látod a céljaidat és az életfeladatodat.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

A meditációban felvesszük a kapcsolatot a lelkeddel, és a belső vezetőddel. Ők fogják aktiválni azokat a testi központokat, amelyek energiád magas szinten tartásához, a telepatikus kommunikációhoz, az üzenetek fogadásához, valamint életfeladatod tisztán látásához szükségesek. A meditáció során egyszerű módszereket sajátítasz el, amelyek éber állapotodban is lehetővé teszik, hogy létrehozd és megtartsd a magas energiaszintet, illetve képes légy intuitív módon üzeneteket küldeni és fogadni. 

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Miért épp Telepatikus kommunikáció a címe?

Életkorodtól függ, hogy emlékszel-e még azokra az időkre, amikor csak vonalas telefon létezett, és az sem volt mindenkinek. Így amikor valakitől elváltunk, csak egyetlen módon kapcsolódhattunk össze: ha ő is és én is egy olyan helyen voltunk, ahol volt egy-egy telefonkészülék, és benne vonal (az a bizonyos búgó hang). Egyébként pedig egészen addig semmit sem tudtunk egymásról, amíg újra nem találkoztunk.

Mindez alapjaiban változott meg a mobiltelefonok, valamint az internet megjelenésével. A technikán keresztül megtapasztalhatjuk, hogy gyakorlatilag bárhol és bármikor kapcsolatba léphetünk bárkivel, akivel szeretnénk. Alaposan megtapasztaljuk ennek az örömeit, és "bejáratjuk az útvonalat". Hétköznapi életünkben újra és újra átéljük, hogy ez lehetséges.

Korábban azt hittük, ehhez szükséges egy vezeték, ami a földben, vagy a levegőben összeköti a készülékeket. Ma már tudjuk, hogy erre nincs szükség. Ma azt hisszük, hogy szükségünk van a kezünkben tartott készülékre, és a szemnek láthatatlan rádióhullámokra ahhoz, hogy a kapcsolat létrejöjjön. Hamarosan rádöbbenünk, hogy valójában ezekre sincs szükség ...
 

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.
 

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Mivel valóban átélt szinte mindent, ami egy párkapcsolatban lehetséges, Kriszta a saját tapasztalatait osztja meg. Rengeteg új információ van a birtokában ebben a témában. Az eljövendő időkben új kapcsolati mintákat kell kialakítanunk, és Kriszta ennek a hírnöke."

Berkes Judit, Symbolon-tanácsadó, táncterapeuta

"Most töltöttem be a 70. évemet, így sok mindent meg- és átéltem, és olyan témával foglalkoztok, ami még a korom mellett is érdekel. Csak az idő múlt felettem, de fiatalnak érzem magam és olyan jó tudni, hogy a mai nők számára van ilyen lehetőség, mint Ti vagytok. Remélem a korom nem akadály, hogy köztetek lehessek! Várok továbbra is levelet tőletek."

Lilla További referenciák

Korábbi írásaim