Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Minden lehetséges - meditációs est augusztus 18-án

Ebben a meditációban megnyitod a szívedet, és végre elhiszed, hogy a szerelemben is megkaphatsz mindent, amire vágysz, és a párkapcsolati boldogság könnyedén megérkezik hozzád.  Megteremtesz egy olyan környezetet, amely tápláló, szeretetteli, és támogató a számodra. Megtanulod befogadni a szeretetet és a bőséget. Egyre inkább képessé válsz arra, hogy elfogadd az élet neked szánt, örömteli ajándékait.

Időpont: 2016. augusztus 18. csütörtök, 18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

A Minden lehetséges című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Ha valaha érezted már azt, hogy nagyon szeretnél valamit, de az valahogy mégsem történik meg veled, akkor mindenképpen érdemes eljönnöd erre a meditációs estre. Ugyanis a legtöbb dolog, amire vágyunk, energiájában már ott van, megjelent az életünk erőterében, de mivel képtelenek vagyunk a befogadására, nem vesszük észre, és nem engedjük meg, hogy ténylegesen formát öltsön és megjelenjen.

Ennek oka az, hogy tudattalanul korlátokat építettünk a szeretet befogadása elé, és nem engedjük meg semmi olyannak a megérkezését, amely azt bizonyíthatná, hogy igenis szerethetőek, jók, értékesek, fontosak vagyunk. Valahányszor elutasítasz egy bókot vagy dicséretet; vagy szégyenlősen elhárítod, amikor elismerik az eredményeidet, nem a szerénységedet bizonyítod, hanem azt, hogy nem tartod magad érdemesnek mindezek elfogadására.

A Minden lehetséges című meditációs est abban támogat, hogy bátran megnyílj a vágyott dolgok, érzések, gondolatok és élethelyzetek befogadására.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Minden lehetséges című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

 


Kinek szól?

A Minden lehetséges című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • úgy érzed, már mindent megtettél, mégsem történik az, amit szeretnél;
 • még abban sem vagy biztos, hogy mi az, amire vágysz;
 • úgy véled, nem érdemled meg a szerelmet, a szeretetet, a boldogságot;
 • néha azt érzed: nem kellesz; nem vagy fontos;
 • a körülötted lévők nem becsülnek eléggé;
 • azt gondolod, a jóból csak másoknak juthat;
 • szeretnéd, hogy az életed könnyed, örömteli áramlás legyen.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

Ezen az estén megtapasztalod, hogy minden, amire vágysz, pusztán egy karnyújtásnyira van tőled: nem kell mást tenned, mint megtanulni elfogadni a jót, és fokozatosan beengedni az életedbe az élet neked szánt ajándékait.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Amikor képtelenek vagyunk elfogadni, amit az élet (a hozzánk közel állókon keresztül) adni akar nekünk, akkor nem csak a tőlük érkező szeretet utasítjuk el, hanem önmagunkat is. Azt az üzenetet küldjük magunknak újra és újra, hogy nem kérünk az ajándékokból, mert nem vagyunk méltók az elfogadására. Ebben a meditációban elkezded megteremteni önmagad számára azt a tápláló és szeretetteli környezetet, amelyben biztonságosan megnyithatod magad, és végre elhiheted, hogy minden lehetséges.  Ez a folyamat lesz aztán a segítségedre abban, hogy kialakítsd azt a boldog, harmonikus  párkapcsolatot, amire szíved mélyéről vágysz.

A Minden lehetséges című meditációs est hatására

 • szélesre tárod az ajtókat és ablakokat, amiket öntudatlanul bezártál;
 • megemelkedik a rezgésszinted, és a jó dolgok elkezdenek beáramlani az életedbe;
 • felszabadultabbá és nyugodtabbá válsz;
 • elengeded a régi mintákat, amelyek eddig visszatartottak;
 • egyre több szeretetet leszel képes adni és kapni;
 • sejtszinten megtapasztalod, hogy minden lehetséges.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Ezen az estén elkezdesz megteremteni egy olyan környezetet, amely tápláló, szeretetteli, és támogató a számodra. Megnyitod a szívedet, és végre elhiszed, hogy megkaphatsz mindent, amire vágysz, és a dolgok könnyedén megérkeznek hozzád. Megtanulod befogadni a szeretetet, a fényt, a bőséget. Egyre inkább képessé válsz arra, hogy elfogadd az élet neked szánt, örömteli ajándékait.

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Miért Minden lehetséges a címe?

Sokáig azt gondoltam, hogy az életben elérhető és megtapasztalható dolgok száma véges. Úgy véltem, mindenből van valamennyi, és, ha elég szerencsés vagyok, jut belőle nekem is. Ha nem vagyok elég szerencsés, akkor nem jut belőle. Ám szerencsés végül nem ezért voltam, hanem azért, mert rádöbbentem, hogy ezen a téren tévedek: semmi sem véges, sőt, mindenből van bőven! Azt, hogy bizonyos dolgok, amire vágyom, nem történnek meg velem, csak annak köszönhetem, hogy elzártam magam a befogadásuktól. Így jöttem rá arra is, hogy számomra vonzó férfi is van bőven, nem fogják őket "elkapkodni" a többiek. Sőt, ha egyik kapcsolatom véget ér, akkor hamarosan megkezdődik egy másik, egy még vonzóbb férfival. Egyre-másra jöttek a csodák, és történtek meg olyan dolgok, amiket korábban elképzelni sem tudtam volna. Olyannyira magával ragadott a lelkesedés, hogy amikor kitanultam az üvegfestést, a környezetemben mindenkit megajándékoztam valamilyen üvegtárggyal, amire ezt írtam: MINDEN LEHETSÉGES. Nos, ennek a belső bizonyosságnak a megtapasztalására invitállak ezen az estén.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.
 

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos

"Kriszta sokoldalú, érett személyiség, bölcs asszony, aki napról napra teljesebben éli életét, használja lehetőségeit, képességét, tehetségét saját maga és mások boldogulása érdekében. Saját magát mindenestül vállalja, képes szembenézni hibáival, gyengeségeivel, ugyanakkor magától értetődő természetességgel, büszkén mutatja meg tudását, erejét, szépségét."

Domján Mónika, tarot tanácsadó, pszichológus, tréner További referenciák

Korábbi írásaim