Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szeretem a testem - meditációs est: május 12. csütörtök, 18.00-20.00

Ezen az estén elkezded épp olyannak szeretni a tested, amilyen, és elengeded a hozzá kapcsolódó negatív gondolatokat. Fénnyel és szeretettel töltöd fel minden egyes testrészedet, és megtanulod, hogyan halld meg az általuk közvetített üzeneteket. Átalakítod egy olyan alszemélyiségedet, amelyik nem szereti a tested, így innentől könnyedén megadod a testednek azt az ételt, mozgást, lazítást és szeretetet, amit megérdemel.

Időpont: 2016. május 12. csütörtök, 18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

A Szeretem a testem című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Kisgyermekként a testünk csupa hang, csupa mozgás, csupa energia. Létezésünk középpontjában a testünk áll, a maga természetes bujaságával. Testünk hatalmas energiáit hangokon és mozdulatokon keresztül osztjuk meg a világgal.  Minden egyes mozdulat és testi kifejeződés arról mesél, hol végződsz te, és hol kezdődnek mások. Életünk első öt évében leginkább testünkön, és annak teherbírásán keresztül tanulunk. Saját testünk jelenti a legnagyobb kihívást, ám egyben tanítónk és gyógyítónk is. Ekkor még testünk és elménk között nincs elválasztottság.

Miközben felcseperedtünk, természetes bujaságunkat és test-központúságunkat a környezetünk állandóan kritizálta: vagy az volt a baj, hogy túl sokat mozgunk, vagy az, hogy túl keveset, vagy az, hogy túl gyorsan, vagy az, hogy túl hangosan. Lassan megtanultuk, hogy a testünkkel "valami baj van"; úgy, ahogy van, nem elég jó. Ebben a meditációban arra lesz lehetőséged, hogy visszaállítsd azt a természetes állapotot, amikor a testeddel szeretetteli összhangban zajlik az együttműködés.

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Szeretem a testem című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.


Kinek szól?

A Szeretem a testem című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • úgy érzed, épp a tested milyensége miatt nem talál rád a szerelem;
 • túlsúlyosnak érzed magad, és szeretnél lefogyni;
 • elégedetlen vagy az alakoddal;
 • tudod mi kellene a testednek, de mégsem adod meg neki;
 • érzelmeid megélése helyett inkább enni kezdesz;
 • szeretnél többet mozogni, de nem tudod, merre indulj;
 • szeretnél változtatni étkezési szokásaidon.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

Ezen az estén a saját testünkkel teremtünk kapcsolatot azért, hogy meghalljuk üzeneteit, és feltöltsük őt szeretetteli energiákkal. Ha nagyon elégedetlen vagy a testeddel, akkor talán most el sem tudod képzelni, hogyan történhet ez meg, ám épp erre való a meditatív állapot. Mélyen összakapcsolódsz valódi lényeddel, és megtapasztalod azt a mély szeretetet, amit innentől kezdve képes leszel a testedre folyamatosan kiterjeszteni.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban megtapasztalhatod, milyen erőt adó érzés összekapcsolódni mindentudó, bölcs lelkeddel, és az ő útmutatásait követve fokozatosan megszeretni a testedet. Ez az egyre növekvő elfogadás lesz aztán a segítségedre abban, hogy kialakítsd azt a boldog, harmonikus párkapcsolatot, amire szíved mélyéről vágysz.

A Szeretem a testem című meditációs est hatására

 • szeretni kezded tested minden apró részletét;
 • meghallod tested üzeneteit, amikor változásra van szükség;
 • tudni fogod, mire van szüksége a mozgás terén;
 • tudni fogod, mire van szüksége az étkezés terén;
 • könnyedén megadod testednek mindazt, amire vágyik;
 • a belső átalakulás hatására kívül is változni kezdesz;
 • egyre jobban látod, mennyire vonzó vagy;
 • megsokasodnak a kívülről érkező pozitív visszajelzések;
 • egyre jobban érzed magad a bőrödben.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

A résztvevők véleménye

Drága Kriszta! Mivel én a fáradtságtól szinte elájultam, végig aludtam a meditációt. A hangod és a meditáció szövege elringatott, de ez így volt jó. Lehet, hogy azért történt, mert szeretem a testem és most erre volt neki szüksége. Nagyon várom a következő meditációs estet is! (Zsuzsa)

► Kedves Kriszta! Mivel a meditáció nem ismeretlen számomra, bevallom kissé tiltakoztam a vezetett meditáción való részvételtől, mert azt gondolom, egyedül is képes vagyok rá. Érdekes volt megtapasztalnom, mennyit tud adni az effajta elmélyülés. Felfedeztem magamban a félelmemet, amiről már-már azt gondoltam, nincs is, és megtapasztaltam jelenlegi állapotomat, amin javítanom kell. Mindez munka, de már tudom, hogy szeretettel végzem magamon, magamért. Jól éreztem magam tegnap, bár volt némi hiányérzetem. Szükségét éreztem, hogy megbeszéljük, hogy egyfajta útmutatást kapjunk azzal kapcsolatban, amiben részünk volt, mert tapasztaltam valamit, de nem biztos, hogy ezekkel a tapasztalatokkal tudok mit kezdeni. Ezért is fordultam hozzád a végén, mielőtt hazaindultam volna. (Hegedűs Krisztina)

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Ezen az estén elkezded épp olyannak szeretni a tested, amilyen, és elengeded a hozzá kapcsolódó negatív gondolatokat. Fénnyel és szeretettel töltöd fel minden egyes testrészedet, és megtanulod, hogyan halld meg az általuk közvetített üzeneteket. Átalakítod egy olyan alszemélyiségedet, amelyik nem szereti a tested, így innentől könnyedén megadod a testednek azt az ételt, mozgást, lazítást és szeretetet, amit megérdemel.

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Miért Szeretem a testem a címe?

Kezdetben mindannyian kényelmetlennek találjuk, hogy gyengédséggel, valamint tudatos, hosszan tartó figyelemmel forduljunk a testünk felé. Nagyon is érthető, mi okozza ezt a húzódozást. Önkritikánk oroszlánrésze a testünket sújtja. Az emberek (legfőképpen a nők) többsége testének minden részletét egy könyörtelen nagyítóval végzett, tüzetes vizsgálatnak veti alá. Végignézzük a testünket, de csak azért, hogy hibákat találjunk: túl nagy, túl kicsi; túl sok, túl kevés; túl kerek, túl lapos; túl magas, túl alacsony. Egy idő után már folyamatosan neheztelünk a testünkre, mert soha sem éri el a kultúra, a családunk, az éppen aktuális szerelmünk, illetve az önmagunk által meghatározott tökéletességet. Bármit is teszünk vele, valahogy sohasem lesz elég jó. Ennek a meditációs estnek az a célja, hogy ebben a tekintetben egy alapvető változás történjen meg benned. Mostantól képes leszel arra, hogy észrevedd, amikor kritizálni kezded a tested, és ehelyett inkább egyre több elfogadással és szeretettel fordulj felé. Fokozatosan lerázod magadról a régi beidegződéseket, valamint a kívülről érkező elvárásokat, és pont úgy leszel tökéletes magadnak - és így mindenki másnak is -, ahogy vagy.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Várlak!

 

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva További referenciák

Korábbi írásaim