Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Az élet szép - meditációs est: január 22., csütörtök

Ahhoz, hogy tartósan boldog, harmonikus párkapcsolatban éljünk, elengedhetetlen a pozitív hozzállás. Amikor pozitívan gondolkodunk, akkor a megoldásokra és a lehetőségekre fókuszálunk. Ebben a meditációban összekapcsolódunk azzal a részünkkel, aki mindig pozitív, és halk, kedves hangján folyamatosan biztosít arról, hogy minden rendben van. Kapcsolatba lépünk a mélyről fakadó, valódi önbizalommal és életutunk tiszta látomásával.

Időpont: 2015. január 22. csütörtök, 18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. Az élet szép című meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

Az élet szép című meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Hatalmas erő rejlik a pozitív gondolkodásban. A pozitivitás ugyanis nem azt jelenti, hogy tagadjuk a problémákat, és a "homokba dugjuk a fejünket", hanem azt, hogy a látszólag negatívban is meglátjuk a pozitívat.

A teremtés mindig pozitív. Ha pozitívak vagyunk, összeköttetésbe lépünk a teremtő erőnkkel. Pozitívnak lenni azt jelenti, hogy panaszkodás helyett elfogadjuk, ami van, és igyekszünk kihozni belőle a lehető legjobbat. Előfordul, hogy az élethelyzeteken, amelyekbe belecsöppenünk, egy ideig nem tudunk változtatni. De mi dönthetjük el, hogyan viszonyulunk hozzájuk, és hogyan érezzük magunkat bennük. Amikor pozitívan gondolkodunk, akkor a megoldásokra és a lehetőségekre fókuszálunk.

Ebben a meditációban összekapcsolódunk valódi lényünkkel, békés és nyugodt középpontunkkal. Azzal a részünkkel, aki mindig pozitív, és halk, kedves hangján folyamatosan biztosít arról, hogy minden rendben van. Kapcsolatba lépünk a mélyről fakadó, valódi önbizalommal és életutunk tiszta látomásával.


Kinek szól?

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

Az élet szép című meditációs estre várlak Téged is, ha

 • úgy érzed, talán épp negatív hozzáállásod miatt kerül el a szerelem;
 • néha nem látod a kiutat a helyzetből, amiben vagy;
 • több örömre vágysz;
 • tisztában vagy vele, hogy mindig rád fér egy adag pozitív megerősítés;
 • szeretnél pozitívabban viszonyulni önmagadhoz, a számodra fontos emberekhez, és az életedhez;
 • irigyled azokat, akiknek - látszólag erőfeszítés nélkül - minden sikerül.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban megtapasztalhatod, milyen erőt adó érzés összekapcsolódni mindentudó, bölcs lelkeddel, és az ő útmutatásait követve megemelni a rezgésszintedet. Ez a megemelkedett rezgésszint lesz aztán a segítségedre abban, hogy kialakítsd azt a boldog, harmonikus párkapcsolatot, amire szíved mélyéről vágysz.

Az élet szép című meditációs est hatására

 • mély hálát érzel mindazért, ami máris jelen van az életedben;
 • jókedvűvé és vonzóvá válsz;
 • egyre jobban érzed magad a bőrödben;
 • felismered, hogy valójában erős vagy és magabiztos;
 • mély, pozitív változáson megy át az, ahogy önmagadra, a többi emberre, és a világra tekintesz.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Miért Az élet szép a címe?

Magamról azt gondolom, hogy meglehetősen pozitív beállítottságú ember vagyok. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne lettek volna nehéz, embert próbáló időszakok az életemben - mind a párkapcsolatok, mind a hivatásom, mind a megélhetésem területén. Biztos vagyok benne, hogy pozitív hozzállás nélkül nagyon könnyű "beleragadni" az ilyen helyzetekbe, épp azért, mert nem látjuk - nem vesszük észre - a kiutat, és nem ragadjuk meg a kínálkozó lehetőségeket. Világosan emlékszem néhány olyan momentumra, amikor tudatos döntést hoztam arról, hogy nem, nem engedem, hogy a negatív gondolkodás lehúzzon a mélybe, mert én az öröm és a fény felé tartok. Még akkor is, amikor ez nehéznek, esetenként lehetetlennek tűnik. Mert tudom, hogy az élet mindig szép; akkor is, ha én éppen nem látom annak. Ezért meggyőződésem: ahhoz, hogy tartósan boldog, harmonikus párkapcsolatban éljünk, elengedhetetlen a pozitív hozzállás. Ennek a kialakításában - vagy megerősítésében, ha éppen kibillentél - lesz a segítségedre ez a meditációs est.

 

A JELENTKEZÉS MÓDJA

1. Görgesd lejjebb az oldalt, és töltsd ki a megrendelő űrlapot. (Pipáld ki a vásárlási feltételek elfogadását jelző kis négyzetet is.)

2. A Megrendelem gombra kattintva azonnal kapni fogsz e-mailben egy automatikus visszaigazolást a rendelésed adataival.

3. Aztán kapsz egy másik e-mailt, amiben leírjuk a cégünk nevét, és számlaszámát. Kérjük, ide utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

4. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél. Ebben a levélben írom meg a helyszínt is, valamint elküldöm neked az utalásról szóló számlát.

VAGY

1. írj nekem egy e-mailt, amiben megírod az alábbiakat:

 • A meditációs est neve és dátuma
 • Neved
 • E-mail címed
 • Telefonszámod
 • Postai címed
 • Számlázási név
 • Számlázási cím
 • Megjegyzés

2. 24 órán belül kapsz tőlem egy visszaigazoló levelet, amelyben arra kérlek, hogy a megadott számlaszámra utald át (vagy a bankban fizesd be) a részvételi díjat - ezzel biztosítod a helyed a csoportban.

3. Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél. Ebben a levélben írom meg a helyszínt is, valamint elküldöm neked az utalásról szóló számlát.

VAGY

Ha valami miatt ezek egyike sem sikerülne, kérlek, feltétlenül jelentkezz az alábbi elérhetőségek egyikén:

 • e-mailben: ;
 • telefonon: + 36 20 935 4144.

Csak így tudom beszerezni a programhoz szükséges elegendő számú kelléket, illetve így tudlak értesíteni arról is, ha az utolsó pillanatban valamilyen változás történt.

Várlak!

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Most töltöttem be a 70. évemet, így sok mindent meg- és átéltem, és olyan témával foglalkoztok, ami még a korom mellett is érdekel. Csak az idő múlt felettem, de fiatalnak érzem magam és olyan jó tudni, hogy a mai nők számára van ilyen lehetőség, mint Ti vagytok. Remélem a korom nem akadály, hogy köztetek lehessek! Várok továbbra is levelet tőletek."

Lilla

"Számomra Kriszta az, aki éveken keresztül hol kellemesen, hol keményen kereste önmagát; megélt szárnyaló magasságokat és pusztító, fenyegető mélységeket. Egy párkapcsolat megélésében, a kitartásban és a szeretetteli elengedésben számomra ő az egyetlen példa!"

Mogyorósi Anikó, asztrológus

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva További referenciák

Korábbi írásaim