Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Teljes elfogadás - meditációs est december 15-én, csütörtökön

Miközben megbocsátasz magadnak, és elengeded a múltat, szélnek ereszted a bűntudatot, és elkezded igazán szeretni magad. Azzal, hogy átalakítod magadban a múltra vonatkozó gondolataidat, megváltozatod a jelent és a jövőt is. Mivel már nem bántod magad többé azzal, ami megtörtént és elmúlt, helyet teremtesz a friss, szerelmes energiák beáramlásának.

Időpont: 2016. december 15. csütörtök,  18.00-20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

Miről szól?

Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy az elmédet egy bizonyos dologra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasása vagy egy film nézése ugyanúgy egyfajta meditáció. A Teljes elfogadás meditációs esten pedig arra fókuszálunk, hogy a szerelem és a boldog, harmonikus párkapcsolatok területén megteremtsük azt az életet, amire szívünk legmélyéről vágyunk.

A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

A Teljes elfogadás meditációs est abban lesz a segítségedre, hogy

 • lebontsd az akadályokat a szeretet áramlása előtt, és
 • megszülethessen benned, majd veled maradjon a szerelem.

Ebben a meditációban lehetőséged nyílik életed egy olyan területével dolgozni, ahol bűntudatot érzel; lelkiismeretfurdalásod van; úgy érzed, jobb lenne, ha másként történtek volna a dolgok. Mindez azért fontos, mert amíg így érzel, nem tudod megengedni, hogy mindaz a jó, amire vágysz, beáramoljon az életedbe.

Összekapcsolódsz belső bölcsességeddel, és tanácsot kérsz tőle arra vonatkozóan, hogyan engedd el azokat az érzéseket, amelyekre már nincs szükséged, amelyek visszatartanak. Majd az elengedés mélyen, sejtszinten is megtörténik. Fokozatosan lebontod a páncélzatot, amellyel eddig védelmezted magad, és elkezded szeretni magad pont olyannak, amilyen vagy.

 

Kinek szól?

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

A Teljes elfogadás meditációs estre várlak Téged is, ha

 • úgy érzed, folyamatosan elkerül a szerelem;
 • szeretnéd megengedni magadnak a harmonikus, boldog párkapcsolatot;
 • érzékeled, hogy valami akadályoz az utadon, de nem tudod, mi az;
 • gyakran vagy szomorú, depressziós;
 • kapcsolatodban több a kihívásokkal teli időszak, mint az öröm;
 • készen állsz egy belső nagytakarításra, hogy végre úgy élhess, ahogy szeretnél;
 • belefáradtál abba, hogy már annyi mindent kipróbáltál, és látszólag alig változik valami;
 • nyitott vagy az újra, és szívesen átadod a megoldás gondját egy nálad magasabb erőnek.

Ez az este Neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az Univerzum könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Sokszor tudatában sem vagyunk azoknak a korlátozó hiedelmeknek, amelyekkel megakadályozzuk, hogy mindaz, amire vágyunk, megérkezzen az életünkbe. Amikor meditatív állapotban összekapcsolódunk valódi lényünkkel, mély, belső átalakulás történik, és megkezdődik a gyógyulás, amely elvezet álmaink megvalósulásához.

A Teljes elfogadás meditációs est hatására

 • megkönnyebbülsz, úgy érzed, mintha mázsás terhek szakadtak volna le rólad;
 • megértőbben, megbocsátóbban, és szeretettelibben fordulsz önmagad felé;
 • nyitottabb leszel az öröm és a szeretet befogadására;
 • könnyebben teremtesz kapcsolatokat;
 • szelídebben kapcsolódsz a körülötted lévőkhöz;
 • játékosabbá és könnyedebbé válik az életed.
 • hamarabb megtalálod a megoldást életed azon területein, ahol úgy érzed, elakadtál;
 • közelebb kerülsz önmagad, a körülötted lévő emberek, az életed, az életfeladatod megértéséhez.

Mindehhez nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek Neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának. Minél többször eljössz, annál természetesebbé válik számodra a folyamat, és annál könnyebb lesz a rendszeres meditációt a mindennapjaidba is beilleszteni.

 

A résztvevők véleménye:

Szia Kriszta! A meditációs esten ott  és akkor újra nyugalom és szabadság vett körül. Egy párkapcsolati helyzettel kapcsolatban érezhetően csökkent a bűntudatom, és megkönnyebbültem. Jó érzés volt megtapasztalni, amint korábban ítélkező énem átalakult segítővé. Sok megerősítést kaptam, és a "feladatot", hogy ne féljek szeretni és minden rendben van. Most még kavarognak bennem a dolgok. Egyelőre ennyit tudok írni. Köszönöm, Adri.

► Kedves Kriszta! Köszönöm a meditációt. Számomra ami meglepő volt, hogy már ott párszor majdnem elfogott a sírás, annak ellenére, hogy még bele is aludtam a meditációba és így egy részére nem is emlékszem. Sajnos. A beszélgetés közben elhangzott két szó "szerető férj", ami egy olyan gombot nyomott meg bennem, hogy hazaérve zokogásban törtem ki. Valamit megmozgatott bennem elég erőteljesen a meditáció, vagy felhozott valamit ... Még emésztem. Elolvastam a többi meditációs estről szóló leírást, vannak még amelyek érdekelnek, az időponthoz érve, - amennyiben el tudok menni és bízom benne, hogy igen - jelentkezem. További szép hétvégét kívánok Neked. (Edina)
 

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.

 

Miért Teljes elfogadás a címe?
 

A legnagyobb akadályt azzal gördítjük saját boldogságunk útjába, ha ellenállunk annak, ami már megtörtént, vagy annak, ami éppen most történik. Amikor képesek vagyunk teljes elfogadással fordulni a múltunk felé, és megértjük, hogy az adott körülmények között és az adott információk birtokában mindenki azt tette, amit a leginkább helyesnek látott, elengedjük a múltat, és elengedjük az ellenállásunkat. Megbocsátjuk, ami történt, és a felszabaduló energiákat végre a boldogságunk megteremtésére fordíthatjuk.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Évek óta tanítványa és barátja vagyok Krisztának. Figyelem az útját, és látom, ahogy egyre elkötelezettebben kutatja, éli és tanítja a feltétel nélküli szeretetet, szerelmet. Aki tőle tanul, biztosan a legtisztább, legőszintébb és leghitelesebb forrásból ismerkedhet önmagával és a szerelem megunhatatlan témakörével."

Arató Mónika, életvezetési tanácsadó, író

"Kriszta példakép. Kívül-belül szép. Kedves, kecses, határozott, elfogadó, lágy, kemény, félénk, bátor. NŐ."

Timár Gábor, ügyvezető igazgató További referenciák

Korábbi írásaim