Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tárt karokkal - ELFOGADÁS elvonulás: Debrecen, szeptember 30. szombat

Ahhoz, hogy boldog, örömteli párkapcsolatban élj, elengedhetetlenül fontos, hogy képes légy elfogadóbban fordulni önmagad, általában a férfiak, általában a nők, és különösen a társad felé. Így tárod szélesre a kaput, hogy megérkezzen, és aztán veled is maradjon a szerelem, és a hozzád méltó partner. 

Időpont: 2017. szeptember 30. szombat, 09.00-17.00
Helyszín: Debrecen


Miről szól?


Ahhoz, hogy megszülessen bennünk, és velünk maradjon a szerelem, képesnek kell lennünk arra, hogy a társunkra vonatkozóan nyitott, elfogadó, támogató, pozitív hozzáállással rendelkezzünk. Mindannyian arra vágyunk, hogy pontosan olyannak fogadjanak el, és szeressenek minket, amilyenek vagyunk. Szívesen vagyunk olyan emberek társaságában, akiktől ezt kapjuk. Ezért érdemes arra törekednünk, hogy épp úgy szeressük a társunkat, ahogy van – ha ezt megkapja tőlünk, örömmel elköteleződik mellettünk.

Azt, hogy képesek legyünk a teljes elfogadásra, az elvárásaink nehezítik meg. Pedig nyilván te is ismered a törvényszerűséget: minél kevesebbet várok el, annál többet kapok. A kapcsolatainkban a legtöbb fájdalmat mégis az okozza, hogy

 • valamilyen elvárásom nem teljesült; vagy 
 • a másik nem az én (kimondott vagy kimondatlan) szabályaim szerint működött; vagy 
 • nem az általam ráosztott szerepet játssza; vagy 
 • nem hajlandó kielégíteni valamely igényemet. 

Ilyenkor aztán elfeledkezünk az elfogadásról, és megpróbáljuk átalakítani a másikat, hogy elérjük: valahogy mégiscsak megfeleljen az elvárásainknak. Ám valójában saját magunkon kívül senki más megváltoztatására nincs lehetőségünk. Ha mégis megpróbáljuk, annak állandósult hatalmi harc lesz az eredménye, ami messzire üldözi a szerelmet.

Bővebben olvashatsz erről a témáról a Szeretlek. De elfogadlak-e olyannak, amilyen vagy? című blogbejegyzésben.
 

Kinek szól?

A Tárt karokkal című egész napos találkozóra várunk téged is, ha

 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit; 
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak; 
 • tartós boldogtalanságban élsz valaki mellett és változtatni szeretnél ezen; 
 • szeretnél újra elköteleződni önmagad, a társad és a szerelem mellett; 
 • szeretnéd megünnepelni magadat, a szerelmet és a kapcsolatotokat
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz. 

Gyere el akkor is, ha egyedül vagy éppen, és akkor is, ha úgy érzed, jelenlegi kapcsolatodra ráfér a felújítás!

 

Miért érdemes eljönnöd?

A szeretet nem követel; amikor szeretünk, akkor nincs szükségünk arra, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy jónak tartjuk. A szeretet megértés, elfogadás, megbocsátás, kommunikáció. Épp ezért bármennyire is szeretnénk a másikat hibáztatni, a másikra mutogatni, csak rajtunk múlik, hogyan érezzük magunkat a kapcsolatunkban.

A Tárt karokkal című elvonuláson megtanítom neked azt a rendkívül egyszerű módszert, amellyel könnyedén elindulsz a teljes elfogadás felé. Valószínűleg ismered már, csak elfeledkeztél róla. Most emlékezetünkbe idézzük, felelevenítjük, gyakoroljuk, hogy otthon is folytathasd.

Ahhoz, hogy boldog, örömteli párkapcsolatban élj, elengedhetetlenül fontos, hogy képes légy elfogadóbban fordulni általában a férfiak, általában a nők, és különösen a társad felé. Így tárod szélesre a kaput, hogy megérkezzen, és aztán veled is maradjon a hozzád méltó partner. Ezen a napon egy gondosan felépített folyamaton vezetjük végig magunkat, aminek a célja az, hogy a nap végére feltöltődjünk örömmel, bizalommal, pozitív energiákkal, valamint olyan módszereket és eszközöket kapjunk, amelyeket önállóan, a hétköznapokban is használhatunk. Így válunk késszé arra, hogy az életünkbe megérkezzen és – ha már megérkezett, akkor – velünk is maradjon a szerelem.

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Pszichológiai felmérések szerint egy szokás kialakításához – vagy egy szokás elhagyásához – 21 nap (három hét) szükséges. Ha ez idő alatt valamit minden nap megteszünk (vagy egyetlen egyszer sem tesszük meg, ha le akarunk szokni róla), akkor szokássá válik, vagyis onnantól kezdve nem szükséges külön figyelmet fordítanunk arra, hogy megtegyük – szinte magától az eszünkbe fog jutni. 

A Tárt karokkal című találkozónkon épp ezért arra nyílik alkalmunk, hogy olyan új szokásokat próbáljunk ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy nyitottá váljunk a szerelemre, és a harmonikus párkapcsolatra. Résztvevőként olyan módszerek birtokába jutsz, amelyekkel a szerelem területén (is) megteremtheted magadnak azt az életet, amit megálmodtál magadnak. 

 • Megismerjük és begyakoroljuk azt az 5 lépést, amely minden helyzetben elvezet az elfogadáshoz.
 • Megbeszéljük és megtapasztaljuk a legegyszerűbb módját annak, hogy egyre nagyobb elfogadással forduljunk mások felé.
 • Átélünk egy olyan vezetett meditációt, amely azonnali közelséget teremt egy olyan emberrel, aki számunkra fontos.

Már maga az együtt töltött nap feltölt rengeteg energiával, lelkesedéssel és új ötletekkel. Ezen kívül pedig a találkozót követő 4 hétben rendszeres, e-mailben történő kapcsolattartáson keresztül folyamatosan támogatlak abban, hogy új szokásaid alakuljanak ki, amelyek elvezetnek a teljes elfogadáshoz.
 

Ők is ajánlják:

"Ha valaki teljesen bizonyos akar lenni abban, hogy az ország egyik legjobban képzett és legtapasztaltabb trénere az, akinek a tanfolyamán részt vesz, akkor biztos, hogy érdemes Kriszta csoportját választania. A csoportos munka során a résztvevőket érő, a fejlődésüket előmozdító pozitív kihívások a szív és a szakértelem által nyújtott nagyon biztonságos légkörben történnek meg. Így a fejlődéssel, változással, rádöbbenésekkel együtt járó izgalom növeli a bizalmat saját magunkban és mások iránt is. Ha valaki fejlődni szeretne és ugyanakkor jól is akarja magát érezni, szerintem ott a helye bármely csoportban."
(Villányi Péter, www.villanyipeter.hu)

 

"Kriszta mer olyan dolgokról beszélni, amiket mások inkább eltitkolnának. Azért is ajánlom, mert hiteles. Arról beszél, amit megélt, és meri azt mondani, hogy nem tudom, ha nincs tapasztalata valamiről. Aki fejlődni szeretne, útmutatást és sok-sok elfogadást kap tőle az úton."
(Kudlik Ildikó, www.ildikokudlik.hu)

 

 

"Krisztát közel húsz éve ismerem. Először trénerként találkoztam vele, életem első trénereként. Neki is köszönhetem, hogy új hivatást találtam. Így már a saját mentoromként is tisztelhettem: segített, támogatott, ösztönzött, megbecsült. Barátságának nem is tudom, mióta élvezhetem a gyümölcseit: minden találkozásunk alkalmával kapok tőle olyan gondolatot, ami előre lendít a saját utamon. Meggyőződésem, ha találkozol vele, ez veled is így lesz."
(Bene János, www.generativ.hu)

 

 

A résztvevők véleménye:

Szia Kriszta! Szeretném elmondani, hogy nagyon hálás vagyok Neked és a Társaimnak az egész napos műhelymunkáért! Nagyra becsülöm mindenkiben a változásra való vágyat és az ezért való tetteket. Mivel én is egy változási folyamat kellős közepén vagyok - aminek az alapja, hogy elhatároztam, jobbá teszem az életemet azáltal, hogy megváltoztatom a meggyőződéseimet és az ezekből fakadó magyarázataimat és viselkedési mintáimat, s csak azokat viszem lehetőség szerint tovább, amelyek előre és felfelé visznek -, jól tudom, hogy milyen nehéz megtenni az első lépéseket Önmagunk felé. Gyakran a másodikakat is (mindenkinek elegendő hitet és kitartást kívánok hozzá!).

Úgy látom, hogy Te igen nagy segítségére vagy ebben az embereknek a könnyed és játékos workshop-oddal, a közvetlenségeddel és azzal, hogy Te Magad is éppannyira részese vagy a feladatoknak, mint mi. Rád is éppannyira hatnak a nap folyamán tett felismerések, mint ránk, résztvevőkre! Baráti érzés volt megtapasztalni számomra azt, hogy bár a műhelyt Te szervezted és alkottad meg, mégis egyenrangú partnerként vettél részt az egész nap folyamán. Őszinteséged, figyelmed és látszódni vágyásod szerintem igazán közel röppent Téged az emberi Lelkekhez, akik szerintem ezáltal szívesen bíznak Benned és könnyebben nyitják ki saját szárnyaikat is, hogy a szebb és jobb Élet tájaiban gyönyörködhessenek ezentúl.

A nap folyamán sokszor éreztem mély hálát azért, hogy ide "sodort" az áramlat. A Veletek töltött nap megerősítette és új, friss energiákkal látta el abbéli hitemet, hogy emberek között lenni, közösségben aktívan feladatokat és "problémákat" megoldani, új technikákat tanulni és közösen átélni újszerű felismeréseinket, a világ egyik legszebb és legfelvillanyozóbb dolga!

Azóta már adódott több olyan helyzet, amiben sikerrel használhattam is egyet-kettőt a technikák közül, ezért bátran állíthatom, hogy nagy segítség Vagy a változásom folyamatában. Köszönöm, hogy találkoztunk, szerintem lesz még ilyen alkalom! (Bárányos Orsolya)

► Vasárnap többek között az tetszett, hogy előkerült színespapír-ragasztó-cerka, meg a versírás. Felnőttkorban megfeledkezünk az önkifejezés ilyen módjairól, pedig nagyon jók. Ez volt a legemlékezetesebb: a játék! A leghasznosabbak pedig a meditáció és az írásos feladatok voltak, tehát örülök, hogy ez tette ki az idő túlnyomó részét. Köszi mindenkinek! (Zsuzsi)

Kedves Kriszta! A mostani utazásról is feltöltődve, magasabb rezgéssel sikerült hazatérnem. Az éppen aktuálisan foglalkoztató témámra kaptam meg a választ a 4 mondatos feladat során. A versírás és a 15+5+ 5 perces írás is nagyon hasznos volt. Köszönöm az élményt! (Gabi)

► Szia Kriszta! A tegnapi workshopon átélt felismeréseknek köszönhetően hihetetlen stabilitásra és magabiztosságra tettem szert. Nagyszerű érzés férfinak lenni! (Mellesleg tegnap este még egy spontán randit is bedobott az élet az ablakon.) Köszi, Marci.

 

Kinek nem való?

Ezt a napot beszélgetéssel, játékokkal és gyakorlatokkal töltjük, ahol megfürdőzünk egymás megtartó figyelmében. Csak akkor éri el a célját, ha teljesen odaadjuk magunkat a folyamatnak, vagyis részt veszünk abban, ami történik. Ezért ha távoli megfigyelőként inkább előadásokat hallgatnál vagy könyveket olvasnál arról, hogy milyen érzés úgy igazából, mélyen  elfogadni azokat, akik fontosak nekünk, akkor töltsd inkább otthon, vagy más – számodra fontos – tevékenységgel e napot.
 

Miért "Tárt karokkal" a címe?

Ez a találkozó mások teljes elfogadásáról szól, ezért kapta a Tárt karokkal címet. Tárt karokkal olyasvalakit várunk és fogadunk, akitől nem várunk el semmit, akitől nem félünk, akinek érkezése az egyik legnagyobb öröm az életünkben. Ha képesek vagyunk a (leendő vagy mellettünk lévő) társunkra vonatkozóan nyitott, elfogadó, támogató, pozitív hozzáállással rendelkezni, akkor meglévő kapcsolatunk meghittebbé válik, vagy, ha egyedül vagyunk, megérkezik az életünkbe (és velünk is marad) a vágyott társ. 

 

Mennyibe kerül?

A csoportban való részvétel díja:

Ft 13.000,-

Mit tartalmaz ez az összeg?.

 • A program szakértő levezetését meditációkkal, beszélgetéssel, gyakorlatokkal és önismereti játékokkal.
 • Jegyzetelésre és naplózásra alkalmas füzetet és tollat.
 • A helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt.
 • A találkozó utáni, négy hetes online kurzust.
   

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani.

Ezzel kapcsolatban Koncz Edit, az elvonulás debreceni szervezője hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és minden tenni- és tudnivalóról részletesen tájékoztat.

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:

kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

 

Ez tényleg működik?

Talán felmerül benned a kérdés, hogy mitől vagyok olyan biztos abban, hogy mindez megtörténik veled. Egyrészt azért, mert az elmúlt 27 évben már számtalanszor éltem át azt az örömteli tapasztalatot, hogy a közös munka (csoportos vagy egyéni tanácsadás) során a velem kapcsolatba kerülők életében bekövetkezik a vágyott változás. Másrészt azért, mert tudom, hogy a módszereim működnek: tisztában vagyok vele, hogy az új tudás kizárólag akkor válik ténylegesen az életünk részévé, ha azt észlelésünk lehető legtöbb szintjén megéljük. Ezért ezen a napon

 • hallásod befogadja, amit a többiek és én elmesélünk;
 • a látásod elraktározza mindazt, ami történik közben;
 • a gyakorlatok, a játékok, a meditáció és a szertartás során a tested megcsinálja azt, amire az újfajta működéshez szükség van, így az mélyen, sejtszinten rögzül;
 • a beszélgetésekben megosztod a többiekkel az átélteket, amivel újraprogramozod az elmédet;
 • mindettől öröm járja át a szívedet, ez pedig inspirációt ad ahhoz, hogy a tanultakat az elvonulás után, hétköznapi környezetedben is alkalmazd.

Szóval kérlek, hozz döntést most, nehogy egy napon arra ébredj, hogy lemaradtál valami nagyon fontosról!

Várlak!

Kategóriák: Szerelemvonat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Krisztát soha nem láttam tanácstalanul, tétován, pesszimistán, hitetlenül. Mostanában leggyakrabban énekesnőként hallgatom a hangját és örülök a társaságának. Nagyon becsülöm azért, mert ritkán választja a kényelmesebb utat a saját maga számára; abba az irányba megy, amit az érzései diktálnak. Nincs kétségem afelől, hogy sorra el is fogja érni mások számára elérhetetlennek tűnő céljait."

Bene János, tréner, cégtulajdonos

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara További referenciák

Korábbi írásaim