Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Könnyed elengedés - meditációs est: november 17.

A Könnyed elengedés című meditációs est a belső béke egy olyan állapotába visz el minket, amelyben képesek vagyunk elfogadni, hogy valamely kapcsolatunk véget ért. Megértjük, hogy miért történt minden éppen úgy, ahogy szükséges volt, és felismerjük, hogy szétválásunk egyáltalán nem kudarc, hanem éppen, hogy siker.

Időpont: 2016. november 17. csütörtök, 18:00 - 20.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál


Miről szól?


Amikor valaki, akit szeretünk, kilép az életünkből, a veszteség gyakran rémültté és magányossá tesz bennünket. A teher akkora lehet, hogy úgy érezzük, nem bírjuk elviselni. A fájdalom ilyenkor törvényszerű, hiszen „meg kell gyászolnunk” a veszteséget. Ám az már nem feltétlenül szükséges, hogy ezt a terhet hosszú hónapokig, akár évekig cipeljük. Ha új kapcsolatra vágyunk, tudatos lépéseket kell tennünk annak érdekében, hogy a régi teljes elengedésével teret teremtsünk az életünkben az újnak. 

A Könnyed elengedés című meditációs est a belső béke egy olyan állapotába visz el minket, amelyben képesek vagyunk elfogadni, hogy valamely kapcsolatunk véget ért. Megértjük, hogy miért történt minden éppen úgy, ahogy szükséges volt, és felismerjük, hogy szétválásunk egyáltalán nem kudarc, hanem éppen, hogy siker.

 

Kinek szól?

Köztünk a helyed ezen az estén, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó lelkiállapotba, amelyben könnyedén elengedheted azt, akihez mostanáig – akarva-akaratlan – ragaszkodtál. Neked szól ez a két órás, meditációs program, ha egyedül vagy éppen, és már nagyon vágysz rá, hogy megérkezzen a társad. Talán ahhoz, hogy ez megtörténjen, egy korábbi kapcsolatod mélyebb elengedésére van szükség. Neked szól akkor is, ha

 • szakított veled a szerelmed és összetört a szíved;
 • te szakítottál vele, de mégis fáj;
 • a kapcsolatnak már rég vége, te mégis folyamatosan csak őrá vágysz;
 • mindenkit a régi párodhoz hasonlítasz, és senki nem üti meg a mércét;
 • úgy érzed, most, hogy ő elment, te már senkinek sem kellesz;
 • mindent megteszel, mégsem érkezik meg az életedbe a szerelem.

Végül neked szól akkor is, ha nagyon szeretsz valakit, de már felismerted, hogy nem ő a melléd való társ, és szeretnéd, ha könnyebben menne az elengedés. 
 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban megnyithatod a szívedet a szeretet, az együttérzés és a megbocsátás egy új szintjének. A meditációban mélyen megérted, hogy amikor egy kapcsolat véget ér, mindössze egy ismerős formától búcsúzunk el. Ez akkor történik meg, amikor a benned élő szerelem már nem tud a kapcsolat meglévő formájában kibontakozni; már nem tudod szeretetedet megfelelőképpen kifejezni. Ekkor a lelked megtalálja a módját, hogy szabaddá tegyen, és a segítségedre legyen egy új forma (egy új kapcsolat, vagy egy teljesen megújult régi kapcsolat) kialakításában. A meditáció hatására

 • megkönnyebbülsz;
 • megérted, miért történtek a dolgok úgy, ahogy;
 • felismeréseid lesznek;
 • újra megszületik benned az öröm, és
 • készen állsz rá, hogy továbblépj.
   

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Amikor megérkezel, rögtön megérzed, hogy egy csendes, nyugodt, harmonikus térben vagy, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén ellazulj.

Egy kicsit üldögélünk, egy kicsit beszélgetünk, én pedig elmesélem, mit tanultam a meditációról eddig.

Aztán kényelmesen elhelyezkedünk (ülve vagy fekve, ahogy neked a legjobb: vannak párnák és takarók is), elcsendesedünk, és a zene, valamint a hangom vezetésével belső utazásra indulunk.

Amikor a meditáció végetér, lehetőségünk lesz leírni, és megbeszélni mindazt, amit átéltünk.


A résztvevők véleménye:

Kedves Kriszta! Nekem nagyon tetszett a meditációs ested, örülök, hogy elmentem. Az első benyomásom az ijedtség volt, amikor megláttam, hogy egy férfi is eljött - mert azt gondolom, ez amolyan női téma inkább, mármint a meditáció; a lelkünk komolyan vevése stb. -, amúgy éppen arról gondolkodtam feléd menet, lesz-e vajon férfi is .... de aztán elmúlt az ijedtség, és nem is volt zavaró, hogy nem csak nők vagyunk.

Ahogy el is mondtam a végén, a kapcsolat, a szeretet más formában való megélése, a szeretet magasabb szintre jutása volt nekem a legfőbb élmény, valamint az, lehet valakit úgy is szeretni, hogy nem vagy vele, és az illető nem is tud róla. Bár meggyőződésem, ezt minden ember előbb-utóbb megérzi, még a legkeményebb szívű is, mert az ilyesfajta, viszonzást nem váró szeretet a legnagyobb erő, és minden falat áttör, szívet megolvaszt. Persze nem azonnal, de mégis. Ez a tapasztalatom, és ebben hiszek. Ezzel is kicsit jobbá lehet tenni valakit, vagy csak egy pici rést nyitni az életén. És abból még sok minden születhet.

A másik, hogy megerősített engem abban, hogy a terhek letétele sokkal egyszerűbb, ha nem állunk ellen a sorsnak, elfogadjuk, most ez van, most így szeretni a feladat, és hinni abban, lesz ez még másképp is, talán sokkal örömtelibben, mint amit most el tudunk képzelni.

Írt erről - a helyzet elfogadásáról, ellent nem állásról - amúgy valaki nálad egy hozzászólásban, régebben olvastam, talán a szerelem visszavonzása régi témához, nagyon érdekes volt, látod, erre is jó a weboldalad, hogy megihlessen sokunkat ... (Dorka)

► Kedves Kriszta! Számomra nagyon meghitt, kellemes hangulatban és környezetben eltöltött élmény volt ez a meditációs utazás. Tetszettek a rá (és egymásra) hangoló feladatok. Nagyon érdekes volt, hogy 9 vadidegen ember ilyen nyíltan tudjon egymás előtt beszélni az őt nyomasztó és megoldásra váró problémáikról. Ez az est irány- és reményt adó lehet számunkra, egyrészt azért, mert tudom, hogy nem csak egyedül vagyok a problémámmal, hanem sokan járnak hasonló cipőben, másrészt pedig azért is, mert az est folyamán elhangzott történetek, vélemények, érzések és szándékok mindannyiunk számára tanulságosak és értékes útravalóul szolgálnak. Az eszével mindenki tudja, mit kellene tennie, de amikor a szív diktál, nehéz meghozni bármilyen döntést. Félünk a következményektől és attól, hogy ezáltal valóban elveszítjük a szeretett személyt. Remélem, hogy az est folyamán szerzett tapasztalatok segítségével sikerül legyőznöm ezt a félelmet és megértenem azt, hogy szükség van erre az elengedésre (és meg kell tanulni elengedni), mert csak így tud más formát ölteni, ill. átértékelődni a kapcsolatunk, amely mindkettőnk számára lehetővé teszi, hogy az új megérkezzen az életünkbe. (M. Melinda)

Szia Kriszta! Köszönöm a meditációt, nekem lelkileg megnyugvást hozott; azt a szeretetteli érzést, hogy minden átélt jóval és rosszal együtt elfogadom a régi páromat ugyanolyan útkereső-esendő emberként, mint amilyen én is vagyok. Talán ezért mosolyogtam ennyit a meditáció alatt, ahogy említetted. A leginkább annak a résznek örültem, amiben visszavettem a neki adott energiákat és visszaadtam neki a saját élete irányításának felelősségét, mert remélem, hogy ez végre segít nekem leszokni a "megmentő" szerepről és így talán végleg el tudom engedni őt. Kíváncsian várom ennek tükrében az elkövetkezendő napokat, heteket... (Klaudia)

► Kedves Kriszta! A meditációs est folyamán fizikailag ellazultam és lelkileg megkönnyebültem. Azt a megerősítést kaptam: talán mégiscsak így kellett lennie annak, ami történt .... Jó volt hallani azt is, hogy mások is küzdenek azokkal a problémákkal, amelyekkel én is - nem vagyok egyedül! (Solti Magdi)
 

 

Miért Könnyed elengedés a címe?

Valójában az elengedést a ragaszkodásunk nehezíti meg. Ragaszkodunk ahhoz, amit megszoktunk, amit ismerünk, amit biztonságosnak vélünk. Az is megnehezíti, hogy úgy hisszük, a kapcsolatunk azért ért véget, mert valamit elrontottunk; valami baj van velünk; nem vagyunk alkalmasak arra, hogy boldog, örömteli kapcsolatban éljünk a szerelmünkkel. Amikor felismerjük, hogy egyáltalán nem erről van szó, hanem arról, hogy egyszerűen csak mindkettőnk számára elérkezett a továbblépés ideje – ezért minden, ami történik, a javunkat szolgálja -, akkor az elengedés nem súlyos teherré, hanem könnyed, ismerős mozdulattá válik. 

 

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta

"Hallottam már Krisztát énekelni az Örömesten. Kriszta egy hozzám hasonló NŐ. Soha nem díjaztam azokat a nőket akik csak a testükkel akartak kitűnni, inkább azokat akik harmonikusak. Kriszta ilyen. Ezért iratkoztam fel. Szívesen vagyok olyan oldalakon, ahol igazából nők okosságait olvashatom."

Kádár Éva

"A saját magunkhoz való viszonyunk javítása párkapcsolatunk boldoggá tételének alapfeltétele, és Kriszta ebben az okosságával, határozottságával és céltudatosságával mérföldekkel előrébb jár, mint szinte bárki, akit ismerek. Energiája, optimizmusa és remekbe csiszolt kommunikációs készsége pedig kivételesen alkalmassá teszi arra, hogy a tudását és a tapasztalatait jól használható módon adja át bárkinek, akinek szüksége van rá. És akkor még nem is beszéltem arról a szakmai értelemben vett tudáskincsről, amit a párkapcsolatok ügyében már eddig is fölhalmozott ... "

Villányi Péter, pszichoterapeuta, író (a Kapcsoskönyv szerzője) További referenciák

Korábbi írásaim