Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szeretem magam - meditációs est április 14-én

Ha elkezdjük szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak, amilyenek vagyunk, magabiztossá, örömtelivé és vonzóvá válunk. Ettől meglévő kapcsolatunk meghittebbé válik, vagy, ha egyedül vagyunk, megérkezik az életünkbe a vágyott társ. Ugyanis minél inkább jól érezzük magunkat a bőrünkben, annál inkább alkalmassá válunk arra, hogy ideális partnerünk megérkezzen, vagy a szerelem újra fellángoljon meglévő kapcsolatunkban.

Időpont: 2016. április 14.             csütörtök, 18:00 - 20:00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál


Miről szól?


Ez a meditációs est az önmagunkba vetett hit megerősítéséről szól. Ha képesek vagyunk felépíteni, majd megtartani önbecsülésünket, elkezdjük szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak, amilyenek vagyunk. Ekkor magabiztossá, örömtelivé és vonzóvá válunk, amitől meglévő kapcsolatunk meghittebbé válik, vagy, ha egyedül vagyunk, megérkezik az életünkbe a vágyott társ. Ugyanis minél inkább jól érezzük magunkat a bőrünkben, annál inkább alkalmassá válunk arra, hogy ideális partnerünk megérkezzen, vagy a szerelem újra fellángoljon meglévő kapcsolatunkban.

Ha nem vagyunk tisztában saját értékeinkkel, hajlamosak vagyunk alulértékelni magunkat, és áldozattá; vagy túlértékelni magunkat, és erőszakossá válni a kapcsolatainkban. Ha nem szeretjük magunkat folyamatosan és feltétel nélkül, akkor a másiktól sem várhatjuk el, hogy valódi szeretettel forduljon felénk. Önmagunk szeretete azt jelenti, hogy 

 • tiszteletben tartjuk a saját életutunkat; 
 • megtanuljuk kielégíteni a szükségleteinket;
 • szeretetteli törődéssel fordulunk önmagunk felé; 
 • nagyra becsüljük magunkat;
 • hiszünk magunkban; és
 • figyelünk belső bölcsességünk hangjára. 

 

Kinek szól?

Köztünk a helyed ezen az estén, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó lelkiállapotba, amelyben megtapasztalhatod, milyen az, amikor lelked legmélyéről szereted magad. Tarts velünk, ha 

 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit; 
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak; 
 • úgy érzed, túlságosan függsz a partneredtől; 
 • tartós boldogtalanságban élsz valaki mellett és változtatni szeretnél ezen; 
 • szeretnél újra elköteleződni önmagad mellett; 
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz. 

Gyere el akkor is, ha egyedül vagy éppen, és akkor is, ha úgy érzed, jelenlegi kapcsolatodra ráfér a felújítás!
 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban útmutatást kapunk arra, hogyan fordulhatunk több törődéssel önmagunk felé, és megtapasztaljuk, milyen érzés, amikor

 • tiszteletben tartjuk az önmagunknak tett ígéreteket; 
 • végiggondoljuk, mire vágyunk, és azt elkezdjük megadni magunknak; 
 • szeretetteli törődéssel fordulunk önmagunk felé; 
 • értékesnek és fontosnak tartjuk magunkat. 

Amikor ezen a szeretetteli módon fordulunk önmagunk felé, könnyebbé válik az életünk, és elkezdenek megvalósulni a vágyaink. Jelentős mértékben javulnak a kapcsolataink, és késszé válunk arra, hogy egy valóban hozzánk méltó partnert vonzzunk be az életünkbe. 

 

Miről lesz szó? Mi fog történni?

Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.


 

A résztvevők véleménye:

Kedves Kriszta! Különleges élményt adott a meditációs est! Szembesültem azzal, hogy félelmeim elnyomják igazi énemet, az ami korábban, éveken át sok öröm és siker forrása volt. A meditáció után röviddel, pár órán belül már sikerült visszatérnem harmonikus önmagamhoz:) Köszönöm a lehetőséget, köszönöm a segítséget! Hálás vagyok érte! (Jóska)

► A Szeretem magam című meditációs est engem nagyon mélyen érintett. Ott, akkor nem is tudtam beszélni róla, mert nem tudtam igazán szavakba önteni azt az érzést. A meditáció segítségével nagyon sok mindennel volt lehetőségem szembenézni és elgondolkozni - kellemes és kevésbé jó dolgokkal egyaránt - mindezt egy nyugodt, szeretetteljes környezetben. Segített számomra fontos dolgok felismerésében, tudatosításában és a továbblépés lehetőségében. Azóta történt velem néhány esemény, melyekhez ez a meditáció biztosan hozzásegített. Segített tisztán látni, belátni és dönteni. Köszönöm, hogy részt vehettem ezen az esten és köszönöm azt a lendületet és szembesülést, amit számomra adott. (Danics Ágnes)

 

Miért Szeretem magam a címe?

Egy beszélgetésben valaki megkérdezte tőlem: Miért olyan fontos, hogy szeressem magam? És honnan tudhatom, hogy így ven-e már? A válasz nagyon egyszerű: ha az életed minden egyes területe és minden apró részlete pontosan olyan, amilyennek szeretnéd, és nagyon sokszor éled át a boldogság állapotát, akkor szereted magad. Ha vannak olyan területek, ahol tartós boldogtalanságot tapasztalsz, akkor még nem szereted magad eléggé: azon a területen még mindig úgy érzed, hogy nem vagy elég jó, és nem érdemled meg a boldogságot.

Azt, hogy hol tartasz ebben, könnyedén lemérheted azzal, hogy gondolatban vagy fennhangon kimondod magadnak: Feltétel nélkül szeretem magam. Minél kevesebb ellenállást tapasztalsz, annál jobb úton haladsz. A meditációnak azért adtam ezt a címet, hogy ezzel is arra késztessem magamat, és minden olvasót, hogy ez a fontos néhány szó minél többet forogjon a gondolataink között.

 

Ott akarok lenni! Mit tegyek?

A meditációs est részvételi díja:

3.000,- Ft

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a 3.000,- Ft-os részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig úgy érzed, ennyi információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor

 • írj egy e-mailt ide:
 • vagy hívj fel nyugodtan itt: + 36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Szeretnél jönni, de nem jó az időpont?
Kattints ide >>>,
és értesítelek a következőről!
(És még egy ajándékot is letölthetsz!)

Várlak!

 

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"A saját magunkhoz való viszonyunk javítása párkapcsolatunk boldoggá tételének alapfeltétele, és Kriszta ebben az okosságával, határozottságával és céltudatosságával mérföldekkel előrébb jár, mint szinte bárki, akit ismerek. Energiája, optimizmusa és remekbe csiszolt kommunikációs készsége pedig kivételesen alkalmassá teszi arra, hogy a tudását és a tapasztalatait jól használható módon adja át bárkinek, akinek szüksége van rá. És akkor még nem is beszéltem arról a szakmai értelemben vett tudáskincsről, amit a párkapcsolatok ügyében már eddig is fölhalmozott ... "

Villányi Péter, pszichoterapeuta, író (a Kapcsoskönyv szerzője)

"Évek óta tanítványa és barátja vagyok Krisztának. Figyelem az útját, és látom, ahogy egyre elkötelezettebben kutatja, éli és tanítja a feltétel nélküli szeretetet, szerelmet. Aki tőle tanul, biztosan a legtisztább, legőszintébb és leghitelesebb forrásból ismerkedhet önmagával és a szerelem megunhatatlan témakörével."

Arató Mónika, életvezetési tanácsadó, író

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos További referenciák

Korábbi írásaim