Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Égi randevú - meditációs est szerelmes társad bevonzására

Ahogy mindenkire, rád is vár egy társ, akivel megélheted a létező legnagyobb szerelmet és szeretetet. Valahol már indulásra kész az a nő vagy férfi, aki épp rád vágyik, és épp veled szeretné átélni a szerelemben rejlő örömöket és fejlődési lehetőségeket. Ezen az estén egy vezetett meditáció formájában felvesszük vele a kapcsolatot.

Időpont: 2011. január 19.
18:00 - 20:00
Helyszín: Héthold Ház, II. Budapest, Lövőház utca 24., félemelet 1. Kapucsengő: 101.


Miről szól?


Ahogy mindenkire, rád is vár egy társ, akivel megélheted a létező legnagyobb szerelmet és szeretetet. Valahol már indulásra kész az a nő vagy férfi, aki épp rád vágyik, és épp veled szeretné átélni a szerelemben rejlő örömöket és fejlődési lehetőségeket. Ezen az estén egy vezetett meditáció formájában felvesszük vele a kapcsolatot. Elmondhatod neki, hogy mire vágysz, és megkérdezheted tőle, ő mit szeretne megkapni tőled. Létrehozunk egy olyan lelki összeköttetést, amely lehetővé teszi, hogy a köztetek lévő szerelem már a fizikai találkozás előtt elkezdjen kibontakozni. Szíveitek között felépítünk egy hidat, amellyel elkezditek vonzani egymást.
 

Kinek szól?

Köztünk a helyed ezen az estén, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó lelkiállapotba, amelyben összekapcsolódhatsz leendő társaddal. Neked szól ez a két órás, meditációs program, ha egyedül vagy éppen, és már nagyon vágysz rá, hogy megérkezzen a társad. Neked való akkor is, ha még semmit sem tettél társad bevonzásának érdekében, és neked való akkor is, ha úgy érzed, már annyi mindent kipróbáltál, és valami miatt eddig egyik módszer sem vált be.
 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban a kapcsolat kettőtök között mindenképpen létrejön. Innentől kezdve nincs más dolgod, mint az intuíciódra hallgatva megtenni azokat a lépéseket, amelyek felkészítenek a szerelemre, és elvezetnek benneteket egymáshoz. Lehet, arra érzel majd késztetést, hogy

  • elkezdj többet törődni magaddal; vagy arra, hogy
  • nagyobb önismeretre tegyél szert; vagy arra, hogy
  • begyógyítsd régi sebzettségeidet; vagy arra, hogy
  • új, ismeretlen dolgokat próbálj ki; vagy arra, hogy
  • elengedd régi sérelmeidet; vagy arra, hogy
  • rendszeresen meditálni kezdj; vagy arra, hogy
  • fejleszd a kommunikációdat; vagy arra, hogy
  • új célokat tűzz magad elé; vagy arra, hogy
  • változtass a gondolkodásmódodon; vagy arra, hogy
  • elutazz valahová …

Bármi legyen is az, tudni fogod, hogy erre kell menned ahhoz, hogy a neked rendelt társsal összetalálkozz. Többé nem kell azon gondolkoznod, vajon mit kell még tenned ahhoz, hogy végre rád találjon a szerelem – elég, ha belső hangod finom iránymutatásait követed.


Miről lesz szó/mi fog történni?


Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.
 

Ők is ajánlják:

"Kriszta olyan őszinte alázattal figyelt rám és kísérte éveken keresztül utamat, változásaimat és fejlődésemet, hogy a biztonság ALAP volt a kapcsolatunkban. Tisztelve a határaimat, mindig tudta, mi a még megélhető és használható; türelmes volt hozzám; biztonságos kereteket teremtett nekem magamhoz a tudásán keresztül, és tudom, hogy minderre bármikor képes."
(Mogyorósi Anikó)"Akár kettesben, akár csoportban leszel Krisztával, a szerepek, a viszonyok végig tiszták és érthetőek lesznek. Lehetőséged lesz minden kérdésed feltenni, és ha nem tudnád, mit akarsz kérdezni, azt is segít tisztázni. Minden tudását, tapasztalatát működteti, hogy biztonságban legyél, és felszabadultan éld meg önmagad, vele és általa."
(Csajági Ildikó)"Már ezerszer meggyőződtem a saját párkapcsolataim fontos dilemmáikor és nehéz pillanataiban, hogy nem látok tisztán, amikor nyakig benne vagyok az adott helyzetben. A Krisztával átélt közös csoportok mindig segítettek rálátni magamra és a kapcsolatra. Megnyugodtam, és szeretettel tudtam visszalépni ezekbe a helyzetekbe."
(Demeter István)
 

 

Résztvevőink véleménye:

Kedves Kriszta, nagyon köszönöm Neked a mai élményt. Az előzetes ráhangoló-gyakorlatok segítettek feloldódni a helyszínen és a társaságban, ráadásul elvették az elme játékszerét, a fókuszt az elvárásokról, hogy vajon mi fog történni majd a meditáció alatt. Így nyitottan és oldottan sikerült elindulnom az utazáson.
A kedvesem nem öltött testett, sokkal inkább a kék fény-energiát érzékeltem és egyfajta ős-biztonságot, ami azt sugallta: a helyemen vagyok az ő társaságában. A találkozásunkkor mosolyogtam belül... szerintem minden porcikám mosolygott és ezt sugározta vissza ő is. Az egyik legszebb ajándék, amit kaptam tőle, egy gondolat volt, amelyben megnyugtatott, hogy szereti és tiszteli minden eddigi kapcsolatomat más férfiakkal és hálás értük, hiszen általuk fejlődhettem azzá, ami most vagyok. Általuk tanultam meg úgy szeretni, ahogyan most szeretek. Majd megkérdezte, hogy készen állok-e életünk legszebb és legnagyobb kalandjára? A válaszom igen volt... S miután egy gyönyörű, szívalakú mágnes dobog mellkasomban, ami precíz radarként segít rátalálni páromra a nyitott szemmel élt valóságban, az agyalással is felhagyhatok: a szívem ugyanis odavezet hozzá. Az elmém pedig jó szolgálatot tesz, hogy eligazodjak a közlekedésben ... - Sz. Ági -

Szia Kriszta! Én is szeretném megköszönni Neked a tegnap estét. Én még nem voltam ilyen csoportos meditációs esten, mindig itthon, egyedül meditáltam. Nagyon kellemes volt, szimpatikusak voltak a csoporttársak, jók voltak a játékok. Sikerült velük ellazítani, s a zene számomra adott egy olyan belső nyugalmat, amire szükségem volt ahhoz, hogy valóban a meditációra tudjak koncentrálni. S sikerült is, amit még egyszer köszönök Neked, mert sok mindent láttam és éreztem alatta! - Kati -

Kedves Kriszta! Amit az Égi randevú adott, az nem vélemény, hanem benyomás, élmény, erő, csoda! Egy bekezdés nagyon kevés visszaadni belőle bármit is. Csoda és megtiszteltetés volt, ahogyan a zárkózott 1-es társam a különböző hangsúllyal és testbeszéddel feltett beragadt-hanglemezes kérdés hatására hogyan oldódik fel egyre jobban, s meri magát kinyitni egy vadidegennek, nekem ... s visszafelé is, amikor nekem tette fel ugyanazt a kérdést, rájöttem, milyen nehéz meggyőződéssel kiállni a saját céljainkért, szándékunkért úgy, hogy azt mások számára (is) érthetően megfogalmazva bátran kinyilatkoztassuk. A másik elementáris élményt a lelkem lángja jelentette. Olyan szép volt, olyan ragyogó, és annyira el volt fojtva ... meghatott könnyek között üdvözöltem, és megígértem neki: mindent megteszek azért, hogy mindig ilyen ámulatba ejtő izzással égjen. Az együtt meditálásnak és éneklésnek kézzelfogható erejét érezhettük, összekapcsolódtunk egy közös cél érdekében ... először egymással, majd lelki társunkkal, s újra együtt csengettük le a katarzist. Annyira evidens volt és mégis, hogy elkerüli a hétköznapi figyelmet: telepatikus úton kommunikálva jövendőbeli társunkkal nemcsak vele teremtettünk kapcsolatot s jöttünk rá, hogy sosem vagyunk egyedül, ha nem akarjuk magunkat a magányban elveszettnek érezni; hanem a bennünk lévő vele kapcsolatos bizonyosság megvalósító erejét is engedtük végre teljes gőzzel működni, hatni. Köszönöm azt a munkát, amellyel mindezt megvalósítottad, és sok erőt és kreatív ihletet kívánok a további fejlesztésünkhöz! - Szabó Gabriella -

 

Kinek nem való?

Ha éppen most sok interaktív játékkal és gyakorlattal megtűzdelt, mozgalmas önismereti estére vágysz, akkor inkább válassz többi programunk közül. Ennek az estének a középpontjában a belső csend megteremtése áll, hogy ott meghalljuk lelkünk és szerelmes társunk hangját.
 

Miért "égi" randevú a címe?

Azt, hogy milyen egy „földi” randevú, már mindannyian ismerjük. Sokszor átéltük már, hogyan jön létre egy ilyen találkozás akkor, amikor a testünk is jelen van. Most viszont máshogy közelítünk a kérdéshez: a randevú először a lelkünk szintjén jön létre; nem a fizikai testünk visz el oda, ahol találkozhatunk, hanem a lelkünk – mint egy, az égen szabadon szárnyaló madár. Azáltal, hogy átmenetileg megszabadulunk a fizikai test korlátaitól, egy sokkal magasabb minőségű kapcsolatot hozhatunk létre. Vagyis az összeköttetés létrejön még azelőtt, hogy testi valónkban is találkoztunk volna – függetlenül attól, hogy ki, hol tartózkodik éppen, elkezdhetjük hívni egymást, és felkészülhetünk a hamarosan beköszöntő szerelemre. Ismerkedni kezdünk, és kapcsolatunkat már azelőtt elkezdjük építeni, hogy találkoznánk.
 

Miért pont ezen a helyszínen?

Mert hangulatos, jól felszerelt, a hely tulajdonosai pedig rendkívül kedvesek és rugalmasak. Ezen kívül könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval.

Tömegközlekedéssel: ha a 4-es, 6-os villamossal érkezel, akkor a Széna téren; ha a 2-es metróval érkezel, akkor a Moszkva téren érdemes leszállnod. (térkép)

Autóval: mivel ez a város egy frekventált része, ha autóval jössz, kérünk, szánj időt a parkolásra is, hogy pontosan érkezhess! Ha biztosra akarsz menni, válaszd a Mammut bevásárlóközpont parkolóházát.

Fontos! A tiszta teremben cipő nélkül leszünk, így, ha gondolod, hozz a lábadra egy meleg zoknit vagy puha papucsot.
 

És hogy-hogy csak ennyiért?

Ördög van a vezetékben?!

Játsszunk el a gondolattal: már megtaláltad a társad, de még nem költöztetek össze...

Hogyan tartjátok a kapcsolatot, amikor éppen nem vagytok együtt? Ha a válaszaid között ott volt a "telefonon" is, akkor most abba gondolj bele, hogy mennyit költenél az ő hívására mondjuk egy hónapban? 10.000 Ft-ot? 5.000 Ft-ot? Minden bizonnyal.

Ez a lehetőség azonban ennél jóval olcsóbban,
mindössze 3.800 Ft-ért
a rendelkezésetekre áll.

Ha hihetetlennek tartod, vagy nem bízol a sikerében: képzeld magad a következő XIX. századi angol bűnöző helyébe...

1845-ben az angliai Slough nevű faluban egy ismeretlen férfi meggyilkolt egy asszonyt, majd a szemtanúk szerint zsákmányával a London felé induló vonatra pattant. Azt gondolta, megmenekült.

Arra persze nem számított, hogy személyleírása a távíró segítségével már jóval a vonat megérkezése előtt Londonba jutott, és mire a vonat megérkezett a nyomozók már felkészülten várták a pályaudvaron.

A kor legújabb vívmányával, a vasúttal menekülő gyilkos meglepetésében mindent bevallott, és utána hosszasan gondolkodhatott azon, mi lehet az a szerkezet, ami még az ördögi gőzmasinánál is gyorsabban tud közlekedni?! :)

Lehet, hogy van más mód a kapcsolattartásra és kapcsolat-felvételre a telefonon kívül is?!

Légy bátor! Bízz bennünk! Jelentkezz most!

Várunk szeretettel.

Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Kriszta maga a SZERETET két lábon. Sz - mert színes, E - mert esendő, R - mert romlatlan, E - mert eszes, T - mert tiszta, E - mert emberi és T - mert tanító."

Kudlik Ildikó, coach, tréner, író, festőművész

"Kriszta példakép. Kívül-belül szép. Kedves, kecses, határozott, elfogadó, lágy, kemény, félénk, bátor. NŐ."

Timár Gábor, ügyvezető igazgató

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő További referenciák

Korábbi írásaim