Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Nyitott szívvel - SZERETEM MAGAM elvonulás: Debrecenben

Ha nem szeretjük magunkat folyamatosan és feltétel nélkül, akkor a másiktól sem várhatjuk el, hogy valódi szeretettel forduljon felénk. Ezen a napon arról lesz szó, hogyan tehetünk szert valódi önértékelésre, és hogyan őrizhetjük meg azt szerelmi kapcsolatainkban is. Olyan gyakorlatokban, játékokban és gyógyító folyamatokban veszünk részt, amelyek felkészítenek a szerelem megérkezésére.

Időpont: 2017. március 25. szombat, 9.00-17.00
Helyszín: Debrecen

 

 

 


Miről szól?

Meggyőződésem, hogy a boldog, örömteli élet alapja önmagunk egészséges szeretete. Különösen igaz ez a szerelem és a párkapcsolatok esetében, ahol a legtöbb – a kapcsolatunkat észrevétlenül romboló – hatalmi harc épp azt célozza, hogy megszerezzük a másiktól hiányzó szeretet-adagunkat. Amikor úgy érezzük, hogy a párunktól nem kapjuk meg, amire vágyunk, az mindig annak tükre, hogy mit nem adunk meg saját magunknak.

Amikor nem tudunk adni magunknak, vagy nem tudjuk elfogadni, amit mások adnának, annak a mélyén az rejlik, hogy úgy érezzük: nem vagyunk elég jók, nem vagyunk méltók, nem érdemeljük meg mindazt a jót, amit az élet számunkra tartogat. Ezeken a korlátozó hiedelmeken tudsz alapjaiban változtatni azzal, ha részt veszel ezen az elvonuláson.

Amikor elkezdjük szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak, amilyenek vagyunk, magabiztossá, örömtelivé és vonzóvá válunk. Ettől meglévő kapcsolatunk meghittebbé válik, vagy, ha egyedül vagyunk, megérkezik az életünkbe a vágyott társ.

Vajon honnan tudhatod, hogy szereted-e magad? Önmagunk szeretete azt jelenti, hogy

 • tiszteletben tartjuk a saját életutunkat;
 • megtanuljuk kielégíteni saját igényeinket;
 • szeretetteli törődéssel fordulunk önmagunk felé;
 • nagyra becsüljük magunkat;
 • hiszünk magunkban; és
 • figyelünk belső bölcsességünk hangjára.

Mindezek megvalósításában támogat a Nyitott szívvel - SZERETEM MAGAM elvonulás

 

Kinek szól?

Ha nem vagyunk tisztában saját értékeinkkel, hajlamosak vagyunk alulértékelni magunkat, és áldozattá; vagy túlértékelni magunkat, és erőszakossá válni a kapcsolatainkban. Ha nem szeretjük magunkat folyamatosan és feltétel nélkül, akkor a másiktól sem várhatjuk el, hogy valódi szeretettel forduljon felénk. Ezért ezen a napon arról lesz szó, hogyan tehetünk szert valódi önértékelésre, és hogyan őrizhetjük meg azt egyre szorosabbá váló kapcsolatunkban is. A Nyitott szívvel című egész napos találkozóra várlak téged is, ha

 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak;
 • úgy érzed, túlságosan függsz a partneredtől;
 • tartós boldogtalanságban élsz valaki mellett és változtatni szeretnél ezen;
 • szeretnél újra elköteleződni önmagad, a társad és a szerelem mellett;
 • szeretnéd megünnepelni magadat, a szerelmet és a kapcsolatotokat;
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz.

Gyere el akkor is, ha egyedül vagy éppen, és akkor is, ha melletted a társad, és szeretnél még inkább önmagaddá válni a kapcsolatban.

 

Miért érdemes eljönnöd?

Az elvonuláson olyan gyakorlatokban, játékokban és gyógyító folyamatokban veszünk részt, amelyek felkészítenek a szerelem megérkezésére. Végigvesszük, mit tehetünk azért, hogy magabiztossá, örömtelivé és vonzóvá váljunk. Ugyanis minél inkább jól érezzük magunkat a bőrünkben, annál inkább alkalmassá válunk arra, hogy ideális partnerünk megérkezzen, vagy a szerelem újra fellángoljon meglévő kapcsolatunkban.

Ehhez három lépésre van szükség, és ezen a napon ezeket a lépéseket meg is tesszük:

 • Elköteleződünk önmagunk mellett.
 • A pozitív tulajdonságainkra fókuszálunk.
 • Megadjuk magunknak, amire vágyunk: ismerős örömök és új, ismeretlen kalandok formájában.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

Pszichológiai felmérések szerint egy szokás kialakításához – vagy egy szokás elhagyásához – 21 nap (három hét) szükséges. Ha ez idő alatt valamit minden nap megteszünk (vagy egyetlen egyszer sem tesszük meg, ha le akarunk szokni róla), akkor szokássá válik, vagyis onnantól kezdve nem szükséges külön figyelmet fordítanunk arra, hogy megtegyük – szinte magától az eszünkbe fog jutni.

A Nyitott szívvel című találkozónkon épp ezért arra nyílik alkalmunk, hogy olyan új szokásokat próbáljunk ki, amelyek ahhoz szükségesek, hogy nyitottá váljunk a szerelemre, és a harmonikus párkapcsolatra. Résztvevőként olyan módszerek birtokába jutsz, amelyekkel a szerelem területén (is) megteremtheted magadnak azt az életet, amit megálmodtál magadnak.

Ezért ezen a napon:

1. Meditációban megtapasztalod, hogy

 • milyen a valóban örömteli élet, és hogyan teremtheted meg magadnak;
 • milyen érzés, amikor az életedet áthatja a szeretet, a szabadság és a béke;
 • milyen módon válhatsz képessé arra, hogy befogadd mindazt a jót, amit az élet neked szán.

2. Olyan gyakorlatokban és játékokban veszel részt, amelyek azonnal megnövelik az önbecsülésedet és az önmagad iránt érzett szeretetet.

3. Egy szertartás keretében mélyen elköteleződsz önmagad mellett, és többé nem esik nehezedre az örömöt választani a szenvedés helyett.

Ennek hatására

 • magabiztossá, mosolygóssá válsz;
 • a hétköznapjaidban egyre több lesz a nevetés és a kaland;
 • pontosan tudod, mit érdemes tenned ahhoz, hogy folyamatosan szeresd magad;
 • könnyedén elvégzel régóta halogatott dolgokat;
 • egyre többször állsz ki önmagad és a saját érdekeid mellett;
 • tisztábban látod, mi az, ami örömet okoz, és ezért folytatni érdemes;
 • tisztábban látod, mi az, ami visszahúz, és ezért elengedni érdemes;
 • nyitottabbá válsz az újra, az ismeretlenre, a kalandra;
 • új emberekkel ismerkedsz meg;
 • a körülötted lévőkkel tisztábbá, szeretettelibbé válnak a kapcsolataid.

Már maga az együtt töltött nap feltölt rengeteg energiával, lelkesedéssel és új ötletekkel. Ezen kívül pedig a találkozón átéltek alapján elkezdesz új szokásokat kialakítani, majd a rákövetkező 4 hétben rendszeres, e-mailben történő kapcsolattartáson keresztül folyamatosan támogatlak abban, hogy ez meg is történjen, és az önbecsülésedet magas, egészséges szinten tartó szokások ténylegesen beépüljenek az életedbe.
 

Ők is ajánlják:

"Kriszta olyan őszinte alázattal figyelt rám és kísérte éveken keresztül utamat, változásaimat és fejlődésemet, hogy a biztonság ALAP volt a kapcsolatunkban. Tisztelve a határaimat, mindig tudta, mi a még megélhető és használható; türelmes volt hozzám; biztonságos kereteket teremtett nekem magamhoz a tudásán keresztül, és tudom, hogy minderre bármikor képes."
(Mogyorósi Anikó, asztrológus)"Akár kettesben, akár csoportban leszel Krisztával, a szerepek, a viszonyok végig tiszták és érthetőek lesznek. Lehetőséged lesz minden kérdésed feltenni, és ha nem tudnád, mit akarsz kérdezni, azt is segít tisztázni. Minden tudását, tapasztalatát működteti, hogy biztonságban legyél, és felszabadultan éld meg önmagad, vele és általa."
(Csajági Ildikó, chi-masszázs, tarot-tanácsadó)"Már ezerszer meggyőződtem a saját párkapcsolataim fontos dilemmáikor és nehéz pillanataiban, hogy nem látok tisztán, amikor nyakig benne vagyok az adott helyzetben. A Krisztával átélt közös csoportok mindig segítettek rálátni magamra és a kapcsolatra. Megnyugodtam, és szeretettel tudtam visszalépni ezekbe a helyzetekbe."
(Demeter István, cégtulajdonos, lhtraining.hu)
 


 

A résztvevők véleménye:

Ez az elvonulás nagyon csodálatos volt, szerencsés vagyok mert jobban megismerhettem magam. A napot különlegessé varázsolta a szertartás, részem volt egy isteni masszásban. A többi ,,játék" során sok új érdekes és hasznos dolgot tanulhattam tőled és a többiektől, amit köszönök. (Titusz)

► Nekem sokat adott a vasárnapi kurzus .... tudatosítás, eszközök, és elköteleződés: ezekre mind szükségem volt, és mind meg is kaptam. (Solti Magdi, L&D szakértő)

Kedves Kriszta! Én is szeretném még egyszer megköszönni, hogy úgy targetáltad azt a Facebook hirdetést, ahogy,  és az megtalált engem:) Nagyon sokat adott a tegnapi nap, sok mindenre jöttem rá, sok felismerésem volt a feladatok során, ami természetesen arra is rávilágított, hogy még sok a feladat. De legalább látom őket és elindultam az úton, amit így a Te/Ti segítségeteknek köszönhetően élvezni is fogok. Azt gondolom találkozunk még, mert a többi workshop is felkeltette az érdeklődésemet, és remélem időben is be tudom őket tervezni az életembe. A házi feladatot már tegnap és ma reggel elkezdtem csinálni, várom a következőket és remélem hamarosan be is számolhatok a lépéseimről. (Kati)

► Kedves Kriszta! A szeretet fogadalma és az ezzel egybekötött szertartás tetszett a legjobban az elvonuláson. A magam részéről már többféle elvonuláson/workshop-on részt vettem, de ezzel még nem találkoztam. Pedig szerintem ez az első, legfontosabb állomás az önmagunk felé vezető úton. Azóta viselem a karkötőt, s ahányszor ránézek, ez jut róla eszembe. Köszönöm az élményt! (Gabi)
 

 

Kinek nem való?

Ezt a napot beszélgetéssel, játékokkal és gyakorlatokkal töltjük, ahol megfürdőzünk egymás megtartó figyelmében. Csak akkor éri el a célját, ha teljesen odaadjuk magunkat a folyamatnak, vagyis részt veszünk abban, ami történik. Ezért ha távoli megfigyelőként inkább előadásokat hallgatnál vagy könyveket olvasnál arról, hogy milyen érzés úgy igazából szeretni magad, akkor töltsd inkább otthon, vagy más – számodra fontos – tevékenységgel e napot.
 

Miért Nyitott szívvel a címe?

Ez a találkozó az önmagunkba vetett hit megerősítéséről szól: amikor nagyra értékeljük magunkat, és megadjuk magunknak, amire vágyunk, bátran kitárjuk a szívünket más emberek és új élmények előtt - ezért kapta a Nyitott szívvel címet. Ha képesek vagyunk felépíteni, majd megtartani önbecsülésünket, elkezdjük szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak, amilyenek vagyunk. Ekkor magabiztossá, örömtelivé és vonzóvá válunk, amitől meglévő kapcsolatunk meghittebbé válik, vagy, ha egyedül vagyunk, megérkezik az életünkbe a vágyott társ.

 

Mennyibe kerül?

A csoportban való részvétel díja:

Ft 13.000,-

Mit tartalmaz ez az összeg?.

 • A program szakértő levezetését meditációkkal, beszélgetéssel, gyakorlatokkal és önismereti játékokkal.
 • Jegyzetelésre és naplózásra alkalmas füzetet és tollat.
 • A helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt.
 • A találkozó utáni, négy hetes online kurzust.
   

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a részvételi díj befizetésével tudod biztosítani.

Ezzel kapcsolatban Koncz Edit, az elvonulás debreceni szervezője hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és minden tenni- és tudnivalóról részletesen tájékoztat.

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:

kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

 

Ez tényleg működik?

Talán felmerül benned a kérdés, hogy mitől vagyok olyan biztos abban, hogy mindez megtörténik veled. Egyrészt azért, mert az elmúlt 25 évben már számtalanszor éltem át azt az örömteli tapasztalatot, hogy a közös munka (csoportos vagy egyéni tanácsadás) során a velem kapcsolatba kerülők életében bekövetkezik a vágyott változás.

Másrészt azért, mert tudom, hogy a módszereim működnek: tisztában vagyok vele, hogy az új tudás kizárólag akkor válik ténylegesen az életünk részévé, ha azt észlelésünk lehető legtöbb szintjén megéljük. Ezért ezen a napon

 • hallásod befogadja, amit a többiek és én elmesélünk;
 • a látásod elraktározza mindazt, ami történik közben;
 • a gyakorlatok, a játékok, a meditáció és a szertartás során a tested megcsinálja azt, amire az újfajta működéshez szükség van, így az mélyen, sejtszinten rögzül;
 • a beszélgetésekben megosztod a többiekkel az átélteket, amivel újraprogramozod az elmédet;
 • mindettől öröm járja át a szívedet, ez pedig inspirációt ad ahhoz, hogy a tanultakat az elvonulás után, hétköznapi környezetedben is alkalmazd.

Szóval kérlek, hozz döntést most, nehogy egy napon arra ébredj, hogy lemaradtál valami nagyon fontosról!
 

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Szerelemvonat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Évek óta tanítványa és barátja vagyok Krisztának. Figyelem az útját, és látom, ahogy egyre elkötelezettebben kutatja, éli és tanítja a feltétel nélküli szeretetet, szerelmet. Aki tőle tanul, biztosan a legtisztább, legőszintébb és leghitelesebb forrásból ismerkedhet önmagával és a szerelem megunhatatlan témakörével."

Arató Mónika, életvezetési tanácsadó, író

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő További referenciák

Korábbi írásaim