Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2020 október
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Vonzó a külsőd! És a viselkedés stílusod? - előadás és beszélgetés a párválasztásról

Az ellentétek vonzzák egymást a párkapcsolatban is.” Lehet, hogy nem is igaz ez a gyakran ismételt közhely? Mégis csak a hasonló viselkedés stílusok, a hasonló karakterek vonzzák egymást? Melyik igaz rád? Feltétlen gyere el beszélgetni, ha úgymond „jó emberismerő vagy”, de a viselkedés stílus alapú párválasztás még újat jelenthet számodra.

Időpont: 2010. december 2.
17:00 - 20:00
Helyszín: Libretto Könyves Kávézó
Budapest, II. Fő u. 79.

Miről szól?


Az ellentétek vonzzák egymást a párkapcsolatban is.” Lehet, hogy nem is igaz ez a gyakran ismételt közhely? Mégis csak a hasonló viselkedés stílusok, a hasonló karakterek vonzzák egymást? Melyik igaz rád?

  1. Beleszeretsz egy ellentétes karakterbe, majd néhány hónap, év után rájössz, hogy nagyon más, mint te és szakítasz vele.
  2. Megkedveled a hasonló viselkedés stílusú partneredet, majd pár hónap, év után rádöbbensz, hogy egy kapcsolatban kettő egyforma túlságosan unalmas és szakítasz vele.

A formálódó új kapcsolat elején - akár években is mérhető ez -, a partnerünk viselkedés stílusa alapján máris nő vagy csökken bennünk a szimpátia, a bizalom és a vonzalom a rendszeres együttlét iránt. Saját viselkedés stílusunk ismerete, partnerünk stílusának felismerése és tudatosítása önmagunkban, megkönnyíti a partnerválasztást és keserű csalódások sorát is megspórolhatjuk. Te milyen stílusúakat kedvelsz, vagy nem kedvelsz? Lehet, hogy nem is olyan egyszerű erre a válaszod.
 

Kinek szól?

Feltétlen gyere el beszélgetni, ha úgymond „jó emberismerő vagy”, de a viselkedés stílus alapú párválasztás még újat jelenthet számodra. Friss szemléletmóddal gazdagodhatsz, ha van kedved felfedezni a saját és mások viselkedés stílusát, a stílusok közötti különbséget és azok pontos jelentését. Élvezni fogod az estét, ha szereted az emberi történeteket, mert rengeteg vidám és tanulságos történetet mesélek a saját életemből és mások párválasztási kalandjaiból. Csakis stílus alapú megközelítéssel. :)
 

Miért érdemes eljönnöd?

Napokig fogsz mesélni otthon és barátaidnak erről az estéről! E három óra alatt

  • megismered, mit jelent a 4 féle viselkedés stílus és ezek hogyan alakulnak ki az életünkben;
  • megérted, miért a stílusodba szeretnek először bele a partnereid és miért mondják egy idő után mégis, hogy „na ebből, ennyi már elég”;
  • tisztábban fogod látni, hogy melyik stílus való neked hosszú távon;
  • megérted, hogy milyen stílusok vonzzák és melyek taszítják egymást;
  • megtudod, hogyan lehetsz hitelesebb, valóban „Te magad” a kapcsolatodban;
  • fejlesztheted a kommunikációdat, hogy rád találjon az, akinek a te stílusod, azaz te vagy a párja;
  • rájössz, miért a stílus az emberiség legegyszerűbb, legközérthetőbb nyelve;
  • végül azt is megtudod, hogy a macska miért nem igazítja be a szőrét, mielőtt rátámad a kiszemelt zsákmányára. :)

Ez a 3 óra új energiákkal tölt föl a meglévő vagy a leendő párkapcsolatod örömtelibb, teljesebb megélésében.


Miről lesz szó/mi fog történni?


Pontban 17.05-kor rövid előadásrészekkel és történetekkel indítom a programot. Ezt követően lehetőség lesz a saját viselkedés stílusod beazonosítására, finomhangolására. Mind a 4 stílus ott lesz a teremben és bemutatkozik neked, élőben! A stílusfelismerések mindig nevetéssel és vidám hangulattal párosulnak. Egyszóval nagyon jól fogjuk magunkat érezni.
 

Ki az est gazdája?

Demeter István (Döme) személyes és csoportos tanácsadóként 10 éve foglalkozik a viselkedés stílus alapú kommunikáció hatásával az emberi kapcsolatokra. Évente több száz egyéni visszajelzést és tucatnyi csoportos tréninget tart arról, hogyan bánjuk tudatosan a személyes viselkedés stílusunkkal, mint az érvényesülésünk legfőbb eszközével.

 

 

Miért pont ezen a helyszínen?

A Libretto Könyves Kávézó egy barátságos kuckó, ahol nyugodt körülmények között tudunk beszélgetni, és közben ehetünk-ihatunk is.

A II. ker. Fő utca 79. könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel (86, 160, 260-as buszokkal) érkezel.

Parkolásra a Ganz utcát, vagy a Bem rakpartot javasoljuk, mert ezek ingyenesek.

Térképhez, és útvonaltervezőhöz klikk ide >>

 

Jelentkezz most!

Várunk szeretettel.

Kategóriák: Beszélgető est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Online konzultáció Krisztával

Eltakarítjuk belső akadályaidat, és ezzel szabad utat adsz a szeretet és a szerelem áram- lásának.  Tovább »

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos

"Kriszta mindig felhívható, mindig meghallgat és támogat. Csendesen, őszintén, ítélkezés nélkül. Mindig számíthatok rá, a józanságára, mely segít a rálátásban, abban, hogy több nézőpontból lássam a dolgokat. Ráhagyatkozhatok a tiszta együttérzésre, mely nem benne tart a játszmákban, hanem kisegít az áldozati mintákból és előbbre visz, saját magamhoz."

Veres Kriszta, Avalon papnője

"Nagyon örülök, hogy résztvevője voltam a vasárnapi zarándoklatnak! Ez a néhány együtt töltött óra megerősített abban, amit mélyen magamban eddig is éreztem, valamint belső békével ajándékozott meg, amit köszönök Neked, Nektek és persze önmagamnak :) "

Zsuzsi További referenciák

Korábbi írásaim