Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Vonzó a külsőd! És a viselkedés stílusod? - előadás és beszélgetés a párválasztásról

Az ellentétek vonzzák egymást a párkapcsolatban is.” Lehet, hogy nem is igaz ez a gyakran ismételt közhely? Mégis csak a hasonló viselkedés stílusok, a hasonló karakterek vonzzák egymást? Melyik igaz rád? Feltétlen gyere el beszélgetni, ha úgymond „jó emberismerő vagy”, de a viselkedés stílus alapú párválasztás még újat jelenthet számodra.

Időpont: 2010. december 2.
17:00 - 20:00
Helyszín: Libretto Könyves Kávézó
Budapest, II. Fő u. 79.

Miről szól?


Az ellentétek vonzzák egymást a párkapcsolatban is.” Lehet, hogy nem is igaz ez a gyakran ismételt közhely? Mégis csak a hasonló viselkedés stílusok, a hasonló karakterek vonzzák egymást? Melyik igaz rád?

  1. Beleszeretsz egy ellentétes karakterbe, majd néhány hónap, év után rájössz, hogy nagyon más, mint te és szakítasz vele.
  2. Megkedveled a hasonló viselkedés stílusú partneredet, majd pár hónap, év után rádöbbensz, hogy egy kapcsolatban kettő egyforma túlságosan unalmas és szakítasz vele.

A formálódó új kapcsolat elején - akár években is mérhető ez -, a partnerünk viselkedés stílusa alapján máris nő vagy csökken bennünk a szimpátia, a bizalom és a vonzalom a rendszeres együttlét iránt. Saját viselkedés stílusunk ismerete, partnerünk stílusának felismerése és tudatosítása önmagunkban, megkönnyíti a partnerválasztást és keserű csalódások sorát is megspórolhatjuk. Te milyen stílusúakat kedvelsz, vagy nem kedvelsz? Lehet, hogy nem is olyan egyszerű erre a válaszod.
 

Kinek szól?

Feltétlen gyere el beszélgetni, ha úgymond „jó emberismerő vagy”, de a viselkedés stílus alapú párválasztás még újat jelenthet számodra. Friss szemléletmóddal gazdagodhatsz, ha van kedved felfedezni a saját és mások viselkedés stílusát, a stílusok közötti különbséget és azok pontos jelentését. Élvezni fogod az estét, ha szereted az emberi történeteket, mert rengeteg vidám és tanulságos történetet mesélek a saját életemből és mások párválasztási kalandjaiból. Csakis stílus alapú megközelítéssel. :)
 

Miért érdemes eljönnöd?

Napokig fogsz mesélni otthon és barátaidnak erről az estéről! E három óra alatt

  • megismered, mit jelent a 4 féle viselkedés stílus és ezek hogyan alakulnak ki az életünkben;
  • megérted, miért a stílusodba szeretnek először bele a partnereid és miért mondják egy idő után mégis, hogy „na ebből, ennyi már elég”;
  • tisztábban fogod látni, hogy melyik stílus való neked hosszú távon;
  • megérted, hogy milyen stílusok vonzzák és melyek taszítják egymást;
  • megtudod, hogyan lehetsz hitelesebb, valóban „Te magad” a kapcsolatodban;
  • fejlesztheted a kommunikációdat, hogy rád találjon az, akinek a te stílusod, azaz te vagy a párja;
  • rájössz, miért a stílus az emberiség legegyszerűbb, legközérthetőbb nyelve;
  • végül azt is megtudod, hogy a macska miért nem igazítja be a szőrét, mielőtt rátámad a kiszemelt zsákmányára. :)

Ez a 3 óra új energiákkal tölt föl a meglévő vagy a leendő párkapcsolatod örömtelibb, teljesebb megélésében.


Miről lesz szó/mi fog történni?


Pontban 17.05-kor rövid előadásrészekkel és történetekkel indítom a programot. Ezt követően lehetőség lesz a saját viselkedés stílusod beazonosítására, finomhangolására. Mind a 4 stílus ott lesz a teremben és bemutatkozik neked, élőben! A stílusfelismerések mindig nevetéssel és vidám hangulattal párosulnak. Egyszóval nagyon jól fogjuk magunkat érezni.
 

Ki az est gazdája?

Demeter István (Döme) személyes és csoportos tanácsadóként 10 éve foglalkozik a viselkedés stílus alapú kommunikáció hatásával az emberi kapcsolatokra. Évente több száz egyéni visszajelzést és tucatnyi csoportos tréninget tart arról, hogyan bánjuk tudatosan a személyes viselkedés stílusunkkal, mint az érvényesülésünk legfőbb eszközével.

 

 

Miért pont ezen a helyszínen?

A Libretto Könyves Kávézó egy barátságos kuckó, ahol nyugodt körülmények között tudunk beszélgetni, és közben ehetünk-ihatunk is.

A II. ker. Fő utca 79. könnyen megközelíthető akár autóval, akár tömegközlekedéssel (86, 160, 260-as buszokkal) érkezel.

Parkolásra a Ganz utcát, vagy a Bem rakpartot javasoljuk, mert ezek ingyenesek.

Térképhez, és útvonaltervezőhöz klikk ide >>

 

Jelentkezz most!

Várunk szeretettel.

Kategóriák: Beszélgető est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Kriszta mindig felhívható, mindig meghallgat és támogat. Csendesen, őszintén, ítélkezés nélkül. Mindig számíthatok rá, a józanságára, mely segít a rálátásban, abban, hogy több nézőpontból lássam a dolgokat. Ráhagyatkozhatok a tiszta együttérzésre, mely nem benne tart a játszmákban, hanem kisegít az áldozati mintákból és előbbre visz, saját magamhoz."

Veres Kriszta, Avalon papnője

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta További referenciák

Korábbi írásaim