Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Karácsonyi örömvásár: december 15. szombat, 15.00-19.00

Szeretnél örömmel készült, minőségi ajándékokat adni? Jó lenne, ha a vásárlás feszültségektől mentes, örömteli, és ellazult élmény lehetne? Ha igen, akkor gyere, és látogass meg minket ezen a napon! Négy művész sokféle, örömmel készült portékájából válogathatsz, miközben vendégül látunk egy csésze teára, és jóízűt beszélgetünk veled.

 

Időpont: December 15. szombat, 15.00-19.00
Helyszín: Örömsziget: 1123. Budapest, Greguss u. 3., Kapucsengő 6.

 

Miről szól?

Ez egy rendhagyó karácsonyi vásár, ahol  4 alkotóval találkozhatsz személyesen. A portékájukat a kezedbe veheted és megnézegetheted és belelapozhatsz és belehallgathatsz. Ha kérdéseid vannak, azokra választ kapsz. Eltölthetsz velünk négy órát, és néhány percet is. Ha vásárolsz tőlünk, akkor olyan egyedi ajándékokkal kedveskedsz a szeretteidnek, amelyek az üzletek polcain nem találhatók meg. Rólunk van szó:

 

Kinek szól?

A Karácsonyi örömvásár neked szól, ha a szeretteidet szeretnéd valami különlegessel, akár személyre szólóval meglepni. Mivel találkozol az alkotókkal, mindenhez, amit vásárolsz, kérhetsz személyes ajánlást, dedikálást, néhány kedves, szeretetteljes gondolatot.

Neked szól, ha azok közé tartozol, akik inkább személyesen szeretnek vásárolni, mert a saját érzékszerveiddel akarsz meggyőződni arról, hogy amit hazaviszel, az valóban minőségi termék.

Neked szól, ha számodra fontos az is, hogy ezeket a dolgokat mindannyian örömmel és határtalan szeretettel készítjük, így kifejezetten pozitív energiát képvisel minden, amit tőlünk vásárolsz. (Ezt egyébként azonnal meg fogod érezni, amint az Örömsziget ajtaján belépsz.)

Neked szól, ha vannak a szeretteid között olyanok, akiknek még nem találtál karácsonyi ajándékot. Itt biztosan megleled, amit keresel.

És végül neked szól, ha számodra fontos a minőség: amivel itt találkozni fogsz, egyikünknek sem hobbi. Mind a négyen évek óta, tudatosan képezzük magunkat annak érdekében, hogy ami a kezünk alól kikerül, az a legmagasabb minőség legyen.

 

Miért érdemes eljönnöd?

A következő hétvége után már karácsony van, így december 15-én még nyugodtan, feszültségektől mentesen, örömmel tudsz vásárolni. Nem egy zsúfolt nagyáruházban, a tömegben sodródva keresgélsz, hanem egy hangulatos helyen, puha szőnyegen, párnákon üldögélsz néhány kedves, nevetős ember társaságában. A vásárlásod tehát garantáltan jó élmény lesz!

Felemelő élmény lesz az is, hogy tudod, a vásárlásoddal valódi embereket támogatsz, olyan művészeket, akik ebből élnek.

Négyen, négyfélét kínálunk neked, így biztosan találsz köztük kedvedre valót. Könnyen lehet, hogy innen már úgy indulhatsz haza, hogy mindenkinek beszerezted az ajándékokat, így a jövő héten már nyugodtan készülődhetsz.

 

Miért Karácsonyi örömvásár a neve?

Ennek több oka is van, bár amikor beszélgettünk róla, egy pillanatra elbizonytalanodtunk, hogy ez talán félreérthető, és nem leszünk-e így örömlányok ...

Szóval azért ez a neve, mert

  • december 15. után 9 nappal már karácsony van, így ezek az utolsó napok, amikor még ajándékok beszerzésére van lehetőség,
  • mi nagy örömmel készülünk rá és veszünk benne részt,
  • minden portékánk örömteli hangulatban készült, és végül
  • szeretnénk, ha ebben a szeretet-térben a vásárlást újra örömtelinek élnéd meg te is, nem pedig feszültséggel terhes kötelességnek.

 

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

 

Szeretettel várunk, egyszerűen csak csöngess be hozzánk

december 15-én szombaton,

15.00-19-00 között itt:

1123. Budapest, Greguss u. 3., Kapucsengő: 6.

(Térkép >>>)

Fontos! Mivel az ÖrömSzigetben mindenütt szőnyeg van, cipő nélkül leszünk, és a szőnyegen, párnákon ülünk. Így, ha gondolod, hozz kényelmes öltözéket, és a lábadra egy meleg zoknit vagy puha papucsot.

Ezenkívül látogasd meg a Facebook eseményünket, ahol minden nap újabb különlegességeket mutatunk meg neked. Itt a kérdéseidre is gyorsan tudunk válaszolni. És persze bátran hívd meg az ismerőseidet is. Kattints ide:

Karácsonyi örömvásár a Facebook-on >>>

Várunk!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Ajándék ötletek

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Hallottam már Krisztát énekelni az Örömesten. Kriszta egy hozzám hasonló NŐ. Soha nem díjaztam azokat a nőket akik csak a testükkel akartak kitűnni, inkább azokat akik harmonikusak. Kriszta ilyen. Ezért iratkoztam fel. Szívesen vagyok olyan oldalakon, ahol igazából nők okosságait olvashatom."

Kádár Éva

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő

"Kriszta mindig felhívható, mindig meghallgat és támogat. Csendesen, őszintén, ítélkezés nélkül. Mindig számíthatok rá, a józanságára, mely segít a rálátásban, abban, hogy több nézőpontból lássam a dolgokat. Ráhagyatkozhatok a tiszta együttérzésre, mely nem benne tart a játszmákban, hanem kisegít az áldozati mintákból és előbbre visz, saját magamhoz."

Veres Kriszta, Avalon papnője További referenciák

Korábbi írásaim