Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Mesés októbert teremtő est: október 2. kedd

Nézd meg jól ezt a képet!

Szeretnél te is ennyire egyensúlyban lenni, és ilyen színesen élni annak a sok csodálatos élménynek a hatására, ami októberben ér?

Szeretnéd azt érezni, hogy végre beindultak a dolgok, és a vágyaid elkezdtek megvalósulni?

Szeretnéd fenékig kiélvezni a kellemes, őszi időt, akkor is, ha már nincs több szabadságod?

Ha a válaszod igen, akkor már csak ez a kérdés: birtokodban vannak-e a módszerek, amelyekkel ez megteremthető?

Ha a birtokodban vannak, akkor ez fantasztikus, és együtt örülök veled, hiszen neked is olyan mesés októbered lesz, mint nekem. (Persze az élményeink mások lesznek, hiszen mindkettőnknek más okoz örömet, ám érezni ugyanazt fogjuk.)

Szóval ebben az esetben ne is olvass tovább, mert mindazt, amit itt leírtam, te már tudod, és alkalmazod.

Illetve ... alkalmazod? Tényleg rászánsz valamikor a hónap elején két órát arra, hogy megfogalmazd és útnak indítsd a vágyaidat? (Lehet, hogy mégis érdemes tovább olvasnod.)

Ez a két órás találkozó ugyanis akkor szól neked, ha

  • szeretnél mesés októbert teremteni magadnak, és
  • örülsz annak, hogy valaki létrehozza és megtartja számodra a teret, amiben ez megtörténhet.

 

Hogyan történik mindez? 

  • Miután összeismerkedtünk egymással,
  • röviden összefoglalom neked azt az egyszerű teremtő módszert, amit még az egyéves Az élet szerelmesei találkozósorozat alatt fejlesztettem ki.
  • Persze a módszer ismerete nem elegendő, ki is kell próbálni! Így ezt fogjuk tenni, ám előtte
  • vezetek egy rövid meditációt, amivel könnyedén ráhangolódsz arra, ami októberben számodra a legfontosabb.

Amit a találkozón készítesz, azt fontos, hogy elvidd magaddal, mert lesz vele otthoni teendő is, hogy biztosra menjünk.

Szóval képzeld most el, hogy október 31-én, vagy november 1-én visszatekintesz a mögötted lévő hónapra, és hihetetlen öröm, meg büszkeség tölt el.

Mennyi minden történt! És szinte magától! Még az is megvalósult, ami lehetetlennek tűnt!

Lelkesedésedben hangosan felnevetsz, ugrálva táncra perdülsz, és arra gondolsz, hogy mennyire megérte! Érdemes volt rászánni azt a két órát októberr elején, és érdemes volt rászánni azt a néhány percet minden nap.

Sietve böngészni kezded az igazabolszerelem.hu oldalát, hogy lesz-e novemberben is ilyen ... de ne szaladjunk ennyire előre.

Most csak azt kell eldöntened, hogy

 

október 2-án kedden, 18.00-20.00 között

 

velem tartasz-e. (Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvar közelében.)

Így írnak róla, akik már részt vettek egy mesés hónapot teremtő esten:

 

Örömet és új lehetőségeket hozott ...

► Számomra nem volt kérdés, hogy elmenjek-e teremteni kedd este, egyébként is kíváncsi vagyok, keresem a lehetőségeket, amivel jobbá, boldogabbá tehetem az életem.

A hatás, ami azóta is tart, viszont elképeszt. Annyi minden történt velem pár nap alatt (főleg érzelmileg), mint máskor hosszú hetek alatt.

Nem akarom azt mondani, hogy reggelente kipattanok az ágyból, mert nem vagyok az a típus, nehezen ébredek, de sokkal jobb a kedvem, és az utóbbi pár napban vidámabb, lazább voltam, mint az elmúlt hónapban.  Mostanában minden ok nélkül kuncogok magamban napközben, vagy éppen hazafelé menet, valamelyik nap még egy srác is megbámult ezért az egyik bevásárlóközpontban, és a frászt hozta rám, mert úgy tűnt le is fog szólítani, de szerencsére (vagy pechemre) nem tette. Nekem meg csak azon járt az agyam, hogyan magyarázom meg, mit mondok majd neki, ha mégis leszólít. :)

Összehozott az élet egy coach-al is, aki az új munkám megtalálásában segíthet, és olyan munka lehetőségeket vettem észre, ami mellett korábban biztosan elsétálok, mert nem éreztem volna alkalmasnak magam. Utólag esett le, hogy ennek mi az oka: a meditáció során az öröm és szabadság szavak villogtak előttem, mint egy fényreklám, bele is égett az agyamba.

Az este előtt sok (nevezzük így) "elvárásom" volt a szeptembert illetően, főleg munka, párkapcsolat terén. Ezek azóta sem változtak, csak most már el is hiszem, hogy megvalósulhatnak, akár még ebben a hónapban, már alig várom. Ha egy mondattal kellene összefoglalnom, nekem az este örömet adott és új lehetőséget, hogy más szemmel nézzem a világot, a világomat, új szerelem nélkül is rózsaszín szemüvegen át. :)

Köszönettel,
Orosz Edit

 

Feltöltődtem, és ez sokáig elkísér ...

► Nagyon jól éreztem magam mesés szeptembert teremtő esten. Nagyon családias volt a hangulat, nagyon barátságos volt mindenki. Sikerült teljesen ráhangolódnom a belső gondolataimra, érzéseimre. Olyan lelki töltést kaptam, ami remélem, sokáig elkísér, és valóban mesés lesz a szeptember.

A találkozóra nagy kíváncsisággal érkeztem, érdekelt, hogy mi lesz az a módszer, amivel megteremthetem magamnak a csodálatos szeptemberemet. A végén pedig jóleső könnyedség, és magabiztosság fogott el, és persze öröm, hogy milyen jó, hogy eljöttem.

Nem volt kétségem, hogy elmenjek-e, mert ha ezt a lehetőséget az ember meghallja, hogy mesés szeptembert lehet teremteni, akkor szerintem ezt kár kihagyni. A lehetőségek tárháza valóban végtelen, és ezt nagyon jó érzés felismerni. Most a hónap elején tartunk, és nagyon bizakodó vagyok.

A legfontosabb, amit elhoztam magammal az estről: tényleg minden csak rajtunk múlik. A legbelsőbb gondolatainkra kell figyelnünk, és harmóniába kerülnünk Önmagunkkal.

Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy ott lehettem!

Minden jót kívánok, üdvözlettel:
Kriszti

 

  • Tehát most csak ez a kérdés: szeretnél-e mesés októbert teremteni magadnak?
  • Szeretnél-e az ősz második hónapján úgy végigtáncolni, hogy hüledezve figyeled, amint a vágyaid sorra megvalósulnak?
  • Hajlandó vagy-e arra, hogy kétórányi időt és energiát szánj erre?

Örömmel kifizeted-e a

 

3.500,- Ft-os

 

részvételi díjat, hogy ott lehess, és egész hónapra feltöltődj a könnyed megvalósulás pozitív energiájával?

Ha a válaszod IGEN, akkor gyere, várlak!

Kattints a Jelentkezem most feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a jelentkezők listájára.

 

 

A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.

Ezért kérlek, a részvételi díjat utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra.

Ezzel válsz ténylegesen a Mesés októbert teremtő est résztvevőjévé.

Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat.

Ha időközben meggondolnád magad, és a találkozóra mégsem jönnél el, ezt az összeget nem áll módomban visszajuttatni neked, ám a részvétel lehetőségét átadhatod valaki másnak.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is.

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:

kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

P. S. És persze óriási örömöt okozol azzal, ha vásárolsz a könyvemből, a Szerelmeskönyvből. Lesz nálam néhány, és dedikálom is neked, ha kéred. Vigyél egyet - csak magadnak -, vagy többet, ajándékba azoknak, akiket pedig te szeretnél boldognak, jókedvűnek, szerelmesnek látni.

Ha még nem ismered a Szerelmeskönyvet, akkor kattints ide, és olvasd el, amit írtam róla.

Szeretettel,

Kriszta

Kategóriák: Beszélgető est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"2006-ban Kriszta és tréningje a fényt jelentette nekem az alagútban, amikor botorkáltam a válásom okozta fájdalmaimmal. Kezemet fogta, tanított és inspirált, hogy e nehéz helyzetet férfihoz és apához méltóan tudjam megoldani. Csak azoknak ajánlom Krisztát, akik készen állnak arra, hogy valódi változást indítsanak el az életükben. Mivel Ő egy olyan nő, akinek jelenlétében megpillanthatod igazi önmagad!"

Pongor-Juhász Attila, cégvezető

"Mivel valóban átélt szinte mindent, ami egy párkapcsolatban lehetséges, Kriszta a saját tapasztalatait osztja meg. Rengeteg új információ van a birtokában ebben a témában. Az eljövendő időkben új kapcsolati mintákat kell kialakítanunk, és Kriszta ennek a hírnöke."

Berkes Judit, Symbolon-tanácsadó, táncterapeuta

"Kriszta maga a SZERETET két lábon. Sz - mert színes, E - mert esendő, R - mert romlatlan, E - mert eszes, T - mert tiszta, E - mert emberi és T - mert tanító."

Kudlik Ildikó, coach, tréner, író, festőművész További referenciák

Korábbi írásaim