Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Az élet szerelmesei - hat alkalmas találkozósorozat február 15-től

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad, és ezáltal ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolni mindenre, amit életed részévé akarsz tenni, akkor feltétlenül tarts velünk! Itt saját megtapasztalásaidon keresztül olyan tudás birtokába jutsz, amely egész további életedet meghatározza. A Szerelmeskönyvre építve ez az a program, amelyben minden benne van, amit eddig a párkapcsolati boldogságról megtanultam és megtapasztaltam. Itt megtanítom neked, hogyan használd a Szerelmeskönyvet arra, hogy beleszeress önmagadba, és ezen keresztül boldog párkapcsolatot és örömteli életet teremts magadnak. A találkozóink során elsajátítod azokat az egyszerű módszereket, és a hétköznapjaidba könnyedén beépíthető szokásokat, amelyektől a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz.

 

Időpont: Kezdés: 2018. február 15. csütörtök, 18.00-21.00
Helyszín: Budapest, XII. kerület, a Déli pályaudvarnál

 

Miről szól?

Ez az a program, ahol megtanítom neked, hogyan használd a Szerelmeskönyvet arra, hogy beleszeress önmagadba, és ezen keresztül boldog párkapcsolatot és örömteli életet teremts magadnak.

A találkozóink során elsajátítod azokat az egyszerű módszereket, és a hétköznapjaidba könnyedén beépíthető szokásokat, amelyektől a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz.

 • Miközben könnyed, mégis rendkívüli hatással bíró önismereti munkát végzel, meggyógyítod magadban a sebzettséget, amely eddig tudattalanul visszatartott a párkapcsolati boldogságtól.
 • Életed legfontosabb területeire vonatkozóan részletesen megfogalmazod a szándékaidat, majd elengeded őket, hogy megvalósulhassanak.
 • Elkezded intenzíven átélni azokat az érzéseket, amelyek új, szerelmes életedben várnak rád, aztán pedig csak figyelned kell, amint mindez meg is valósul.

Ez a program arról szól, hogy fokozatosan, ám végérvényesen beleszerelmesedj önmagadba, és beleszerelmesedj az életedbe. Ez lesz a kulcsa annak, hogy minden tekintetben pontosan olyan életet élhess, amilyenre szíved mélyén mindig is vágytál.

 

Kinek szól?

Ez a sorsfordító program azoknak szól, akik komolyan veszik saját döntéseiket, épp ezért a játékos, örömteljes életet választják. 

Azoknak, akik ténylegesen elköteleződtek amellett, hogy nem csak életük egy-egy, kivételesen jól alakuló területén kívánnak boldogok lenni, hanem az összesen.

Azoknak szól, akik hajlandók időt és energiát fektetni abba, hogy kibontakoztassák az önmagukban rejlő, csodálatos lehetőségeket.

Ez a különleges program neked szól, ha

 • egyedül vagy és ezzel együtt szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, miközben lehetővé teszed, hogy megérkezzen a párod is;
 • párkapcsolatban vagy, és tudod, ha te jól érzed magad, akkor a kapcsolatotok is egyre harmonikusabbá válik;
 • nem csak a párkapcsolat terén, hanem életed többi területén is szeretnéd felismerni, mi is az, amire valójában vágysz, majd pedig megteremteni azt;
 • már annyit hallottad tőlem (vagy mástól) ezt a „szeretem magam” dolgot, hogy szívesen kiderítenéd, hogyan is kell ezt csinálni és megtapasztalni;
 • örömmel kipróbálod a boldogságot hozó módszereket, amiket javaslok;
 • szeretnél hozzád hasonlóan gondolkodó emberek társaságában jókat nevetni, és könnyedén, szórakozva önmagadról, valamint a párkapcsolati boldogságról tanulni;
 • kíváncsi vagy rá, milyen ez a Sarkadi Kriszta közelről; milyen hatással van rád és az életedre az, ha hetente egyszer eltöltesz vele néhány órát.
   

Miért érdemes eljönnöd?

Ha már jártál a programjaimon, akkor talán már neked is meséltem arról, milyen nagy öröm számomra egy új program megalkotása és levezetése. Olyan nagy, hogy amikor már nem az, akkor nem tartok belőle egy sokadikat, hanem az inspirációt követve létrehozok valami mást. Így, ha biztos vagy benne, hogy Az élet szerelmesei találkozósorozatot át akarod élni, akkor gyere el most.

Az élet szerelmesei hat alkalmas találkozósorozat egyik alapját a Szerelmeskönyv adja. Találkozóink során megtanítom neked azt, ami miatt a megírásába belefogtam: hogyan használd a szerelmes útravalókat teljes, boldog életed megteremtésére.

Így a találkozósorozat végére saját megtapasztalásaidon keresztül olyan tudás birtokába jutsz, amely egész további életedet meghatározza. Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad, és ezáltal ellenállhatatlan vonzerőt gyakorolni mindenre, amit életed részévé akarsz tenni, akkor feltétlenül tarts velünk!

 

Hogyan zajlanak a találkozók?

Összesen 6 alkalommal találkozunk, (egy kivétellel) csütörtökönként, 18.00-21.00-ig:

 • február 15., 22.
 • március 1., 8.,
 • március 14. SZERDA (mivel március 15. ünnepnap, március 16. péntek pedig pihenőnap, így a hosszú hétvége mind a négy napján szabad leszel)
 • március 22.

Érdemes már MOST beírni őket a naptáradba, hogy minden alkalommal biztosan ott lehess.

Ebben a három órában a következőket tesszük.

 • Ismerkedünk és játszunk, így kerülünk egyre közelebb egymáshoz. Fokozódó szeretetre és mély barátságok megszületésére számíthatsz.
 • Beszélgetünk arról, kivel mi történik annak hatására, hogy fokozatosan átülteti a gyakorlatba mindazt, amit a Szerelmeskönyvben és a találkozókon javaslok.
 • Megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.
 • Rendszeresen kipróbáljuk magunkat egy rendkívül hatékony naplóíró gyakorlatban.
 • Megtanuljuk, és minden alkalommal gyakoroljuk azt a belső kommunikációs technikát, amely vágyaink megvalósulásához vezet.
 • A megtett utat a végén megünnepeljük.
 • Átélünk 5 meditációt, amelyek abban támogatnak, hogy önmagunk megszeretésén keresztül egyre örömteljesebb legyen az életünk.

Mindezek egy részét a találkozók közötti időben a zárt Facebook csoportunkban is folytatjuk.

 

Kinek nem való?

Semmiképpen ne gyere el, ha nem bízol bennem, és abban sem, hogy találkozásaink során ez a bizalom kialakulhat. Együttműködésünk akkor lesz sikeres, ha a csoportban nyitottan, elfogadással, és (idővel) szeretettel fordulunk egymás felé. Ez teremti meg azt az inspiráló közeget, amely a valódi változáshoz elengedhetetlenül szükséges.

Akkor sem neked való ez a program, ha nem akarsz hetente egyszer három órát önmagadra és vágyaid megvalósítására szánni. Mindaz, ami a csoportban történik, nem csak egyre növekvő tudást és önismeretet, hanem rendkívüli erőt és önbizalmat is ad.

És ne gyere el akkor sem, ha azok közé tartozol, akik úgy vélekednek, a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról nem érdemes beszélgetni (pláne nem csoportban), mert attól nem változik semmi. Az én tapasztalatom ennek épp az ellenkezője: minél tisztább a kommunikációnk, annál nagyobb örömet okoz maga az élet, és annál játékosabbak, intimebbek, és szeretetteljesebbek a kapcsolataink. Ezt az - önmagunk és mások felé irányuló - tiszta kommunikációt fogjuk elsajátítani ebben a csoportban.
 

Miért Az élet szerelmesei a neve?

- Kriszta, amit ma írtál, nem csak a szerelemre és a párkapcsolatokra, hanem az egész életre vonatkozik!lelkesedett a Facebookon egy hozzászóló - Kinyomtattam, és kitettem a gyerekeim szobájába, hogy ők is lássák, minden nap!

Csak egyet érteni tudtam, hiszen én is így gondolom. Talán észrevetted már az igazabolszerelem.hu fejlécében a missziómat:

 • Harmóniában önmagaddal; szerelemben a kedveseddel; békében a világgal.

Meggyőződésem, hogy ez a három dolog mélységesen összefügg. Olyannyira, hogy az én eredeti megfogalmazásom ez volt:

 • szerelemben önmagaddal; szerelemben a kedveseddel; szerelemben a világgal.

Ez finomodott aztán arra a formára, amit a fejlécben ma is olvashatsz.

A Szerelmeskönyv minden napra írt, szerelmes útravalóiban csupa olyasmit fogalmazok meg, ami abban támogat, hogy beleszeress önmagadba, beleszeress az életedbe, és beleszeress az egész világba. Ennek csupán „mellékterméke” az, hogy a párkapcsolati boldogság is automatikusan az életed részévé válik.

 • A hat találkozó alatt azt fogom megmutatni neked, hogyan használhatod a szerelmes útravalókat arra, hogy ezen a módon szerelembe ess.
 • Végigvezetlek egy úton, amelyen járva végre megteremted magadnak azt az életet, amelyre mindig is vágytál.
 • Olyan szokások kialakítására inspirállak, amelyek megkönnyítik, hogy eddigi korlátozó hiedelmeid helyett inkább jókedvű, bizakodó, szerelmes és szeretetteljes, teremtő, gondolatokat válassz.

Ebben a folyamatban válunk mindannyian az élet szerelmeseivé.
 

 

Mennyibe kerül?

 

A csoportban való részvétel díja:

 

Ft 34.900,-.

 

 

Mit tartalmaz ez az összeg?

 • Jegyzetelésre és naplózásra alkalmas füzetet.
 • A program szakértő levezetését meditációkkal, beszélgetéssel, gyakorlatokkal és önismereti játékokkal.
 • A helyszín biztosítását a programhoz szükséges kellékekkel együtt.
 • A találkozók közötti kapcsolattartást a Facebook-on keresztül, illetve e-mailben.

A részvételi díj NEM TARTALMAZZA a Szerelmeskönyvet.

 • Ha van már Szerelmeskönyved, akkor kérlek hozd magaddal minden alkalommal.
 • Ha nincs még Szerelmeskönyved, akkor az első találkozón kedvezményes áron megvásárolhatod.

 

Igen, szeretnék ott lenni! Mit tegyek?

 

Ha úgy érzed, szeretnél ott lenni, akkor kattints a Jelentkezem most feliratra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot. Ezzel felkerülsz a várólistára.

A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.

Ezért kérlek, a részvételi díjat utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra.

Ezzel válsz ténylegesen Az élet szerelmesei találkozósorozat résztvevőjévé.

Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat.

Ha időközben meggondolnád magad, és a találkozó sorozatra mégsem jönnél el, ezt az összeget nem áll módomban visszajuttatni neked, viszont a részvétel lehetőségét átadhatod valaki másnak.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ekkor küldöm el a számlát is.

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide:

kriszta@igazabolszerelem.hu

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Találkozó-sorozat

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója

"Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek …"

Solti Magdi, employer branding szakértő

"Hallottam már Krisztát énekelni az Örömesten. Kriszta egy hozzám hasonló NŐ. Soha nem díjaztam azokat a nőket akik csak a testükkel akartak kitűnni, inkább azokat akik harmonikusak. Kriszta ilyen. Ezért iratkoztam fel. Szívesen vagyok olyan oldalakon, ahol igazából nők okosságait olvashatom."

Kádár Éva További referenciák

Korábbi írásaim