Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szeretetteljes kapcsolódás - párkapcsolati miniműhely az NLCafé Téli Fesztiválján, november 20-án, vasárnap

A párkapcsolati miniműhely során végigvezetlek egy meditáción, amelyben  megnyitod magad a szeretet befogadásának; mély, lelki szinten kapcsolódsz azokhoz, akik fontosak neked; elsimítod az aktuális vitákat és problémákat; felébred benned az együttérzés mind önmagad, mind mások iránt; táplálóvá, örömtelivé és harmonikussá alakítod a kapcsolataidat; valamint elengedsz minden olyan mintát, amely eddig megnehezítette, hogy megtapasztald a szeretetet.

Időpont: 2016. november 20. vasárnap: 10.00; 11.00; 12.00; 13.00.
Helyszín: Millenáris "B" csarnok, 1024. Budapest, Kis Rókus u. 16-20.


Miről szól?

A Szeretetteljes kapcsolódás meditáció abban lesz a segítségedre, hogy

 • szeretteljessé alakítsd más emberekkel való kapcsolatodat;
 • elengedj minden olyan mintát, amely eddig megnehezítette, hogy megtapasztald a szeretetet;
 • összekapcsolódj örömteljes, bölcs és szabad, valódi lényeddel. 

A meditáció folyamán arra törekszünk, hogy

 • lecsendesítsük az elménket,
 • megnyugtassuk az érzelmeinket, és
 • a testünket is ellazítva megpihenjünk a csendben.

Ez a mély, nyugodt, ellazult állapot teszi lehetővé, hogy tudattalan belső ellenállásunk falai ledőljenek, és fokozatosan megérkezhessen az életünkbe mindaz, amire vágyunk.

Ebben a vezetett meditációban

 • megnyitod magad a szeretet befogadásának;
 • mély, lelki szinten kapcsolódsz azokhoz, akik fontosak neked;
 • elsimítod az aktuális vitákat és problémákat;
 • felébred benned az együttérzés mind önmagad, mind mások iránt;
 • táplálóvá, örömtelivé és harmonikussá alakítod a kapcsolataidat.

Mindehhez (még ebben a hatalmas csarnokban is) nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának.

 

Kinek szól?

A párkapcsolati miniműhely nyitott azok számára is, akik már régóta meditálnak, és azok számára is, akik még sohasem próbálták. Szívesen látlak

 • akkor is, ha szingli vagy,
 • akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és
 • akkor is, ha épp egy szakítás után próbálod újra összerakni összetört szíved darabkáit.

Ez a meditáció ugyanis abban támogat, hogy mindenképpen előrelépj a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon, függetlenül attól, hogy hol tartasz éppen.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot önmagunkkal, valamint meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

Ez a 45 perces miniműhely tehát neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az élet könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!


Mit jelent az, hogy meditáció?

Amikor meditálsz, akkor egy módosult tudatállapotot hozol létre. Ilyenkor könnyedén hozzáférsz azokhoz a – számodra fontos - információkhoz, amelyeket hétköznapi, cselekvő módra állított tudatállapotban elméd fecsegése és érzelmeid zajongása miatt képtelen vagy észlelni.

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

Ezért az optimális az lenne, ha minden reggel 10-20-30 percet arra tudnánk szánni, hogy ebben a meditatív állapotban időzzünk. Nekem már egyre gyakrabban sikerül, és ilyenkor azt veszem észre, hogy a napjaim könnyedebbek, örömtelibbek és eredményesebbek.

Ám ezen kívül is, minden egyes, meditációban töltött perc rendkívül értékes, és csodálatos, felemelő, előremutató eredményeket hoz.

 

Miért érdemes egy ilyen személyes témában csoportban meditálni?

A tapasztalatom az, hogy a csoportban végzett meditáció rendkívüli módon felerősíti mindannyiunk élményeit. E negyvenöt perc alatt létrejön egy olyan erőtér, amely minden résztvevőt abban segít, hogy a lehető legtöbbet kapja a meditációtól.

Sokan azt mesélték el, hogy otthon, egyedül nem tudnak meditálni, csoportban viszont igen.

Nekem a csoportos, vezetett meditációk segítettek abban, hogy ma már az otthoni csend-meditáció is az életem rendszeres része. Ilyenkor senki hangja nem vezet, csak üldögélek csendben, és engedem, hogy a befogadás megtörténjen.

És ami talán még ezeknél is fontosabb az, hogy egy-egy ilyen csoportban érezhetően jelen van a szeretet, az elfogadás, a derű. Ilyenkor egy olyan közegben töltesz el negyvenöt percet, amelyben teljesen feltöltődsz lelki és szellemi táplálékkal, amely erőteljes , pozitív hatást gyakorol arra, ahogyan ettől kezdve a hétköznapjaidat éled.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

Amikor találkozunk, egy kicsit beszélgetünk arról, ki, miért érkezett, és mit szeretne megtapasztalni ebben a 45 percben.

Ez után átéljük a Szeretetteljes kapcsolódás meditációt. Ez azt jelenti, hogy

 • mindannyian kényelmesen elhelyezkedünk a székeken;
 • halk, kellemes zene szól;
 • én pedig beszélek, és ezzel vezetlek el belső tájaidra, ahol a számodra fontos információk hozzáférhetők.

A meditáció végeztével ismét beszélgetünk arról, ki, mit tapasztalt belső utazása közben.


Hánykor kezdődik?

Az NLCafé Téli Fesztivál 10.00-18.00-ig tart, és ez alatt összesen 4 alkalommal vezetem le ezt a meditációt.

Kezdési időpontok:

10.00; 11.00; 12.00; 13.00.

Minden műhely pontosan kezdődik, és 45 percig tart. Tehát, ha például szeretnél részt venni azon, ami 11.00-kor indul, akkor kérlek,  időben érkezz meg a helyszínre, hogy 10.45-re biztosan megtalálj engem.

Ha mégis lemaradnál, semmi baj, mert százféle remek programból; vásárolni - és nézegetnivalóból válogathatsz abban a 45 percben, amíg arra vársz, hogy a következő műhelyem résztvevői között már ott lehess.

Először egy kicsit beszélgetünk, aztán pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció végén pedig ismét lesz egy kis idő a beszélgetésre és a kérdésekre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.
 

 

Hogyan kell jelentkezni?

A jelentkezéshez most semmit nem kell tenned. Egyszerűen csak gyere oda, és a számodra legmegfelelőbb időpont előtt egy kicsivel keress meg engem, és foglalj helyet a teremben. (A belépő egész napra 1000,- Ft, a programok pedig ingyenesen látogathatók.)

Az egész napos rendezvényről itt találsz részletes információt:

 

NLCafé Téli Fesztivál >>>

 

Várlak!

 

Sarkadi Kriszta, szeretetterapeuta

Kategóriák: Egyéb

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Nagyon örülök, hogy résztvevője voltam a vasárnapi zarándoklatnak! Ez a néhány együtt töltött óra megerősített abban, amit mélyen magamban eddig is éreztem, valamint belső békével ajándékozott meg, amit köszönök Neked, Nektek és persze önmagamnak :) "

Zsuzsi

"Mivel valóban átélt szinte mindent, ami egy párkapcsolatban lehetséges, Kriszta a saját tapasztalatait osztja meg. Rengeteg új információ van a birtokában ebben a témában. Az eljövendő időkben új kapcsolati mintákat kell kialakítanunk, és Kriszta ennek a hírnöke."

Berkes Judit, Symbolon-tanácsadó, táncterapeuta További referenciák

Korábbi írásaim