Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2019 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Szeretetteljes kapcsolódás - párkapcsolati miniműhely az NLCafé Téli Fesztiválján, november 20-án, vasárnap

A párkapcsolati miniműhely során végigvezetlek egy meditáción, amelyben  megnyitod magad a szeretet befogadásának; mély, lelki szinten kapcsolódsz azokhoz, akik fontosak neked; elsimítod az aktuális vitákat és problémákat; felébred benned az együttérzés mind önmagad, mind mások iránt; táplálóvá, örömtelivé és harmonikussá alakítod a kapcsolataidat; valamint elengedsz minden olyan mintát, amely eddig megnehezítette, hogy megtapasztald a szeretetet.

Időpont: 2016. november 20. vasárnap: 10.00; 11.00; 12.00; 13.00.
Helyszín: Millenáris "B" csarnok, 1024. Budapest, Kis Rókus u. 16-20.


Miről szól?

A Szeretetteljes kapcsolódás meditáció abban lesz a segítségedre, hogy

 • szeretteljessé alakítsd más emberekkel való kapcsolatodat;
 • elengedj minden olyan mintát, amely eddig megnehezítette, hogy megtapasztald a szeretetet;
 • összekapcsolódj örömteljes, bölcs és szabad, valódi lényeddel. 

A meditáció folyamán arra törekszünk, hogy

 • lecsendesítsük az elménket,
 • megnyugtassuk az érzelmeinket, és
 • a testünket is ellazítva megpihenjünk a csendben.

Ez a mély, nyugodt, ellazult állapot teszi lehetővé, hogy tudattalan belső ellenállásunk falai ledőljenek, és fokozatosan megérkezhessen az életünkbe mindaz, amire vágyunk.

Ebben a vezetett meditációban

 • megnyitod magad a szeretet befogadásának;
 • mély, lelki szinten kapcsolódsz azokhoz, akik fontosak neked;
 • elsimítod az aktuális vitákat és problémákat;
 • felébred benned az együttérzés mind önmagad, mind mások iránt;
 • táplálóvá, örömtelivé és harmonikussá alakítod a kapcsolataidat.

Mindehhez (még ebben a hatalmas csarnokban is) nyugodt, hangulatos körülményeket teremtek neked, így semmi más dolgod nincs, mint átengedni magad a teremtés ezen könnyed módjának.

 

Kinek szól?

A párkapcsolati miniműhely nyitott azok számára is, akik már régóta meditálnak, és azok számára is, akik még sohasem próbálták. Szívesen látlak

 • akkor is, ha szingli vagy,
 • akkor is, ha párkapcsolatban élsz, és
 • akkor is, ha épp egy szakítás után próbálod újra összerakni összetört szíved darabkáit.

Ez a meditáció ugyanis abban támogat, hogy mindenképpen előrelépj a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon, függetlenül attól, hogy hol tartasz éppen.

A meditáció kiváló eszköz arra, hogy olyan módon teremtsünk kapcsolatot önmagunkkal, valamint meglévő vagy leendő társunkkal, ahogy a hétköznapi életben nem szoktunk. A meditáció hatására jobban megértjük mások érzéseit és érzelmeit, valamint szorosabbá válik a kapcsolatunk mindenkivel, aki fontos a számunkra: a kedvesünkkel, a családunkkal, a barátainkkal, a munkatársainkkal.

Ez a 45 perces miniműhely tehát neked szól, ha szívesen kipróbálod, milyen érzés összekapcsolódni a belső bölcsessségeddel, a lelkeddel, a valódi lényeddel, és lehetővé tenni, hogy az élet könnyedén elhozza számodra a legmagasabb jót – azt, ami legmerészebb álmaidat is felülmúlja!


Mit jelent az, hogy meditáció?

Amikor meditálsz, akkor egy módosult tudatállapotot hozol létre. Ilyenkor könnyedén hozzáférsz azokhoz a – számodra fontos - információkhoz, amelyeket hétköznapi, cselekvő módra állított tudatállapotban elméd fecsegése és érzelmeid zajongása miatt képtelen vagy észlelni.

A meditáció az egyik leghatásosabb módszer arra, hogy a vágyaink megvalósítása felé haladjunk. A rendszeres meditáció lehetővé teszi, hogy befogadjuk az életünkbe mindazt a csodát, amely csak arra vár, hogy kitárjuk előtte az ajtót. Meditációban megtanuljuk, hogyan kapcsoljuk össze a figyelmünket és a szándékainkat azokkal a finomabb rezgésekkel, melyeken keresztül elérhetjük a más módon nem látható és nem érzékelhető információkat és energiamintázatokat.

Ezért az optimális az lenne, ha minden reggel 10-20-30 percet arra tudnánk szánni, hogy ebben a meditatív állapotban időzzünk. Nekem már egyre gyakrabban sikerül, és ilyenkor azt veszem észre, hogy a napjaim könnyedebbek, örömtelibbek és eredményesebbek.

Ám ezen kívül is, minden egyes, meditációban töltött perc rendkívül értékes, és csodálatos, felemelő, előremutató eredményeket hoz.

 

Miért érdemes egy ilyen személyes témában csoportban meditálni?

A tapasztalatom az, hogy a csoportban végzett meditáció rendkívüli módon felerősíti mindannyiunk élményeit. E negyvenöt perc alatt létrejön egy olyan erőtér, amely minden résztvevőt abban segít, hogy a lehető legtöbbet kapja a meditációtól.

Sokan azt mesélték el, hogy otthon, egyedül nem tudnak meditálni, csoportban viszont igen.

Nekem a csoportos, vezetett meditációk segítettek abban, hogy ma már az otthoni csend-meditáció is az életem rendszeres része. Ilyenkor senki hangja nem vezet, csak üldögélek csendben, és engedem, hogy a befogadás megtörténjen.

És ami talán még ezeknél is fontosabb az, hogy egy-egy ilyen csoportban érezhetően jelen van a szeretet, az elfogadás, a derű. Ilyenkor egy olyan közegben töltesz el negyvenöt percet, amelyben teljesen feltöltődsz lelki és szellemi táplálékkal, amely erőteljes , pozitív hatást gyakorol arra, ahogyan ettől kezdve a hétköznapjaidat éled.


Miről lesz szó? Mi fog történni?

Amikor találkozunk, egy kicsit beszélgetünk arról, ki, miért érkezett, és mit szeretne megtapasztalni ebben a 45 percben.

Ez után átéljük a Szeretetteljes kapcsolódás meditációt. Ez azt jelenti, hogy

 • mindannyian kényelmesen elhelyezkedünk a székeken;
 • halk, kellemes zene szól;
 • én pedig beszélek, és ezzel vezetlek el belső tájaidra, ahol a számodra fontos információk hozzáférhetők.

A meditáció végeztével ismét beszélgetünk arról, ki, mit tapasztalt belső utazása közben.


Hánykor kezdődik?

Az NLCafé Téli Fesztivál 10.00-18.00-ig tart, és ez alatt összesen 4 alkalommal vezetem le ezt a meditációt.

Kezdési időpontok:

10.00; 11.00; 12.00; 13.00.

Minden műhely pontosan kezdődik, és 45 percig tart. Tehát, ha például szeretnél részt venni azon, ami 11.00-kor indul, akkor kérlek,  időben érkezz meg a helyszínre, hogy 10.45-re biztosan megtalálj engem.

Ha mégis lemaradnál, semmi baj, mert százféle remek programból; vásárolni - és nézegetnivalóból válogathatsz abban a 45 percben, amíg arra vársz, hogy a következő műhelyem résztvevői között már ott lehess.

Először egy kicsit beszélgetünk, aztán pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció végén pedig ismét lesz egy kis idő a beszélgetésre és a kérdésekre.

Ez egy vezetett meditáció lesz, ahol az én hangomra (és a kellemes zenére) figyelve finoman, a vizualizáció segítségével érkezünk meg belső tájainkra. Itt megtapasztalhatod, hogy képes vagy befelé figyelni, és képes vagy a külvilág történéseitől elvonatkoztatva összekapcsolódni egy olyan dimenzióval, amelyben időzve választ kaphatsz a számodra legfontosabb kérdésekre.
 

 

Hogyan kell jelentkezni?

A jelentkezéshez most semmit nem kell tenned. Egyszerűen csak gyere oda, és a számodra legmegfelelőbb időpont előtt egy kicsivel keress meg engem, és foglalj helyet a teremben. (A belépő egész napra 1000,- Ft, a programok pedig ingyenesen látogathatók.)

Az egész napos rendezvényről itt találsz részletes információt:

 

NLCafé Téli Fesztivál >>>

 

Várlak!

 

Sarkadi Kriszta, szeretetterapeuta

Kategóriák: Egyéb

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új csodahaikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos

"2006-ban Kriszta és tréningje a fényt jelentette nekem az alagútban, amikor botorkáltam a válásom okozta fájdalmaimmal. Kezemet fogta, tanított és inspirált, hogy e nehéz helyzetet férfihoz és apához méltóan tudjam megoldani. Csak azoknak ajánlom Krisztát, akik készen állnak arra, hogy valódi változást indítsanak el az életükben. Mivel Ő egy olyan nő, akinek jelenlétében megpillanthatod igazi önmagad!"

Pongor-Juhász Attila, cégvezető

"Kriszta példakép. Kívül-belül szép. Kedves, kecses, határozott, elfogadó, lágy, kemény, félénk, bátor. NŐ."

Timár Gábor, ügyvezető igazgató További referenciák

Korábbi írásaim