0 igazából Szerelem - Meditációk 1 - Megbocsátás
 

Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Megbocsátás - meditációs cd

Megbocsátás - meditációs cd

Az örömteli, boldog életre akkor vagyunk a legnyitottabbak, amikor jól érezzük magunkat a bőrünkben – téged is ebben fognak támogatni a CD-n hallható meditációk.

Közülük is legfontosabb a Megbocsátás meditáció. Az új kapcsolati minták egyik alapelveként mélyreható változást hoz az életedbe, ha gyakori meghallgatásával fokozatosan minden sérelmedet elengeded.

Ha nem vagyunk hajlandóak megbocsátani, a bűntudat, a szégyen, a hibáztatás, a sértettség és az elutasítás ellenünk forduló érzéseihez ragaszkodunk. Ilyenkor úgy véljük, nem érdemeljük meg mindazt a jót, amit a világ felajánl nekünk, és képtelenek leszünk elfogadni az ajándékait.

Gondolj úgy a megbocsátásra, mint érzelmi nagytakarításra. Lehetővé teszi, hogy helyet teremtsünk az újnak, mindannak, amire vágyunk.

Ezen a CD-n a legfontosabb a Megbocsátás meditáció. Az új kapcsolati minták egyik alapelveként mélyreható változást hoz az életedbe, ha gyakori meghallgatásával fokozatosan minden sérelmedet elengeded.

Talán most felmerül benned a kérdés: miért kellene megbocsátanunk azoknak, akik ártottak nekünk, azoknak, akik bántottak minket? Hiszen sokszor kifejezetten jó érzés sértődötten hátat fordítani valakinek, aki helytelenül viselkedett! A hatalom érzésével tölt el kizárni őt az életünkből … Oly kényelmes tudni, hogy ő az okozója minden bajunknak! Ám az igazság az, hogy függetlenül attól, milyen jóleső érzések ezek az adott pillanatban, soha nem hozzák el a hosszan tartó, valódi boldogságot.

Amíg haragot táplálunk valaki iránt, teljes mértékben elzárjuk magunkat annak a lehetőségétől, hogy visszanyerjük a lelki békénket, és megnyissuk magunkat a szerelemnek. Számtalan tanulmány igazolja, hogy a negatív gondolatok, érzések, szavak és viselkedési minták hatással vannak testi, lelki és szellemi egészségünkre, valamint sikerességünkre és önbizalmunkra. Ha nem vagyunk hajlandóak megbocsátani, az olyan, mintha saját magunkat ütnénk egy husánggal, és a másiktól várnánk, hogy érezze a fájdalmat. Megbocsátási képességünkre nem a másiknak van szüksége, hanem nekünk.

Ha nem vagyunk hajlandóak megbocsátani, a bűntudat, a szégyen, a hibáztatás, a sértettség és az elutasítás ellenünk forduló érzéseihez ragaszkodunk. Ilyenkor úgy véljük, nem érdemeljük meg mindazt a jót, amit a világ felajánl nekünk, és képtelenek leszünk elfogadni az ajándékait. Gondolj úgy a megbocsátásra, mint érzelmi nagytakarításra. Lehetővé teszi, hogy helyet teremtsünk az újnak, mindannak, amire vágyunk.

Ha szeretnéd, hogy megszülessen benned, és veled maradjon a szerelem, vedd sorra mindazokat, akikre haragszol, és e meditációt gyakran meghallgatva bocsáss meg nekik.

Kívánom, hogy e meditációk vezessenek el ragyogó önmagadon keresztül a beteljesült szerelemhez, a harmonikus párkapcsolathoz!

(A megbocsátás jelentőségéről, illetve a saját életemre gyakorolt hatásáról részletesen írok az Ugyan, miért kellene megbocsátanom? című blogbejegyzésemben. Ide kattintva pedig részletes leírást találsz arról, hogy a rendszeres meditációs gyakorlat milyen módon járul hozzá ahhoz, hogy teljesebb, boldogabb életet élj.)

 

AJÁNLÁSOK

► Kriszta CD-je számomra egyfajta oázist jelent a mindennapok kaotikusságában: amikor nagyon feszült vagyok és szorít az idő, vagy éppen fájdalmas érzések kerítenek a hatalmukba, esetleg úrrá lesz rajtam a türelmetlenség életem eddig meg nem oldott problémái kapcsán, a meditációk elvégézésével nyugalmat, békét találok.

Legfontosabb számomra a Végtelen lehetőségek és a Belső béke című meditációk, mert pontosan abban segítenek, hogy nyugalommal bízzam nehézségeim megoldását egy felsőbb erőre, ne feszüljek neki görcsösen a megoldások keresésének korlátozott racionális tudatommal. Amikor az elengedettség állapotába kerülök, meglepő természetességgel rendeződnek el körülöttem a dolgok, néha egyszerűen csak azáltal, hogy problémáimat nem látom többé tragikusnak, elfogadom a jelenlétüket, és ezzel a szenvedés is megszűnik. Vagy ténylegesen, szinte észrevétlenül megoldódik a helyzet, és úgy kell magam figyelmeztetni arra, hogy hé, ez nemrég még nagy gondot okozott, most pedig simán megoldottad! Persze gyakran kibillenek ebből az ideális állapotból, de akkor sem esem kétségbe, hiszen ismerem a visszavezető utat: meditálni újra és újra.

A CD fő témáját, a Megbocsátás meditációt különleges alkalmakra tartogatom: amikor úgy érzem, valóban akadályozom magam azzal, hogy fájdalmat, dühöt táplálok életem egy fontos jelenbeli vagy múltbeli szereplője iránt. Nagyobb érzelmi igénybevétellel, ugyanakkor hihetetlen megkönnyebbüléssel jár igazi odafigyeléssel végigcsinálni ezt a meditációt; érkezzen meg hozzám azonnal, vagy később a hatása. Varga József gitárjátéka pedig hihetetlen finomsággal, intuícióval kíséri végig a meditációkat és segíti a ráhangolódást, elmélyülést. Számomra igazi ajándék a CD, szinte észrevétlenül vált mindennapjaim részévé. Köszönöm! Domján Móni, domjanmonipszicho.blogspot.com

 

► Szia Kriszta! A múlt hétvégén elvégeztem a reiki 1-es tanfolyamot, és a héten meditációs zenéket keresgéltem, olyat, ami "nekem szól"... Tudni kell rólam, hogy eddigi próbálkozásaim a meditációval rendszerint kudarcba fulladtak, amire a magyarázat állítólag az, hogy túl pörgős, aktív vagyok, és azt ajánlották, próbáljak meg mozgás közben meditálni, de én szeretném megtanulni az ellazulás eme passzívabb formáját is. Ekkor kezdtem nézelődni a You Tube-on, ahol rátaláltam arra, amit kerestem! Ezúton köszönöm Neked! Olyan kellemes transzba kerültem, hogy 2 perc elteltével újra elvégeztem az egészet, majd a teljes lelki béke állapotában feliratkoztam az oldaladra. A barátnőmnek is "megmutattalak" tegnap és megígérte, ha lemegy Orfűre, beugrik Pécsre a könyvesboltba, elhozni a cd-t! Még egyszer köszönöm az élményt, figyelemmel fogom kísérni a munkádat! Üdv: Lilla

 

MIRŐL SZÓLNAK A MEDITÁCIÓK?

1. Bevezető (02:00)

Minden gondolatunk vagy a szeretet, vagy a félelem rezgését hordozza, és ezek megfelelőit teremti meg az életünkben. Amikor rendszeresen meditálunk, egyre inkább megtisztítjuk a teret önmagunkban ahhoz, hogy a szeretet rezgésével olyan életet teremtsünk magunknak, amely legmerészebb álmainkat is felülmúlja.
 

2. Megbocsátás (25:00)

Gyakran épp az akadályoz meg a szerelem és a boldog párkapcsolat átélésében, hogy még nem bocsátottunk meg korábbi partnereinknek, a szüleinknek, önmagunknak, vagy bárki másnak. Ez a meditáció elvezet egy olyan belső szentélybe, ahol képessé válsz a megbocsátásra, és átélheted az ebből fakadó felszabadultságot.
 

3. Szeresd magad (05:48)

Ez a meditáció akkor lehet a segítségedre, amikor valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezted, és kritikus önostorozásoddal újra és újra bántod magad.
 

4. Értékes vagy (06:12)

Hallgasd meg ezt a meditációt akkor, amikor megcsappant önmagadba vetett hited, és átmenetileg úgy érzed, semmit nem érsz és senkinek sem kellesz.
 

5. Végtelen lehetőségek (06:16)

Erre a meditációra akkor lehet szükséged, amikor elárasztanak a kétségek, és úgy véled, amit te szeretnél, abból talán sohasem lesz semmi.
 

6. Belső béke (05:32)

Zaklatottságodat csillapítja ez a meditáció, amikor úgy érzed, túl sok minden nyugtalanít, túl sok kérdésre keresed – mindezidáig hiába – a választ, és szeretnél végre belső békédhez visszatalálni.

A Belső béke meditációt hallgasd végig itt:


7. Összekapcsolódás (05:50)

Ez a meditáció lesz a segítségedre, amikor félsz valamitől, vagy megmérettetés előtt állsz, vagy egy fontos találkozóra készülsz, és szeretnél megnyugodni, hogy a lehető legjobb formádat hozhasd.

A cd-n hallható szöveget Sarkadi Kriszta írta és mondja el. A zenét szerezte: Varga József.

 

A cd hanganyagát most letölthető,

mp3 formátumban vásárolhatod meg.

 

Igen, kérem a meditációkat! Mit tegyek?

 

 A Megbocsátás meditációs cd hanganyagának az ára:

Ft 3.500,-

  • Ha szeretnéd a meditációkat akár minden nap, otthonod kényelméből meghallgatni, kattints a sárga Megrendelem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

  • Amikor elküldöd, megjelenik egy visszaigazoló ablak a névvel és számlaszámmal, ahová a meditációk díját át tudod utalni.
  • Ezeket az adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldjük neked.
  • Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írunk neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél.
  • Még ugyanezen a napon megérkezik e-mail postaládádba a levél, benne a linkkel, ahonnan a hanganyagokat letöltheted. (Ez után küldjük el a számlát is, amit kinyomtathatsz, ha szükséged van rá.)
  • Ha az űrlap-kitöltés valami miatt nem működik, akkor írj egy e-mailt ide: szeretetterapeuta@gmail.com, vagy pedig telefonálj: + 36 20 935 4144.
     

Rendeld meg most, várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Megosztás

Termék kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva További referenciák