0 Meditációk 2 - Szeretem magam
 

Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szeretem magam - meditációs cd

Szeretem magam - meditációs cd

Amikor elkezdjük szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak, amilyenek vagyunk, magabiztossá, örömtelivé és vonzóvá válunk. Ettől meglévő kapcsolatunk meghittebbé válik, vagy, ha egyedül vagyunk, megérkezik az életünkbe a vágyott társ. Ebben támogat mindaz, amit ezen a cd-n találsz: egy csokorra való pozitív megerősítés; egy szerelembehívó, és egy kapcsolatgazdagító, gyönyörű fohász; egy teremtő, egy napindító, és egy napzáró meditáció. Tudj meg róluk többet: olvass tovább, hallgass bele!

Meggyőződésem, hogy a boldog, örömteli élet alapja önmagunk egészséges szeretete. Különösen igaz ez a szerelem és a párkapcsolatok esetében, ahol a legtöbb – a kapcsolatunkat észrevétlenül romboló – hatalmi harc épp azt célozza, hogy megszerezzük a másiktól hiányzó szeretet-adagunkat. Amikor úgy érezzük, hogy a párunktól nem kapjuk meg, amire vágyunk, az mindig annak tükre, hogy mit nem adunk meg saját magunknak.

Amikor nem tudunk adni magunknak, vagy nem tudjuk elfogadni, amit mások adnának, annak a mélyén az rejlik, hogy úgy érezzük: nem vagyunk elég jók, nem vagyunk méltók, nem érdemeljük meg mindazt a jót, amit az élet számunkra tartogat. Ezeken a korlátozó hiedelmeken tudsz alapjaiban változtatni azzal, ha a cd-n szereplő meditációkat rendszeresen meghallgatod.

Amikor elkezdjük szeretni és elfogadni magunkat épp olyannak, amilyenek vagyunk, magabiztossá, örömtelivé és vonzóvá válunk. Ettől meglévő kapcsolatunk meghittebbé válik, vagy, ha egyedül vagyunk, megérkezik az életünkbe a vágyott társ.

Vajon honnan tudhatod, hogy szereted-e magad? Önmagunk szeretete azt jelenti, hogy

 • tiszteletben tartjuk a saját életutunkat;
 • megtanuljuk kielégíteni saját igényeinket;
 • szeretetteli törődéssel fordulunk önmagunk felé;
 • nagyra becsüljük magunkat;
 • hiszünk magunkban; és
 • figyelünk belső bölcsességünk hangjára.

Mindezek megvalósításában támogatnak a felvételek, amiket ezen a cd-n találsz.

 

Miről szólnak a meditációk?

 

1. Bevezető (02:40)

A rövid bevezetőből azt tudhatod meg, hogyan használd, és hogyan illeszd be a mindennapjaidba mindazt, amit ezen a meditációs cd-n találsz: tulajdonképpen azt mondom el ebben a néhány percben, amit most ezen az oldalon olvasol.

 

2. Szeretem magam - megerősítések (14:54)

Valószínűleg sok helyen olvastad és hallottad már, hogy a valóságunkat a gondolatainkkal teremtjük meg, épp ezért érdemes gondosan megválogatnunk őket. Ám nagyon sok olyan gondolatunk van, amelyek eddigi életünk során olyan irányító programokká váltak bennünk, amelyek működését már annyira megszoktuk, hogy észre sem vesszük. Vannak köztük olyanok, amelyek a hasznunkra válnak, és olyanok, amelyek akadályoznak abban, hogy önmagunkat szeretve boldog, örömteli életet éljünk. Ez utóbbiakat hívjuk korlátozó hiedelmeknek.

A megerősítések pedig olyan pozitív, jelen idejű állítások, amelyek segítségével átalakíthatod azokat az – esetleg tudattalan – korlátozó hiedelmeket, amelyek megnehezítik, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Ilyen megerősítésekből találsz egy csokorra valót ebben a meditációban – azokat, amelyek nekem a legfontosabbak voltak saját boldog, örömteli életem megteremtésében.

Hogyan hallgasd?

Sokféle lehetőségből választhatsz:

 • Ülj le egy nyugodt helyen, hunyd be a szemed, és a mondatokra figyelve, ismételd el őket (mindegyik után tartok egy kis szünetet, hogy ezt megtehesd). Ha szükségét érzed, nyugodtan változtasd meg a szavakat.
 • Miközben reggel otthon készülődsz (vagy a nap folyamán bármivel foglalatoskodsz), indítsd el a megerősítéseket, hadd szóljanak a háttérben – ha tudsz rájuk figyelni is, akkor ismételd meg őket; ha nem, úgy is jó. Mivel régi, korlátozó programjaid átalakításáról van szó, fontos, hogy az új megerősítések sokszor elhangozzanak, akár csak úgy, hogy agyad egy hátsó zugában raktározódnak el, miközben tudatosan nem is figyelsz rájuk.
 • Miközben autózol, a rádióból érkező, felzaklató hírek helyett hallgasd inkább a megerősítéseket – így gondolataiddal nem a világ bajaid erősíted, hanem a saját, boldog életedet teremted meg.
 • Miközben a városban jársz-kelsz, és ügyeket intézel, szintén választhatod azt, hogy a fülhallgatódon keresztül a pozitív megerősítéseket hallgatod.

Miközben újra és újra meghallgatod a mondatokat, hamarosan azt veszed észre, hogy képek és örömteli érzések is kísérik őket – így kezded el megteremteni a vágyott változást az életedben.

Mire számíthatsz?Szeretem magam

A megerősítések rendszeres hallgatásával fokozatosan átalakul az életed.

Egyre inkább tudatában leszel annak, hogy mire vágysz igazán, és mindezek meg is érkeznek az életedbe.

Ahogy egyre jobban szereted és becsülöd magad, egyre több örömöt élsz át, amelytől vonzóvá és sugárzóvá válsz, így megérkezik a szerelem is: meglévő kapcsolatod meghittebbé válik, ha pedig egyedül vagy, akkor betoppan a hozzád méltó társ.

 

3. Hívom a kedvesem - fohász (05:50)

Ha most éppen az foglalkoztat a leginkább, hogy egyedül vagy, és nagyon vágysz arra, hogy megérkezzen a társad, akkor hallgasd meg ezt a fohászt minden reggel, és/vagy minden este, de minden nap legalább egyszer. Néhány hét múlva már érezni fogod a hatását: megnő az önbizalmad, nyugodtabbá, vidámabbá válsz, és tudod, hogy nem kell semmit tenned: a szerelmed már elindult feléd, és hamarosan találkoztok. (Szövegét Jacob Glass: Invocations című könyvének imádságai ihlették.)

 

4. Szeretem a társam - fohász (06:11)

E fohász rendszeres meghallgatása jó szolgálatot tesz, ha ott van melletted a társad, és kapcsolatotok harmóniája fontos neked. Amióta elkészült, én sokat hallgatom, és a hatására mindig eláraszt a kedvesem iránt érzett szerelem. Ebben az állapotban pedig sokkal könnyebb megértenem a nehéz helyzeteket, elengedni az igazamhoz való ragaszkodást, és megbocsátani, ha erre van szükség. (Szövegét Jacob Glass: Invocations című könyvének imádságai ihlették.)

 

5. Teremtek - meditáció (06:50)

Önmagunk szeretete azt is jelenti, hogy pontosan olyan életet élünk, amilyet szeretnénk. Ez a rövid, ám rendkívül hatásos meditáció ennek a megteremtésében segít. Amikor észreveszed, hogy valami hiányzik az életedből, hagyd abba az ezen való kesergést. Ehelyett inkább hallgasd meg a meditációt, és a vágyott élet elképzelésével kezdd el megteremteni azt.

A Teremtek című meditációt most rögtön meghallgathatod:

 

6. Jókedvűen indulok - meditáció (17:24)

Ezzel a napindító meditációval csodákat hozó, örömteli kalanddá teheted a mindennapjaidat. Ha minden reggel meghallgatod, az nem csak abban támogat, hogy jókedvűen, energikusan induljon a napod, hanem abban is, hogy választ kapj azokra a kérdésekre, amelyek éppen akkor a leginkább foglalkoztatnak. A meditáció meghallgatásával

 • pozitív, teremtő energiával töltöd fel a napodat;
 • megkönnyíted a feladataid elvégzését;
 • kreatívabbá válsz;
 • tudni fogod, hogyan szeresd magad;
 • összekapcsolódsz lelked bölcsességével;
 • észreveszed a számodra fontos üzeneteket.

A felvétel különlegessége az, hogy a beszéd időről-időre megszűnik, így lehetőséged nyílik rá, hogy pusztán a zene szárnyain utazva, lelkeddel összekapcsolódva, tágabb tudatossággal szemléld éppen induló napodat.

 

7. Örömmel elengedek - meditáció (17:14)

Ez a napot lezáró meditáció abban támogat, hogy elengedd mindazt, ami ma történt, kipihend magad, és holnap derűsen, energikusan ébredj. Közvetlenül elalvás előtt a legjobb meghallgatnod, és az sem baj, ha belealszol. Így amikor belekezdesz, ülhetsz is kedvenc foteledben, de fekhetsz is az ágyadban, a puha takaró alatt.

Ennek a felvételnek is az a különlegessége, hogy a beszéd időről-időre megszűnik, így lehetőséged nyílik rá, hogy pusztán a zene szárnyain utazva, lelkeddel összekapcsolódva, tágabb tudatossággal szemléld éppen lezáruló napodat. Így a meditáció végén, vagy az álmaidon keresztül, vagy a másnapi történések kapcsán választ kapsz azokra a kérdésekre, amelyek éppen most a leginkább foglalkoztatnak.

A cd-n hallható szöveget Sarkadi Kriszta írta és mondja el. A zenét szerezte: Varga József.

 

A cd hanganyagát most letölthető,

mp3 formátumban vásárolhatod meg.

 

Igen, kérem a meditációkat! Mit tegyek?

 

 A Szeretem magam meditációs cd hanganyagának az ára:

Ft 3.500,-

 • Ha szeretnéd a megerősítéseket, a fohászokat, és a meditációkat akár minden nap, otthonod kényelméből meghallgatni, kattints a sárga Megrendelem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

 • Amikor elküldöd, megjelenik egy visszaigazoló ablak a cégem nevével és számlaszámával, ahová a meditációk díját át tudod utalni.
 • Ezeket az adatokat e-mailben is elküldöm neked.
 • Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél. (Ekkor küldöm el a számlát is, amit kinyomtathatsz, ha szükséged van rá.)
 • Még ugyanezen a napon megérkezik e-mail postaládádba a levél, benne a linkkel, ahonnan a hanganyagokat letöltheted.
 • Ha az űrlap-kitöltés valami miatt nem működik, akkor írj nekem egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu, vagy pedig telefonálj: + 36 20 935 4144.
   

Rendeld meg most, várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Megosztás

Termék kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"2006-ban Kriszta és tréningje a fényt jelentette nekem az alagútban, amikor botorkáltam a válásom okozta fájdalmaimmal. Kezemet fogta, tanított és inspirált, hogy e nehéz helyzetet férfihoz és apához méltóan tudjam megoldani. Csak azoknak ajánlom Krisztát, akik készen állnak arra, hogy valódi változást indítsanak el az életükben. Mivel Ő egy olyan nő, akinek jelenlétében megpillanthatod igazi önmagad!"

Pongor-Juhász Attila, cégvezető

"Kriszta sokoldalú, érett személyiség, bölcs asszony, aki napról napra teljesebben éli életét, használja lehetőségeit, képességét, tehetségét saját maga és mások boldogulása érdekében. Saját magát mindenestül vállalja, képes szembenézni hibáival, gyengeségeivel, ugyanakkor magától értetődő természetességgel, büszkén mutatja meg tudását, erejét, szépségét."

Domján Mónika, tarot tanácsadó, pszichológus, tréner

"Kriszta mindig felhívható, mindig meghallgat és támogat. Csendesen, őszintén, ítélkezés nélkül. Mindig számíthatok rá, a józanságára, mely segít a rálátásban, abban, hogy több nézőpontból lássam a dolgokat. Ráhagyatkozhatok a tiszta együttérzésre, mely nem benne tart a játszmákban, hanem kisegít az áldozati mintákból és előbbre visz, saját magamhoz."

Veres Kriszta, Avalon papnője További referenciák