0 A múzsa csókja - ideális életedet megteremtő online kurzus
 

Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

A múzsa csókja - ideális életedet megteremtő online kurzus

A múzsa csókja - ideális életedet megteremtő online kurzus

A heti rendszerességgel érkező mini levelekben szellemedet és lelkedet tápláló apróságok érkeznek egyenesen a postafiókodba. A megerősítések, az egyszerű gyakorlatok, az elgondolkodtató kérdések, valamint az örömteli tevékenységekre vonatkozó ötletek lelkesedéssel és energiával töltenek fel, így egyre inkább jól érzed magad a bőrödben. Ez pedig az első lépés ahhoz, hogy a szerelem, a párkapcsolatok, valamint életed többi területén is egyre inkább a vágyaid szerint alakuljanak a dolgok … Olvass tovább, és tudd meg a részleteket!

 

Miről szól?

A múzsa csókja című egy éves (52 alkalmas) online-kurzus ötlete először akkor fogalmazódott meg bennem, amikor John Welwood: A szív ösvényén című könyvében az alábbiakat olvastam:

„A jól ismert ábránd a szerelemről – miszerint elég megtalálnunk a megfelelő társat, egymásba szeretnünk, majd családot alapítunk, és ezzel megváltottuk jegyünket az örök üdvösség és biztonság birodalmába – nem sokkal ér többet, mintha turistáknak szóló útikönyvet lapozgatnánk egy idegen országban. Bedőlve ennek az illúziónak, hajlamosak vagyunk elhinni, hogy párkapcsolatunk magától, különösebb odafigyelés és erőfeszítés nélkül, előre kiszámítható módon kibontakozik majd. Ha a párkapcsolataink nem könnyűek, az azért van, mert embernek lenni nehéz. Honnan is tudhatnánk előre, hogyan kell jól működő kapcsolatot kialakítani? A kérdés, hogy miként éljünk párkapcsolatban, voltaképpen az a kérdés, hogy miként éljük az életünket.”

Ahhoz pedig, hogy boldogan élhessünk választottunkkal, a megoldást saját magunkban kell keresni. Magunkkal kell jó viszonyban lennünk. Kell, hogy legyen középpontunk, egyensúlyunk – nem társat kell keresni, hanem önmagunkat kell megtalálni.

Minden párkapcsolati problémánk abból fakad, hogy nem ismerjük, nem vállaljuk, nem értékeljük, nem szeretjük magunkat eléggé. Nem tudjuk elhinni, hogy úgy vagyunk jók, ahogyan vagyunk, és ahhoz, hogy a másik belénk szeressen, majd mellettünk maradjon, nem szükséges az ő elvárásainak megfelelnünk, és a mártír szerepét magunkra vennünk.

Vagyis, ha arra vágyunk, hogy megszülessen bennünk, és velünk maradjon a szerelem, az első és legfontosabb dolgunk, hogy felépítsük – majd szinten is tartsuk – az önbecsülésünket. Mindez gyakorlatilag folyamatos erőfeszítést igényel, aminek két oka van.

Az egyiket a szaknyelv entrópiának nevezi, ami azt a törvényszerűséget jelenti, hogy minden, ami már létrejött egyszer, automatikusan a szétesés irányába indul el – hacsak nem teszünk valamit a fennmaradásáért rendszeresen. Olyan ez, mintha a célod az lenne, hogy felfelé evezz a folyón: mindaddig, amíg evezel, abba az irányba haladsz, amibe szeretnél. Ám mihelyt – akár csak egy pillanatra is – abbahagyod az evezést, a csónakod elindul visszafelé.

Tehát, ha szeretnéd értékesnek és fontosnak tartani magad, és így olyan párkapcsolatban élni, amely örömet, boldogságot, kiteljesedést hoz, akkor ezért folyamatos erőfeszítéseket kell tenned. (Ne hagyd csapdába csalni magad: az erőfeszítés könnyed, kellemes, örömteli, sőt szórakoztató is lehet – mint A múzsa csókja! Attól függ, mit választasz, és hogyan állsz hozzá.)

A másik ok az, hogy sokszor az önbecsülésünket a másokkal való összehasonlításból vezetjük le, és úgy érezzük, akkor leszünk elég jók, ha olyanná válunk, mint akiket látunk, akikről hallunk, vagy akikről olvasunk. Pedig összehasonlítás helyett a saját életünket kellene élnünk, és nagyra becsülnünk magunkat épp azért a csodás, egyedi életért, amit kialakítottunk (vagy szabadságunkban áll kialakítani) magunknak.

A múzsa csókja épp ezért abban lesz a segítségedre, hogy az egy év alatt fokozatosan

 • lebontsd magadról azt, ami nem a tiéd;
 • felkutasd valódi önmagadat, valódi vágyaidat;
 • létrehozd a kapcsolatot belső bölcsességeddel;
 • elkezdd megteremteni pontosan azt az életet, amire vágysz.

 

Hogyan történik mindez?

A levelek egyszerűek és rövidek, mégis tartalmasak. Te döntöd el, hogy mikor, mennyi időt szánsz a benne olvasottak feldolgozására. Ha csak végigfutod a sorokat, már azzal is egy új, magasabb rezgés irányába tereled a gondolataidat és az érzéseidet. Ha pedig időt szánsz arra, hogy mindazt, ami a levélben olvasottak hatására megjelenik benned le is írd, a kipróbálásra javasoltakat pedig meg is tedd, akkor hatalmas léptekkel indulsz el vágyott életed felé.

 

Mit tartalmaznak a levelek?

Minden levélben hét témát találsz, így akár el is oszthatod őket a hét különböző napjaira. De megteheted azt is, hogy kiválasztod, amelyik éppen most a leginkább megszólít, és azzal foglalkozol. És dönthetsz úgy is, hogy a hét valamely napján önmagadra szánt egy-két órában gondolkodsz el mindazon, amiről az adott levél szól. A témák mindegyik levélben az alábbiak:

1. Egy gondolat ...

Ez a néhány sor új gondolati mintákat tartalmaz, amelyeket végigolvasva energiával töltődsz fel, bizakodóbbá és kreatívabbá válsz. A végén pedig találsz egy megerősítést, amelyet, ha gyakran (mondjuk minden reggel, és napközben is többször) elismételsz magadnak, azzal elavult korlátozó hiedelmeidet átalakítod, és elkezdesz megteremteni egy könnyed, örömteli életet.

2. Egy kérdés ...

Itt egy kérdést fogsz olvasni, amely arra késztet, hogy kizökkenj a hétköznapi élet körforgásából, és egy kicsit más szemszögből nézz az életedre. Választhatod azt is, hogy rászánsz néhány percet, és végiggondolod – akár le is írod - a választ, és azt is megteheted, hogy egyszerűen csak a gondolataid között hagyod, és fontolgatod. Ha együtt táncolunk egy kérdéssel, anélkül, hogy választ keresnénk rá, egyfajta kreatív feszültséget tart fenn, és közelebb visz a lehetőségekhez, valamint az ismeretlenhez. Csak néhány másodpercre van szükséged a kérdés elolvasásához, és egész héten forgathatod az elmédben. Meglepődsz majd, hogy mi mindent fedezel fel, miközben pusztán csak egyetlen, egyszerű, gondolatébresztő kérdésen töprengsz.

"Légy türelmes mindazzal, ami a szívedben és az álmaidban megoldatlan még; próbáld meg magukat a kérdéseket megszeretni." - Rainer Maria Rilke

3. Egy idézet ...

Az itt olvasható idézetek kedvenc íróimtól, kedvenc könyveimből származnak, így ezt a részt gyakorlatilag – magyar és angol nyelvű - könyvajánlónak is tekintheted. Rengeteg erőt merítek ezekből az írásokból, melyből egy adag az idézeten keresztül most hozzád is eljut.

4. Köszönöm ...

Mindig is tudtuk, hogy hálásnak lennünk, és megköszönnünk, amit kapunk, fontos, ám a vonzás törvényéről szóló könyvek megjelenésével tovább növekedett a hála jelentősége. A hála az egyik legerőteljesebb érzelem, amelynek segítségével egyre több örömteli dolgot vonzhatunk az életünkbe. Nem számít, ki vagy, nem számít, hol vagy, a hála feloldja az életedben megjelenő összes negativitást, legyen annak bármilyen formája.

Ahhoz, hogy átalakítsd az életedet, meg kell találnod a módját annak, hogy hálás lehess mindazért, amivel már most rendelkezel. Ha naponta néhány percet arra szánsz, hogy mély hálát érezz, a rezgésszintedet a lehető legmagasabbra emeled - ennek hatására pedig egyre több vágyott, örömteli esemény jelenik majd meg az életedben.

Ennek a legegyszerűbb módja az, ha minden nap (mondjuk elalvás előtt) végiggondolod, hogy mi mindenért vagy hálás most, hogy visszatekintesz az eltelt 24 órára. Erre szeretnélek az itt olvasható kérdéssel is inspirálni: felhívni a figyelmedet a hétköznapok apróságaira, melyeket természetesnek veszünk, pedig hálásak is lehetnénk értük.

5. Kipróbálom ...

Ebben a részben egy konkrét tennivalót javaslok neked – valami olyasmit, amit talán már kipróbáltál, ám az utóbbi időben elfeledkeztél róla, vagy épp ellenkezőleg: valami furcsa, mulatságos, ismeretlen tevékenységet. Ha valóban megteszed, azzal új területeket fedezel fel magadban, a többi emberben, és a környező világban is.

6. Megteremtem ...

Neveltetésünk során legtöbben azt tanultuk, hogyan vegyük észre a hibákat, mindazt, ami nem jó, ami nem sikerült. Ám ideális életed megteremtéséhez épp ennek ellenkezőjére lenne szükség: arra, hogy miután észrevetted, valamiben nem érzed jól magad, elkezdj arra fókuszálni, hogy mi az, amit e helyett szeretnél. Így ebben a részben arra inspirállak, hogy végiggondold: mi az, amire életed különböző területein a szíved mélyéről vágysz.

7. Megnézem ...

Talán tudsz róla, talán nem, de rajtam kívül sokan mások is vannak, akik szeretnének neked segíteni; adni; ajándékokkal és bátorítással elhalmozni téged, hogy könnyebben járd az utadat. Ezért ebben a részben olyan tanítókat, gyógyítókat, szakembereket, vagy művészeket ajánlok neked, akiket személyesen ismerek (sokuknak a barátságát élvezem), dolgoztam velük együtt, vagy részt vettem a programjaikon, vagy együtt tanultunk valaki másnak a programján. Jó szívvel hívom fel a figyelmedet a tevékenységükre, mert tudom, hogy kiválóan végzik a munkájukat.

 

Az olvasók véleménye:

Kedves Kriszta! Évek óta az olvasód vagyok; egyik-másik írásodra felhívom nemcsak női, de férfi-klienseim, ismerőseim figyelmét is. Verseket, novellákat és regényeket is publikálok - így természetesen fokozott érdeklődéssel vártam és olvastam A múzsa csókja című sorozatodat. Röviden: nagyon tetszett! Leírhatom - mivel értékei miatt egyben is összegyűjtöttem a sorozat darabjait -, hogy Neked is javaslom: önállóan is tedd hozzáférhetővé olvasóidnak s így azok ismerőseinek is. Külön dicsérem azt a másnál ritkán tapasztalható, de Tőled már egyéb írásaidból is ismert szokásodat, hogy rendszeresen bemutatsz nekünk más (külföldi és magyar) szerzőt és/vagy szakembert, mestert és kollégát, tanítványt; illő módon pontosan megadva idézett vagy hivatkozott írásuk, könyvük, honlapjuk és más "elérhetőségük" adatait is. (Csíky Antal, www.csikyantal.hu)

► Kedves Kriszta! Köszönöm, hogy kitaláltad, megalkottad és rendszeresen küldöd nekem ezeket a leveleket! Néha pont arról írsz, amit épp akkor problémaként élek meg, többször volt már, hogy Te "húztál ki belőle", azáltal hogy pl. más szemszögű rátekintést mutattál meg. Elgondolkoztatnak a Kérdéseid, a Gondolataid. A "Köszönöm..." már jól megy, a "Kipróbálom..." - nos, segítesz vele, hogy átlépjem a komfort-zónáimat... :)). Az idézetek csodásak! Szóval hálás vagyok érte amit csinálsz, amit kapok Tőled, így kérlek, folytasd! Szeretettel, Andi :)

Kedves Kriszta! Köszönöm neked A múzsa csókja összeállítást! Minden héten alig vártam, hogy olvashassam az újabb leveled: a megszokásból kimozdító, ugyanakkor meg is valósítható ötleteket, az elgondolkoztató, valóban fontos kérdéseket. Úgy érzem, a szeretetteljes üzeneteid segítettek abban, hogy hálásabban tekintsek a világra. Gratulálok a sorozat igényes felépítéséhez és a profi kivitelezéshez! (Kriszta)

 

Miért  A múzsa csókja a neve?

A múzsák a görög mitológiában a mítoszok megtestesítői, a költészet, a zene, a tánc, és a tudományok istennői, az emlékezés és az improvizáció ihletői. Legfőbb feladatuk, hogy megénekeljék az istenek és titánok harcait, valamint enyhítsék az emberek gondjait-bajait a zene, a tánc és a költemények révén. A költő és törvényhozó Szolón szerint a múzsák a „jó élet kulcsai”. Jelenlétük jólétet és barátságot hoz. (Forrás: Wikipédia)

Az én vágyam az, hogy ez a levél minden héten hozza el neked az inspirációt, az ihletet, a kérdéseket és a válaszokat ahhoz, hogy mindig legyen erőd és bátorságod önmagad mellett; a saját boldogságod mellett dönteni.

Mutasd meg magadnak, hogy értékes vagy; hogy fontos neked a saját életed annyira, hogy minden héten egy kis időt arra szánj, hogy önmagaddal törődj, és arra fókuszálj, hogyan szeretnél élni.

Lehet, hogy konkrét megoldandóra keresed a választ; lehet, hogy tanulni akarsz és jobbá válni – A múzsa csókja mindenképpen támogatni fog ebben. Lehet, hogy sokkal többet érdemelsz annál, mint amit eddig megengedtél magadnak, és mostantól megkezdődhet életedben a jó dolgok áramlása, ha hajlandó vagy tenni érte azzal, hogy elkezdesz másként gondolni önmagadra!

 

Igen, kérem a leveleket! Mit tegyek?

 

 A múzsa csókja egy éves online kurzus díja:

Ft 10.500,-

 • Ha szeretnéd mostantól egy éven át minden héten megkapni ezeket az inspiráló leveleket, kattints a sárga Megrendelem gombra, majd töltsd ki, és küldd el a megjelenő űrlapot.

 • Amikor elküldöd, megjelenik egy visszaigazoló ablak a cégem nevével és számlaszámával, ahová az online kurzus díját át tudod utalni.
 • Ezeket az adatokat e-mailben is elküldöm neked.
 • Amikor az összeg megérkezik, akkor erről ismét írok neked, hogy tudd, minden szükségest megtettél. (Ekkor küldöm el a számlát is, amit kinyomtathatsz, ha szükséged van rá.)
 • Másnap (vagy az általad az űrlapon választott napon) pedig már meg is érkezik e-mail postaládádba az első levél.
 • Ha az űrlap-kitöltés valami miatt nem működik, akkor írj nekem egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu, vagy pedig telefonálj: + 36 20 935 4144.
 • A még lejjebb található, régi megrendelő lappal pedig kérlek, ne törődj, hamarosan már nem lesz látható.
   

Jelentkezz most, várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Megosztás

Termék kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Most töltöttem be a 70. évemet, így sok mindent meg- és átéltem, és olyan témával foglalkoztok, ami még a korom mellett is érdekel. Csak az idő múlt felettem, de fiatalnak érzem magam és olyan jó tudni, hogy a mai nők számára van ilyen lehetőség, mint Ti vagytok. Remélem a korom nem akadály, hogy köztetek lehessek! Várok továbbra is levelet tőletek."

Lilla További referenciák