Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

I. Szeminárium


2010. október 29. (péntek)
10:00 - 18:00

 

A szerelem visszahódítása szeminárium egy teljes napját arra szánjuk, hogy megtudd,

 • mi szükséges ahhoz, hogy önmagad maradj a kapcsolataidban;
 • mi az, amitől a kedvesed szívesen elköteleződik melletted;
 • milyen módon veheted elejét a parttalan vitáknak;
 • mitől érzed magad egy kapcsolatban is egyre szabadabbnak; és
 • mitől válik a kapcsolatod szerelmes, örömteli játékká.

Vidéki olvasóinak különleges kedvezménnyel kedveskedünk, hogy számukra is elérhetővé tegyük a szemináriumot.

Tovább a különleges kedvezményre >>

 


A szerelem visszahódítása
szemináriumra várunk Téged is, ha

 • egyedül vagy és szeretnéd meglelni az igazit;
 • szinte sohasem vagy egyedül, de a kapcsolataid csak rövidtávon hoznak boldogságot és hamar megszakadnak;
 • úgy érzed, túlságosan függsz a partneredtől;
 • tartós boldogtalanságban élsz valaki mellett és változtatni szeretnél ezen;
 • jól megvagytok a pároddal, de néhány apróbb dolgot szeretnél helyrerakni vagy tisztábban látni;
 • szeretnél újra elköteleződni a társad és a szerelem mellett;
 • szeretnéd megünnepelni a szerelmet és a kapcsolatotokat;
 • vágynál a szerelemre, de eddig sem időd, sem energiád nem volt arra, hogy ezzel a témával foglalkozz.

 


Köztünk a helyed, ha

 • végre tenni akarsz magadért és a (leendő) párodért;
 • nem csak a számítógéped előtt ülve várod, hogy becsöngessen a herceg(nő) fehér lovon;
 • szeretnél hasonló élethelyzetben lévő emberekkel találkozni.

 


Az Ariadné fonalán keresztül végeztünk pár hete egy igen eredményes felmérést arról, hogy milyen kérdések foglalkoztatják az olvasóinkat. Szerencsére minden válaszadónak konkrét elképzelése volt arról, hogy mi érdekli őt a párkapcsolat és a szerelem témakörében, így biztosan nem fogyunk ki a témából ...

Kriszta az elmúlt években önmagán kísérletezve olyan felismerésekre és módszerekre bukkant, amelyek mindannyiunk segítségére lesznek abban, hogy legyen elég bátorságunk magunk mögött hagyni a régit, és kialakítani egy új, csak ránk jellemző életet, amelyben a kedvesünkkel (a párunkkal, a társunkkal, a hitvesünkkel) együtt boldogan élhetünk.

Ezeknek a módszereknek és felismeréseknek az összefoglalása lesz ez a nap.

A konkrét témák hosszabb kifejtését az Ariadné fonala következő számaiban olvashatjátok majd, de addig is álljon itt egy kis ízelítő:

Amikor megszületik bennünk a szerelem, eltölt minket az erő: mindenre képesnek érezzük magunkat, harmóniába kerülünk önmagunkkal és a világgal. Ennek így kellene maradnia. A szerelem ugyanis a természetes állapotunk – akkor kerülünk kapcsolatba azzal a valósággal, ahol képesek vagyunk önmagunkat, a másikat és a világot pontosan olyannak elfogadni, amilyen.

Tehát nem a szerelem az illúzió, hanem az összes többi. Az az illúzió, hogy

 • elvárásokat támasztunk önmagunkkal és egymással szemben;
 • hogy elfogadás helyett a másik megváltoztatására törekszünk;
 • hogy félelmeink miatt nem vállaljuk fel a felelősséget az érzelmeinkért;
 • hogy tudattalanul régi kapcsolati mintákat követve megsebezzük egymást;
 • hogy sérelmeinket tartogatva engesztelhetetlenné, és képtelenné válunk a megbocsátásra.

Így egy idő után az az érzésünk, hogy szerelemmel induló kapcsolatunk útvesztőjében mélységesen eltévedtünk, amelyből csak úgy tudunk kijutni, ha szétrobbantjuk az egészet. Pedig nem ez az egyetlen megoldás.

Ahhoz, hogy megszülessen bennünk, és velünk maradjon a szerelem, 5 fontos alapelvet érdemes életünk szerves részévé tennünk:

 1. Önbecsülés

  Ha nem vagyunk tisztában saját értékeinkkel, hajlamosak vagyunk alulértékelni magunkat, és áldozattá; vagy túlértékelni magunkat, és erőszakossá válni a kapcsolatainkban. Ha nem szeretjük magunkat folyamatosan és feltétel nélkül, akkor a másiktól sem várhatjuk el, hogy valódi szeretettel forduljon felénk. A szemináriumon arról lesz szó, hogyan tehetünk szert valódi önértékelésre, és hogyan őrizhetjük meg azt egyre szorosabbá váló kapcsolatunkban is. Bővebben olvashatsz erről a témáról a Szereted-e magad? És egyáltalán miért fontos ez? című blogbejegyzésben.

 

 1. A társunkhoz való elfogadó, nyitott, támogató hozzáállás

  Mindannyian arra vágyunk, hogy pontosan olyannak fogadjanak el, és szeressenek minket, amilyenek vagyunk. Szívesen vagyunk olyan emberek társaságában, akiktől ezt kapjuk. A szemináriumon megtudhatod, hogyan fordulhatsz ezen a módon a kedvesedhez, hogy ő azt érezze: egyre több időt szeretne veled tölteni. Erről a témáról bővebben itt olvashatsz: Szeretlek. De elfogadlak-e olyannak, amilyen vagy?

 2. Felelősségteljes, őszinte, nyílt kommunikáció

  Egy kapcsolatban az egyik legnagyobb örömforrás lehet a kommunikáció. Ugyanakkor alapvető jellemvonása is minden sikeres kapcsolatnak. A kommunikáció építi a hidat, mely a különbségeket a megértés, a megbocsátás és a mély kapcsolódás alapjává változtatja. A bátor, őszinte beszélgetések izgalmassá teszik a kapcsolatainkat, melyek ezáltal tartósabbakká válnak. A helyzetek tisztázása problémáink 85 százalékát kitakarítja; a maradék 15 százalék olyan krónikus, múltbéli ügyekre utal, amelyeket a jelen helyzetre vetítünk, ezért a mélyebb - átalakító erejű - kommunikációt igénylik. A szemináriumon felmérjük megszokott kommunikációnk buktatóit, és megtanuljuk, hogyan érdemes a jövőben egymás felé fordulnunk. Minderről még többet olvashatsz itt: Van-e bátorságod a boldogság mellett dönteni?

 3. Megbocsátás - újra és újra

  Ha nem vagyunk hajlandóak megbocsátani, a bűntudat, a szégyen, a hibáztatás, a sértettség és az elutasítás ellenünk forduló érzéseihez ragaszkodunk. Ilyenkor úgy véljük, nem érdemeljük meg mindazt a jót, amit a világ felajánl nekünk, és képtelenek leszünk elfogadni az ajándékait. Gondolj úgy a megbocsátásra, mint érzelmi nagytakarításra. Lehetővé teszi, hogy helyet teremtsünk az újnak, mindannak, amire vágyunk: hogy életünk része lehessen a szerelem, a boldog, harmonikus párkapcsolat. A szemináriumon megismerjük és begyakoroljuk a megbocsátás különböző módszereit. A témáról még többet olvashatsz itt: Kezdj el egy új életre gondolni!

 4. Az irányítási vágy elengedése

  Életünket sokszor azzal nehezítjük, hogy úgy véljük: mindent nekünk egyedül kell megoldanunk. Pedig nem így van: számtalan forrásból érkezik hozzánk a segítség, ha "elállunk az útból", és képesek vagyunk elfogadni azt. A szemináriumon arra a kérdésre kapsz választ, vajon hogyan tehetjük ezt meg: hogyan válhatunk képessé arra, hogy átadjuk a kapcsolatunkra vonatkozó gondok megoldását egy nálunk hatalmasabb erőnek? Ezt a kérdést részletesebben is körbejárom Szerelem - haladóknak című írásomban.
   
 5. Vendég előadó

  A szeminárium különleges előadója Demeter István (Döme) lesz, aki a hétköznapi életünkből vett példák alapján fogja neked bemutatni, hogy milyen viselkedés stílusok vonzzák, és melyek taszítják egymást.

  Mivel a mindennapi életed és érvényesülésed 99%-ban a viselkedés stílusodon múlik, fontos, hogy feltárd, megismerd, elfogadd és tudatosan használd a viselkedés stílusodat. Számíthatsz arra, hogy Demeter István előadását követően alapjaiban fogod átgondolni a saját viselkedés stílusodat és annak hatását a partneri és más emberi kapcsolataidra.

 

 


 

  „2006-ban Kriszta és tréningje a fényt jelentette nekem az alagútban, amikor botorkáltam a válásom okozta fájdalmaimmal. Kezemet fogta, tanított és inspirált, hogy e nehéz helyzetet férfihoz és apához méltóan tudjam megoldani. Csak azoknak ajánlom Krisztát, akik készen állnak arra, hogy valódi változást indítsanak el az életükben. Mivel Ő egy olyan nő, akinek jelenlétében megpillanthatod igazi önmagad!"
(Pongor-Juhász Attila, www.pongor-publishing.unas.hu)
     
  "Kriszta mer olyan dolgokról beszélni, amiket mások inkább eltitkolnának. Azért is ajánlom, mert hiteles. Arról beszél, amit megélt, és meri azt mondani, hogy nem tudom, ha nincs tapasztalata valamiről. Aki fejlődni szeretne, útmutatást és sok-sok elfogadást kap tőle az úton."
(Kudlik Ildikó, www.ildikokudlik.hu)
     
  "Ha valaki teljesen bizonyos akar lenni abban, hogy az ország egyik legjobban képzett és legtapasztaltabb trénere az, akinek a tanfolyamán részt vesz, akkor biztos, hogy érdemes Kriszta szemináriumát választania. A közös munka során a résztvevőket érő, a fejlődésüket előmozdító pozitív kihívások a szív és a szakértelem által nyújtott nagyon biztonságos légkörben történnek meg. Így a fejlődéssel, változással, rádöbbenésekkel együtt járó izgalom növeli a bizalmat saját magunkban és mások iránt is. Ha valaki fejlődni szeretne és ugyanakkor jól is akarja magát érezni, szerintem ott a helye a szemináriumon."
(Villányi Péter, a Kapcsoskönyv szerzője; www.villanyipeter.hu)
     
  "A Kriszta által vezetett találkozók igazi segítséget jelentenek abban, hogy a mindennapokat boldogabban, a terheket hátrahagyva élhessük meg. Támogató energiáját személyre szólónak érezzük akkor is, ha nagyobb csoporttal dolgozik együtt."
(Arató Mónika, www.teljessegviraga.hu)
     
  "Krisztát közel húsz éve ismerem. Először trénerként találkoztam vele, életem első trénereként. Neki is köszönhetem, hogy új hivatást találtam. Így már a saját mentoromként is tisztelhettem: segített, támogatott, ösztönzött, megbecsült.
Barátságának nem is tudom, mióta élvezhetem a gyümölcseit: minden találkozásunk alkalmával kapok tőle olyan gondolatot, ami előre lendít a saját utamon. Meggyőződésem, ha találkozol vele, ez veled is így lesz.
"
(Bene János, www.generativ.hu)
     
  "Én hiszek Krisztában. És hiszek abban is, hogy a tapasztalatai, és az az elszántság, ami benne van, másokat is hozzásegít egy boldogabb és harmonikusabb élethez."
(Szombati Orsolya, www.profonte.hu)


A szerelem visszahódítása
szemináriumon biztosan nem tankönyvekből fogunk felolvasni előadás gyanánt. Nem unalmas, 100 diából álló prezentációt fogunk darálni órákon keresztül. És nem vonultatunk fel nektek drága sztárokat sem.

Így, aki ezekre vágyik, attól azt kérjük, hogy inkább NE JÖJJÖN, mert biztosan csalódni fog.

Ha csak azért jönnél, hogy a háttérből, visszahúzódva megfigyeld, mit élnek át mások; viszont Te magad nem vennél részt a játékokban, és a gyakorlatokban, akkor szintén érdemesebb inkább dolgoznod aznap. Így ugyanis sokkal kevesebbet viszel haza, mint amennyire lehetőséged lett volna, és a nap végén csalódottnak fogod érezni magad. Ezt azonban mi nem szeretnénk! Mi azt szeretnénk - és ennek érdekében megteszünk minden tőlünk telhetőt -, hogy feltöltődve, megoldásokkal, ötletekkel és új ismerősökkel gazdagodva, mosollyal az arcodon és örömmel a szívedben térj haza. Ehhez viszont rád, valamint nyitott, befogadó hozzáállásodra is szükségünk van.

Ugyanakkor azt is ki kell emelnünk, hogy a szeminárium nem gyógykezelés. A részvétel nem pótolja az esetlegesen szükséges orvosi, pszichológiai vagy pszichiátriai ellátást. Minden érdeklődőnek magának kell eldöntenie, mikor milyen segítséget vesz igénybe. Mi pusztán arra vállalkozunk, hogy támpontokat adjunk önmagunk tágabb szemléletéhez, és ezen keresztül a sikeres és boldog kapcsolatok átéléséhez.

 

Mindannyian átéltük már azt a furcsa értetlenséget, amikor szerelemmel induló kapcsolatunkból eltűnik a szépség és az öröm, mi pedig ott állunk, és nem értjük: hogyan juthattunk el idáig? Hová tűnt a szerelem? A szerelem azonban nem tűnik el, csak egyre távolabbra menekül a kapcsolatunkban teret nyerő elvárások, félelmek, harag és sértettség elől. Azzal, hogy ezeket az akadályokat eltávolítjuk magunkból, és újra megnyitjuk a szívünket, visszahódítjuk a szerelmet - lehetőséget adunk arra, hogy örömmel és sietve visszatérjen.

 

A tibeti hagyományok szerint négy olyan nap van az évben, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak ránk. Minden amit gondolunk, mondunk, teszünk, tízmilliószoros erővel bír. Ráadásul ma már ez nem pusztán egy tibeti hagyomány - olyan sokan tudnak róla szerte a világban, hogy már azzal megteremtjük, hogy ilyen módon gondolunk rá.

Ez is olyasmi, amiről talán sohasem fogjuk megtudni, hogy igaz-e. Ezért mi inkább azt kérjük tőled, hogy játssz velünk ezen a napon! Október 29. idén az utolsó tízmilliószoros nap. Miért ne élhetnénk vele? Miért ne foglalkozhatnánk ezen a napon csupa olyasmivel, ami fontos nekünk, és ami örömet okoz? Miért ne adnánk egy esélyt annak, hogy mindez a szépség és jóság tízmilliószorosára növekedjen az életünkben? Ha fontos számodra, hogy megleld a párod, és örömteli, boldog kapcsolatban élj vele, akkor tarts velünk október 29-én, és növeld tízmilliószorosára az esélyeidet! Gondolj bele: mit veszíthetsz?

 


Várunk Téged is szeretettel október 29-én az Europa Hotels & Congress Centerben!

A szeminárium részvételi díja:

2010.10.29-én (a helyszínen készpénzben) 20.000 Ft

de ha most megrendeled, és át is átutalod, akkor

csak 12.000 Ft + áfa!

Budapesten kívül élő olvasóinknak azzal szeretnénk még vonzóbbá tenni a szemináriumot, hogy

megtérítjük az útiköltségük felét.

A kedvezmény igénybevételéhez a következő két dologra figyelj:

 1. Busszal, vagy vonattal gyere a szeminárium napján, a másodosztályú, retúr menetjegyedet őrizd meg, hogy meg tudd mutatni kollégáinknak a regisztrációnál.
   
 2. Írd be a megjegyzés rovatba, hogy mennyibe fog kerülni a jegyed, mert így majd a jegy árának felével csökkentett összegről fog szólni a számlád.
  Így töltsd ki a megrendelő űrlapot: 

Azért, hogy egyből megoszthasd az élményt a számodra legkedvesebb személlyel, azt találtuk ki, hogy őt 20%-kal kedvezményesebb áron hozhatod el. (Természetesen meg is osztozhattok a kedvezményen.) :)

Így a vendégjegy csak 9.600 Ft + áfa!

Vendégjegy rendelése:

2 darab jegyet rendelj, és írd be a 'Kuponkód' mezőbe, hogy vendeg !
(Enélkül a rendszer 2 db teljesárú jegyet fog számolni.)

Így töltsd ki a megrendelő űrlapot, ha vendéget is hozol (nagyobb képért klikk a képre):

 
A rendezvény pontos címe:

Europa Hotels & Congress Center, 1028 Budapest, Pálos u. 2.

Megközelítés:

Busszal: a 22-es autóbusszal a Moszkva tértől (menetidő 15 perc). Útvonaltervezőhöz klikk ide >>
Autóval: bárhonnan könnyen megközelíthető; a konferencia központ mellett rengeteg ingyenes felszíni és néhány fedett parkoló is vár, ha autóval érkezel. Útvonaltervezőhöz klikk ide >>

Érkezés, és regisztráció: 09:00 - 09:45 között

Azért nem korábban, hogy akkor is legyen időd kényelmesen ideérni, ha nem Budapesten élsz.

Ebéd: 13:00 - 14:00-ig

Ha szeretnél a hotelben ebédelni, kérünk, jelezd a lenti megrendelési űrlap 'Megjegyzés' rovatában, hogy melyik menüt választod!

'A' menü: Zöldbab leves
Pulykasült „Dubary” petrezselymes burgonyával
Francia alma torta
Ásványvíz
'B' menü: Hamis gulyásleves
Túróscsusza
Barackízes piskóta tekercs
Ásványvíz

Mindkét menü ára 2.500 Ft, de ha csak valami könnyebbet ennél, a büfében vásárolhatsz szendvicset, üdítőt, süteményt és kávét.

 


Ahogy a Szerelem napja a péntek című blogbejegyzésében ís írta Kriszta: "A péntek Vénuszé, a szerelem és a szépség istennőjéé. E nap az ízlés, a szépérzék, a békesség jelölője. Az alkotásé, a szenvedélyé, az erotikáé. Ilyenkor érdemes magaddal törődnöd, magadat kényeztetned mindenféle földi jóval."

Ezek után hogyan is tehettük volna más napra?!

A másik ok pedig az volt, hogy ha fontos számodra a (jövőbeli) párkapcsolatod, akkor inkább a munkából vegyél el egy napot, hogy a hétvégét már teljes egészében a szeretteiddel tölthesd. Mi is így teszünk.

 


Azért választottuk ezt a helyszínt, mert - bár az olvasóink kb. fele nem budapesti - egyik városban sem élnek annyian közületek, hogy nyugodt szívvel rendezhettük volna ott a szemináriumot. Talán majd a következőt!
 

Igyekeztünk természet-közeli, de mégis modern helyet választani, és korábbi jó tapasztalataink az Europa Hotels & Congress Center mellett szóltak. Reméljük, Te is elégedett leszel a szolgáltatásaikkal!

 


Egy tartalmas nap tele önismereti programokkal, vezetett meditációval, zenével, játékokkal, változással, pozitív gondolatokkal, szépséggel, és jó emberekkel; kényelmes, könnyen megközelíthető helyszínen - csak ennyiért? Igen, mert szeretnénk, ha minél többen - így Te is - megismernétek Sarkadi Krisztát, valamint az új kapcsolati mintákat, mert mi itt az igazából Szerelem csapatában hisszük, hogy ezek elsajátításával újra rád talál, és veled marad a szerelem!

 

Megrendelésedet Bozsvári Ágnes kolléganőnk telefonon is fogadja (H-P 09:00 - 17:00 óra között) a 20/519-1494-es telefonszámon.

A szemináriummal kapcsolatban felmerülő kérdéseidre is szívesen válaszol. Hívd őt bizalommal!

Kategóriák: Szeminárium

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"Nagyon örülök, hogy résztvevője voltam a vasárnapi zarándoklatnak! Ez a néhány együtt töltött óra megerősített abban, amit mélyen magamban eddig is éreztem, valamint belső békével ajándékozott meg, amit köszönök Neked, Nektek és persze önmagamnak :) "

Zsuzsi

"Én azt szeretem Krisztában, hogy nem a választ adja a kezembe, hanem a kérdést, mely számomra sokkal többet ér ezer jó tanácsnál. Felnézek rá azért, mert nem csak hallgat, de hall is, és észreveszi azoknak az apró rezdüléseknek a miértjét, a mondanivalóját, ami mellett sokan egyszerűen csak elmennénk."

Szombati Orsolya, tréner, cégtulajdonos

"Nekem nagyon tetszik, hogy Kriszta minden beszélgetésünkkor saját tapasztalataival érvel, és nem próbál meggyőzni semmiről. A szeretetéből és figyelméből mindenki meríthet, szerencsémre én is!"

Demeter István, cégvezetők tanácsadója További referenciák

Korábbi írásaim