Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

A szeretet szavai és egy ünnepi fohász

’17dec22
2 hozzászólás
A szeretet szavai és egy ünnepi fohász

Hamarosan az ünnep napjait éljük, így Kahlil Gibran (XIX. századi libanoni-amerikai költő, filozófus, képzőművész) szeretetről írt szavait szeretném megosztani veled, A próféta című könyvéből.

"Amikor a szeretet int felétek, kövessétek őt, jóllehet minden útja nehéz és meredek. És mikor szárnyai átölelnek, engedjétek át néki magatokat, jóllehet a belsejében rejlő kardok sebet ejthetnek rajtatok. És amikor szól hozzátok, higgyetek szavának, jóllehet hangja összetörheti álmaitokat, miként az északi szél pusztává sepri a kertet.

Mert amiként a szeretet felszárnyal magasságotokba, és megsimogatja leggyengébb ágaitokat, azonképpen száll le gyökereitekhez is, és megrendíti őket a földhöz való kapaszkodásban. Ezt teszi véletek a szeretet, hogy megismerjétek szívetek titkait, s e tudás által az Élet szívének egy darabjává váljatok.

A szeretet nem ad egyebet, mint önmagát, és nem vesz el semmit, csupán önmagából. Nem birtokol, és nem birtokolható. Mert a szeretetnek elég a szeretet.

És ne gondoljátok, hogy irányíthatjátok az útját, mert a szeretet, ha méltónak talál rá, maga irányítja majd a ti útjaitokat.

Együtt születtetek, és együtt is maradtok mindörökre. Együtt lesztek akkor is, amikor a halál fehér szárnyai szétszórják napjaitokat. Bizony mondom, együtt lesztek, még az Isten csöndes emlékezetében is. De együttlétetekben legyenek távolságok. És a mennyek szellői táncoljanak kettőtök között.

Szeressétek egymást, de a szeretetből ne legyen kötelék: legyen az inkább hullámzó tenger lelketek partjai között. Töltsétek meg egymás serlegét, de ne igyatok egyazon serlegből. Kínáljátok egymást kenyeretekből, de ne ugyanazt a cipót egyétek. Daloljatok, táncoljatok együtt, és vigadjatok, de engedjetek egymásnak egyedüllétet. Miként a lant húrjai egyedül vannak, habár ugyanarra a dallamra rezdülnek. Adjátok át szíveteket, de ne őrizzétek egymás szívét. Mert szíveteket csak az Élet keze fogadhatja be. És álljatok egymás mellett, de egymáshoz ne túlontúl közel: mert a templom oszlopai távol állanak egymástól, és a tölgyfa meg a ciprus nem egymás árnyékában növekszik.

A szeretet nem vágyik egyébre, mint beteljesíteni önmagát. De ha szerettek, és a szeretet vágyakat ébreszt, legyenek ezek a ti vágyaitok: hogy összeolvadjatok, s legyetek olyanná, mint a sebes patak, mely az éjszakában zengi dalát. Hogy hajnalban szárnyra kelt szívvel ébredjetek, és hálát adjatok az új napért, mely szeretetre virrad; hogy délben megpihenve a szeretet mámoráról elmélkedjetek; hogy az est leszálltakor hálával menjetek haza; s ha nyugovóra tértek, ajkatok azért mondjon imát, akit szerettek; dalotok őt dicsérje."

Fotó: Joanna Kosinska/Unsplash

Az alábbi fohász pedig a segítségedre lehet abban, hogy a külső feltételek megteremtésének látszólagos fontossága ne takarja el előled az éppen megszülető csodát. (Jacob Glass: Invocations – Calling Forth The Light That Heals című könyvéből fordítottam.) Az írás végén, a LETÖLTÉS feliratra kattintva letöltheted és kinyomtathatod a pdf változatot, így az elkövetkező napokban mindig a szemed előtt lehet.

Édes Istenem, az ünnepekkel kapcsolatos minden gondolatomat és elvárásomat most átadom Neked. Magamat és a szeretteimet is felmentem saját elképzeléseim és céljaim alól, így sokkal inkább képesek leszünk átélni a csodákat, melyeket Te készítettél elő nekünk. Hadd részesüljünk az odaadó figyelem, az öröm és a szeretet áldásában.

Most elkezdek visszaemlékezni arra, ami valóban fontos. Semmi szükség rá, hogy siessek, aggódjak, vagy mindent tökéletesen csináljak – épp úgy vagyok jó, ahogy vagyok. Az ajándékok, az ételek, a díszek, a képeslapok és az összejövetelek csodálatosak, ám pusztán külső kifejeződései egy valójában belül zajló megtapasztalásnak. Emlékezni fogok erre.

Teljesen rendjén való, ha kicsit nagyobb a zűrzavar, mint máskor. Az is rendben van, ha nem tudok mindent elintézni. Ennek az időszaknak a tökéletessége nem a külső dolgokban, hanem a bennem megszülető Fényben rejlik.

Most szélesre tárom a szívemet a csodák előtt, amelyek ebben a pillanatban megtöltik az életemet. Látom, amint körbevesznek az angyalok. Hadd legyek én is egy angyal valaki másnak az életében. Köszönöm, Uram. Áldás.

LETÖLTÉS >>>

Írd meg a hozzászólások között, hogyan váltál földi angyallá valaki számára akár most, akár korábban! Vagy írd meg azt, amikor téged lepett meg valaki váratlan segítséggel vagy szeretettel – úgy, mint egy angyal. Milyen érzés volt? Mire késztetett? Hogyan változtatta meg a napodat – vagy akár az életedet?

Átadom a szót neked …

És szépséges, valódi szeretettel teli ünnepnapokat kívánok!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

♦ Párkapcsolati alapozó - AJÁNDÉK! ♦

► Egy hasznos és szórakoztató könyv (Villányi Péter Kapcsoskönyve),

► négy inspiráló hanganyag, valamint

► egy hatrészes online kurzus

lesz a segítségedre abban, hogy a párkapcsolati boldogságot minél hamarabb megtapasztalhahd.

Ha szívesen veszed ezt az ajándékot tőlem, akkor a Párkapcsolati alapozót

(a könyvet, az online kurzust és a hanganyagokat)

ide kattintva töltheted le:

Kérem a Párkapcsolati alapozót! >>>

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Anita’17 dec 29 - 19:38

Köszönöm szépen.

Anita

Sarkadi Kriszta’17 dec 29 - 21:29

Kedves Anita,

Nagyon szívesen! :)

Szeretettel,

Kriszta

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim