Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ha letennéd végre a fegyvert ...

’17ápr17
1 hozzászólás
Ha letennéd végre a fegyvert ...

- Nahát, Kriszta, ezek a szerelmes útravalók olyanok, mintha A csodák tanítása lenne valami könnyebb, emészthetőbb formában – mosolygott rám egy régi ismerős, miközben elújságolta, hogy már lassan egy éve minden egyes napon elolvas egyet belőlük. Sőt, a szerelemteremtő mantrát a nap folyamán sokszor felidézi, a gyógyító kérdést pedig megválaszolja esténként a naplójában.

Ekkor már nem lepődtem meg ezen az összehasonlításon, mert korábban másoktól is hallottam. Miközben tudom, hogy A csodák tanítása az én írásaimnál sokkal összetettebb és átfogóbb, mély, spirituális tanítás, azt is tudom, hogy a vele való rendszeres foglalkozás 2003 óta alaposan átalakította a világnézetemet. Ez pedig áthatja a kommunikációm minden formáját: akár írok, akár beszélek, akár – jóval ritkábban, de – festek, rajzolok, énekelek, megjelenik benne a mély elköteleződés a szeretet, a béke, és az öröm mellett.

Valóban azt szeretném, ha a szerelmes útravalók minden olvasója megtapasztalná a „szent kapcsolatot”, amiről A csodák tanítása oly részletesen ír. A „szent” jelzőnek itt nincs semmiféle vallásos irányultsága. Szent kapcsolatban akkor tudsz élni, ha mélységesen megszeretted magad olyannak, amilyen vagy. Ebben az esetben már nem azért választasz partnert, hogy vélt hiányosságaidat általa pótold, és elvárd tőle, hogy boldoggá tegyen, hanem azért, hogy együtt tapasztaljátok meg azt az örömet, amit egyébként egyedül is jól ismertek már.

Mivel már tudod, hogy saját boldogságod egyedül rajtad múlik, nem akarod átalakítani a kedvesedet annak érdekében, hogy jobban érezd magad vele. Bármit is tesz, vagy nem tesz, mond, vagy nem mond, elfogadod és szereted őt – ahogy magadat is - olyannak, amilyen.

Szent kapcsolatotokban már nem alakulnak ki hatalmi harcok – ha pedig mégis, azt észreveszitek, és a nyílt, őszinte kommunikációra építve elengeditek. A megbocsátás és a gyógyulás folyamatos, így a szeretet köztetek egyre csak mélyül.

Írd meg nekem: tapasztaltál már ilyet?  Mikor éltél át szent kapcsolatot – akár csak rövid időre is?

Szívesen elolvasom, az élményeidet, ha megírod a hozzászólások között.

Átadom a szót neked ...

És persze legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta, szeretetterapeuta

Ha szeretnél remek társakkal, egy csodálatos természeti környezetben, egész évre feltöltődni a szeretet és a szerelem energiájával, akkor gyere el július 9-16. között az Adriára, a Nyárünneplő szerelem táborba! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Réti Boglárka’17 szept 17 - 14:10

Különös találkozások voltak egy "idegennel". Nem beszéltem a nyelvét, ő egy kicsit a három nyelv közül az egyiket, amelyet én is.
Sajnos elváltak útjaink, de addig még sosem éreztem meg ilyen mélyen, hogy a szeretet nyelve minden nyelven és tudáson túltesz. Bíztam és bízom benne, hogy még találkozunk.
Közelebbi kapcsolat nem alakult ki köztünk, de amíg a szakma összekötött minket, átmelegített tekintete, kedves türelme....

Réti Boglárka

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim