Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Talán épp ezért nem élsz még boldog párkapcsolatban

’16okt24
hozzászólok
Talán épp ezért nem élsz még boldog párkapcsolatban

- Szeretném én elengedni az irányítási vágyat, Kriszta, de nem megy. Tudom, hogy nem segíti a párkapcsolataimat, sőt, megnehezíti, hogy boldogan éljek bárkivel is. De úgy tűnik nekem, ez nem pusztán annyi, hogy elhatározom: abbahagyom az irányítást. Mi van ennek a mélyén? Hogyan tudnám valóban átalakítani?

Örültem az egyéni konzultációban feltett kérdésnek, mert egy-egy ilyen személyes találkozás alkalmával valódi lehetőségünk nyílik arra, hogy megtaláljuk azt a választ, ami tényleges segítséget jelent.

Először azt jártuk körül, mit is jelent az irányítási vágy: miben nyilvánul meg, miből lehet felismerni, hogy éppen irányítok. Irányítani akar az, aki fenyegetően lép fel, parancsolgat, bántón „beszól”, de az is, aki gyakran hisztérikussá vagy féltékennyé, vagy túlságosan birtoklóvá válik.

Egy szerelmi kapcsolatban ezek mind olyan minőségek, amelyeket nyilvánvalóan szeretnénk elkerülni. Mégis, időről időre mindannyiunkkal előfordul, hogy így viselkedünk.

Az irányítási vágy mélyén mindig a bizonytalanság rejlik, és épp ez hozza el a megoldást is. Akkor várunk irányítóvá, amikor átveszi fölöttünk a hatalmat a félelem. Félünk attól, hogy nem vagyunk elég jók; hogy elhagynak; hogy nem vagyunk szerethetők; hogy valamit elrontunk; hogy fájdalom ér – hogy csak néhányat említsek. Úgy véljük, ha teljesen az irányításunk alá vonjuk a másikat és így kettőnk kapcsolatát, akkor a félelem és a bizonytalanság elmúlik. Ám ez – ahogy valószínűleg már te is tapasztaltad – tévedés. A párunk ettől csak úgy érzi, hogy elnyomják, befolyásolják, semmibe veszik.

A félelem és a bizonytalanság attól múlik el, ha beszélünk róla. Amikor épp kicsinek és mindenre alkalmatlannak érzed magad, nyisd meg a szíved, és mesélj erről a kedvesednek. Így neki arra lesz lehetősége, hogy – az irányításoddal szembeni védekezés helyett - biztosítson a szeretetéről, és megadja neked azt a támogató erőt, amelyre ilyenkor szíved mélyéről vágysz. Így fogod megtapasztalni, a saját erőd épp abban rejlik, hogy a félelmeidről is képes vagy beszélni.

Ha van kedved, írd meg a hozzászólások között: mikor sikerült már ezen a módon megnyílnod? Milyen megtapasztalásokat hozott, amikor ezt választottad?

Átadom a szót neked ...

És persze legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta, szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni mindazt (például az irányítási vágyadat), amiről úgy érzed, most már nem megtart, hanem visszatart , gyere el november 3-án az Elengedés Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Együtt


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim