Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Fantomember - szerdai szerelmes útravaló

’16máj04
hozzászólok
Fantomember - szerdai szerelmes útravaló

Steven Carter-Julia Sokol: A férfi, aki nem tud szeretni című könyvében olvastam először azokról, akik számára rendkívüli nehézséget jelent az elköteleződés. Gyermekkorukban súlyosan megsebződött bennük a kapcsolódás képessége így – bár mélységesen vágynak a meghitt közelségre – amint valóan szorosra fonódna egy kapcsolat, azonnal menekülni kezdenek.

A szerzők szerint nem csak férfiakkal, hanem nőkkel is történik ez, és csak azért adták ezt a címet a könyvüknek, mert a férfiak esetében sokkal nyilvánvalóbb ez a működés, ezért úgy tűnik, mintha csak rájuk lenne jellemző.

Egy zeneszerző barátnőm Fantomember című dalában meg is énekelte azokat a tüneteket, amiket ilyenkor észlelünk: a kedves, aki korábban annyira lelkes és odaadó volt, egyre kevésbé az; hosszú időszakokra eltűnik; nem szereti, ha a telefonhívásaiddal zargatod; a helyzet megbeszélésére irányuló kérésedet zaklatásnak minősíti; életének jókora szeletét eltitkolja előled; időnként úgy tűnik – s talán idővel nyilvánvalóvá válik -, hogy párhuzamos kapcsolatokban él. Egy idő után már nehéz eldönteni, hogy egyáltalán kapcsolatban vagytok-e vagy sem.

Mindebben a csapda az, hogy minél elfogadóbb vagy, minél inkább alkalmazkodsz hozzá, minél inkább kiderül számára, hogy te vagy a tökéletes partner, annál jobban távolodik. Azért teszi ezt, mert a meghitt közelségtől való félelme erősebb a meghitt közelségre való vágynál. Ha ezt nem kezdi el meggyógyítani magában, akkor semmi nem fog megváltozni, hiába teszel meg minden tőled telhetőt.

Ha túl sokáig maradsz egy ilyen kapcsolatban, annak az önbecsülésed látja kárát. Azt éled át, hogy bármit teszel, az nem elég jó, így fokozatosan kialakítod magadban azt a meggyőződést, hogy veled van a baj. De ez tévedés. Nincs veled, sőt, tulajdonképpen vele sincs baj. Egyszerűen csak nem ő az, akivel egy számodra kielégítő párkapcsolat létrejöhet.

Valószínűleg egy fontos kérdés azért felmerül benned: Miért épp vele hozott össze a sors? Azért, hogy benne észrevedd saját félelmedet az elköteleződéstől. Amint ezt meggyógyítod, többé nem találkozol fantomemberekkel.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen gyógyítani valót mutattak meg magamban eddigi kapcsolataim?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Magamhoz ölelem félős részeimet és jól megszeretgetem őket.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim