Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szerelmes útravaló csütörtöktől vasárnapig

’16ápr21
hozzászólok
Szerelmes útravaló csütörtöktől vasárnapig

Április 21-én, csütörtökön négynapos zarándoklatra indultam, így nem lesz alkalmam minden nap írni neked. Ezért összeválogattam négy, lelkedet tápláló apróságot, hogy addig se maradj olvasnivaló nélkül.

Térj ide vissza minden nap, és olvasd el az aznapi gondolatokat. Ha lehet, tedd ezt meg már reggel, ébredéskor, aztán pedig a nap folyamán többször is. Figyeld meg, mennyivel fényesebben ragyog kint is a nap, ha belülről is táplálod magad!

 

NYITOTTSÁG
csütörtök

Légy magabiztos, mert tudod, hogy mindened megvan, ami a megvalósításhoz kell. Légy alázatos, mert tudod, hogy mindig van mit tanulni. Légy nyitott, mivel amikor az önbizalmat alázattal párosítod, mindannyiunk számára egy szeretetteli és békés világot teremtesz.

Mondd el magadnak: Gyógyító erő lakozik bennem. Az elmém, a szívem és a testem azért működnek együtt, hogy létrehozzák és megerősítsék mindazt, ami jó.

HÁLA
péntek

Minden egyes új nap egy gyönyörűen becsomagolt ajándék. Az üdvözlő kártyát neked címezték, és ezt írták rá: „Ez a te napod. Élvezd ki az élet adta örömöket és csodákat. Ezen a napon is a lehető legjobbat érdemled.” Majd várakozással telve bontsd ki az ajándékot. A doboz tele van az álmaiddal, melyeket minden képzeletet felülmúló lehetőségekbe csomagoltak. Öleld magadhoz az élet ajándékát és engedd, hogy eltöltsön a hála és a derű.

Mondd el magadnak: Az életem egy örömökkel és lehetőségekkel teli ajándék.

HARMÓNIA
szombat

A tested, a lelked és a szellemed harmóniára vágyik. Amikor képes vagy arra, hogy megteremtsd magadban a békét, megfogalmazd a szándékaidat és jelen légy a pillanatban, lényed minden apró részecskéje feltöltődik, és elkezdi újrateremteni mindezt. Az elméd lelassul, a tested megerősödik, a szellemed szárnyalni kezd.

Mondd el magadnak: A gondolataim nyugodtak. A testem erős. A szellememet eltölti a béke.

ERŐ
vasárnap

Az élet néha zűrzavaros. Talán bizonytalan a következő lépés, vagy egymásnak ellentmondó követelményeknek kell megfelelned. Maradj a testedben, „földeld le magad”, és világossá válik, melyik ösvényt kell követned. Belső iránytűd megmutatja neked a legtöbb megelégedettséget, inspirációt és kiteljesedést hozó életet, amiről mindig is álmodtál. Bízz mindabban, amitől erősnek és határtalannak érzed magad. Építs az erődre, és az életed megtelik örömmel.

Mondd el magadnak: A döntéseim erővel töltik fel az életemet és megmutatják az életfeladatomat.

Legyen csodálatos ez a négy napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim