Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Izgalmas - szombati szerelmes útravaló

’16ápr16
hozzászólok
Izgalmas - szombati szerelmes útravaló

- Veled biztosan nagyon izgalmas lehet az élet! - mondta valaki lelkesülten kapcsolatunk kezdetén. Akkor elcsodálkoztam ezen, hiszen még nem ismertük egymást annyira. Közben jól is esett, hogy ennyire rám hangolódott, és megérezte, mi mindenből tevődik össze az, ahogyan működöm. Ám ezek a jóleső izgalmak nem egy kívül, hanem egy belül megtett utazás hozadékai.

  • Tudom, nem kell sehová elutaznunk ahhoz, hogy az egymásnak nyújtott valódi figyelem szeretettel, örömmel, és folyamatos megújulással töltse meg a kapcsolatunkat.
  • Ha ahelyett, hogy a múltban szerzett tapasztalataim meghatározta dobozba zárom a kedvesemet, azt választom, hogy minden egyes napon úgy tekintek rá, mintha ma látnám először, akkor egy örökös felfedező úton leszek valakivel, akit egyre jobban szeretek.
  • Ha ahelyett, hogy a tévesen észlelt elvárásoknak akarnék megfelelni, azt választom, hogy szeretem, elfogadom, és megmutatom magam pont olyannak, amilyen vagyok, akkor egyre élettel telibbé és szenvedélyesebbé válok én magam, és a kapcsolatunk is.

Így aztán neked is bármikor lehetőséged van arra, hogy izgalmassá, kalandossá tedd a kapcsolataidat azzal, hogy vállalod önmagad.

Fontos! A kaland, és önmagad vállalása nem azt jelenti, hogy mostantól szabadon bírálhatsz mindenkit, akivel csak találkozol. Sokan itt kerülnek tévútra: úgy vélik, a nyíltság és az őszinteség azt jelenti, hogy semmi más dolgunk nincs, mint hangosan kimondani az elménkben megfogalmazódó ítéleteket. Ám ehhez nem kell bátorság.

Bátorság ahhoz kell, hogy arról beszélj, mit érzel. Nem arról, hogy a másiknak mit kellene másképp tennie. Hanem arról, hogy milyen érzések vannak benned itt, és most. Amikor ezt megteszed, azt érzed, hogy hátára kapott egy csodálatos, egyszerre erős és gyengéd hullám, amely kalandról kalandra visz életed izgalmas utazásában.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akinek a társaságában a leginkább önmagam vagyok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem magam, ezért bátran megmutatom, aki vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megünnepelni és beengedni az életedbe a szerelmet, akkor gyere el május 5-én a Szerelemszentelő szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim