Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Mindegy - keddi szerelmes útravaló

’16márc22
hozzászólok
Mindegy - keddi szerelmes útravaló

- Neked akkor minden mindegy, Kriszta? - kérdezte egy hozzászóló valamelyik szerelmes útravaló olvastán a Facebook-on. A rövid válaszom ez lett volna:
- Nem, még nem. De remélem, hamarosan az lesz.
Ez azonban félreérthető, így inkább azt választottam, hogy hosszabban írok róla: nem csak egy hozzászólásban, hanem egy újabb szerelmes útravalóban.

A "minden mindegy" kifejezésnek valóban lehet egy olyan értelmezése, amely a bántó nemtörődömségről szól. Én azonban egészen mást értek alatta. Oda szeretnék eljutni, hogy az életem összes történését maximálisan el tudjam fogadni anélkül, hogy hosszan lamentálnék azon, mi mindennek kellett volna másképp alakulnia. Minden szenvedésünk abból fakad ugyanis, hogy rendkívüli erőbedobással ellenállunk annak, ami van, és ezt mondogatjuk:
- Ez nem jó. Miért nem valami más van inkább?

Óriási különbséget jelent ez a kesergő hozzáállás ahhoz képest, amikor elfogadom, ami van, és kifejezem azt a szándékomat, hogy legközelebb valami még jobbat teremtsek:
- Elfogadom, ami történik. Úgy tapasztalom, ez engem nem boldogít. Mit szeretnék helyette? Mit kell másképp gondolnom, mondanom vagy tennem ahhoz, hogy ez megvalósulhasson?

A különbség tehát az, hogy nem dühöngök azon, hogy valami úgy van, ahogy van. Attól, hogy rengeteg érzelmi energiát teszek bele, még nem fog megváltozni, sőt: minél inkább ellenállok neki, annál inkább megerősödik. A tennivaló tehát az, hogy a lehető legrövidebb időn belül áthelyezzem a figyelmemet arra, amit helyette szeretnék.

Mindez csak azért okoz nehézséget, mert egy olyan kultúrában nevelkedtünk, amelyben a panaszkodás és mások hibáztatása természetes. Nehezünkre esik felvállalni a felelősséget a saját életünk történéseiért, mert az vált megszokottá és kényelmessé, hogy másoktól várjuk a változást. Itt az ideje, hogy bátran új irányt válasszunk.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit korábban nem tudtam elfogadni, de ma már igen?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem és elfogadom az életemet úgy, ahogyan most van.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél négy nap alatt teljesen feltöltődni, és közben jó társaságban, könnyedén a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról tanulni, akkor gyere el május 19-22 között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim